Lista 22 cykelverkstäder i Uppsala Uppsala

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om cykelverkstäder i Uppsala Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Cykel Nestor‘s, Velotek Sweden Cykelaffär, Leffes Cykel, Cykel-Viktor, Cykel Världen. Låt oss utforska!

1.Cykel Nestor‘s

Cykel Nestor‘s
Välkommen till Cykel Nestor – din lokala cykelservicebutik med det där lilla extra!

Hos oss möts du alltid av ett varmt och välkomnande bemötande, och vår snabba och smidiga service ser till att du får hjälp med din cykel utan onödig väntan. Vi erbjuder dessutom riktigt bra priser, så att du kan ta hand om din cykel utan att ruinera dig. Oavsett om din cykel behöver en snabb justering eller en större reparation, så är Cykel Nestor rätt val för dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig få din cykel i toppskick!

2.Velotek Sweden Cykelaffär

Velotek Sweden Cykelaffär
Velotek Sweden är cykelbutiken som erbjuder enastående service med trevlig och kunnig personal. De är proffs på cyklar och erbjuder prisvärda alternativ för alla. Även om det kan ta till nästa dag innan din cykel är klar, är det värt väntan på grund av deras popularitet.

Hos Velotek Sweden hittar du allt du behöver, från cyklar för vardagscyklisten till mer nördiga alternativ. Deras erfarna personal hjälper dig att hitta den perfekta cykeln för dina behov och se till att den är ordentligt servad och klar för din nästa tur.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Uppsala Uppsala

3.Leffes Cykel

Leffes Cykel
Upplever du problem med din cykel? Leffes Cykel finns här för att hjälpa dig! Med sin exceptionella expertis och passion för cyklar är Leffes Cykel den ledande cykelreparatören i stan. Du kan alltid förvänta dig enastående service från deras vänliga personal, som ser till att din cykel fungerar felfritt igen på nolltid.

Oavsett om du är en erfaren cyklist eller bara vill ta dig fram miljövänligt, har Leffes Cykel allt du behöver. Med sin snabba och tillförlitliga service får du din cykel reparerad eller underhållen på nolltid. Besök Leffes Cykel idag och låt deras experter ta hand om din tvåhjuliga älskling.

4.Cykel-Viktor

Cykel-Viktor
Cykel-Viktor är min favoritbutik för experthjälp med cykelreparationer, särskilt däckbyten. Deras snabba och effektiva service gör att jag enkelt kan hålla min cykel i toppskick. Priserna är överkomliga, vilket gör att jag kan få min cykel fixad utan att bryta banken.

Jag har lämnat in min cykel till Cykel-Viktor flera gånger, och varje gång har jag fått enastående service. Deras tekniker är kunniga och vänliga, och de tar sig alltid tid att förklara vad som behöver göras och varför. Med Cykel-Viktors hjälp kan jag lita på att min cykel är säker och redo för nästa äventyr.

5.Cykel Världen

Cykel Världen
Cykel Världen räddade min vardag och fixade min punktering med en effektivitet jag sällan skådat. Vilken tur att de finns, när jag som är beroende av min cykel för att ta mig till jobbet upptäckte en läcka. Med ett leende på läpparna såg den trevlige reparatören till att min cykel var reparerad inom en timme!

Cykel Världen är mer än bara en cykelbutik – de är tryggheten för dig som vill kunna lita på din cykel. Med erfarna experter och ett brett utbud av reservdelar kan du känna dig säker på att din cykel får den vård och omsorg den behöver. Besök Cykel Världen idag och upplev förstklassig service som gör din cykling till ett rent nöje.

6.Uppsala Returcyklar AB

Uppsala Returcyklar AB
Upplev Uppsalas charm på två hjul med Uppsala Returcyklar AB! Här möts du av ett glatt gäng som hjälper dig hitta den perfekta cykeln för din utflykt.

Från klassiska modeller till moderna fartvidunder hittar du ett brett urval av begagnade cyklar. Visst, du kan hitta nyare och fräschare cyklar, men till ett helt annat pris. Med våra cyklar får du ett prisvärt och hållbart sätt att utforska staden.

7.Citycykel Uppsala

Citycykel Uppsala
Cykelverkstaden Citycykel i Uppsala är en uppskattad aktör inom cykelreparationer. Med kunnig och trevlig personal får du snabb och prisvärd service på din cykel, oavsett om det gäller däckbyten, stänkskärmar eller justering av cykelstödet. Citycykel erbjuder dessutom ett brett utbud av cyklar och tillbehör.

Vid ett tillfälle behövde jag byta från vinterdäck till sommardäck på min cykel och valde att vända mig till Citycykel. Trots att det var högsäsong för cykelservice fick jag en tid samma dag och reparationen utfördes snabbt och effektivt. Dessutom blev slutpriset lägre än den ursprungliga uppskattningen, vilket gjorde mig extra nöjd med besöket.

8.R.C.CYKEL.AB

R.C.CYKEL.AB
R.C.Cykel.AB är din one-stop-shop för allt cykelrelaterat. Med ett brett utbud av cyklar att välja mellan, från klassiska stadscyklar till moderna mountainbikes, hittar du något som passar alla dina behov och önskemål. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller just börjat, har R.C.Cykel.AB den perfekta cykeln för att ta dig dit du vill.

Deras team av erfarna och kunniga medarbetare står alltid redo att hjälpa dig hitta den cykel som passar dig bäst. De tar sig tid att förstå dina behov och önskemål, och de ger expert råd för att hjälpa dig fatta ett välgrundat beslut. Med utmärkt kundservice, överkomliga priser och ett stort urval av cyklar och tillbehör är R.C.Cykel.AB det bästa valet för alla dina cykelbehov. Så besök dem idag och låt deras team hjälpa dig att hitta cykeln som gör att du vill utforska världen på två hjul!

9.Folkcykel

Folkcykel
På Folkcykel får du cykelreparationer till budgetvänliga priser. Här kan du också köpa eller sälja begagnade cyklar, och hitta ett brett utbud av verktyg och andra tillbehör.

Man kan tycka att priset på 1200 kronor för att byta två däck och bakväxel är rimligt, men i det här fallet var arbetet inte utfört på ett tillfredsställande sätt. Däcken var snedmonterade och växlarna fungerade inte korrekt. Detta krävde ytterligare justeringar och arbete hemma efter hämtning av cykeln.

10.Fyris Cykel

Fyris Cykel
Välkommen till Fyris Cykel! Vårt välsorterade utbud av begagnade cyklar möter alla dina behov. Från klassiska stadscyklar till snabba racermodeller, vi har något för alla. Våra priser är fördelaktiga, så att du kan hitta en cykel som passar både din plånbok och din stil.

Kom in till oss och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta cykeln. Våra experter kan vägleda dig genom vårt sortiment och ge dig råd om vilken cykel som bäst passar dina behov. Vi ser även till att din cykel anpassas perfekt efter dig, så att du kan njuta av en bekväm och säker åktur.

11.Rosendalscykel

Rosendalscykel
Att cykla är en av Stockholms största glädjeämnen. Dock är det få saker som är så frustrerande som när cykeln krånglar. Men lugn, Rosendalscykel fixar din cykel snabbt och effektivt. På Rosendalscykel får du ofta din cykel lagad inom en timme, beroende på problemet. Till ett bra pris dessutom! Och som en extra bonus har de kvällsöppet på vardagar och även öppet på söndagar. Så oavsett när din cykel krånglar kan du få hjälp snabbt och smidigt.

Hos Rosendalscykel är kunden alltid i fokus. Jag fick hjälp med att byta bromsbelägg på mina skivbromsar och blev mycket nöjd. Bra pris och bra service. Jag kan definitivt rekommendera Rosendalscykel till alla som värdesätter snabb och effektiv service.

12.Salabacke Cykel AB

Salabacke Cykel AB

13.Gärdets Cykel

14.Kung Cykel

  • Betyg: 4,9/5 (33 Review by google)
  • Adress:

    Kungsängsesplanaden 12, Kungsängsesplanaden 12 c, 753 18 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 20

15.Sunnersta Cykelverkstad

Sunnersta Cykelverkstad

16.Cykelreparatör

Cykelreparatör

17.Sportson Uppsala

Sportson Uppsala

18.Bibblans Cykel

Bibblans Cykel

19.Cykelpump

20.Pedram's Cykel

Pedram's Cykel

21.TB Cykel & Verkstad i Uppsala

TB Cykel & Verkstad i Uppsala

22.Cykelpump

Cykelpump
Postförslag