Lista 15 massage i Solna Stockholm

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-10

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Solna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Joylife Solna, Sthlm Physique Solna, Anna SkinCare & Beauty, Beauty Center, DEW THAI MASSAGE. Låt oss utforska!

1.Joylife Solna

Joylife Solna
Upptäck Joylife Solna, där kunniga och erfarna terapeuter tar hand om dina hälsobehov. Vårt team av erfarna fysioterapeuter har hjälpt otaliga kunder att övervinna smärta och nå sina hälsomål.

Hos Joylife Solna får du individuell behandling och personlig vägledning. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive fysioterapi, massage och träning. Vår moderna och välutrustade klinik skapar en bekväm och stödjande miljö för din resa mot bättre hälsa.

2.Sthlm Physique Solna

Sthlm Physique Solna
Upplev en oöverträffad massageupplevelse på Sthlm Physique Solna. Boka en 25-minuters klassisk massage av den erfarne massören Oscar och känn hur spänningarna smälter bort. Varje massage skräddarsys efter dina specifika behov, vilket garanterar en djupgående avslappning och återhämtning.

Låt Oscas skickliga händer guida dig in i en värld av välbefinnande. Den klassiska massagen är perfekt för att lindra ömma muskler, förbättra cirkulationen och öka rörligheten. Du kommer att lämna salongen med en känsla av förnyelse och förfriskning, redo att ta dig an dagen med nyvunnen energi.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Solna Stockholm

3.Anna SkinCare & Beauty

Anna SkinCare & Beauty
Upplev Anna SkinCare & Beautys fantastiska nagelvård med Shellac! Vår innovativa teknik ger dig ett hållbart och felfritt manikyrresultat som håller i upp till 3 veckor. Säg adjö till flagnande och trasiga kanter och njut av vackra, glänsande naglar utan krångel.

Hos Anna SkinCare & Beauty hittar du också experter inom fotvård. Våra terapeuter ger dig en professionell och avkopplande behandling som återupplivar dina fötter. Vi erbjuder även massage av högsta kvalitet, så att du kan slappna av och unna dig lite egentid. Besök Anna SkinCare & Beauty idag och upplev den ultimata skönhetsupplevelsen!

4.Beauty Center

Beauty Center
Skönhetscentret som erbjuder en oförglömlig upplevelse för kropp och själ. Med en varm och professionell personal som tar hand om dig från första stund kan du slappna av och njuta av våra förstklassiga behandlingar. Våra hudterapeuter, som Lovisa, har en djup kunskap inom hudvård och anpassar behandlingen efter dina unika behov, vilket ger dig synliga resultat.

Från fotvård till ansiktsbehandlingar har vi allt som behövs för att du ska må ditt allra bästa. Våra behandlingar utförs i en lugn och avkopplande miljö, där du kan koppla av och låta dina bekymmer försvinna. Boka din tid idag och upplev skönhetscentret som sätter dig i fokus.

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Solna Stockholm

5.DEW THAI MASSAGE

DEW THAI MASSAGE
Upptäck Dew Thai Massage, en oas av välbefinnande där skickliga massageterapeuter förvandlar din kropp till en plats av ren njutning. Varje behandling är ett mästerverk av mjuka händer och precisionsmanipulation, som smidigt löser upp även de mest envisa spänningar.

Känn hur stress och oro smälter bort med varje beröring, och du sveps in i ett tillstånd av djup avslappning. Dew Thai Massages massageexperter har den unika förmågan att hitta de dolda knutarna och spänningarna i din kropp, och deras försiktiga tryck ger en omedelbar känsla av lättnad. Oavsett om du söker lindring från värkande muskler eller helt enkelt längtar efter avkoppling, kommer Dew Thai Massage att uppfylla dina behov med häpnadsväckande resultat.

6.Matt i kroppen? Massage & Friskvård

Matt i kroppen? Massage & Friskvård
Unna dig en avkopplande upplevelse hos Massage & Friskvård Anna! Med Annas exceptionella expertis och fingertoppskänsla bjuds du på en massage som både mjukar upp trötta muskler och ger dig ny energi.

Anna är en mästare på att anpassa sin behandling efter dina individuella behov, så att du kan njuta av en massage som är perfekt för dig. Låt Annas professionella händer guida dig till ett tillstånd av total avslappning och välbefinnande. Boka din tid idag och upplev den magiska kraften hos en massage från Massage & Friskvård Anna!

7.Palmy Kroppsvård

Palmy Kroppsvård
Palmy Kroppsvård är en oas för avslappning och välbefinnande. Med sin erfarna personal erbjuder salongen en rad olika massagebehandlingar som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov.

Oavsett om du söker lindring från stress, spänningar eller smärta, kommer Palmy Kroppsvårds skickliga terapeuter att guida dig till den perfekta behandlingen. Från den lugnande svenska massagen till den stimulerande fotmassagen, varje behandling garanterar en djupgående avkoppling som lämnar dig förnyad och återupplivad. Boka din massage idag och upplev det ultimata välbefinnandet på Palmy Kroppsvård.

8.Stjärnkliniken Stockholm Solna

Stjärnkliniken Stockholm Solna
Välkommen till Stjärnkliniken Stockholm Solna, där vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hälsovårdstjänster. Våra erfarna och kunniga terapeuter är specialiserade på att hjälpa dig att må bättre och nå dina hälsomål.

Vårt team är dedikerat till att ge personligt anpassad vård för varje patient. Oavsett om du söker lindring från smärta, stress eller helt enkelt vill förbättra din allmänna hälsa, har vi behandlingen för dig. Vi tror på att arbeta tillsammans med våra patienter för att skapa en plan som uppfyller deras specifika behov och hjälper dem att nå sina mål. Boka en konsultation idag och låt oss hjälpa dig att må ditt bästa!

9.M&N Kroppsvård och massage

M&N Kroppsvård och massage

10.Star Beauty Tatuering, Skincare, Massage & Lashes

Star Beauty är en oas av expertis och skönhet, där Jennifer med sin kunskap och professionalism guidar dig till det bästa resultatet. Hennes yumi lash-behandlingar är oöverträffade, och lämnar dina fransar oemotståndligt långa, voluminösa och vackra.

Särskilt uppskattat är salongens generösa öppettider, vilket gör det enkelt att passa in en skönhetsbehandling även under hektiska vardagar. Från sent på fredagskvällen till söndagseftermiddagarna står Star Beauty redo att förvandla dig till din vackraste version. Unna dig en stund av avkoppling och lyx, och låt Jennifer ta hand om din skönhet från topp till tå.

11.Cutie Spa Solna

Cutie Spa Solna
Välkommen till Cutie Spa Solna, din oas för skönhet och välbefinnande. Upplev lyxen av våra professionella behandlingar i vår mysiga och avkopplande miljö. Vårt team av erfarna terapeuter står redo att ta hand om dig från topp till tå, och du kan vara säker på att lämna vår salong med ett strålande utseende och en känsla av föryngring.

Unna dig själv en välförtjänt paus från vardagens stress och boka en tid hos Cutie Spa Solna idag. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse som kommer att lämna dig avslappnad, återställd och strålande. Låt oss skämma bort dig med våra lyxiga behandlingar och ge dig en dag att minnas!

12.Boonpha thaimassage

Boonpha thaimassage
Upplev en oöverträffad rygg- och axelmassage på Boonpha Thaimassage. Massagen är perfekt för dig som föredrar en djupgående och kraftfull behandling utan överflödig olja. Det gör att du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter massagen.

13.relieve massageterapi

relieve massageterapi
  • Betyg: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adress:

    ℅ Top Cut, Drottning Kristinas Esplanad 51, 170 67 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

14.Satang Thaimassage

Satang Thaimassage

15.Pa Ruay

Pa Ruay
Postförslag