Lista 11 skönhetssalonger i Trelleborg Skåne

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-21

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Trelleborg Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Studio Younique, Trelleborgs Hud och Hårklinik, Studio Fager, Skin Reform, Studiohundra4141 Frisör- Hudvård-Fotvård. Låt oss utforska!

1.Studio Younique

Studio Younique
Hos Studio Younique i Malmö möts du av ett varmt leende och den högsta nivån av expertis. Oavsett om du önskar en ny frisyr eller bara en uppfräschning kommer du i trygga händer hos Paulina M. Hennes noggrannhet och vänliga sätt gör att du känner dig välkommen och avslappnad. Salongen är inredd med en mysig och inbjudande atmosfär, vilket skapar en trivsam miljö för din förvandling.

Om du letar efter en salong som erbjuder förstklassig hårvård och en oförglömlig upplevelse är Studio Younique ett utmärkt val. Boka din tid redan idag och unna dig lite extra lyx och avkoppling!

Läs mer: Lista 22 restauranger i Trelleborg Skåne

2.Trelleborgs Hud och Hårklinik

Trelleborgs Hud och Hårklinik
Upplev förstklassig hud- och hårvård på Trelleborgs Hud och Hårklinik, där professionell omsorg möter personligt engagemang. Från första stund välkomnas du av en varm och inbjudande atmosfär, där du tas om hand av ett team av skickliga experter.

Speciellt rekommenderas hudterapeuten Diana Månsson, vars behandlingar är en ren njutning. Hennes mjuka händer, omsorgsfulla personlighet och exceptionella skicklighet gör varje besök till en upplevelse i lyx och välbefinnande. Ditt ansikte och hår kommer att stråla av hälsa och skönhet efter Dianas magiska touch.

3.Studio Fager

Studio Fager
Studio Fager är Trelleborgs främsta salong när det kommer till hår- och makeupkonst. Oavsett om du önskar en klassisk eller modern frisyr, kan våra skickliga stylister förvandla ditt hår till ett mästerverk. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna, så att du kan känna dig trygg med att ditt hår är i goda händer.

Våra makeup-artister är experter på att framhäva dina naturliga drag och skapa en look som passar just dig. Vare sig du vill ha en naturlig, glamorös eller dramatisk makeup, kan våra erfarna makeup-artister hjälpa dig att uppnå det utseende du drömmer om. Besök Studio Fager idag och upplev skillnaden. Vår passion för hår och makeup kommer att ge dig ett strålande och självsäkert utseende som får dig att känna dig som ditt vackraste jag.

4.Skin Reform

Skin Reform
Skin Reform, din hudvårdsdestination med fokus på precision och pålitlighet! Våra experter lämnar inget åt slumpen, och med världens främsta hudvårdsspecialist SSk Noor vid rodret kan du förvänta dig resultat som överträffar dina förväntningar.

Noors lugna och lyhörda sätt kombineras med ett skarpt öga för detaljer och ett djupt kunnande inom sitt område. Varje behandling utformas med största omsorg, skräddarsydd för dina specifika behov. Resultatet? En strålande, frisk och ungdomlig hy som får dig att känna dig strålande inifrån och ut. Lita på Skin Reforms beprövade expertis och låt Noor guida dig på din resa mot en felfri hy.

5.Studiohundra4141 Frisör- Hudvård-Fotvård

Studiohundra4141 Frisör- Hudvård-Fotvård
Våra skickliga frisörer, hudterapeuter och fotvårdare sätter dig alltid i första rummet. Med passion, expertis och de senaste teknikerna skapar de personliga behandlingar som ger synliga och varaktiga resultat. Upplev skillnaden och boka din tid idag på Studiohundra4141 - ditt tempel för skönhet och avkoppling. Låt oss förvandla dig till den bästa versionen av dig själv.

6.Mia's Skönhetshörna

Mia's Skönhetshörna
Välkommen till den ultimata skönhetsoasen - Mias Skönhetshörna. Här möts du av en varm och professionell personal som brinner för att ge dig en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. Våra experter guidar dig genom ett brett utbud av skräddarsydda behandlingar, från ansiktsvård och massage till nagelvård och vaxning.

På Mias Skönhetshörna tar vi hand om dig från topp till tå, och skapar en skräddarsydd behandlingsplan som uppfyller dina unika behov. Vi använder endast de bästa produkterna och de senaste teknikerna för att säkerställa att du får ett resultat som överträffar dina förväntningar. Unna dig en stund av avkoppling och låt våra erfarna terapeuter förvandla dig till den version av dig själv som du alltid har drömt om.

7.Brazilian and Beauty (tidigare Brazilian By J BBJ)

Brazilian and Beauty (tidigare Brazilian By J BBJ)
Välkommen till Brazilian and Beauty, ett sant paradis för skönhet och välbefinnande. Hos oss möts du av en varm och professionell personal som ser till att du känner dig trygg och avslappnad från första stund. Vi erbjuder en rad olika behandlingar utformade för att framhäva din naturliga skönhet och ge dig en känsla av lyx och föryngring.

Oavsett om du söker en brasiliansk vaxning, en ansiktsbehandling eller en massage, kan du vara säker på att våra erfarna terapeuter kommer att ta väl hand om dig. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet och noggrant utvalda tekniker för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat. Unna dig en stund av avkoppling och förnyelse på Brazilian and Beauty, och låt oss hjälpa dig att stråla av självförtroende och skönhet.

8.Sunflower Salon

Sunflower Salon

9.Demi Hudvårdssalong

Demi Hudvårdssalong

10.Derma Medical By V @Demi Hudvårdssalong

Derma Medical By V @Demi Hudvårdssalong
Hos Derma Medical By V @Demi Hudvårdssalong kan du känna dig trygg i händerna på våra erfarna hudterapeuter Victoria och Veronika. Deras professionalism och omsorg genomsyrar alla behandlingar, där noggranna förklaringar och din trygghet står i fokus. Den moderna och inbjudande salongen skapar en avslappnande och hemtrevlig atmosfär där du kan njuta av lugnande musik och mjukt ljus. Upplev högkvalitativa hudbehandlingar och synliga resultat som kommer att få dig att stråla.

Vi är stolta över att erbjuda behandlingar som anpassas efter dina unika behov. Veronika, vår skickliga hudterapeut, lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och skräddarsyr ett behandlingsprogram som leder till fantastiska resultat. Hennes lugna och trygga arbetssätt gör att du känner dig avslappnad och bekväm under hela behandlingen. Tack vare hennes expertis kan du vara säker på att få en hudvårdsupplevelse som överträffar dina förväntningar.

11.Estetik by Em - Botox & Filler Trelleborg

Estetik by Em - Botox & Filler Trelleborg
Postförslag