Lista 10 skönhetssalonger i Skövde Västra Götaland

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-13

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Skövde Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Woar, Skövdekliniken, KOMPANIET, MIZUE’S Hudvård, Salong Sense. Låt oss utforska!

1.Salong Woar

Salong Woar
Salong Wears frisörer kommer att ge dig en personlig upplevelse som är anpassad efter dina specifika behov. Med sin gedigna kunskap och erfarenhet inom branschen, kommer de att arbeta med dig för att skapa ett utseende som du kommer att älska.

Från klippning och färgning till styling och hårförlängningar, erbjuder Salong Wear ett komplett utbud av frisörtjänster. De använder endast de finaste produkterna och den senaste tekniken för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat. Så oavsett om du vill ha en subtil förändring eller en dramatisk makeover, kan Salong Wear hjälpa dig att uppnå dina hårvårdsdrömmar.

Läs mer: Lista 28 restauranger i Skövde Västra Götaland

2.Skövdekliniken

Skönhet och hälsa i harmoni.

Skövdekliniken
  • Betyg: 4,7/5 (202 Review by google)
  • Adress:

    Hertig Johans gata 2, 541 30 Skövde, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 17

  • Fördelar:

    Centralt läge, professionell personal, moderna faciliteter.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, ibland lång väntetid, kan vara dyrt.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på vård och behandlingar.

  • Personal:

    Professionell, vänlig, kunnig, erfaren, omtänksam.

  • Tjänster:

    Plastikkirurgi, estetiska behandlingar, hudvård, hårvård, tandvård.

"Skövdekliniken erbjuder experthjälp för att återställa din hälsa och välbefinnande. Med lång erfarenhet och ett brinnande engagemang för sina patienter ger de skräddarsydda behandlingar som är anpassade för just dina behov.

Smile Tandvård bjuder in dig till en värld av strålande leenden. Deras erfarna tandläkare och omtänksamma tandsköterskor arbetar i harmoni för att ge dig en exceptionell upplevelse. Från rutinkontroller till avancerade behandlingar lämnar Smile dig med ett självförtroende som lyser lika starkt som dina nya, vita tänder."

3.KOMPANIET

KOMPANIET
KOMPANIET Som vanligt super nöjd och massa plus för färgen i mina barnbarns hår. Otroligt vilket ställe, supermysigt och trevligt.

KOMPANIET är en salong som erbjuder ett brett utbud av tjänster, allt från klippning och färgning till styling och hårvård. Salongen har ett team av erfarna och professionella frisörer som är dedikerade till att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. KOMPANIET använder endast produkter av högsta kvalitet och håller sig uppdaterade med de senaste trenderna inom hårvård.

4.MIZUE’S Hudvård

Upplev förvandlingen hos Mizue's Hudvård i Skövde!

Unna dig Mizues exceptionella ansiktsbehandlingar med pHformula-produkter, som har revolutionerat hudhälsan för invånare i Skövde. Genom sin expertis och de banbrytande produkternas kraft har Mizue förvandlat otaliga ansikten på bara sex månader. Boka din behandling idag och se din hud stråla med nyfunnen vitalitet. Den mysiga och avslappnande atmosfären, kombinerad med Mizues fantastiska skicklighet, kommer att lämna dig förnyad och strålande.

5.Salong Sense

Salong Sense
Salong Sense erbjuder en underbar upplevelse för både kropp och själ. Njut av en avkopplande ansiktsbehandling med huvudmassage medan masken verkar, vilket ger dig total avslappning. Du lämnar salongen med en känsla av lugn och en strålande lyster i ansiktet. Det är en behandling som kombinerar två i ett!

Unna dig en magisk hotstone massage hos Anna. Den ger avslappning, lindrar stress och hjälper mot värk och muskelspänningar. Denna massage är verkligen värd att prova för att må bättre. Du kommer att känna dig som en ny och gladare person efteråt.

6.Salong ReHot

Salong ReHot

7.Beauty And The Best

Beauty And The Best
Upplev en skönhetsresa med våra underbara tjejer på Salong Underbar. Njut av förstklassig service och expertis inom hudvård, hårvård och makeup. Våra skickliga terapeuter guidar dig genom en skönhetsupplevelse som lyfter fram din inre glöd.

Låt Salong Underbar bli din oas för avkoppling och föryngring. I vår lugna och inbjudande miljö kan du koppla av och låta våra experter ta hand om dig. Med ett brett utbud av behandlingar och produkter hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för dina unika behov. Besök Salong Underbar idag och upptäck varför vi är det ledande valet för skönhet och välbefinnande.

8.Salong Sleeping Beauty AB

Salong Sleeping Beauty AB
Välkommen till Salong Sleeping Beauty AB en skönhetssalong som får dig att känna dig som en prinsessa eller prins! Vi på salongen erbjuder ett brett utbud av behandlingar, som är anpassade till dina behov och önskemål. Varmt välkommen in till oss på Salong Sleeping Beauty AB!

9.Golzar Vax&Skönhet

Golzar Vax&Skönhet
Upplev förstklassig skönhetsvård på Golzar Vax & Skönhet! Golzar är en ytterst kunnig och vänlig hudvårdare som erbjuder en rad behandlingar som får dig att stråla. Boka enkelt via Bokadirekt och välj bland en flexibel tidtabell.

Vid mitt besök för ögonfransförlängning kände jag mig genast trygg i Golzars händer. Hon utförde behandlingen med precision och varsamhet, och resultatet blev enastående. Mina fransar fick en fyllig och naturlig look som har förstärkt mitt självförtroende markant. Golzar Vax & Skönhet är utan tvekan ett utmärkt val för alla som söker professionella och effektiva skönhetsbehandlingar.

10.Hudsmart - Ekologisk hud- & kroppsvård

Hudsmart - Ekologisk hud- & kroppsvård
Upptäck Hudsmart, din oas för ekologisk hud- och kroppsvård. Njut av personlig service från vår kunniga personal som vägleder dig till rätt produkter för din unika hud. Vårt utbud består av Maria Åkerbergs prisbelönta hudvårdsserie, vars naturliga ingredienser och etiska framställning garanterar en hälsosam och strålande hud. Vår passion för hudhälsa lyser igenom i varje rekommendation.

Hos Hudsmart är vi stolta över vårt breda sortiment av ekologiska produkter som skämmer bort både din hud och samvete. Från rengöring och återfuktning till anti-aging och kroppsvård – vi har allt du behöver för att uppnå en naturligt vacker och hälsosam hud. Besök oss idag och låt våra experter guida dig till en hudvårdsrutin som passar dina unika behov och önskemål.
Postförslag