Lista 11 skönhetssalonger i Järfälla Stockholm

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Järfälla Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Ciao Bella Spa & Beauty, Timeless Clinic AB, Blush Beauty Home Salon, Lilla hud&spasalongen i Järfälla AB, Hud & Diatermikliniken CE AB. Låt oss utforska!

1.Ciao Bella Spa & Beauty

Ciao Bella Spa & Beauty
Upptäck skönhetens oas på Ciao Bella Spa & Beauty, där skickliga terapeuter guidar dig genom en värld av avkoppling och förnyelse. Vår erfarna team, lett av Kamila Platta, erbjuder en bredd av exceptionella behandlingar som skräddarsys efter dina unika behov.

Från uppfriskande ansiktsbehandlingar till lugnande massage och lyxiga kroppsbehandlingar, varje behandling är utformad för att återställa ditt välbefinnande och vitalisera din hud. Vi använder endast högkvalitativa produkter och avancerade tekniker för att säkerställa bästa möjliga resultat. Boka din tid idag och låt Ciao Bella Spa & Beauty bli din destination för skönhet, avkoppling och föryngring.

Läs mer: Lista 18 restauranger i Järfälla Stockholm

2.Timeless Clinic AB

Timeless Clinic AB
Timeless Clinic AB Jag har varit kund hos Selma I flera år och har gjort Lashlift. Hon är supertrevlig, duktig och professionell. Jag rekommenderar henne definitivt. Bra jobbat Selma och önskar dig lycka till!

Selma Tindra Beauty är grym! Så noggrann med fantastiska resultat! Hon är väldigt trevlig och kunnig! Känner mig som en ny person när jag har varit hos henne! Rekommenderas varmt! Hon brinner verkligen för ditt jobb och vill att det ska bli bra! Ni kommer inte bli besvikna.

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Järfälla Stockholm

3.Blush Beauty Home Salon

Blush Beauty Home Salon
Upplev njutningen av exceptionell skönhetsvård hos Blush Beauty Home Salon! Deras skickliga terapeuter, ledda av den välkomnande Supreet, ger dig en kuraterad upplevelse skräddarsydd för din hudtyp. Från ögonbrynsformning till rengöring, Blush Beauty Home Salon ger dig en omsorgsfull och professionell behandling som garanterar att du lämnar salongen med en känsla av förnyelse och skönhet.

Vår professionalism och höga standarder på kundservice har gjort oss till ett förstahandsval för många nöjda kunder. Oavsett om du besöker oss för första gången eller återkommer som en lojal kund, kan du alltid förvänta dig en exceptionell upplevelse som överträffar dina förväntningar. Blush Beauty Home Salon är din destination för förstklassig skönhetsvård som kommer att få dig att känna dig vacker och självsäker.

4.Lilla hud&spasalongen i Järfälla AB

Lilla hud&spasalongen i Järfälla AB
Välkommen till Lilla Hud & Spa, en oas för avkoppling och välbefinnande i hjärtat av Järfälla. Här bjuds du in till en varm och harmonisk miljö, där våra erfarna terapeuter tar hand om dig med omsorg och professionalism.

Låt våra skickliga händer guida dig genom en terapeutisk upplevelse som lämnar dig avstressad, återställd och strålande. Från lyxiga ansiktsbehandlingar till välgörande kroppsmassager har vi ett brett utbud av behandlingar som är utformade för att möta dina individuella behov. Unna dig själv en stund av lugn och förnyelse på Lilla Hud & Spa, och upplev skillnaden som våra experttjänster gör.

5.Hud & Diatermikliniken CE AB

Hud & Diatermikliniken CE AB
Hud & Diatermikliniken är en oas för dig som önskar skämma bort dig själv med professionella behandlingar i en lyxig miljö. Med ett team av erfarna experter inom skönhetsvård erbjuder kliniken en rad unika tjänster som garanterat kommer att lämna dig med en strålande hy och ett förnyat självförtroende.

Oavsett om du söker en avkopplande ansiktsbehandling, en effektiv IPL-behandling eller den innovativa PRX-T33-behandlingen, så kan du lita på att Hud & Diatermikliniken levererar resultat som överträffar dina förväntningar. Deras moderna lokaler erbjuder en tillflyktsort från vardagens stress, där du kan unna dig själv lite välförtjänt egentid.

6.G Beauty Center

G Beauty Center
G Beauty Center är ett strålande skönhetscenter där du som kund hamnar i händerna på professionella och oerhört vänliga tjejer. Deras expertis inom såväl ansiktsbehandlingar som keratinbehandlingar är oöverträffad, med resultat som kommer överträffa dina förväntningar.

Här får du en förstklassig upplevelse i en varm och inbjudande miljö. Håret blir silkeslent och platt efter deras keratinbehandlingar, vilket garanterat kommer att göra dig helnöjd. Efter att ha provat en rad andra "professionella" salonger kan vi fastslå att G Beauty Center står i en klass för sig - 10/10!

7.Järfälla Skönhet

Järfälla Skönhet
Järfälla Skönhet är en oas av skönhet och välbefinnande som erbjuder en rad förstklassiga behandlingar utförda av erfarna proffs. Här kan du unna dig en stunds avkoppling och förnyelse i en lugn och inbjudande miljö. Vår vänliga och kunniga personal är hängiven att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Med hjälp av den senaste tekniken och de bästa produkterna garanterar vi att du lämnar oss med en känsla av förnyelse och självförtroende.

På Järfälla Skönhet är din tillfredsställelse vår högsta prioritet. Vi skräddarsyr våra behandlingar för att möta dina unika behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en avkopplande massage, en uppfriskande ansiktsbehandling eller en resultatinriktad hudvård, har vi något för dig. Låt oss ta hand om dig och hjälpa dig att upptäcka din inre skönhet. Besök vår klinik idag och upplev skillnaden.

8.sams frisör & hudvård

sams frisör & hudvård
Söker du efter en förstklassig frisör som förstår dina önskemål och skapar en frisyr som framhäver din stil? Då är Sams Frisör & Hudvård det perfekta valet för dig. Med erfarna frisörer som lyssnar till dina behov och en passion för att skapa vackra resultat, kan du vara säker på att lämna salongen med en frisyr du älskar.

Sams Frisör & Hudvård erbjuder inte bara fantastiska frisyrer utan även en rad andra skönhetsbehandlingar som ansiktsbehandlingar, massage och vaxning. Deras team av skickliga hudterapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig en lyxig och avkopplande upplevelse. Boka din tid idag och upplev Sams Frisör & Hudvårds engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

9.LA RÉVE BEAUTY CLINIC

LA RÉVE BEAUTY CLINIC
LA RÉVE BEAUTY CLINIC Jag har varit kund hos LA RÉVE BEAUTY CLINIC i flera år nu och är alltid lika nöjd med deras behandlingar och service. Personalen är mycket kunnig och professionell, men samtidigt också personlig och trevlig. De ger alltid bra råd och tips om vilken behandling som passar mig bäst. Jag har gjort flera olika behandlingar hos LA RÉVE BEAUTY CLINIC, bland annat microneedling och tandblekning, och har alltid varit mycket nöjd med resultatet. Jag kan varmt rekommendera LA RÉVE BEAUTY CLINIC till alla som vill ha professionella och effektiva behandlingar i en trevlig och avslappnande miljö.

Jag gillar att personalen är så sociala och trevliga. De ger bra råd om man frågar om vården. Jag gör micronålsbehandlingar här och det är perfekt för ansiktet. Jag har även gjort tandblekning och fick fantastiska resultat, från gula till vita tänder. Jag rekommenderar verkligen denna klinik och vill även göra hårborttagning här.

10.Visage D'amour Beauty AB

Visage D'amour Beauty AB
Visage D'amour Beauty AB Hej Valentina,

Det är dags att skriva om de resultat jag fått efter tre försök till näskorrigering. Tyvärr blev det ingen förbättring.

11.Bloom Beauty

Bloom Beauty
Postförslag