Lista 11 skönhetssalonger i Solna Stockholm

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Solna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Mira Skin & More, Katarinas Hudvård, Studio Prestige Skönhetsklinik, Anna SkinCare & Beauty, Beauty Center. Låt oss utforska!

1.Mira Skin & More

Mira Skin & More
Upptäck Mira Skin & More, en oas av skönhet och välbefinnande mitt i hjärtat av Solna. Vår erfarna och omtänksamma personal välkomnar dig med öppna armar till en ren och inbjudande miljö. Koppla av och låt oss ta hand om dina skönhetsbehov medan du njuter av våra rimliga priser.

Upplev förstklassig service och expertis från våra skickliga terapeuter som är hängivna åt att ge dig önskade resultat. Vårt urval av tjänster är skräddarsydda för att återuppliva din hud, förvandla ditt utseende och ge dig en förnyad känsla av självförtroende. Besök oss bara ett stenkast från Solna Centrum och låt oss ta hand om dig på Mira Skin & More.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Solna Stockholm

2.Katarinas Hudvård

Katarinas Hudvård
Upplev lugnets oas hos Katarinas Hudvård! Katarina, med sin expertis och omtänksamma approach, behandlar din hud med den största kärlek och omsorg. Hon anpassar sig efter dina individuella behov och använder endast hudvänliga och miljövänliga produkter. Varje besök hos Katarina är som en varm kram, där du känner dig som en del av hennes familj.

Unna dig själv en avkopplande stund hos Katarinas Hudvård. Hennes behandlingar är utformade för att ge din hud den lyster och näring den förtjänar. Genom att kombinera skicklig teknik med de bästa produkterna, hjälper Katarina dig att uppnå en hud som strålar av hälsa och skönhet. Boka din tid idag och upplev skillnaden som Katarinas hudvårdsexpertis kan göra för din hy!

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Solna Stockholm

3.Studio Prestige Skönhetsklinik

Studio Prestige Skönhetsklinik
Studio Prestige Skönhetsklinik – expertkompetens möter professionell omtanke Gör som kungligheterna och upplev förstklassig skönhetsvård på Studio Prestige Skönhetsklinik. Hos oss möts du av kunniga terapeuter som sätter dina önskemål i centrum. Unna dig en skräddarsydd behandling och känn hur vardagsstressen rinner av dig. Studio Prestige Skönhetsklinik – för dig som förtjänar det bästa.

Gravidmassage i mästarklass från Ewa – upplevelsen du aldrig glömmer Förgyll din graviditet med en oförglömlig gravidmassage hos Ewa på Studio Prestige Skönhetsklinik. Med varsamma händer och ett varmt hjärta hjälper hon dig att lindra värk, främja cirkulationen och skapa en djup avslappning för både kropp och själ. Ewas skicklighet gör varje massage till en magisk upplevelse som du kommer att minnas långt efteråt.

4.Anna SkinCare & Beauty

Anna SkinCare & Beauty
**Anna SkinCare & Beauty** Unna dig en lyxig Shellac-behandling på Anna SkinCare & Beauty och upplev naglar som håller sig vackra och fräscha i upp till tre veckor. Med våra erfarna nageltekniker kan du vara säker på ett perfekt resultat som håller länge. Vårt bekväma spa erbjuder en avkopplande miljö där du kan njuta av skönhetsbehandlingar i lugn och ro.

**Fotvård och massage** För en skön och vårdande fotupplevelse, besök Anna SkinCare & Beauty. Våra professionella fotterapeuter ger dig en grundlig pedikyr och ger dina fötter den omvårdnad de förtjänar. Om du behöver lite avkoppling kan du prova vår massage, som ger både kropp och själ en välbehövlig paus. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

5.Beauty Center

Beauty Center
Välkommen till Beauty Center, där vi erbjuder en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. Vårt team av skickliga hudterapeuter, med Lovisa i spetsen, står redo att ta hand om dig och dina behov. Oavsett om du önskar en avslappnande ansiktsbehandling eller en uppfräschande pedikyr, garanterar vi en professionell och resultatinriktad behandling. Kom in och låt oss skämma bort dig med våra unika behandlingar i en miljö som andas lugn och harmoni.

Med vår högklassiga utrustning och noggrant utvalda produkter skapar vi skräddarsydda behandlingar som är anpassade efter din hudtyp och dina önskemål. Känn hur spänningarna löses upp och din hy får nytt liv. Vi ser fram emot att välkomna dig till Beauty Center, där skönhet och välmående går hand i hand.

6.Home Of Beauty

Home Of Beauty
Det vackra stället med de mycket respektfulla ägarna. Jag blev mycket nöjd med min nya frisyr, den gillade jag mycket. Tack alla vi ses nästa gång.

Fin service, trevligt bemötande och lyxkänsla. Jag har gjort manikyr och klippt håret här. Jag är mycket nöjd varje gång.

7.Azitas Beauty Clinic

Azitas Beauty Clinic
Välkommen till Azitas Beauty Clinic, ett oöverträffat skönhetstempel där din hudvårdsupplevelse når nya höjder. Med över ett decenniums erfarenhet har Azita, vår skickliga hudterapeut, fått otaliga hyllningar för sina otroliga talanger och omtalade trådning.

Azitas holistiska förhållningssätt till hudvård utgår från att förstå dina unika behov. Hennes djupgående konsultationer och skräddarsydda behandlingar säkerställer att din hud får den vård och uppmärksamhet den förtjänar. På Azitas Beauty Clinic handlar det inte bara om att förbättra din yttre, utan även om att vårda din självkänsla och skapa en oöverträffad skönhetsupplevelse. Låt oss guida dig mot en strålande och frisk hud som speglar ditt inre välbefinnande.

8.Bella Line skönhetssalong

Bella Line skönhetssalong
Upplev skönhetens oas ombord på Bella Line! Vår eleganta salong erbjuder en rad utsökta behandlingar för att framhäva din naturliga skönhet. Våra erfarna terapeuter använder endast de finaste produkterna och de senaste teknikerna för att ge dig en oförglömlig spaupplevelse.

Unna dig en förhöjd skönhetsupplevelse med våra ögonbrynsbehandlingar. Från precisionsvaxning till mikroblading, vi skräddarsyr en behandling som passar just dina önskemål. Våra skickliga terapeuter har ett öga för detaljer och säkerställer att dina ögonbryn ramas in perfekt för att framhäva dina bästa drag. Låt oss ta hand om dina skönhetsbehov och ge dig ett förtroende som strålar!

9.Hair Solna

Förstklassig hårvård i hjärtat av Solna.

  • Betyg: 4,9/5 (249 Review by google)
  • Adress:

    Centralvägen 7, 171 68 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service och hög kvalitet.

  • Nackdelar:

    Dyrt, lång väntetid och svårt att boka tid.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter.

  • Personal:

    Kunnig, Hjälpsam, Trevlig, Professionell, Lyhörd

  • Tjänster:

    Frisyrer, Färgbehandlingar, Hårslingor, Permanent, Hårvård

"Välkommen till Hair Solna, där våra skickliga frisörer förvandlar ditt hår till en förtrollande konstskapelse. Steg in i vår lugnande oas och låt oss ta hand om dig, från de minsta detaljerna till helhetsupplevelsen. Varje besök är en fröjd för både sinne och hår, och våra utsökta kaffekreationer kompletterar ditt välbefinnande perfekt.

Hos Hair Solna möts du av Sam, en mästare i sitt fack som lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och skapar en frisyr som överträffar dina förväntningar. Hans professionalism och noggrannhet garanterar att du lämnar salongen med ett leende på läpparna och ett hår som strålar av hälsa och skönhet."

10.Estetik Salong Solna AB

Estetik Salong Solna AB
Vill du unna dig en skönhetsbehandling utöver det vanliga? På Estetik Salong Solna AB kan du boka tid för en uppiggande pedikyr. Salongen har mysiga lokaler och ett varmt välkomnande från de ukrainsktalande medarbetarna. Verktygen är engångsbruk och all personal är utbildad och erfaren.

Efter din pedikyr kommer dina fötter att kännas lätta och fräscha. Personalen använder sig av de senaste teknikerna och produkterna för att ge dig ett perfekt resultat. Boka din behandling redan idag och upplev skillnaden som en professionell pedikyr kan göra! Du kommer inte att bli besviken.

11.Star Beauty Tatuering, Skincare, Massage & Lashes

Upplev lyx och expertis hos Star Beauty Tatuering, Skincare, Massage & Lashes, där Jennifer välkomnar dig med sin gedigna kunskap och professionalism. Unna dig en avkopplande yumi lash-behandling och se dina ögonfransar förvandlas till fylligare och mer uttrycksfulla konstverk.

På Star Beauty anpassas behandlingarna efter dina individuella behov, så att du alltid lämnar salongen med ett strålande utseende. Glöm de begränsade öppettiderna hos andra salonger – här kan du boka din behandling sent på fredagskvällen eller till och med söndagseftermiddagarna. Skäm bort dig själv med en välförtjänt skönhetsupplevelse hos Star Beauty, där din skönhet och välbefinnande står i centrum.
Postförslag