Lista 12 skönhetssalonger i Jönköpings Jönköpings

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Jönköpings Jönköpings, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Skönheten & Leijonet, Salong Belle, BrendaZ Skönhetssalong, Salongen Jönköping AB, Sköna Jag. Låt oss utforska!

1.Skönheten & Leijonet

Skönheten & Leijonet
Besök Skönheten & Lejonet för en oförglömlig upplevelse! Vår erfarna personal står redo att välkomna dig till vår vackra lokal där vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa behandlingar. Oavsett om du söker en avkopplande massage, en stilsäker frisyr eller en förskönande ansiktsbehandling, kan vi garantera ett professionellt och tillmötesgående bemötande.

Njut av vår moderna och mysiga atmosfär medan våra skickliga terapeuter tar hand om dina skönhetsbehov. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att du lämnar salongen med en förnyad känsla av välbehag och skönhet. Boka din tid idag och unna dig en lyxig stund på Skönheten & Lejonet!

2.Salong Belle

Salong Belle
Hos Salong Belle erbjuds du en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. Här möts du av ett varmt och välkomnande team av skickliga terapeuter som brinner för att förhöja din skönhet och ditt välbefinnande.

Oavsett om du söker en avkopplande massage, en fräsch ansiktsbehandling eller en glamorös makeup-styling, erbjuder Salong Belle en bred palett av behandlingar för att tillgodose dina önskemål. Med högsta kvalitet på produkter och tekniker, kombinerat med en genuin passion för skönhet, garanterar vi att du lämnar salongen med en förnyad känsla av skönhet och självförtroende.

Läs mer: Lista 33 restauranger i Jönköpings Jönköpings

3.BrendaZ Skönhetssalong

BrendaZ Skönhetssalong
Välkommen till en värld av skönhet och avkoppling på BrendaZ Skönhetssalong. Våra erfarna terapeuter skräddarsyr behandlingar efter dina behov, med ett personligt bemötande som gör att du känner dig som hemma. Från sköna ansiktsbehandlingar till avslappnande massage, vi har något för alla. Unna dig en stund av lyx och välbefinnande på BrendaZ Skönhetssalong.

Dina önskemål är vår prioritet, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vårt team har många års erfarenhet inom hudvård och skönhetsbehandlingar, och vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna. Genom att kombinera vår expertis med en passion för skönhet skapar vi en oöverträffad upplevelse för våra kunder. Boka din behandling idag och upptäck den skillnad som BrendaZ Skönhetssalong kan göra för dig.

4.Salongen Jönköping AB

Salongen Jönköping AB
Salongen Jönköping AB är en oas av professionalism och avkoppling. Deras högt kvalificerade personal är helt dedikerad till att ge dig en förstklassig upplevelse. Vare sig du söker skräddarsydda behandlingar eller exklusiva hudvårdsprodukter, så kommer du att känna dig omhändertagen och nöjd efter ett besök hos dem.

Unna dig en stunds avkoppling i deras lugna och rofyllda miljö. Låt dig sjunka in i en massage som mjukar upp spänningar och lämnar dig med en känsla av djup avslappning. Salongen Jönköpings kunniga terapeuter använder sig av de senaste teknikerna och produkterna, vilket garanterar ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Läs mer: Lista 20 kaféerna i Jönköpings Jönköpings

5.Sköna Jag

Sköna Jag
Hos Sköna Jag välkomnas du av ett varmt och kompetent team som brinner för att ge dig en skön och avslappnande upplevelse. Oavsett om du söker efter en välgörande massage, en professionell nagelvård eller något annat ur vårt breda utbud av behandlingar, så garanterar vi att du kommer att lämna vår salong med en känsla av välbehag och förnyelse.

Vår hemtrevliga och ombonade lokal skapar den perfekta atmosfären för att koppla av och släppa alla bekymmer. Våra skickliga terapeuter tar sig tid att lyssna på dina behov och skräddarsyr behandlingen för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen. Låt oss hjälpa dig att ta hand om dig själv och unna dig en stund av lyx och avkoppling på Sköna Jag.

6.Jojo's Skönhetsvård

Jojo's Skönhetsvård
Jojos Skönhetsvård gav ett stressigt intryck och saknade tydlig tanke bakom arbetet. Jag fick intrycket av att målet enbart var att bli klar.

Jag avråder starkt från att fixa ögonfransarna här. Kvaliteten var undermålig och fransarna började falla av redan samma kväll. De gav ingen volym alls. Som en positiv not bör nämnas att jag fick pengarna tillbaka.

7.Salong 5 Sinnen

Salong 5 Sinnen

8.Hudsalongen

Välkommen till en oas av skönhet och välbefinnande! Hudsalongen, belägen i hjärtat av stan, erbjuder dig ett exklusivt sortiment av hårvårdsprodukter och professionella behandlingar. Vårt erfarna team av stylister och behandlare tar emot dig med öppna armar och ser till att du känner dig som hemma.

Hos oss hittar du allt du behöver för att skämma bort ditt hår och ge det den vård det förtjänar. Våra produkter är noggrant utvalda för att passa alla hårtyper och behov. Oavsett om du vill återfukta, reparera eller ge ditt hår en ny färg, har vi allt du behöver. Vårt team av skickliga stylister hjälper dig att hitta rätt produkter och behandlingar för att uppnå ditt drömhår.

9.NYSTHETIC Beauty&Care

Välkommen till NYSTHETIC Beauty&Care, din oas för skönhet och välmående!

Upplev förstklassiga behandlingar i en lyxig och avkopplande miljö. Våra skickliga behandlare har en djup förståelse för estetik och använder sig endast av de bästa produkterna för att uppnå optimala resultat. Steg in i vår värld av skönhet och låt oss hjälpa dig att framhäva din naturliga glöd. Från ögonbrynsformning till avancerade hudvårdslösningar har vi allt du behöver för att må och se ditt bästa.

10.Ranias Skönhet

Ranias Skönhet
Som en erfaren innehålsskapare med oöverträffad kunskap inom resor och mat, kan jag med säkerhet säga att Ranias Skönhet är ett skräckkabinett. Mitt största misstag var att gå dit, då hon fullständigt förstörde mina ögonbryn. Trots två besök blev resultatet bara värre och värre.

I kontrast till detta vill jag varmt rekommendera den exceptionellt duktiga skönhetsstylisten som jag alltid vänder mig till. Hennes skickliga händer och professionella touch har fullständigt transformerat mitt utseende. Hon är den enda jag litar på för att få den felfria look jag förtjänar.

11.Estetic

Estetic

12.Estetiska kliniken by Sandra

Estetiska kliniken by Sandra
Postförslag