Lista 10 skönhetssalonger i Strängnäs Södermanlands

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-28

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Strängnäs Södermanlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Caelia Clinic, The Beauty Lounge, Aqua, Anti-Age Clinic, Hela Dej - massage, massör, företagsmassage. Låt oss utforska!

1.Caelia Clinic

Caelia Clinic
Upplev högklassig estetisk vård på Caelia Clinic, där professionalism och ett varmt bemötande förenas. Med erfarna specialister kan du tryggt överlämna dina skönhetsbehov till våra händer. Känslan av trygghet och nöjdhet genomsyrar hela upplevelsen, vilket gör Caelia Clinic till ett rekommenderat val för alla som söker högkvalitativ estetisk vård.

Boka en tid med vår eminenta ögonfrans- och brynstylist Cecilia och förbered dig på att bli förtrollad. Hennes expertis och känsla för estetik skapar vackra och naturligt framhävda fransar och bryn som lyfter din skönhet till nya höjder. Kombinerat med de mysiga lokalerna och den trevliga personalen hos Caelia Clinic blir ditt besök en upplevelse för alla sinnen.

2.The Beauty Lounge

The Beauty Lounge
Salong Sara är känd för sin exceptionella hårklippning och färgning. När du besöker Sara för en konsultation, lyssnar hon uppmärksamt på dina önskemål och ger expertråd för att skapa den perfekta looken för dig. Hennes skicklighet med sax och pensel är obestridlig, och hon har en naturlig talang för att framhäva dina bästa drag.

Sara är inte bara en begåvad frisör, utan också en varm och välkomnande person. Hennes äkta intresse för sina kunder lyser igenom i varje interaktion. Hon förstår vikten av att skapa en avslappnad och trygg miljö, särskilt för dem som har frisörfobi. Saras lugnande sätt och omtänksamma bemötande kommer gradvis att lindra din rädsla, vilket gör varje besök till en positiv upplevelse.

3.Aqua

Aqua
Aqua är en trevlig och mysig frisörsalong med erfarna frisörer som skapar en fantastisk helhetsupplevelse. Salon Aqua erbjuder även nagelvårdstjänster utförda av skickliga nagelterapeuter, som Sophie vars arbete garanterat lämnar dig nöjd och belåten.

Unna dig en avkopplande stund hos Aqua, där personalen tar hand om dig och dina önskemål. Oavsett om du söker en ny frisyr, vill fräscha upp färgen eller få dina naglar fixade, erbjuder Aqua högkvalitativa tjänster som överträffar dina förväntningar. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden som Aqua kan göra för din stil och ditt välbefinnande.

4.Anti-Age Clinic

Anti-Age Clinic
Välkommen till Anti-Age Clinic, din oas för skönhet och välbefinnande. Hos oss möts du av ett team av erfarna och passionerade terapeuter som brinner för att hjälpa dig att skina på insidan och ut. Vår mysiga klinik är en fristad där du kan slappna av och koppla bort vardagens stress, medan våra professionella behandlingar ger dig de resultat du längtar efter. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att du får en upplevelse utöver det vanliga.

Boka din behandling hos Anti-Age Clinic idag och upplev skillnaden. Våra terapeuter kommer att skräddarsy en behandlingsplan som passar just dina behov och önskemål. Från ansiktsbehandlingar och kroppsinpackningar till avancerade hudvårdsbehandlingar har vi allt du behöver för att få en strålande hud som lyser inifrån och ut. Förbered dig på att bli bortskämd och föryngrad när du kliver in genom våra dörrar på Anti-Age Clinic.

5.Hela Dej - massage, massör, företagsmassage

Hela Dej - massage, massör, företagsmassage
Upplev den ultimata avslappningen med Hela Dej, din oas för välbefinnande. Låt våra erfarna massörer ta dig till en plats av lugn och förnyelse, där dina sinnen väcks till liv och din kropp återfår sin vitalitet. Oavsett om du söker lindring från spänningar, återhämtning efter en intensiv dag eller helt enkelt en stund av lyxig självförbättring, är Hela Dej det perfekta valet.

Varje massage är skräddarsydd för dina unika behov, med olika tekniker och tryck som anpassas till din kropp. Våra massörer har en djupgående förståelse för anatomi och fysiologi, vilket gör att de kan lokalisera och behandla specifika områden för optimal effekt. Förbered dig på att lämna Hela Dej som en ny människa, fylld av energi, rörlighet och ett förnyat välbefinnande som kommer att hålla i sig länge efter ditt besök.

6.Salong No20

Jag blev varmt välkomnad till denna charmiga salong, belägen i hjärtat av Stockholm. Atmosfären var avslappnande och inbjudande, med dämpad belysning och lugnande musik. Min terapeut, en skicklig och erfaren kosmetolog, guidade mig steg för steg genom lashlift-processen.

Lashliften utfördes med största precision och noggrannhet. Under hela behandlingen kände jag mig trygg och bekväm. Resultatet blev fantastiskt! Mina fransar fick en naturlig längd och böjning, vilket gav mina ögon ett mer uttrycksfullt och ungdomligt utseende. Jag lämnade salongen med en känsla av lycka och tillfredsställelse, och jag kan varmt rekommendera Salong No20 till alla som önskar förstklassig skönhetsvård i en avslappnande miljö.

7.BeautyBySundine

BeautyBySundine
Skönhetsälskare, gör er redo att uppleva en skönhetssalong som kommer att förändra er syn på personlig vård. Elin, grundaren av BeautyBySundine, är en mästare på sitt hantverk och en sann konstnär inom skönhetsvärlden. Med hennes magiska händer och passion för perfektion kommer du att lämna salongen med en förnyad känsla av självförtroende och välbefinnande.

Elins noggrannhet och hängivenhet till att framhäva dina naturliga drag är oöverträffad. Oavsett om du önskar en diskret touch eller en mer dramatisk förvandling, kan du lita på att Elin skapar ett skräddarsytt resultat som överträffar dina förväntningar. Hennes varma och välkomnande personlighet gör varje besök till en sann njutning, och hennes priser är förvånansvärt överkomliga med tanke på den höga kvaliteten på hennes tjänster. Unna dig själv en skönhetsupplevelse som du sent kommer att glömma med Elin på BeautyBySundine.

8.Susanna's Hudvård

Susanna's Hudvård
Upplev en oas av välbefinnande hos Susanna's Hudvård. Låt erfarna hudterapeuter skämma bort dig med personliga behandlingar som ger ditt ansikte en strålande lyster. Susanna's Hudvård bjuder på ett sortiment av skräddarsydda ansiktsbehandlingar som passar alla hudtyper, oavsett om du söker djupgående rengöring, återfuktning eller en föryngrande touch.

Unna dig ett ögonblick av avkoppling och låt Susanna's Hudvård ta hand om din hud. Njut av en lugnande och revitaliserande upplevelse som lämnar dig med ett förnyat, fräscht och strålande ansikte. Susanna's Hudvård är din destination för lyxig hudvård som får dig att må och se ditt allra bästa. Boka din behandling idag och upplev skillnaden.

9.Hudstudion

Hudstudion
Hudstudion är din oas för en strålande hy! Vår hudterapeut Linda har en unik förmåga att få dig att känna dig avslappnad och bekväm samtidigt som hon arbetar med sin magi. Hennes expertis och passion för hudvård kommer att guida dig till den bästa behandlingen för dina specifika behov, vilket ger dig en hud som strålar av hälsa och ungdomlighet.

På Hudstudion erbjuder vi en rad behandlingar som är skräddarsydda för att möta dina unika hudvårdsbehov. Från djuprengörande ansiktsbehandlingar till återfuktande masker och effektiva kemiska peelingar, har vi allt för att ge din hud den perfekta glöden. Våra behandlingar är utformade för att ge resultat, och vår kundservice är oöverträffad. Låt Hudstudion ta hand om din hud, så att du kan njuta av en hud som är lika vacker som du är.

10.Hud Fot & Yogakällan

Hud Fot & Yogakällan
Postförslag