Lista 15 salongerna för hårförlängning i Lund Skåne

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om salongerna för hårförlängning i Lund Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Fiskaregränd AB, ONLY YOU Frisör & Skönhet, Salong Här HB, Capa, Hair Success. Låt oss utforska!

1.Salong Fiskaregränd AB

Salong Fiskaregränd AB
När du kliver in på Salong Fiskaregränd AB förvandlas du till en ny version av dig själv. Vår prisbelönta frisör Paulinda har en magisk förmåga att se det vackra i alla och få fram det med saxen. Oavsett om du vill göra en drastisk förändring eller bara fräscha upp din nuvarande frisyr, kan du lita på att Paulinda skapar ett resultat som överträffar dina förväntningar. Med sin expertis och passion för hårkonst förvandlar hon varje besök till en lyxig och oförglömlig upplevelse.

Känslan du får när du lämnar salongen är ovärderlig. Du känner dig självsäker, vacker och redo att ta dig an världen. Så unna dig själv det ultimata för ditt hår och boka en tid på Salong Fiskaregränd AB i dag. Din förvandling väntar på dig, och vi lovar att den kommer att göra dig helt salig!

2.ONLY YOU Frisör & Skönhet

ONLY YOU Frisör & Skönhet
På ONLY YOU Frisör & Skönhet möts du av passionerade frisörer som brinner för hår. Med ett öga för detaljer och en fingertoppskänsla för trender tar de dig på en förstklassig hårresa.

Varje besök blir en intim upplevelse, där dina önskemål omsorgsfullt lyssnas till och omvandlas till drömlåset. Hos ONLY YOU är frisörerna inte bara frisörer – de är konstnärer som förvandlar ditt hår till ett mästerverk.

Läs mer: Lista 24 restauranger i Lund Skåne

3.Salong Här HB

Salong Här HB
Hos Salong Här i Lunds hjärta möts du av en salig blandning av puls och avkoppling. Frisörerna är trevliga, engagerade och ser till att du alltid får bästa möjliga resultat.

Med en central placering i staden, men ändå lite avsides, får du en lugn stund mitt i allt liv och rörelse. Här kan du koppla av och låta dig ompysslas av våra skickliga frisörer. Våra klippningar går snabbt och smidigt, och du kan alltid vara säker på att du lämnar salongen med en välklippt frisyr som du kommer älska.

4.Capa

Capa
Capa är ett fantastiskt bra och fräscht ställe med väldigt skicklig och trevlig personal. Det är en väldigt speciell frisersalong med inredning som ger känslan av att man är hemma hos någon. Capa erbjuder klippning, färgning, styling och hårförlängningar för alla hårtyper. De har även ett stort utbud av hårvårdsprodukter för alla behov.

Jag själv gick dit för att klippa mig och färga håret. Jag är otroligt nöjd med resultatet! Frisören lyssnade noga på vad jag ville ha och hon gjorde ett jättebra jobb. Jag rekommenderar verkligen Capa till alla som letar efter en bra frisersalong. Du kommer inte att bli besviken!

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Lund Skåne

5.Hair Success

Hair Success
Hår Success i Lund har varit mitt frisörval sedan mitt utbytesår i staden. Ett givet val då jag hittade en frisör som både klippte mig precis som jag ville och som kunde ge mig råd och inspiration när jag inte var helt säker på vad jag önskade. Jag har vid varje besök blivit varmt bemött av den trevliga personalen och alltid lämnat salongen mer än nöjd.

Att Hår Success dessutom erbjuder studentrabatt gör det till ett prisvärt alternativ för alla studenter i Lund. Så oavsett om du letar efter en fräsch uppfräschning eller en helt ny frisyr kan jag varmt rekommendera Hår Success. Med sin skickliga personal och trevliga atmosfär är det inte konstigt att de har blivit så populära bland Lundaborna.

6.Stråh

Stråh
Stråh är utan tvekan en av Lunds främsta salonger, där du möts av strålande service och högkvalitativa behandlingar. Detta är en plats där du får precis det du betalar för – och mer därtill.

Hos Stråh hittar du Lunds bästa frisör, Charlotte, som med sin expertis och passion för hårkonst kommer att överträffa dina förväntningar varje gång. Hon förstår vikten av att lyssna på dina önskemål och skräddarsy en behandling som framhäver din personliga stil. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning eller en trendig uppsättning, kan du lita på att Charlotte levererar ett perfekt resultat som kommer att få dig att stråla av självförtroende.

7.Leila Salong

Leila Salong
Har du någonsin upplevt en frisör som förstår precis vad du vill ha, som lyssnar på dina önskemål och överträffar dina förväntningar? Leila Salong är just en sådan salong.

Med sin utmärkta service och fantastiska frisyrer är Leila Salong ett måste för alla som vill ha en förstklassig upplevelse. Frisören Richard är en sann mästare i sitt yrke. Hans skickliga händer och öga för detaljer kommer att skapa en look som får dig att känna dig som en helt ny människa.

8.Headline hair & skincare

Headline hair & skincare
Superbra frisör! Väldigt skickliga och snabba, och lyssnar till ens förslag. Rekommenderar starkt! Mycket bra ställe att klippa sig på.

Om du letar efter en fantastisk frisör i Stockholm, behöver du inte leta längre. Vi är en erfaren och skicklig frisör som ger dig det utseende du vill ha. Vi lyssnar på dina förslag och arbetar med dig för att skapa den perfekta frisyren för dig. Vi använder bara de bästa produkterna och teknikerna, så du kan vara säker på att du får en frisyr som du kommer att älska.

9.Salong Essence of Beauty

Salong Essence of Beauty
Hos Salong Essence of Beauty möts du av en fantastisk personal som ger dig ett proffsigt bemötande och en klippning som du kommer att älska. Fråga gärna efter Julia, hon är en riktig stjärna!

Om du är sugen på en ny frisyr så rekommenderar jag att du bokar en tid hos Salong Essence of Beauty. Du kommer inte att bli besviken!

10.SALON C

SALON C
Upplev en oöverträffad frisörkonst med SALON C, den mest eftertraktade frisörsalongen i Lund. Här väntar en mästarklass i hårstyling, där Charlottes ärlighet och expertis garanterar att du får exakt vad du behöver, utan påtryckningar eller onödiga tillägg.

Stig in i SALON C:s inbjudande miljö och låt dig omslutas av en känsla av avslappning och lyx. Våra fräscha lokaler erbjuder en lugn och trivsam oas där din förvandling tar form. Njut av den personliga servicen från vår kunniga personal och upplev skillnaden som gör att SALON C sticker ut som den bästa frisörsalongen i Lund.

11.Half Moon Salong

Half Moon Salong
Vår eminenta frisörsalong, Half Moon Salong, har återigen förgyllt min dag med en superb klippupplevelse. Jag anförtros alltid med största omsorg, och frisörens passion för sitt hantverk lyser igenom. Trevligt bemötande möts av professionell precision, vilket ger ett enastående resultat som aldrig sviker.

Halvvägs till himmelriket – en njutbar stund som sätter guldkant på tillvaron. Salongens trivsamma atmosfär och uppmärksamma personal gör att tiden flyger iväg. Ett sant paradis för den som söker efter en förstklassig frisörsalong som garanterar ett strålande utseende.

12.Salong Vallgatan

Salong Vallgatan

13.Hercules Hår

Hercules Hår

14.Nivå

15.Salong Bantorget 11 (fd Hairwig)

Salong Bantorget 11 (fd Hairwig)
Postförslag