Lista 16 cykelverkstäder i Örebro

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om cykelverkstäder i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som KeBe Cykel & Motor Örebro AB, Sportson Örebro, Bikenation, Norra Cykel & Verkstad, Cykelhörnan City. Låt oss utforska!

1.KeBe Cykel & Motor Örebro AB

Din kompletta leverantör av cyklar och motorcyklar

KeBe Cykel & Motor Örebro AB
  • Betyg: 4,4/5 (164 Review by google)
  • Adress:

    Pistolvägen 4, 702 21 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 18

  • Fördelar:

    Stort utbud av cyklar och motorcyklar, kunnig personal, bra verkstad

  • Nackdelar:

    Lite trångt i butiken, svårt att hitta parkering, långa väntetider på verkstaden

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på produkter och tjänster

  • Personal:

    * Kunnig och hjälpsam personal * Trevlig och tillmötesgående * Bra service * Snabb och effektiv * Kompetent

  • Tjänster:

    * Försäljning av cyklar och motorcyklar * Verkstad för cyklar och motorcyklar * Reservdelar och tillbehör * Uthyrning av cyklar * Finansiering

KeBe Cykel & Motor Örebro AB är den ledande leverantören av högkvalitativa produkter och service inom cyklar och motorer i Örebro. Med ett brett utbud av cyklar och motorcyklar från de bästa varumärkena kan du vara säker på att hitta det perfekta fordonet för dina behov. Deras erfarna mekaniker tillhandahåller professionell service och reparationer, vilket garanterar att din maskin fungerar smidigt och säkert.

Välkommen till det vackra torget, där en magnifik staty står som ett vittnesbörd om Örebros rika historia och kulturarv. Statyns inträngande detaljer och imponerande storlek kommer garanterat att imponera på dig när du tar in den i all sin prakt. Den är en perfekt plats att ta en paus, beundra konsten och njuta av den livliga atmosfären i denna charmiga stad.

2.Sportson Örebro

Sportson Örebro
På Sportson Örebro möts du av ett passionerat team som brinner för sport och hälsa. Med sin gedigna kunskap och engagemang hjälper de dig att hitta den perfekta utrustningen och vägleda dig till en aktiv livsstil.

Oavsett om du är en erfaren idrottare eller precis har börjat din träningsresa, har Sportson Örebro allt du behöver. Med ett brett utbud av produkter från ledande varumärken och expertassistans, kan du vara säker på att få bästa möjliga råd och support. Låt Sportson Örebro bli din destination för en aktiv och hälsosam livsstil.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Bikenation

Bikenation
Upptäck Bikenation, en destination för alla cykelentusiaster! På Bikenation, som drivs av familjen Lindells, möts du av experter inom cykling som brinner för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för dina behov. Trots butikens intima storlek erbjuder den ett brett sortiment och ett personligt bemötande som får dig att känna dig som en del av familjen.

Enligt Alan Galacher, en nöjd kund, är personalen på Bikenation "supertrevlig och hjälpsam". Deras genuina intresse för din cykling gör att du känner dig trygg och säker i ditt köp. Oavsett om du är ute efter en ny mountainbike eller behöver reparera din trotjänare, kommer du garanterat att få den bästa möjliga servicen på Bikenation. Välkommen till ett cykelparadis med experter som hjälper dig ta din cykling till nya höjder!

4.Norra Cykel & Verkstad

Norra Cykel & Verkstad
Upptäck Norra Cykel & Verkstad - en cykelshop med hjärtat på rätta stället. Trots sin intima storlek rymmer butiken ett stort urval av cyklar och tillbehör, noga utvalda för att möta alla cyklisters behov. Men det är den exceptionella servicen som verkligen får Norra Cykel & Verkstad att sticka ut.

Personalen är otroligt lyhörd och engagerad i att hjälpa dig hitta den perfekta cykeln för dina äventyr. Med ett leende på läpparna och en genuin vilja att överträffa dina förväntningar, lämnar du butiken med en cykel som inte bara är ett transportmedel utan en förlängning av din passion för cykling.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.Cykelhörnan City

Cykelhörnan City
Cykelhörnan City är ett Mecka för alla cyklister! Med sin exceptionella service och effektivitet blir det här definitivt ditt nya favoritställe för allt som rör din cykel. Låt deras skickliga mekaniker ta hand om din älskade tvåhjuling, så att du kan njuta av smidiga och säkra cykelturer varje gång.

Upplev den bästa cykelservicen i Örebro på Cykelhörnan City. Deras team av experter erbjuder snabba, effektiva och pålitliga lösningar för alla dina cykelbehov. Oavsett om det gäller en enkel reparation eller en omfattande översyn, kan du lita på att de tar hand om din cykel med största omsorg och precision.

6.CykelHandlar´n i Örebro

CykelHandlar´n i Örebro
Tack för den spontana hjälpen med att justera mina växlar utan kostnad. Mycket trevligt bemötande och bra service!

Kanonservice! Duktig på att fixa elsparkcyklar. Har du problem eller något som gått sönder med din elsparkcykel ska du definitivt ta den hit!

7.JBC Sport AB Olympia Sport

JBC Sport AB Olympia Sport
Hos JBC Sport AB Olympia Sport möts du av kunniga och erfarna säljare som brinner för att ge dig bästa möjliga service. De hjälper dig hitta den perfekta cykeln för just dina behov, oavsett om du är en van cyklist eller nybörjare. Med ett stort sortiment av cyklar från ledande varumärken och en varm och välkomnande atmosfär, är JBC Sport AB Olympia Sport det självklara valet för alla cykelentusiaster i Väster.

När du söker support för din cykel, kan du alltid lita på JBC Sport AB Olympia Sports kunniga personal. De guidar dig på telefon, mail eller chatt, och hjälper dig hitta den information och de reservdelar du behöver. Testa även deras verkstad för snabb och smidig service av din cykel. JBC Sport AB Olympia Sport – din kompletta cykelhandlare som alltid sätter kunden i första rummet.

8.Elcykelpunkten Örebro - Eurostop

Elcykelpunkten Örebro - Eurostop
Förbered dig för en oförglömlig cykeltur genom Örebros charmiga gator med Elcykelpunkten Örebro – Eurostop! Vårt breda utbud av elcyklar, från pålitliga stadscyklar till kraftfulla mountainbikes, garanterar en bekväm och effektiv färd. Besök vår butik och låt vår kunniga personal guida dig till den perfekta cykeln för dina behov.

Upplev förstklassig service och oslagbara priser på Elcykelpunkten Örebro – Eurostop. Vi erbjuder extra rabatter vid egen hämtning av cykeln så att du kan spara ännu mer. Och med vår utmärkta kundsupport är du alltid i säkra händer. Kom och upplev skillnaden idag och låt oss hjälpa dig att upptäcka Örebros skönhet på två hjul!

9.Cykelaffärn Stjnhusen

Cykelaffärn Stjnhusen
Cykelaffären Stjärnhusen i centrala Örebro är ett paradis för alla cykelentusiaster. Med ett brett utbud av cyklar, tillbehör och reservdelar samt en kunnig och serviceinriktad personal är detta stället att besöka för alla dina cykelbehov.

Oavsett om du är en erfaren cyklist eller just har upptäckt glädjen med att trampa, har Stjärnhusen något för dig. Här hittar du cyklar för alla ändamål, från stadscyklar till mountainbikes och racercyklar. Personalen hjälper dig gärna att hitta den perfekta cykeln för dina behov och budget.

10.Markbackens Cykelaffär

Markbackens Cykelaffär: Din expert inom cykelreparationer Söker du en pålitlig och prisvärd cykelverkstad? Välkommen till Markbackens Cykelaffär, där vi tar hand om din cykel med skicklighet och omsorg. Vår erfarne mekaniker ger din cykel den service den förtjänar, oavsett om det gäller en enkel justering eller en större reparation. Vi använder endast högkvalitativa delar och erbjuder snabba leveranstider.

Vårt mål är att ge dig bästa möjliga cykelservice till ett pris som inte tömmer plånboken. Vi tror på personlig service och tar oss tid att lyssna på dina önskemål. Med vår expertkunskap och vårt engagemang för kvalitet kan du vara säker på att din cykel kommer att lämna vår verkstad i toppskick. Besök Markbackens Cykelaffär idag och upplev varför vi är det självklara valet för alla dina cykelbehov.

11.Erik Nordins Eftr

Hos Erik Nordins Eftr möts du av kunnig och hjälpsam personal som garanterar bästa möjliga service. Oavsett om du söker en ny cykel, motorsåg eller tillbehör, kan du räkna med expertråd och personlig vägledning. Med ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från ledande varumärken, är Erik Nordins Eftr din självklara val för allt inom cykling och skogsarbete. Besök oss idag och låt vår erfarna personal hjälpa dig hitta det du söker. Vi ser fram emot att välkomna dig!

12.Cykeldoktorn

13.Kjells Cykelverkstad

Kjells Cykelverkstad

14.Engelbrekts Cykel AB

Engelbrekts Cykel AB

15.Lindells Cykel- & Sportaffär AB

Lindells Cykel- & Sportaffär AB

16.A-Cykel & Service

A-Cykel & Service
Postförslag