Lista 10 home butiker i Falkenberg Hallands

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-23

Sammanställd från de bästa listorna om home butiker i Falkenberg Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Engelsons, Fynda Köpcenter, Elgiganten Phonehouse, Mio Falkenberg, Önska Falkenberg. Låt oss utforska!

1.Engelsons

Din lokala mataffär med fokus på hållbarhet och kvalitet.

Engelsons
  • Betyg: 4,4/5 (3558 Review by google)
  • Adress:

    Kanslistvägen 6, 311 39 Falkenberg, Sverige

  • Öppettider:

    07:30 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av ekologiska och närproducerade produkter.

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter med fokus på hållbarhet.

  • Kundservice:

    Personlig och kunnig service som gör din shoppingupplevelse enkel.

  • Prisklass:

    $ - $$-$$

  • Bekvämligheter:

    Stort utbud av färskvaror, Delikatessdisk med ett brett utbud av ostar och charkuterier, Eget bageri med nybakat bröd och bakverk, Matlagningskurser och andra evenemang, Gott om parkeringsplatser

Upplev den ultimata friluftsdrömmen hos Engelsons, där äventyr och stil möts i perfekt harmoni. Vår välsorterade butik erbjuder allt du behöver för att erövra vildmarken med stil, från vandringskängor som ger stadga åt varje steg till funktionella kläder som skyddar mot väder och vind. Våra erfarna experter guidar dig genom sortimentet och hjälper dig att hitta den perfekta utrustningen för ditt nästa äventyr.

Med våra konkurrenskraftiga priser kan du utrusta dig för friluftsliv utan att spräcka budgeten. Engelsons är destinationen för alla som brinner för vildmarkens kall, oavsett om du är en erfaren vandrare eller jägare som söker pålitlig utrustning eller en nybörjare som just börjat utforska naturen. Besök oss idag och låt äventyret börja!

2.Fynda Köpcenter

Din destination för allt du behöver, stort som smått

Fynda Köpcenter
  • Betyg: 4,1/5 (166 Review by google)
  • Adress:

    Industrivägen 2E, 311 33 Falkenberg, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett sortiment av produkter för att tillgodose alla dina behov

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter som ger valuta för pengarna

  • Kundservice:

    Utmärkt kundservice som är vänlig och hjälpsam

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Rymlig parkering, Handikappanpassade toaletter, Gott om sittplatser, Amningsrum, Lekplats för barn

Upptäck fyndens paradis på Köpcenter! Ett shoppingmecka som bjuder på otroliga rabatter på allt du kan tänka dig. Fynda kläder, prylar och allt du behöver till hemmet, utan att tumma på kvalitén. Hitta kvalitativa glödlampor och biltillbehör som garanterat håller måttet.

Men vänta, det finns mer! Köpcenter är inte bara ett shoppingparadis, det är också en upplevelse. Likt miniversionen av Gekås bjuder Köpcenter på en härlig shoppingupplevelse för hela familjen. Låt timmarna flyga iväg medan du strosar runt bland hyllor fyllda med de bästa erbjudandena. Förhöj din shoppingupplevelse och skapa minnen som varar för evigt på Köpcenter!

3.Elgiganten Phonehouse

Elgiganten Phonehouse
Elgiganten Phonehouse Toppen betjäning av kunnigt personal Upptäck Elgiganten Phonehouse, där service och kunskap går hand i hand. Våra passionerade experter guidar dig smidigt genom teknikens värld, så att du kan hitta den perfekta lösningen för dina behov. Med ett varmt leende och ett proffsigt bemötande, säkerställer vi att varje besök blir en positiv upplevelse.

Svendus Panorama Kliv in i Svendus Panorama, en oas för matälskare. Här möts du av en utsökt meny, komponerad med passion och omsorg. Våra skickliga kockar trollar fram rätter som förgyller dina smaklökar och skapar minnen som varar långt efter måltiden. Från utsökta förrätter till läckra huvudrätter och söta avslutningar, erbjuder Svendus Panorama en kulinarisk resa du sent kommer glömma.

4.Mio Falkenberg

Din inredningsdröm blir verklighet hos oss på Mio.

Mio Falkenberg
  • Betyg: 4,1/5 (274 Review by google)
  • Adress:

    Batterivägen 4, 311 39 Falkenberg, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett sortiment av möbler och inredning för alla hem och stilar.

  • Produktkvalitet:

    Möbler av hög kvalitet, tillverkade med omsorg och hållbarhet.

  • Kundservice:

    Personlig och kompetent kundservice som hjälper dig hitta det du söker.

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Fri parkering, Inredningshjälp, Hemleverans, Monteringsservice, Finansiering

Välkommen till Mio Falkenberg, där möbler och inredning når nya höjder! Vi erbjuder enastående kundservice från vårt erfarna team, som är redo att guida dig genom vår omfattande kollektion av stilfulla möbler och heminredning. Våra konkurrenskraftiga priser och förmånliga villkor gör att du kan förvandla ditt hem utan att spräcka budgeten.

På Mio Falkenberg hittar du ett brett utbud av högkvalitativa möbler för alla rum och stilar. Från bekväma soffor och fåtöljer till praktiska förvaringslösningar och eleganta matbord, vi har allt du behöver för att skapa ett drömhem. Våra möbler är noggrant utvalda för att kombinera estetik och funktionalitet, så att du kan njuta av både stil och komfort i ditt vardagsliv.

5.Önska Falkenberg

Önska Falkenberg

6.Elon KöksPunkten Falkenberg

Elon KöksPunkten Falkenberg
Upplev köksutrymmet som förvandlar matlagning till en gastronomisk fest! Hos Elon KöksPunkten i Falkenberg möts du av en kunnig och serviceinriktad personal som guidar dig genom ett brett sortiment av högkvalitativa vitvaror. Oavsett om du söker en ny spis, ugn, diskmaskin eller något annat som kan göra din vardag enklare, så har Elon KöksPunkten allt du behöver.

Kliv in i den fräscha butiken och låt dig inspireras av de senaste trenderna inom köksutrustning. Med kompetent rådgivning och förstklassiga produkter från ledande varumärken säkerställer Elon KöksPunkten att ditt kök blir en plats där kulinariska mästerverk skapas med glädje och enkelhet.

7.Ahlsell

Ahlsell
Välkommen till Ahlsells nya, moderna butik där vi bjuder yrkesfolk på en oslagbar frukostupplevelse. En rymlig och välsorterad butik med allt du kan tänkas behöva. Kom in och låt dig inspireras av vårt breda utbud och börja din arbetsdag på bästa sätt med en stärkande frukost hos oss.

Hos Ahlsell hittar du allt du behöver för dina projekt, stort som smått. Vår kunniga personal står redo att hjälpa dig hitta rätt produkter och ge dig värdefulla råd. Besök oss idag och upptäck en helt ny nivå av bekvämlighet och service inom byggbranschen.

8.JYSK Falkenberg

Välkommen till JYSK Falkenberg, din ultimata destination för allt som rör hemmet! Med ett brett sortiment av möbler, heminredning och trädgårdsprodukter till oslagbara priser har vi något för alla smaker och budgetar. Kliv in i vår inspirerande butik och låt dig svepas med av våra noggrant utvalda kollektioner som garanterat förhöjer atmosfären i ditt hem.

Från eleganta soffor och bekväma sängar till praktiska förvaringslösningar och trendiga dekorationer har vi allt du behöver för att skapa ett trivsamt och inbjudande hem. Vårt engagerade team hjälper dig gärna att hitta de perfekta produkterna för att förverkliga dina inredningsdrömmar, så att du enkelt kan skapa ett hem som speglar din personliga stil.

9.Elgiganten

Stort utbud av erbjudanden och kampanjer.

Elgiganten
  • Betyg: 3,9/5 (271 Review by google)
  • Adress:

    Dalkullevägen 10, 311 39 Falkenberg, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av hemelektronik och vitvaror.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från kända varumärken.

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal som ger bra rådgivning.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Fri parkering, Rymliga och välorganiserade lokaler, Möjlighet att beställa online och hämta i butik, Serviceverkstad för reparationer, Demonstrationer och produktvisningar

Elgiganten: Ditt förstaval för elektronik och vitvaror Upptäck ett eldorado av elektronisk utrustning och högklassiga vitvaror hos Elgiganten. Vi erbjuder ett oöverträffat sortiment till oslagbara priser, tillsammans med omfattande garantier som ger dig trygghet i ditt köp. Oavsett om du söker en ny TV, ett avancerat kylskåp eller högpresterande vitvaror, hittar du allt du behöver under ett och samma tak hos Elgiganten.

Vår kunniga personal står redo att guida dig genom vårt breda utbud och hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för dina behov. Med snabba leveranser och professionell service, garanterar vi en smidig och tillfredsställande upplevelse. Vårt mål är att göra ditt hem till en teknologisk dröm – och vi är övertygade om att Elgiganten är vägen dit. Välkommen in och låt oss förvandla ditt elektroniska liv!

10.Clas Ohlson

Clas Ohlson
Välkommen till Clas Ohlson, din destination för en enklare vardag fylld av innovativa lösningar. Med ett brett utbud av produkter inom el, bygg, hem och fritid kan du hitta allt du behöver för att skapa ett hem du trivs i.

Hos Clas Ohlson möts du alltid av kunnig och hjälpsam personal som gärna delar med sig av sina bästa tips. Vi tror på god service och gör vårt yttersta för att du ska få en så smidig och trevlig upplevelse som möjligt. Så oavsett om du söker inspiration till ditt nästa projekt eller behöver hjälp med att hitta rätt produkt, står vi redo att guida dig genom vårt sortiment.
Postförslag