Lista 13 skönhetssalonger i Sollentuna Stockholm

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Sollentuna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som TC Saxen, Special Touch Stockholm AB, Ji-Ji:s, RITAS SKÖNHETSCENTER, Helfin Laser & Skönhet. Låt oss utforska!

1.TC Saxen

Stans bästa ställe för en romantisk middag

TC Saxen
  • Betyg: 5,0/5 (244 Review by google)
  • Adress:

    Sollentunavägen 132D, 191 48 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra mat och mysig atmosfär

  • Nackdelar:

    Lång väntetid, dyrt och trångt

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på mat och service

  • Personal:

    * Trevlig och hjälpsam personal * Kunnig och erfaren personal * Serviceinriktad personal * Personlig och omtänksam personal * Engagerad och passionerad personal

  • Tjänster:

    * Bordsbokning * Take-away * Catering * Event * Festvåning

Dina lås är i säkra händer med TC Saxen! Våra erfarna frisörer besitter en otrolig skicklighet och lyhördhet, redo att förverkliga dina hårdrömmar. Från den första konsultationen till den avslutande stylingen kommer vår passionerade personal att guida dig varligt genom processen och säkerställa att resultatet överträffar dina förväntningar. Upplev en nivå av precision och omsorg som kommer att få ditt hår att stråla av liv och vitalitet.

Hos TC Saxen handlar allt om att skapa en frisyr som passar dig perfekt. Våra frisörer tar hänsyn till din ansiktsform, livsstil och personliga preferenser för att skräddarsy en look som kompletterar din unika stil. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att ditt hår håller sig friskt och vackert under lång tid. Ge ditt hår den förstklassiga behandling det förtjänar hos TC Saxen – boka din tid idag och låt oss förvandla ditt utseende!

2.Special Touch Stockholm AB

Special Touch Stockholm AB
  • Betyg: 4,8/5 (51 Review by google)
  • Adress:

    Utanför Centrum till vänster om SEB Bank, Turebergs Torg 6, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

Välkommen till Special Touch Stockholm AB, din frisör i Sollentuna! Vi erbjuder en lyxig och välkomnande miljö där du kan koppla av och njuta av en personlig hårvårdsupplevelse. Oavsett om du vill ha en ny frisyr, en färgning eller bara en trimning, så finns vårt team av erfarna stylister här för att hjälpa dig.

Vår salong är särskilt utformad för att ge våra hijabisystrar ett bekvämt och privat utrymme. Vi förstår vikten av att känna sig bekväm och trygg när man tar hand om sitt hår, och vi har skapat en miljö där du kan koppla av och njuta av din upplevelse. Boka din tid idag och upplev skillnaden Special Touch Stockholm AB kan göra för ditt hår!

Läs mer: Lista 26 restauranger i Sollentuna Stockholm

3.Ji-Ji:s

Ji-Ji:s
Välkommen till Ji-Jis mysiga frisörsalong på Busstorget i Sollentuna! Här erbjuds högkvalitativ hårvård och personlig service i en varm och avslappnande atmosfär. Våra erfarna frisörer, som Janina, förstår dina önskemål och skapar håret du drömt om.

Janinas expertis inom klippning och färgning är oöverträffad. Med sitt öga för detaljer och fingertoppskänsla för trender kommer hon att förvandla ditt hår till ett mästerverk. Oavsett om du vill ha en trendig makeover eller bara en uppfräsning, lovar vi att du kommer att lämna salongen med ett självförtroende på topp och ett hår som strålar!

4.RITAS SKÖNHETSCENTER

RITAS SKÖNHETSCENTER
Lugn och fröjd på Ritas skönhetscenter. Rita är skicklig och behandlingen är otroligt skön. Njut av en avkopplande stund, du är värd det!

Vänlig personal och härliga behandlingar. På Ritas skönhetscenter får du känna dig bekväm och avslappnad medan du blir ompysslad. Din lyster och ditt välbefinnande är Ritas främsta prioritet.

5.Helfin Laser & Skönhet

Helfin Laser & Skönhet
Hos Helin Laser & Skönhet kan du uppnå dina skönhetsdrömmar. Vårt team av experter ger dig ett varmt och professionellt bemötande, och vi skräddarsyr behandlingar utifrån dina behov.

Upplev en hårfri och silkeslen hud med vår senaste Soprano Ice Platinum-laser. Denna innovativa teknik tar bort oönskad hårväxt permanent och smärtfritt. Se själv transformationen och boka din laserbehandling hos oss idag! Du kommer inte bli besviken.

6.Lyster hudvård

Lyster hudvård
Upptäck Lysters Hudvård och förvandla din hud. Vi erbjuder en uppsjö av skönhetsbehandlingar skräddarsydda för att ge dig den lyster du förtjänar. Genom innovativa tekniker som PRX och lashlift förvandlar vi din hy och ögonfransar till det bästa.

Våra experter på Lysters Hudvård leds av den skickliga hudterapeuten Therese Järvheden. Med sin gedigna Cidesco-examen och ett varmt bemötande skapar hon en trygg och professionell miljö för dig. Genom att kombinera Thereses kunskap med vår topmoderna utrustning tar vi hudvård till en ny nivå, så att du kan stråla inifrån och ut.

7.Salong Saman

En oas mitt i Sollentuna för dig som värdesätter skönhet och välmående.

  • Betyg: 4,5/5 (190 Review by google)
  • Adress:

    Malmvägen 47B, 191 61 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service och hög kvalitet.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, dyrt och trångt.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter.

  • Personal:

    - Duktiga frisörer - Trevliga och tillmötesgående - Bra rådgivning - Erfarna och kunniga - Lyssnar på kundens önskemål.

  • Tjänster:

    - Frisör - Färgning - Permanent - Hårvård - Håruppsättningar.

Hos Salong Saman får du en professionell klippning till ett oslagbart pris. Våra skickliga frisörer använder de senaste teknikerna för att ge dig en perfekt frisyr. Du kan alltid boka tid i förväg, eller komma in på drop-in.

Vi på Salong Saman värnar om din hälsa och säkerställer att alla verktyg desinficeras noggrant efter varje klippning. Så du kan känna dig trygg när du besöker oss. Med vårt fokus på kvalitet, prisvärdhet och hygien är vi det självklara valet för dig som söker en förstklassig klippupplevelse.

8.Sköna Helenas Hudvård Sollentuna

Sköna Helenas Hudvård Sollentuna

9.Lash Design

Hos Lash Design blir du omhändertagen av skickliga fransstylister som har din ögonhälsa och skönhet i fokus. Med flera års erfarenhet och en gedigen expertis inom fransförlängning får du fransar som passar just dina ögon och önskemål.

Unna dig själv en stund av lyx och avkoppling i Lash Designs trivsamma salong. Här möts du av ett varmt bemötande och en passion för fransar som smittar av sig. Resultatet? Fransar som får dina ögon att stråla och en känsla av att vara uppfräschad och vacker.

10.BLIQ Fransar & Bryn

BLIQ Fransar & Bryn
BLIQ Fransar & Bryn är skönhetssalongen som erbjuder ögonfransförlängning och lashlift i en härlig och avslappnad miljö. Med deras erfarna stylister och högkvalitativa produkter kan du vara säker på att få ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Hos BLIQ Fransar & Bryn får du en personlig konsultation där stylisten lyssnar på dina önskemål och hjälper dig att välja den behandling som passar dig bäst. Oavsett om du vill ha volymfransar, singelfransar eller en lashlift, så kan du vara säker på att få ett naturligt och hållbart resultat. Med ett brett utbud av längder, tjocklekar och böjar, kan du skapa en look som är helt unik för dig.

11.Hudateljén i Sollentuna

Hudateljén i Sollentuna
Hos Hudateljén i Sollentuna får du professionell hudvård som kommer få din hy att stråla. Vår erfarna personal ger dig tips och rekommendationer så att du kan ta hand om din hud på bästa sätt. Oavsett om du vill vaxa benen, få en ansiktsbehandling eller färga dina ögonbryn och fransar så kan du känna dig trygg med att du får den bästa omvårdnaden.

Boka din behandling idag och upplev skillnaden som professionell hudvård kan göra för dig. Du kommer att älska din nya, fräscha hy! Hudateljén i Sollentuna – för en hudvårdsupplevelse utöver det vanliga.

12.Sollentuna Hudvård

Sollentuna Hudvård

13.Rosenblad Hudvård

Rosenblad Hudvård
Postförslag