Lista 14 skönhetssalonger i Ängelholm Skåne

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-21

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Ängelholm Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som UNIK Ängelholm, Yumi Beauty - Skönhetssalong Ängelholm, Soul Skönhet, Skönhetscentralen, Beauty Garage. Låt oss utforska!

1.UNIK Ängelholm

UNIK Ängelholm
Hos UNIK i Ängelholm får du den bästa klippningen av Catta, som har både certifikat och erfarenhet som talar för sig själva. Dina barn kommer att älska att klippa sig hos Catta, som alltid får dem att känna sig bekväma och glada. UNIK erbjuder även IPL-behandlingar, och deras kundbemötande och behandlingar håller högsta klass. Det enda minuset är avsaknaden av kundparkering.

2.Yumi Beauty - Skönhetssalong Ängelholm

Yumi Beauty - Skönhetssalong Ängelholm
Välkommen till Yumi Beauty, en skönhetssalong i Ängelholm som kommer att överträffa dina förväntningar. Vårt team av erfarna experter är dedikerade till att ge dig en personlig och lyxig upplevelse.

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar, inklusive nagelvård, ansiktsbehandlingar och vaxning. Oavsett om du vill ha en avslappnande spa-behandling eller en mer glamorös transformation, har vi något för alla. Vår salong är utformad för att vara en fristad för avkoppling och förnyelse, där du kan koppla av och känna dig vacker inifrån och ut. Välkommen att uppleva skillnaden på Yumi Beauty.

Läs mer: Lista 15 restauranger i Ängelholm Skåne

3.Soul Skönhet

Soul Skönhet
Vår skönhetssalong Soul Skönhet har ett team av erfarna och kunniga medarbetare som alltid ger dig ett varmt bemötande. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet och våra lokaler håller alltid en hög städnivå.

Bland våra mest eftertraktade behandlingar finns ansiktsbehandlingar, massage och vaxning. Ulrika Nilsson är en av våra mest erfarna terapeuter och kan ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Boka en tid hos oss idag och upplev skillnaden som Soul Skönhet kan göra för din hud och ditt välbefinnande.

4.Skönhetscentralen

Skönhetscentralen
Skönhetscentralen är en oas för skönhet i en avslappnande och inbjudande miljö. Med sin fräscha, moderna inredning och unika atmosfär skapar vi den perfekta platsen för att du ska kunna koppla av och låta våra skickliga terapeuter ta hand om dig.

Hos oss hittar du ett brett utbud av behandlingar, från fransförlängningar till ansiktsbehandlingar och massage. Våra terapeuter är alla högt utbildade och erfarna inom sina områden, och de använder endast produkter av högsta kvalitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en personlig och skräddarsydd upplevelse som garanterar att du lämnar oss med en känsla av förnyelse och välbefinnande.

5.Beauty Garage

Beauty Garage
Besök Skandinaviens skattkista för smaklökarna! Här samlas stjärnkockar och gourmeter för att hylla det nordiska köket. Från färskfångad lax till smältande smörgåsar – varje tugga är ett äventyr som förgyller dina smaklökar. Låt din gom dansa av glädje medan du njuter av den harmoniska blandningen av smaker, tillagade med passion och omsorg. Våra restauranger är en kulinarisk oas, där varje måltid är en resa genom Skandinaviens kulinariska arv.

Unna dig en förstklassig upplevelse på Skandinaviens mest ansedda skönhetssalong. Våra skickliga stylister förvandlar ditt hår till ett mästerverk, framhäver dina drag och får dig att stråla. Våra skräddarsydda behandlingar, utförda med expertis och omsorg, ger dig ett förnyat självförtroende och en känsla av lyx. Låt våra experter väcka liv i ditt hår, så att du kan utstråla skönhet och stil som aldrig förr.

6.Brynologen

Brynologen
Som en erfaren resenär och finsmakare vill jag varmt rekommendera att du bokar en tid hos Brynologen. Med sin expertis och passion för mat och resor kommer hon att hjälpa dig skapa den perfekta reseupplevelsen som kombinerar kulinariska läckerheter och oförglömliga äventyr.

Brynologen har ett skarpt öga för detaljer och en djup förståelse för olika kulturer. Hon kommer att skräddarsy en resa som passar dina precisa preferenser, från matlagningskurser hos lokala mästare till guidade turer till dolda pärlor. Med Brynologen som din guide kommer du att få uppleva en resa som går långt bortom det vanliga och skapar bestående minnen som du kommer att värna om länge.

7.Trend Kosmetik

Trend Kosmetik
Trend Kosmetik erbjuder en förstklassig skönhetsupplevelse som kombinerar professionalism med personlig omtanke. Vårt team av erfarna kosmetologer skräddarsyr behandlingar för varje kunds unika behov, vilket säkerställer ett vackert och strålande resultat. Från avancerade hudvårdslösningar till avkopplande massage terapier har vi allt du behöver för att förnya och vitalisera både kropp och själ.

I vår mysiga och hemtrevliga studio kan du njuta av en fridfull och avstressande miljö. Våra välutbildade terapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera maximal effekt och komfort. Vare sig du söker en snabb touch-up eller en omfattande skönhetsregim, kommer Trend Kosmetik att överträffa dina förväntningar. Vår passion för skönhet och vårt engagemang för personlig omsorg gör oss till det självklara valet för alla som önskar unna sig det bästa inom skönhetsvård.

8.Beauty N° 17

Beauty N° 17
Upptäck skönhetens kraft med Susanne på Beauty N° 17. Låt henne guida dig på en personlig skönhetsresa som förhöjer ditt inre och yttre glow. Med professionell expertis och ett varmt, omsorgsfullt bemötande skapar Susanne en trygg och förtroendeingivande miljö där du kan slappna av och släppa taget om vardagens stress.

Succésagan Beauty N° 17 vittnar om Susannes obestridliga talang och passion för att förvandla skönhetsdrömmar till verklighet. Hon bemästrar konsten att fånga det unika hos varje individ och skräddarsyr behandlingar som lyfter fram din naturliga skönhet. Från ögonfransförlängningar till microneedling, Susannes omfattande utbud av behandlingar ger dig skräddarsydda lösningar för att nå dina estetiska mål.

9.Ageless Beauty by Patricia

Ageless Beauty by Patricia
Patricia, med sitt välkomnande sätt och professionella bemötande, erbjuder skönhetsbehandlingar med det lilla extra. Från örtpeeling till brynplockning, är allt genomfört med precision och omtanke. Välkommen till Ageless Beauty, där du kan unna dig en stunds avkoppling och försköning i Patricas trygga händer.

Erbjudandet om örtpeeling och brynplockning är ett utmärkt sätt att fräscha upp ditt utseende. Örtpeelingen avlägsnar effektivt döda hudceller och stimulerar cellförnyelsen, vilket ger en klarare och mer ungdomlig hy. Den professionella brynplockningen formar dina bryn till perfektion, vilket ramar in ditt ansikte på ett fördelaktigt sätt. Med Ageless Beauty kan du känna dig som ditt vackraste jag, både inifrån och ut.

10.Beauty Teresa Robinson

Beauty Teresa Robinson

11.Dermazone by Helén

Dermazone by Helén
Upplev skönhetens kraft på Dermazone med Helén! Unna dig en uppfriskande ansiktsbehandling som ger din hy en ny lyster. Låt Heléns skickliga händer förse dina fransar och bryn med en förhöjande färgning. På Dermazone möts du av ett varmt bemötande och personlig omvårdnad. Varje behandling är skräddarsydd för att framhäva din unika skönhet.

Stig in i Dermazones harmoniska miljö och låt Heléns expertis guida dig till en förvandling. Upptäck hur din hud strålar av vitalitet och hur dina ögon och bryn accentuerar din naturliga skönhet. På Dermazone blir skönhet inte bara en dröm utan en verklighet.

12.Erika Skincare

Erika Skincare
Upplev hudvårdens nya standard med Erika Skincare! Vårt prisbelönta team av hudterapeuter står redo att guida dig till en strålande hy. Vi skräddarsyr varje behandling efter dina unika behov, utan att kränga onödiga produkter.

Hos Erika Skincare omsluter vi dig med lyx och omtanke. Från första stund du kliver in i vår varma och välkomnande miljö tas du om hand med största professionalism. Våra experter analyserar din hud och rekommenderar endast de behandlingar och produkter som ger dig de bästa resultaten. Boka din tid redan idag och låt oss hjälpa dig uppnå den hy du alltid drömt om!

13.Saras Skönhet

Saras Skönhet

14.Johanna med mera

Johanna med mera
Postförslag