Lista 14 elektriker i Örebro

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om elektriker i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Wani El AB, Eitech Electro AB, Eas El & Automations Service AB, El & PC-Installationer i Örebro AB, Elkedjan Björkholms El. Låt oss utforska!

1.Wani El AB

Wani El AB
Vani El är ett suveränt elfirma som fixar allt inom el med en mycket trevlig personal. Jag rekommenderar dem starkt!

För två år sedan installerade de takspotlights åt mig. Tyvärr slocknade en av lamporna nyligen och det visade sig att metallen hade oxiderat, vilket tyder på att installationen var felaktig.

2.Eitech Electro AB

Eitech Electro AB

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Eas El & Automations Service AB

Eas El & Automations Service AB är ett företag som erbjuder elservice av högsta kvalitet. Med lång erfarenhet och skickliga elektriker garanterar de ett professionellt utfört arbete. Från installation av spotlights till omdragning av el och montering av jordfelsbrytare och elcentraler - de löser alla dina elproblem med ett leende på läpparna.

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag kan du förvänta dig en personlig service med tydlig kommunikation och punktliga elektriker. Eas El & Automations Service AB strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och säkerställa att alla dina elbehov tillgodoses på ett säkert och effektivt sätt.

4.El & PC-Installationer i Örebro AB

El & PC-Installationer i Örebro AB är ert självklara val för alla el- och PC-behov. Med pålitlig och kompetent personal står de redo att hjälpa er med allt från enklare installationer till komplexa projekt. De sätter alltid kunden i centrum och strävar efter att leverera förstklassiga resultat.

Johan, en av företagets skickliga tekniker, kommer gärna hem till er för en noggrann genomgång av det planerade arbetet. Han förklarar tydligt vad som ska göras och presenterar sedan en prisuppgift för er. När ni ger klartecken utförs arbetet med högsta precision och noggrannhet. Kontakta El & PC-Installationer i Örebro AB idag för en kostnadsfri offert och låt dem ta hand om era el- och PC-bekymmer.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.Elkedjan Björkholms El

Björkholms El i Edsbyn står inför en spännande förvandling som kommer att ge butiken ett nytt och modernt utseende. Som en del av renoveringen kommer butiken att få en mer inbjudande atmosfär med uppdaterade displayer och förbättrad belysning.

Vi ser fram emot att välkomna våra kunder till den nya och förbättrade Björkholms El, där vi kommer att fortsätta erbjuda samma höga nivå av service och expertis som vi är kända för. Vår personal står alltid redo att hjälpa dig hitta rätt produkter och lösningar för alla dina elektriska behov.

6.Solmates Energy

Solmates Energy gav mig en fantastisk upplevelse när jag installerade min laddbox. Från första kontakt till färdig installation var det en problemfri process. Installatörerna Tarik och hans kollega var kunniga och effektiva, och de guidade mig genom hela processen. De förklarade tydligt olika laddningsalternativ och säkerställde att lösningen anpassades efter mina behov.

Jag är väldigt nöjd med slutresultatet och det är tack vare Solmates Energy:s professionalism och engagemang. Deras team gjorde att installationen blev en enkel och stressfri upplevelse. Jag rekommenderar starkt Solmates Energy till alla som överväger att installera en laddbox. Deras expertis, effektivitet och kundfokus gjorde en verklig skillnad för mig.

7.Oscarssons El AB

Oscarssons El AB
Som ett ledande företag inom elbranschen strävar Oscarssons El AB alltid efter att leverera enastående service till sina kunder. Med ett team av erfarna och professionella elektriker är vi stolta över vårt rykte för tillförlitlighet, effektivitet och säkerhet.

Vi förstår att tid är av yttersta vikt, och vi är därför dedikerade till att tillhandahålla snabba och effektiva tjänster. Oavsett om det gäller ett mindre elfel eller ett omfattande projekt, kan du lita på att våra elektriker gör jobbet rätt första gången. Vår kundcentrerade strategi innebär att vi prioriterar dina behov, så att du kan få tillbaka strömmen och fortsätta med din dag så snabbt som möjligt.

8.El & Tele i Nerike

El & Tele i Nerike har snabbt och effektivt löst våra elproblem vid två tillfällen nyligen. Tack vare deras skickliga elektriker och VD, Tony Fridholm, har vi kunnat fortsätta vår verksamhet utan större avbrott. Deras vänliga och professionella bemötande är värt att notera, och vi rekommenderar varmt El & Tele i Nerike till alla som söker en pålitlig och kompetent elektriker.

"Det bemötande vi fick var verkligen utmärkt. Elektrikerna tog sig tid att förstå våra behov och löste problemet så att vi kunde fortsätta arbeta utan dröjsmål. Vi är djupt tacksamma till El & Tele i Nerike för deras snabba och effektiva insatser." - Eniva isolerproffs.

9.el & vvsgruppen AB

el & vvsgruppen AB

10.Vasastans Elinstallationer Ab

Vasastans Elinstallationer Ab
Vasastans Elinstallationer Ab är kända för sin snabba och trevliga service. Deras elektriker är lyhörda och löser ändringar som dyker upp under byggets gång. Men tyvärr har det även kommit in klagomål om slarvigt utfört arbete och höga priser. Ett exempel är ett eluttag utomhus som är placerat för högt, vilket gör det svårt att nå. Att sänka det ansågs vara för mycket arbete. Ett annat exempel är en vägg i hallen som är omöjlig att möblera på grund av utspridda givare och uttag.

Trots de negativa omdömena är Vasastans Elinstallationer Ab ett populärt val bland stockholmare. Deras snabba service och lyhördhet väger upp för de något högre priserna och det slarviga utförandet. Om du har ett akut elproblem eller behöver hjälp med en snabb elinstallation kan Vasastans Elinstallationer Ab vara ett bra alternativ. Men om du har höga krav på kvalitet och finish kan det vara bättre att leta efter en annan elektriker.

11.EA Eltjänst

EA Eltjänst

12.ACDC Elektro - Örebro

ACDC Elektro - Örebro

13.Närkes Kils Elektriska ek för

Närkes Kils Elektriska ek för

14.Elboxen AB

Elboxen AB
Postförslag