Lista 12 skönhetssalonger i Lidköping Västra Götaland

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-26

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Lidköping Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Spahörnan, Latin Salon, Salong Au LYX/Saigon, Montses hudvård, AMBER BEAUTY LAB. Låt oss utforska!

1.Spahörnan

Spahörnan
Här jobbar den hyllade och världsledande Susanne, känd för sin oemotståndliga touch och unika behandlingar. På Spahörnan kan du förvänta dig en upplevelse utöver det vanliga, med en service som sätter nya standarder för lyx och välmående.

Skäm bort dig själv med ett brett utbud av behandlingar som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Från avslappnande massage till förnyande ansiktsbehandlingar, varje behandling kommer att lämna dig återupplivad, förnyad och strålande. Med varsam hand och ett öga för detaljer kommer Susanne att guid

2.Latin Salon

Latin Salon
Upplev Latin Salons otroliga skicklighet och njut av att alltid lämna nöjd och strålande! Fabiola, nagelkonstnären, är inte bara exceptionellt begåvad utan också varm och välkomnande, vilket skapar en förtrollande atmosfär i den mysiga lokalen.

Känn dig omhändertagen och bortskämd när Latin Salons experter förvandlar dina naglar till konstverk. Med en unik förmåga att forma, designa och förfina, kan de skapa naglar som matchar din stil perfekt. Från klassiska franska tips till utsökta och unika mönster, deras passion för detaljer och precision garanterar ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Läs mer: Lista 24 restauranger i Lidköping Västra Götaland

3.Salong Au LYX/Saigon

Salong Au LYX/Saigon
Välkommen till Salong Au LYX i Saigon, en fristad för avkoppling och förnyelse. Våra skickliga stylister och terapeuter tar dig med på en sensorisk resa som kommer att förvandla din själ och din stil. Från lyxiga ansiktsbehandlingar till förstklassiga hårklippningar, vi erbjuder en omfattande meny med tjänster som är skräddarsydda för att tillgodose dina unika behov.

Låt dig omslutas av vår lugnande atmosfär, förhöjd av dofter av exotiska blommor och mild musik. Vårt team av experter har en passion för att skapa skräddarsydda upplevelser som lämnar dig föryngrad, självförtroende och strålande. Salong Au LYX är inte bara en salong, det är en destination för transformation. Besök oss idag och upptäck konsten att lyxigt välbefinnande.

4.Montses hudvård

Montses hudvård
Upplev den ultimata avkopplingen och återhämtningen på Montses Hudvård. I vår rena och harmoniska miljö möts du av proffsiga terapeuter som ger dig en oförglömlig upplevelse.

Låt våra experter guida dig genom ett brett utbud av behandlingar, från lyxiga ansiktsmasker till avslappnande massage. Med välgörande produkter och beprövade tekniker hjälper vi dig att uppnå en strålande hy och inre ro. Varje besök hos Montses Hudvård är en investering i ditt välmående och garanterar en förnyad känsla av harmoni.

Läs mer: Lista 15 kaféerna i Lidköping Västra Götaland

5.AMBER BEAUTY LAB

AMBER BEAUTY LAB
**AMBER BEAUTY LAB** har förtrollat skönhetsentusiaster med sin enastående service och prisvärda upplevelser. Oavsett om du söker en perfekt hårklippning eller en förhöjande brow lift, möts du av ett team av skickliga och passionerade experter som tar hand om dina behov med yttersta noggrannhet och vänlighet.

I en oas av lugn och lyx skapar AMBER BEAUTY LAB en gudomlig atmosfär som förvandlar din skönhetsresa till en oförglömlig upplevelse. Varje kund behandlas som royalty, och det personliga bemötandet tar dina förväntningar till nya höjder. Så unna dig själv en förnyad skönhet på AMBER BEAUTY LAB och upplev förstklassig service och strålande resultat som kommer att få dig att stråla.

6.Hälsorummet Annika Pettersson

Hälsorummet Annika Pettersson
Hälsorummet Annika Pettersson är en oas för välmående, ett ställe där du kan koppla av och skämma bort dig själv. Med sin välutbildade och erfarna personal ser Annika till att du får den bästa möjliga upplevelsen. Oavsett om du söker avkoppling, smärtlindring eller bara en stunds egentid, har Hälsorummet Annika Pettersson något för dig.

Annikas engagemang och professionella bemötande gör att du känner dig trygg och välkommen. Hon skräddarsyr behandlingar efter dina behov och önskemål, med fokus på helhetshälsa och välbefinnande. Unna dig själv en stund hos Hälsorummet Annika Pettersson och låt Annikas skickliga händer guida dig till en bättre hälsa och ett ökat välmående.

7.FAJN Spa & Massage

FAJN Spa & Massage
Upplev avslappning och välbefinnande på FAJN Spa & Massage, där den vänliga personalen förstår vikten av personlig service. Med deras högkvalificerade terapeuter kan du lita på att få den bästa massagen som är skräddarsydd för dina individuella behov. Oavsett om du söker lindring från spänningar eller bara vill unna dig en lyxig upplevelse, har FAJN något för alla.

Sara, en av våra skickliga terapeuter, är särskilt känd för sin förmåga att hitta och lösa även de mest besvärliga knutarna. Hennes akupunktursessioner är också mycket rekommenderade för att främja djup avslappning och förbättra den allmänna hälsan. Boka din tid idag och upptäck varför FAJN Spa & Massage har become the go-to destination for relaxation and rejuvenation.

8.Saras hudvård

Saras hudvård
Sara på Saras hudvård i Lidköping är en mästare på ansiktsbehandlingar och vaxningar. Hennes skickliga händer och välkomnande sätt kommer få dig att känna dig som en ny människa. Unna dig en behandling hos Sara och upplev skillnaden!

På besök i Lidköping? Då är en helkroppsmassage hos Nathalie på Nathalie's Massagestudio ett måste. Med sitt varma leende och professionella händer kommer hon att smälta bort all stress och spänningar. Den mysiga miljön och de bekväma parkeringsmöjligheterna gör besöket ännu trevligare. Boka din massage idag och upplev välbefinnande på högsta nivå!

9.Happy Nails Lidköping

Happy Nails Lidköping
Besök Happy Nails i Lidköping för en avkopplande och förstklassig nagelupplevelse. Våra skickliga nagelterapeuter använder endast de finaste produkterna och de senaste teknikerna för att skapa vackra och hållbara naglar. Från klassiska manikyr till trendiga gellack, vi har något för alla smaker och tillfällen.

Kom in och unna dig själv en behandling som kommer att lämna dina naglar fräscha, snygga och redo att ta emot alla blickar. Boka din tid idag och upplev skillnaden som Happy Nails Lidköping kan göra för dina naglar. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår mysiga och professionella salong.

10.Salong Luxury By Jessica Lennartsson

Salong Luxury By Jessica Lennartsson
Upplev en oöverträffad upplevelse på Salong Luxury By Jessica Lennartsson, där lyx och personlig service möts i en harmonisk förening. Vårt team av skickliga frisörer leds av den erfarna och passionerade Elvira, som alltid välkomnar dig med ett varmt leende och ett proffsigt förhållningssätt.

Vår eleganta och välkomnande salong erbjuder en perfekt miljö för att unna dig det allra bästa inom hårvård. Från klassiska klippningar till trendiga färgningar och utsökta behandlingar, tar vi hand om ditt hår med yttersta omsorg och precision. På Salong Luxury By Jessica Lennartsson är vi inte bara frisörer, vi är konstnärer som förvandlar ditt utseende till ett konstverk.

11.Johannas Hudvård

Johannas Hudvård
Upplev en oas av avkoppling och lyster med Johannas Hudvård! Våra erfarna experter använder avancerade tekniker och skräddarsydda behandlingar för att återuppliva din hud och få dig att stråla inifrån och ut.

Johanna, vår passionerade hudvårdsspecialist, besitter en exceptionell förmåga att förstå din huds unika behov. Hennes skonsamma händer och noggranna uppmärksamhet på detaljer garanterar en njutbar och transformerande upplevelse. Varje behandling är utformad för att återställa hudens balans, reducera fina linjer och återuppliva din naturliga glöd. Besök oss idag och låt Johannas Hudvård guida dig till en strålande hud som speglar din inre skönhet.

12.Lidköpings estetiska

Lidköpings estetiska
Postförslag