Lista 14 skönhetssalonger i Södertälje Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Södertälje Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Maysam Beauty Clinic, Beauty Palace Södertälje, Lamatix Hair & Beauty Center, Lashlift & Co - Fransar Södertälje, Hollywoodbeauty. Låt oss utforska!

1.Maysam Beauty Clinic

Skräddarsydda behandlingar för dina individuella behov

Maysam Beauty Clinic
  • Betyg: 5,0/5 (151 Review by google)
  • Adress:

    Viksängsvägen 2A, 152 70 Södertälje, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Kvalificerad personal, toppmodern utrustning och ett brett utbud av behandlingar

  • Nackdelar:

    Kan vara dyrt, öppettiderna är begränsade och det kan vara svårt att få tid

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter

  • Personal:

    - Certifierade och erfarna hudterapeuter - Vänliga och professionella - Tillmötesgående och lyhörda - Kunniga och kompetenta - Passionerade för sitt yrke

  • Tjänster:

    - Ansiktsbehandlingar - Kroppsbehandlingar - Laserbehandlingar - Injektionsbehandlingar - Spabehandlingar

Maysam Beauty Clinic erbjuder enastående läppförstoringar som ger dig fylliga, sensuella läppar som du alltid har drömt om. Maysam, den erfarna injektionsspecialisten, har en unik förmåga att forma läppar som framhäver dina naturliga drag och ger dig ett självförtroende som strålar inifrån.

Boka din läppförstoring idag och upplev skillnaden som bara Maysam Beauty Clinic kan erbjuda. Med vår expertis och ditt önskemål kommer vi tillsammans att skapa läppar som du kommer att älska i många år framöver. Ta steget mot dina drömläppar och boka din tid redan nu.

2.Beauty Palace Södertälje

Beauty Palace Södertälje
Beauty Palace Södertälje - där precisionsklippningar är vardag! Unna ditt hår den lyx det förtjänar med ett besök på vår avkopplande salong vid vattnet. Våra skickliga frisörer, specialiserade på kvinnohår, garanterar att du lämnar oss med en felfri frisyr.

För män rekommenderar vi starkt att utforska Södertäljes utmärkta barbershops som erbjuder precision och stil som är skräddarsydd för manshår. Med ett brett utbud av alternativ inom räckhåll finns det något för varje hårtrend och önskemål. Vårt mål är alltid att hjälpa dig uppnå din önskade frisyr samtidigt som vi erbjuder en avslappnande och professionell upplevelse. Besök Beauty Palace Södertälje eller en ansedd barbershop idag för en förvandling som får dig att stråla!

Läs mer: Lista 17 restauranger i Södertälje Stockholm

3.Lamatix Hair & Beauty Center

Lamatix Hair & Beauty Center
Upplev en oas av skönhet och välbefinnande på Lamatix Hair & Beauty Center. Här välkomnas du av ett team av skickliga och passionerade professionella som är dedikerade att ge dig en förstklassig upplevelse. Salongens moderna och stilrena interiör skapar en avslappnande och lyxig atmosfär, perfekt för att koppla av och föryngra.

Oavsett om du söker en ny frisyr, en uppfräschande ansiktsbehandling eller en avkopplande massage kommer Lamatix Hair & Beauty Center att överträffa dina förväntningar. Deras team av experter kommer att skräddarsy behandlingar som passar dina individuella behov, vilket garanterar exceptionella resultat varje gång. Besök Lamatix Hair & Beauty Center idag och upptäck en värld av skönhet och avkoppling.

4.Lashlift & Co - Fransar Södertälje

Lashlift & Co - Fransar Södertälje
Välkommen till Lashlift & Co i Södertälje, din oas för strålande fransar! När du stiger in genom dörren möts du av en varm och välkomnande atmosfär där vår erfarna stylist står redo att guida dig genom en skräddarsydd behandling som framhäver din naturliga skönhet.

Oavsett om du önskar en subtil fransböjning eller en voluminös glamourlook, så anpassar vi våra behandlingar efter dina individuella önskemål och ansiktsform. Med precision och omsorg skapar vi vackra fransar som framhäver dina ögon och får dig att stråla inifrån och ut.

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Södertälje Stockholm

5.Hollywoodbeauty

Hollywoodbeauty
Längtar du efter en skönhetsupplevelse som får dig att stråla? Hollywoodbeauty erbjuder dig en avkopplande oas där kompetenta och erfarna proffs tar hand om dig med personlig service. Oavsett om du vill förstärka dina naturliga drag eller göra en komplett förvandling, har vi den expertis och de tekniker som behövs för att uppfylla dina önskemål.

På Hollywoodbeauty får du mer än bara en behandling – du får en helhetsupplevelse som lämnar dig avslappnad, förnyad och självförtroendeboostad. Vår hemtrevliga och avslappnade atmosfär gör att du kan koppla av och njuta av din tid hos oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsdrömmar och ge dig en look som får dig att känna dig som en stjärna.

6.Skinbeauty Sweden

Skinbeauty Sweden
"Låt Carolina ta hand om din hud och ge dig den lyster du förtjänar. Med sina exceptionella kunskaper och passion för hudvård kommer hon att skräddarsy en behandling som passar just dina behov. Upplev hennes avancerade hudvårdsmetoder och högkvalitativa produkter som kommer att förvandla din hy till det bättre. Carolina erbjuder en varm och avslappnande salongsmiljö där du kan koppla av och njuta av den ultimata hudvårdsupplevelsen."

"Skinbeauty Sweden är inte bara en salong, det är en destination för hudförbättring. Carolinas personliga touch och engagemang för sina kunders välbefinnande gör varje besök till en unik och givande upplevelse. Låt hennes kompetens vägleda dig till en hud som strålar av hälsa och vitalitet. Boka din behandling idag och upptäck skillnaden som professionell hudvård kan göra."

7.No+Vello Södertälje

Välkommen till No+Vello Södertälje, din ultimata destination för effektiv och permanent hårborttagning! Med vår banbrytande teknologi och erfarna team garanterar vi förstklassiga resultat som ger dig silkeslen, hårfri hud för livet.

Vårt team är hängivet att ge dig en personlig och bekväm upplevelse. Vi skräddarsyr varje behandlingsplan efter dina unika behov och önskemål, vilket garanterar maximal effektivitet och minimalt obehag. Med No+Vello behöver du inte längre bekymra dig för ovälkomna hårstrån. Upplev fördelarna med permanent hårfrihet idag och njut av en ny nivå av självförtroende!

8.Hair&Beauty Studio

Hair&Beauty Studio
Upplev en oas av skönhet och välbefinnande på Hair & Beauty Studio, där varje kund är vår högsta prioritet. Med ett team av erfarna och passionerade stylister erbjuder vi en omfattande meny av tjänster som är utformade för att få fram din inre skönhet.

Från lyxiga ansiktsbehandlingar och avslappnande massage till exceptionell hårstyling och förlängning, tillgodoser vi alla dina behov. Oavsett om du vill fräscha upp din look, förbereda dig för ett speciellt tillfälle eller helt enkelt unna dig lite egentid, kan du lita på att Hair & Beauty Studio levererar en exceptionell upplevelse. Vårt åtagande att använda endast de bästa produkterna och teknikerna säkerställer att du kommer att lämna vår studio med ett förnyat självförtroende och en strålande glöd.

9.Salong sköna lund

Salong sköna lund
Upplev saligheten på Salong Sköna Lund, där Anette med sin expertis och passion förvandlar din hudvård till en oförglömlig upplevelse. Hennes skickliga händer och noggranna blick kommer att ge dig en ansiktsbehandling som inte bara rengör och återfuktar, utan även balanserar och lugnar din hud.

Salongens inbjudande atmosfär och Anettes varma bemötande kommer att få dig att känna dig bekväm och avslappnad. Låt dig omslutas av ljudet av lugnande musik och doften av eteriska oljor, medan Anette tar hand om din hud. Varje behandling är skräddarsydd för dina unika behov, vilket garanterar att du får de bästa möjliga resultaten. Och med oslagbara priser kommer du att kunna njuta av förstklassig hudvård utan att spräcka budgeten.

10.Japanese Head Spa Södertälje

Japanese Head Spa Södertälje
Upplev avslappning i en helt ny dimension på Japapnese Head Spa i Södertälje. Vår erfarna personal kommer att guida dig genom en resa av sinnena med våra exklusiva behandlingar. Vår eleganta och inbjudande miljö kommer att sätta dig i rätt stämning för att koppla av och njuta av varje ögonblick.

Från det ögonblick du kliver in genom dörren kommer du att omslutas av lugnande dofter och rogivande melodier. Våra kunniga terapeuter använder traditionella japanska tekniker för att skapa en upplevelse som är både avslappnande och föryngrande. Unna dig en välförtjänt paus från vardagens stress på Japnese Head Spa Södertälje, där du kommer att lämna känslan av att vara utvilad, återställd och med en förnyad känsla av välbefinnande.

11.Talin Beauty Center

Talin Beauty Center
Talins Beauty Center erbjuder en enastående spaupplevelse som kommer att förvandla din hud och själ. Vårt team av erfarna hudterapeuter använder den senaste tekniken och de bästa produkterna för att ge dig skräddarsydda behandlingar som är anpassade efter dina unika behov.

Upplev lyxen och fördelarna med vår micro needling behandling. Denna revolutionerande teknik skapar små mikroskopiska kanaler i huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Resultatet blir en föryngrad, spänstig och strålande hy. Vi garanterar en avkopplande och säker behandling som ger dig överlägsna resultat. Besök Talins Beauty Center idag och unna dig en upplevelse som kommer att förvandla din hud och väcka ditt sinne.

12.BeautyByBetty

BeautyByBetty

13.Nygatans Laser & Skönhet AB

14.Skinboost Clinic

Skinboost Clinic
Postförslag