Lista 12 home butiker i Trelleborg Skåne

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-08-22

Sammanställd från de bästa listorna om home butiker i Trelleborg Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som City Gross Trelleborg, Elon, Mio Trelleborg, Elon Ljud & Bild, Elgiganten Phonehouse. Låt oss utforska!

1.City Gross Trelleborg

Ett brett utbud av varor under ett tak

City Gross Trelleborg
  • Betyg: 4,1/5 (1355 Review by google)
  • Adress:

    Engelbrektsgatan 113, 231 34 Trelleborg, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 21

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av livsmedel, hushållsartiklar och elektronik

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet på produkter

  • Kundservice:

    Hjälpsam och vänlig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Stort parkering, Gratis WiFi, Kundtoaletter, Postombud, Apotek

Stadsgross Trelleborg erbjuder ett brett utbud av thailändska delikatesser som tilltalar alla smaker. Här hittar du färska råvaror, exotiska kryddor och färdiga rätter som tar dig på en kulinarisk resa till Thailand. Prova de oemotståndliga vårrullarna, läckra pad thaien eller den doftande tom kha gaisoppan. Sortimentet uppdateras ständigt med nya spännande produkter, så det finns alltid något nytt att upptäcka.

Förutom det thailändska utbudet har Stadsgross Trelleborg allt du behöver för att laga utsökta måltider hemma. Här finns allt från färska grönsaker och saftiga frukter till utsökt kött och fisk. Personalen är alltid hjälpsam och ger gärna råd om du behöver inspiration eller har frågor om något. Med sitt breda sortiment, utmärkta service och läckra thailändska utbud är Stadsgross Trelleborg det perfekta stället för alla som älskar mat.

2.Elon

Elon
Elon är en välrenommerad butikskedja inom vitvaror som erbjuder ett brett utbud av produkter. Butikerna är dock ofta trånga och överfulla, vilket kan göra det svårt att navigera bland hyllorna. Personalen är dock kunnig och hjälpsam, de har en djup förståelse för sina produkter och kan ge värdefulla råd för att hjälpa dig hitta den bästa vitvaran för dina behov.

Utöver sina butiker erbjuder Elon även en bekväm onlinebutik där du kan handla ett omfattande utbud av vitvaror från välkända märken. Webbplatsen är användarvänlig och erbjuder detaljerad produktinformation för att hjälpa dig fatta ett välgrundat beslut. Leveranstiderna är snabba och kundtjänsten är utmärkt. Sammantaget är Elon ett pålitligt och kunnigt val för alla som söker vitvaror, både i butik och online.

Läs mer: Lista 22 restauranger i Trelleborg Skåne

3.Mio Trelleborg

Mio Trelleborg
"Upplev en oöverträffad shoppingupplevelse på Mio Trelleborg! Låt dig hänföras av ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter till oslagbara priser. Vårt hängivna team av experter är redo att guida dig genom vår inspirerande butik och hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för ditt hem. Oavsett om du söker en ny säng, ett elegant matbord eller unika inredningsdetaljer, har vi allt du behöver för att skapa ditt drömhem."

"Hos Mio Trelleborg prioriterar vi alltid våra kunders tillfredsställelse. Vår personal strävar efter att överträffa dina förväntningar med sin exceptionella service och personliga touch. Vi är stolta över att fortsätta leverera enastående shoppingupplevelser som får dig att återkomma gång på gång. Besök oss idag och upptäck den sanna innebörden av hemkomfort och stil."

4.Elon Ljud & Bild

Elon Ljud & Bild
Elon Ljud & Bild: Här fångar du det perfekta körkortsfotot

Letar du efter en plats där du smidigt kan ta ett professionellt körkortsfoto? Då har du kommit rätt. På Elon Ljud & Bild finns kunniga fotografer som hjälper dig att ta det optimala fotot för ditt körkort. Med deras avancerade utrustning och expertis kan du vara säker på att få ett högkvalitativt foto som uppfyller alla krav. Boka din tid redan idag och säkra ett förstklassigt körkortsfoto på bara några minuter!

5.Elgiganten Phonehouse

Elgiganten Phonehouse
Står du inför en fotografering för nytt kör- eller ID-kort? Då är Elgiganten Phonehouse ditt självklara val. Med vår förstklassiga fototjänst fångar vi det perfekta fotot som uppfyller alla myndighetskrav. Men det är inte allt! Vår erfarna personal står redo att hjälpa dig med allt från enkla teknikfrågor till mer komplexa utmaningar. Vi lovar att göra det enkelt och bekvämt för dig.

På Elgiganten Phonehouse är vi mer än bara en butik – vi är din personliga assistent i teknikens värld. Oavsett om du behöver en ny smart TV för filmkvällarna eller vill förbättra ditt hem med smarta produkter, har vi allt du söker. Våra kunniga medarbetare guidar dig genom sortimentet och hjälper dig hitta det som passar just dina behov. Besök gärna vår butik och upptäck själv vår passion för teknik och kundservice.

6.Rumeriet

Rumeriet
Upplev den förtjusande världen av Rumeriet, där konstnärliga skatter möter utsökt godis. I denna eleganta butik kan du upptäcka en handplockad samling av unika prydnadsföremål och presentartiklar, perfekta för att fira speciella tillfällen som mors dag och andra högtider.

Personalen, varm och kunnig, guidar dig gärna genom deras noggrant utvalda sortiment, som omfattar allt från eleganta porslinsfigurer till handblåsta glasvaser. Men det är inte allt – Rumeriet är också en fristad för finsmakare, som erbjuder ett utsökt urval av läckra praliner och chokladspecialiteter, alla tillverkade med de finaste ingredienserna. Ge dig själv en oförglömlig shoppingupplevelse och låt Rumeriet förvandla dina presenter till minnesvärda stunder.

7.Electrolux Home Trelleborg

Electrolux Home Trelleborg

8.Valengallerian

Din lokala one-stop-shop för alla dina behov

  • Betyg: 3,8/5 (221 Review by google)
  • Adress:

    Nygatan 38, 231 43 Trelleborg, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av varor, från mat till hushållsartiklar

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter till rimliga priser

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal som är redo att bistå

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Bekvämligheter:

    Lätt åtkomst till parkering, Rymlig och välorganiserad butik, Kundtoaletter, Möjlighet att beställa online och hämta i butik, Bonusprogram för lojala kunder

Mitt i centrums hjärta ligger Valengallerian, ett shoppingparadis med något för alla smaker. Här kan du strosa runt i lugn och ro och botanisera bland inbjudande butiker med ett brett utbud av varor. Från mode till inredning och allt däremellan, Valengallerian har något att erbjuda alla som söker en unik shoppingupplevelse.

Men det är inte bara shoppingen som gör Valengallerian till ett sevärt resmål. Gallerian är också ett populärt tillhåll för matälskare, med ett brett utbud av restauranger och kaféer som serverar allt från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser. Upplev den pulserande stämningen och njut av en utsökt måltid i hjärtat av stadens shoppingdistrikt.

9.Home Mix AB

Home Mix AB
Välkommen till Home Mix AB, en butik i hjärtat av stan som erbjuder en charmig mix av inredningsprylar för hemmet. Hos Home Mix hittar du allt från unika tavlor och posters till läckra kort och smycken. Butiken har ett brett utbud av stilar, från klassiskt till modernt, så att du garanterat hittar något som passar just din smak.

Personalen på Home Mix är kunnig och passionerad, och de hjälper dig gärna att hitta rätt pryl till ditt hem. De är alltid redo att ge stylingtips och inspiration, så att du kan skapa ett hem som är både vackert och personligt. Home Mix är mer än bara en butik – det är en destination för inredningsälskare som letar efter unika och inspirerande föremål.

10.Annies Home And Interiör Ab

Annies Home And Interiör Ab
Upplev den unika charmen hos Annies Home & Interiör Ab, ett tillhåll för alla som söker det lilla extra. Med ett noggrant urval av utsökta möbler, heminredning och konstverk tar vi dig med på en sensorisk resa. Våra engagerade medarbetare står redo att guida dig och skapa en atmosfär utöver det vanliga.

Bland våra skatter hittar du den förtrollande tavlan "Urban Cotton". Dess dämpade färgskala och abstrakta motiv ger en touch av sofistikering till varje rum. Vi erbjuder även ett brett utbud av andra konstverk som garanterat blir ett samtalsämne på din nästa tillställning. Besök gärna vår butik eller beställ online för att uppleva Annies Home & Interiör Ab:s oöverträffade service och smakfullhet. Förvandla ditt hem till ett konstverk med oss idag!

11.JYSK Trelleborg

JYSK Trelleborg
Välkommen till JYSK Trelleborg, den rymligaste JYSK-butiken i hela Sverige! Här väntar ett enormt sortiment av heminredning och möbler, redo att förvandla ditt hem till en dröm. Med gratis parkering kan du enkelt och bekvämt ta del av vårt breda utbud, som inkluderar allt från små möbler till praktiska hemlösningar.

Kom och upptäck ett oändligt urval av soffor, sängar, mattor och mycket mer. Våra experter står redo att guida dig genom butiken och hjälpa dig hitta precis det du söker. Med ett inspirerande utställningsområde kan du uppleva hur våra möbler och inredningsartiklar kan förnya ditt hem och skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär. Oavsett om du letar efter en ny soffa till vardagsrummet, en bekväm säng till sovrummet eller en stilfull matta till hallen, har JYSK Trelleborg något för alla smaker och behov.

12.Dahl Trelleborg

Dahl Trelleborg
När du besöker Dahl Trelleborg möts du av en exceptionell servicenivå som gör din upplevelse minnesvärd. Våra engagerade medarbetare besitter en gedigen expertis inom sina respektive områden och delar gärna med sig av sina kunskaper för att guida dig till rätt val.

Vi förstår vikten av ett smidigt och enkelt kontoskapande och har därför moderniserat våra processer. Genom en snabb och smidig registrering kan du snabbt komma åt exklusiva erbjudanden och få anpassade rekommendationer baserade på dina preferenser. Vårt mål är att göra din resa hos oss så enkel och njutbar som möjligt.
Postförslag