Lista 14 skönhetssalonger i Kristianstad Skåne

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Kristianstad Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som MedShape, Hälsa & Helhet, Bio.beauty.zone, Face & Body Kristianstad AB, VISAGE. Låt oss utforska!

1.MedShape

MedShape
Upplev den ultimata avslappningen med MedShapes exceptionella aromaterapimassage. Varje behandling är skräddarsydd för dina unika behov, med noggrant utvalda eteriska oljor som ger en lugnande och terapeutisk upplevelse. Njut av en oas av lugn och harmoni, där skickliga terapeuter guidar dig genom en resa som lämnar dig förnyad och revitaliserad.

Låt våra erfarna medarbetare ta hand om dig med sin expertis. Oavsett om du söker lindring från stress, spänningar eller bara vill unna dig lite egentid, är MedShapes aromaterapimassage det perfekta valet. Boka din behandling idag och upptäck en värld av avkoppling och välbefinnande. Du kommer att lämna MedShape med en känsla av förnyelse, redo att ta dig an livet med nyvunnen energi och vitalitet.

2.Hälsa & Helhet

Hälsa & Helhet
Välkommen till Hälsa & Helhet, en fristad för avkoppling och välbefinnande. Vårt team av erfarna terapeuter står redo att ta hand om dig med professionell omsorg och ett genuint intresse för din hälsa.

I vår fräscha och inbjudande miljö kan du unna dig en rad lyxiga behandlingar som sträcker sig från avslappnande massage till uppfräschande ansiktsbehandlingar. Oavsett om du söker lindring från spänningar eller helt enkelt vill skämma bort dig själv, kommer våra skräddarsydda behandlingar att möta dina behov och överträffa dina förväntningar.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Kristianstad Skåne

3.Bio.beauty.zone

Bio.beauty.zone
**Upplev skönhetens förvandlande kraft på Bio.beauty.zone** Låt oss guida dig på en resa mot förnyelse och ett strålande utseende. Hos Bio.beauty.zone kombinerar vi avancerad teknologi med naturens kraft för att ge dig unika, skräddarsydda behandlingar som transformerar hud och kropp. Med ett team av erfarna experter till hands, kommer du att omfamnas av en varm och välkomnande atmosfär där ditt välbefinnande är i centrum.

Redan efter första behandlingen kommer du att märka en betydande förbättring i hudens textur, lyster och elasticitet. Våra kunder vittnar om synliga resultat som stärker deras självförtroende och ger dem en känsla av förnyelse. Boka en tid hos Bio.beauty.zone idag och låt oss tillsammans förverkliga dina skönhetsdrömmar.

4.Face & Body Kristianstad AB

Face & Body Kristianstad AB
Hos Face & Body Kristianstad AB fick jag en avkopplande massage av en skicklig massör. Trots att massagerummet var lite för kallt, och det saknades musik, gjorde den trevliga personalen och lugna atmosfären att det kändes ändå var det en mysig upplevelse.

Massören var väldigt omtänksam och noggrann, och stämningen var avslappnad och professionell. Jag lämnade salongen med en känsla av välbehag och förnyelse, och jag kommer definitivt att boka igen snart.

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Kristianstad Skåne

5.VISAGE

VISAGE
Få en makeover hos Visage Izabell! Med hennes expertis inom skönhetsvård kommer du att uppleva en förstklassig behandling. Unna dig en avkopplande massage som löser upp spänningar och får dig att känna dig som ny. Hon erbjuder även precisionsplockning av ögonbryn som ger dig en felfri look.

På Visage Izabell möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Den mysiga inredningen och lugnande musiken skapar en avslappnande miljö som förhöjer din upplevelse. Boka din tid idag och låt Izabell ta hand om din skönhet och ditt välbefinnande.

6.Im Ink Studio

Im Ink Studio
Hos Ink Studio fick jag två tatueringar av Loreta, med perfekt kontur. Tack! Alla som såg tatueringen blev förvånade.

Bästa Carolina, tack för att du är professionell, renlig och prisvärd. Jag har varit hos dig tre gånger och fyllt på ögonbrynen med puder. Jag får så mycket beröm, och tycker att det har gjort så mycket för mitt utseende. - Birgith

7.C4 Gruppen (Friskvård/Hudvård/Estetik/Butik/B&B & event)

C4 Gruppen (Friskvård/Hudvård/Estetik/Butik/B&B & event)
Upplev den ultimata avkopplingen med C4 Gruppens heta stenmassage. Våra skickliga terapeuter använder varma stenar för att smälta bort spänningar och lindra värk. Låt de mjuka stenarna glida över din hud och försvinn in i en värld av ren njutning.

Boka din heta stenmassage idag och ge din kropp den omvårdnad den förtjänar. Oavsett om du har spända muskler, söker djup avslappning eller helt enkelt vill unna dig själv en lyxig upplevelse så är detta den perfekta behandlingen för dig.

8.Sara Beauty

Förbered dig på att förvandlas i händerna på Sara Beauty, en skicklig frisör med ett öga för detaljer. När du kliver in i hennes eleganta salong möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Låt Sara ta del av dina hårvisioner och se hur hon förverkligar dem med sin precision och känsla för stil. Från klassiska frisyrer till trendiga snitt - Sara förvandlar ditt hår till ett konstverk som framhäver din naturliga skönhet.

Oavsett om du längtar efter en subtil uppfräschning eller en dramatisk förändring, är Sara Beauty ditt självklara val. Upplev förstklassig hårvård i en avkopplande miljö. Varje besök blir en lyxig flykt där du får koppla av medan Sara trollar fram ett hår som får dig att stråla av självförtroende. Boka din tid idag och låt Sara Beauty förvandla ditt hår till något alldeles extra.

9.Le vu nails , spa& Beauty AB

Upplev förstklassig nagelvård hos Le Vu Nails, Spa & Beauty AB, där skickliga och erfarna experter förvandlar dina naglar till konstverk! Få dina händer och fötter omhändertagna med ultimat professionalism, där precision och passion samverkar för att skapa resultat som överträffar dina förväntningar.

Från eleganta manikyrbehandlingar till pedikyr som förnyar dina fötter, erbjuder Le Vu Nails, Spa & Beauty AB en oas av avkoppling och skönhet. Låt deras experthand överse dina naglar, förvandlar dem till mästerverk och ger dig ett nytt självförtroende som lyser igenom. Boka din tid idag och upplev skillnaden som passionerat hantverk gör!

10.Ren Hud i Kristianstad AB

Vår hudvårdsexperter på Ren Hud i Kristianstad AB förstår att varje hud är unik. Därför erbjuder vi skräddarsydda behandlingar anpassade efter dina specifika behov. Vårt erfarna team av hudterapeuter använder endast de bästa produkterna och behandlingsmetoderna för att ge dig en strålande, ungdomlig hy.

Besök oss för konsultation så hjälper vi dig hitta den perfekta behandlingen för att uppnå dina hudvårdsmål. Från avancerade ansiktsterapier till specialiserade hudförbättringar, vi har allt du behöver för att uppnå en ren, hälsosam och vacker hy. Låt oss ta hand om din hud och låt din inre glöd lysa igenom.

11.Face it Kristianstad

Face it Kristianstad

12.PERFECT LOOK BY D

PERFECT LOOK BY D
Hos PERFECT LOOK BY D får du alltid välformade, välmålade naglar och ett trevligt bemötande. Våra skickliga nagelterapeuter använder endast högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att ge dig ett perfekt resultat som håller länge.

Oavsett om du vill ha en klassisk manikyr, en trendig fransk manikyr eller en glamorös gelbehandling, kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta looken för dina naglar. Vi erbjuder även ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta stilen för dig.

13.Steps of Beauty

Steps of Beauty

14.TwinSkin AB

TwinSkin AB
Postförslag