Lista 13 skönhetssalonger i Upplands Väsby Stockholm

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-21

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Upplands Väsby Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som My Lashes & Nails - Skönhetssalong Upplands Väsby, Saras Hår & Skönhet, PM Beauty Care, Beauty and you, Hudterapeuten C - Hudvårdsklinik. Låt oss utforska!

1.My Lashes & Nails - Skönhetssalong Upplands Väsby

My Lashes & Nails - Skönhetssalong Upplands Väsby
Upplev förstklassig skönhet i Upplands Väsby hos My Lashes & Nails, där skickliga och engagerade proffs trollar fram ditt drömutseende. Från nagelkonst i världsklass till fylliga fransar som ramar in dina ögon med förförisk charm, kommer teamet på My Lashes & Nails att överträffa dina förväntningar.

Luta dig tillbaka och njut när de noggranna och effektiva skönhetsterapeuterna tar hand om dig. Njut av en avkopplande atmosfär och exceptionell kundservice medan du förvandlas till den vackraste versionen av dig själv. My Lashes & Nails är mer än bara en skönhetssalong – det är en plats där du kan skämma bort dig själv med välförtjänt egentid. Besök My Lashes & Nails idag och upptäck ett nytt sätt att älska ditt utseende.

2.Saras Hår & Skönhet

Saras Hår & Skönhet
Sara är en otroligt skicklig frisör med en exceptionell förmåga att skapa vackra frisyrer. Hennes sax hanterar hårstråna med precision och fingertoppskänsla, vilket resulterar i trendiga och personliga looks som får dig att stråla. Saras professionella kunskap och varma personlighet gör att du känner dig bekväm och avslappnad under hela ditt besök. Låt henne ta hand om ditt hår och uppleva förvandlingen till en självsäker och vacker version av dig själv.

Hos Saras Hår & Skönhet får du mer än bara en frisyr. Det är en helhetsupplevelse där du kan koppla av och njuta av Saras vänliga och uppmärksamma service. Unna dig en stund för dig själv och låt Sara förvandla ditt hår till ett konstverk. Boka din tid redan idag och upptäck skillnaden som en professionell frisör kan göra för ditt utseende och självkänsla.

Läs mer: Lista 19 restauranger i Upplands Väsby Stockholm

3.PM Beauty Care

PM Beauty Care
Världens bästa skönhetsvård! På PM Beauty Care blir man så otroligt ompysslad och väl omhändertagen. Här erbjuds ett brett utbud av behandlingar, från ansiktsbehandlingar och massage till vaxning och fransförlängning. Som ett gömt litet paradis mitt i Väsbys myller, är denna salong en välbevarad hemlighet som bör upplevas.

Jag har länge drömt om att få bort mina acneärr från ansiktet, och har sökt efter den perfekta salongen för att påbörja resan. Efter en del efterforskningar hittade jag PM Beauty Care, och bestämde mig för att boka en konsultation. Från första ögonblicket kände jag mig välkommen och omhändertagen. Kosmetologen tog sig tid att lyssna på mina önskemål och behov, och rekommenderade en behandlingsplan som var skräddarsydd för min hudtyp. Jag längtar redan efter att se de fantastiska resultaten!

4.Beauty and you

Beauty and you
På skönhetssalongen Beauty and you får du förstaklassig service av erfarna och skickliga medarbetare. Hos oss kan du unna dig en rad olika behandlingar under ett och samma tak – ett stort plus för dig som vill spara tid och få maximalt ut av ditt besök.

Oavsett om du vill ha en klassisk ansiktsbehandling, en avslappnande massage eller en snygg och hållbar makeup, så har vi allt du behöver. Våra medarbetare ger dig ett proffsigt bemötande och ser alltid till att du får fantastiska resultat. Låt oss ta hand om dig och få dig att stråla!

5.Hudterapeuten C - Hudvårdsklinik

Hudterapeuten C - Hudvårdsklinik
Chaima på Hudterapeuten C erbjuder hudbehandlingar i en varm och välkomnande klinik. Med sin expertis och professionella bemötande får du den bästa hudvården för dina behov. Oavsett om du vill förbättra din huds hälsa eller bara unna dig en avkopplande stund, kommer Chaima att ta hand om dig med omsorg och uppmärksamhet.

Unna dig en upplevelse som förnyar din hud och ger dig en strålande hy. Chaimas teknik och kunskap kommer att göra underverk för din hud. Boka en tid idag och upplev den professionella hudvården som Hudterapeuten C erbjuder. Din hud kommer att tacka dig!

6.Väsby laserklinik

Väsby laserklinik
Upplev den senaste lasertekniken och förstklassig service på Väsby laserklinik! Du kommer att bli imponerad av vår avancerade lasermaskin och vår exceptionella kundservice som får dig att känna dig som en kunglighet. Oavsett om du vill minska hårväxten, förbättra hudtonen eller åtgärda hudproblem kommer vårt team av erfarna experter att guida dig genom varje steg.

Sara, vår mästarlaserterapeut, kommer att skräddarsy en behandlingsplan som passar just dina behov. Hennes professionella förhållningssätt och omtänksamma vård kommer att göra dig avslappnad och säker under hela din behandling. Vittna om omedelbara resultat och en hud som strålar av hälsa. Boka din konsultation idag och se själv varför Väsby laserklinik är det bästa valet för dina laserbehov.

7.Be My Beauty

Hos Be My Beauty möts du av en välkomnande entré där små barn springer runt och personalen sitter med näsan i sina telefoner. Men låt inte det avskräcka dig, för när du väl kliver in i salongen kommer du att tas om hand av den professionella nagelterapeuten Min.

Min är en riktig perfektionist som alltid gör ett fantastiskt jobb med mina naglar. Hon lyssnar noga på dina önskemål och ser till att du blir nöjd med resultatet. Hennes teknik är så skicklig att dina naglar kommer att se ut som om de är gjorda av äkta porslin. Oavsett om du vill ha en klassisk fransk manikyr eller något mer vågat som glitter och strass, så kan Min fixa det. Så om du letar efter en nagelsalong där du kan få vackra och professionellt gjorda naglar, rekommenderar jag varmt Be My Beauty. Du kommer inte att bli besviken!

8.Tina Beauty

Tina Beauty
Tina Kvinna Skönhet Utmärkt vård och resultat. Jag kommer tillbaka.

Professionellt och personligt bemötande, mysig lokal. Duktig frisör som verkligen tittade igenom håret och klippte mig så fin. Jag kommer att gå dit igen.

9.Beauty by Layla

Beauty by Layla
Skönhet av Layla Fantastisk salong med högsta hygienstandard och en otrolig personal! Layla är en fantastisk kosmetolog som ger dig förstklassiga behandlingar till ett oslagbart pris. Du känner dig alltid välkommen och ompysslad.

Skönhetsbehandlingar är inte bara för ytan, utan också för själen. Hos Skönhet av Layla får du både inre och yttre skönhet till ett pris som passar alla. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden med en salong som verkligen bryr sig om dig och din skönhet. Du kommer inte ångra dig!

10.Aqua Day Spa

Aqua Day Spa
"Unna dig en oas av avkoppling på Aqua Day Spa och låt våra erfarna terapeuter ta hand om dig. Njut av en klassisk massage som mjukar upp stela muskler och minskar stress, eller välj en lyxig ansiktsbehandling som rengör, återfuktar och ger din hud ny lyster. Våra terapeuter använder sig av de finaste produkterna och de senaste teknikerna för att garantera en oförglömlig spaupplevelse."

"Aqua Day Spa är inte bara ett spa – det är en plats där du kan koppla av, ladda om batterierna och få en välförtjänt paus från vardagens stress. Vårt spa är elegant inrett med lugnande färger och dofter som skapar en atmosfär av harmoni och välbefinnande. Oavsett om du är ute efter en avslappnande massage eller en uppfriskande ansiktsbehandling, så har vi något för alla. Boka din behandling redan idag och upplev skillnaden som Aqua Day Spa kan göra för ditt välmående."

11.Marya's Salong

Marya's Salong

12.Amina Clinic

Amina Clinic
Åminna Klinik: Din ultimata destination för permanent hårborttagning!

Låt ljuset förvisa oönskad hårväxt och ge dig den släta, självsäkra hud du alltid drömt om. Med vår avancerade laserteknologi garanterar vi effektiva och bestående resultat. Våra experter skräddarsyr behandlingen utifrån din hudtyp och hårväxt, vilket ger dig den perfekt anpassade lösningen. Förvandla din hud till ett strålande mästerverk med Åminna Kliniken!

13.Hår och Skönhets Companiet

Postförslag