Lista 17 skönhetssalonger i Uppsala Uppsala

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Uppsala Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Royal Spa & Beauty, Skin Result, HudCoachen Uppsala, Uppsala Care And Beauty, Glow By Johanna. Låt oss utforska!

1.Royal Spa & Beauty

Royal Spa & Beauty
Royal Spa & Beauty är en oas i vardagen, där du behandlas som en prinsessa. Med sin enastående kunskap inom olika områden känner du dig trygg i deras händer. De ger råd om hudvård, produkter och behandlingar som passar just din hud.

Nara är en av stjärnorna på Royal Spa & Beauty, med sin expertis inom gelélack. Hon tar väl hand om dig och ser till att du blir nöjd varje gång. Med professionellt omhändertagande och ett varmt leende gör hon varje besök till en ren njutning. Oavsett om du vill unna dig en avkopplande massage, en lyxig ansiktsbehandling eller perfekta naglar är Royal Spa & Beauty det självklara valet.

2.Skin Result

Skin Result
På Skin Result får du den ultimata skönhetsupplevelsen med erfarna och passionerade hudterapeuter som Caroline. Deras expertkunskap inom hudvård och behandlingar, tillsammans med deras genuina omsorg, kommer att ge dig en förstklassig upplevelse.

Caroline har en otrolig talang för att analysera din hud och skräddarsy behandlingar som ger optimala resultat. Oavsett om du söker en lystergivande Aqua Gold-behandling eller en återfuktande Facial Plus, kan du vara säker på att lämna Skin Result med en felfri hy och ett strålande självförtroende.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Uppsala Uppsala

3.HudCoachen Uppsala

HudCoachen Uppsala
Som en erfaren reseskribent med gedigen kunskap om mat och dryck, kan jag varmt rekommendera en kulinarisk resa till Alsace. Denna förtrollande region i nordöstra Frankrike bjuder på en utsökt blandning av franska och tyska smaker, som garanterat kommer att tillfredsställa även den mest kräsna gourmanden.

Alsace är en vinälskares paradis, med sina berömda vingårdar som producerar några av världens finaste viner. Besökare kan njuta av provsmakningar på lokala vingårdar och upptäcka det unika urvalet av vita viner, inklusive Riesling, Gewürztraminer och Pinot Gris. Den utsökta gastronomin i Alsace präglas av regionens rika historia, med en spännande blandning av franska och tyska influenser. Från traditionella surkål och choucroute till utsökta baguetter och patéer, finns det något för varje smaklökar.

4.Uppsala Care And Beauty

Uppsala Care And Beauty
Uppsala Care And Beauty är Uppsalas självklara val för dig som söker en skönhetssalong i toppklass. Här möts du av en varm och personlig atmosfär där kunnig och erfaren personal tar hand om dig på bästa sätt. Oavsett om du önskar en avkopplande behandling eller en mer avancerad skönhetsbehandling kan du vara säker på att få ett professionellt och tillmötesgående bemötande.

Låt dig omslutas av en värld av välbefinnande och skönhet på Uppsala Care And Beauty. Unna dig en stund för avkoppling och förnyelse, där professionella terapeuter skämmer bort dig med lyxiga behandlingar och produkter. Från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerade hudföryngringsbehandlingar finns det något för alla behov och önskemål. Besök Uppsala Care And Beauty och upplev skillnaden som en skönhetssalong i världsklass kan göra för dig.

5.Glow By Johanna

Glow By Johanna

6.Cura Hud & Harmoni - Auktoriserad hudterapeut

Cura Hud & Harmoni - Auktoriserad hudterapeut
Cura Hud & Harmoni är en auktoriserad hudterapeut som erbjuder professionella och noggrant utförda ansiktsbehandlingar. Dessa behandlingar anpassas efter varje kunds unika behov och hudtyp, vilket garanterar optimala resultat. Oavsett om du söker en avkopplande upplevelse eller vill åtgärda specifika hudproblem, har Cura Hud & Harmoni den perfekta behandlingen för dig.

Med sin expertis och passion för hudvård skräddarsyr Cura Hud & Harmoni ansiktsbehandlingar som ger synliga resultat. Genom att använda högkvalitativa produkter och avancerade tekniker arbetar de för att förbättra hudens hälsa, lyster och ungdomliga utseende. Om du letar efter en lyxig och effektiv hudvårdsbehandling rekommenderar vi starkt Cura Hud & Harmoni.

7.Shima hudvårdsklinik

Shima hudvårdsklinik
Upplev en hudvårdsupplevelse utöver det vanliga på Shima Hudvårdsklinik! Låt oss hjälpa dig mot en silkeslen hud fri från oönskad hårväxt. Våra avancerade hårborttagningsmetoder ger dig ett långvarigt och imponerande resultat. Vårt professionella team guidar dig genom processen och säkerställer att du är bekväm under hela behandlingen.

Boka din behandling idag och ta steget mot en hud du alltid har drömt om. Vår exceptionella kundservice och dedikerade hudterapeuter kommer att överträffa dina förväntningar. Släpp loss din inneboende skönhet och uppnå den hårfria hud du förtjänar!

8.Snowflake Beauty Lounge

Snowflake Beauty Lounge
Snowflake Beauty Lounge är en oas av skönhet och välbefinnande, där kunden står i centrum. Med omsorg och precision skapas den perfekta looken för varje unik individ. Vår skickliga och passionerade team använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera ett strålande resultat.

På Snowflake Beauty Lounge tar vi din skönhetsresa på största allvar. Oavsett om du önskar en subtil förstärkning eller en dramatisk förvandling, guidar vi dig genom varje steg med expertråd och personlig service. Vårt mål är att du ska lämna vår salong med en förhöjd självkänsla och en känsla av att ha upplevt något alldeles extra.

9.Beauty on fleek

Beauty on fleek
Som erfaren skribent med expertis inom resor och mat kan jag omvandla ditt innehåll till fängslande text med en touch av reklam för att öka dess attraktionskraft.

Jag ska använda ett levande och övertygande språk, måla upp livfulla bilder och lägga till en uppmaning till handling som uppmuntrar läsarna att göra en bokning. Resultatet blir ett övertygande stycke som väcker deras nyfikenhet och lämnar dem med ett starkt intryck av din verksamhet. Du kan lita på mig för att skapa innehåll av högsta kvalitet som effektivt förmedlar ditt budskap och ökar din räckvidd.

10.Beautyculture By Janine - Fillers, Profhilo & Hudvård Uppsala

Beautyculture By Janine - Fillers, Profhilo & Hudvård Uppsala
Janine och Linnea är experter inom fillers, profhilo och hudvård i Uppsala, som med sin exceptionella kunskap och genuina omtanke guidar dig till en hud i absolut toppform. Varje besök är en upplevelse där du möts av personlig rådgivning och behandlingar skräddarsydda för just dina behov. Janine, med sin änglalika vägledning, hjälper dig att uppnå en naturlig och ungdomlig lyster, medan Linneas skickliga händer arbetar med precision och omsorg för att ge dig synliga och långvariga resultat.

Upplev skillnaden med Beautyculture By Janine och Linnea, den ledande salongen i Uppsala för estetik och hudhälsa. Låt deras passionerade expertis förvandla din hud och ge dig en självförtroendeboost som strålar inifrån och ut. Boka din tid idag och inled resan mot din drömhy!

11.SkinCare Uppsala

SkinCare Uppsala
Skönhetsvård i Uppsala? Besök SkinCare Uppsala! Erfarna Malin fixar dina naglar med tålamod och ett leende på ett mysigt ställe med trevlig personal. Malin lägger ner tid på varje kund och det märks på resultatet!

Anna är en fantastisk hudvårdare som du kan lita på. Hon använder sig av högkvalitativa produkter och skräddarsyr varje behandling efter dina behov. Med Anna i trygga händer får du garanterat en strålande hy. Oavsett om du vill göra en ansiktsbehandling, massage eller nagelfix blir du varmt välkomnad hos SkinCare Uppsala. Boka en tid idag och unna dig lite extra omtanke!

12.Sassy Lashes

Sassy Lashes
Upplev magin hos Sassy Lashes, där skickliga fransstylister förverkligar dina ögonfransdrömmar. I en mysig och avslappnande miljö får du professionell vägledning och personligt anpassade fransförlängningar.

Med precision och passion skapar våra certifierade stylister fylliga, vackra fransar som framhäver dina naturliga ögon. Känn dig trygg i vetskapen att vi använder högkvalitativa produkter som är skonsamma mot dina fransar och håller länge. På Sassy Lashes handlar det inte bara om vackra fransar, utan om en förhöjd självkänsla och ett nytt självförtroende som strålar.

13.Uppsala Hud & Kroppsvård

Uppsala Hud & Kroppsvård

14.Organic Face & Spa

15.Studio Calma AB - Ansiktsbehandling Uppsala

Studio Calma AB - Ansiktsbehandling Uppsala

16.Fransstylisterna Uppsala AB

Fransstylisterna Uppsala AB

17.Clinic Lihong

Clinic Lihong
Postförslag