Lista 12 apotek i Solna Stockholm

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-11

Sammanställd från de bästa listorna om apotek i Solna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hagalunds Apotek, Apoteket AB, Kronans Apotek Bergshamra torg, Kronans Apotek Eye Center Of Excellence, Kronans Apotek Frösunda. Låt oss utforska!

1.Hagalunds Apotek

Hagalunds Apotek
Hagalunds Apotek är din lokala apoteksdestination där du alltid möts av vänlig och kunnig personal. Oavsett om du söker läkemedel eller råd kring din hälsa finns vi här för att hjälpa dig. Vår välsorterade apotek erbjuder ett brett utbud av produkter, från receptbelagda läkemedel till vitaminer, hudvård och hygienartiklar.

Hos oss får du personlig rådgivning och hjälp att hitta rätt produkter för just dina behov. Vi tar oss tid att lyssna på dig och ger dig den information du behöver för att göra välgrundade val. Vårt mål är att göra ditt apoteksbesök så enkelt och smidigt som möjligt, så att du snabbt och enkelt kan få den hjälp du behöver. Välkommen till Hagalunds Apotek – ditt apotek med omtanke och expertis!

2.Apoteket AB

Apoteket AB
Vår sakkunskap inom resor och mat är oöverträffad. Våra ord målar upp levande bilder i ditt sinne, väcker din nyfikenhet och lockar dig till att uppleva livets alla smaker. Varje mening är en inbjudan till ett äventyr, en uppmaning att upptäcka nya horisonter och smaksensationer.

Genom vårt samarbete med Apoteket AB, Sveriges ledande apotekskedja, tar vi dig med på en resa till välmående och hälsa. Tillsammans utforskar vi den senaste forskningen, möter experter och guidar dig till de produkter och tjänster som främjar ditt välbefinnande. Apotekets IT-kontor är den perfekta samarbetspartnern, som säkerställer att våra berättelser når ut till en bred publik och gör skillnad i människors liv.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Solna Stockholm

3.Kronans Apotek Bergshamra torg

Kronans Apotek Bergshamra torg
Kronans Apotek i Bergshamra torg utmärker sig med sin enastående kundservice, ledd av en exceptionell personal som genuint bryr sig om dina behov. Från det ögonblick du kliver in i det trevliga och inbjudande apoteket möts du av vänliga och kunniga medarbetare som går den extra milen för att hjälpa dig hitta de bästa lösningarna för din hälsa och välbefinnande.

Med sitt omfattande kunnande och personliga engagemang kommer du att känna dig trygg och säker på att du får den bästa rådgivningen och medicinen för att möta dina specifika behov. Kronans Apotek i Bergshamra torg är en oumbärlig tillgång för samhället, som erbjuder en bekväm och pålitlig källa för dina hälsobehov.

4.Kronans Apotek Eye Center Of Excellence

Kronans Apotek Eye Center Of Excellence
Kronans Apotek Eye Center of Excellence: En oas för ögonhälsa i hjärtat av Stockholm Med ett oslagbart läge nära Karolinska Universitetssjukhuset och ett mysigt kafé intill, erbjuder Kronans Apotek Eye Center of Excellence en förstklassig ögonvårdsupplevelse. Apotekets erfarna ögonläkare och generösa öppettider gör det enkelt och bekvämt att ta hand om dina ögon. Och för små ögonpatienter finns ett dedikerat Ögonsjukhus för barn, en trygg och välkomnande miljö där barnens ögon får den bästa omvårdnaden.

På Kronans Apotek Eye Center of Excellence möts du av en varm och professionell personal som sätter din ögonhälsa främst. Med toppmodern utrustning och de senaste teknikerna kan vi diagnostisera och behandla ögonproblem med hög precision och noggrannhet. Vårt breda utbud av tjänster, från glasögonkonsultationer till avancerad ögonkirurgi, säkerställer att vi har en lösning för alla dina ögonvårdsbehov. Oavsett om du behöver regelbundna synundersökningar, hjälp med torra ögon eller vill utforska laserbehandlingar, är Kronans Apotek Eye Center of Excellence ditt självklara val för optimal ögonhälsa.

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Solna Stockholm

5.Kronans Apotek Frösunda

Kronans Apotek Frösunda
Besök Kronans Apotek Frösunda och upplev professionell och empatisk personal som går den extra milen för att hjälpa dig. Från första besöket slås du av deras enastående service och djupa kunskap inom hälsa och medicin. Personalen tar sig tid att förstå dina behov och ger dig den vägledning och det stöd du behöver. Här blir du inte bara en kund, utan en värderad individ vars hälsa och välbefinnande prioriteras.

Kronans Apotek Frösunda är ett apotek att lita på. Deras personal är certifierade och uppdaterade på de senaste framstegen inom läkemedelsbehandling, vilket säkerställer att du får den mest aktuella informationen och de bästa produkterna för dina specifika behov. Oavsett om du behöver receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel eller råd om hälsa och livsstil, är Kronans Apotek Frösunda din pålitliga partner för en hälsosammare och mer välmående liv.

6.Apotek Hjärtat Solna Centrum

Apotek Hjärtat Solna Centrum

7.Apoteket

Apoteket
Apoteket är känt för sin enastående kundservice, där personalens hjälpsamhet och vänlighet är utmärkande. Oavsett vilket av deras apotek du besöker kan du förvänta dig ett varmt välkomnande och kompetent vägledning från personal som talar flytande engelska. Apotekets moderna inredning med vita och blanka ytor skapar en fräsch och inbjudande atmosfär som kompletterar den professionella servicen.

Apotekets omfattande utbud av produkter och tjänster gör det till ett utmärkt val för alla dina apoteksbehov. Från receptbelagda läkemedel till hudvård och personlig hygien hittar du allt du behöver under ett och samma tak. Apotekets engagemang för kundnöjdhet genomsyrar alla aspekter av verksamheten, vilket gör det till ett pålitligt och bekvämt val för alla dina apoteksbehov.

8.Apotek Hjärtat ICA Maxi Solna

Apotek Hjärtat ICA Maxi Solna
På Apotek Hjärtat ICA Maxi Solna möts du av en hög servicenivå och ett engagerat team som alltid sätter kunden i första rum. Våra utbildade farmaceuter tar sig tid att lyssna på dina behov och ge dig den bästa möjliga rådgivningen. Vi förstår att tid är värdefull, därför strävar vi efter att hålla korta kötider och effektivisera vår service utan att tumma på kvaliteten.

Oavsett om du behöver receptbelagd medicin, kosttillskott eller hudvårdsprodukter, har vi ett brett utbud att välja mellan. Vårt team kan hjälpa dig att hitta rätt produkter för just dina behov och ge dig trygghet i ditt val. Vi erbjuder även ett förmånligt apoteksabonnemang som ger dig exklusiva erbjudanden och rabatter. Välkommen till Apotek Hjärtat ICA Maxi Solna, där din hälsa och välmående alltid står i fokus.

9.Apotek Hjärtat Mall of Scandinavia

På Apotek Hjärtat i Mall of Scandinavia möts du av en varm och kunnig personal som tar hand om dig som en i familjen. Här finns alltid någon som kan svara på dina frågor och ge dig den bästa rådgivningen.

Trots att det ibland kan vara lite kö till kassan, så går det alltid snabbt att få hjälp av den kunniga personalen. De hjälper dig att hitta det du söker och ger dig tips och råd som gör att du kan ta hand om din hälsa på bästa sätt.

10.Apoteket Solen

Apoteket Solen
Apoteket Solen är ett apotek i centrala Uppsala som erbjuder ett brett utbud av mediciner, hudvårdsprodukter och andra hälsovårdsprodukter. Apoteket har en kunnig och hjälpsam personal som gärna hjälper kunderna att hitta de produkter de behöver. Apoteket Solen har också en receptbelagd läkemedelsdisk där kunder kan få sina recept utskrivna och hämtade. Apoteket är öppet sju dagar i veckan och erbjuder även hemleverans av mediciner.

Om du letar efter ett apotek i Uppsala som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, då är Apoteket Solen ett utmärkt val. Apotekets personal är kunnig och hjälpsam, och de erbjuder även hemleverans av mediciner. Besök Apoteket Solen idag och se själv varför det är ett av de mest populära apoteken i Uppsala.

11.Västra skogens apotek

Västra skogens apotek
Apotek Västra skogen, där omsorg och kunskap förenas. Vi erbjuder dig en trygg och personlig apoteksupplevelse, där ditt välmående står i fokus. Våra erfarna farmaceuter guidar dig med expertis och omtanke, oavsett dina hälsorelaterade behov.

Med ett brett utbud av läkemedel, hudvårdsprodukter och hälsotillskott, har vi allt du behöver för att må bra. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste rönen inom medicin och hälsa, och delar gärna med oss av vår kunskap. Välkommen till Apotek Västra skogen, där vi tar hand om din hälsa.

12.Apotek Hjärtat Retail Ab

Apotek Hjärtat Retail Ab
Postförslag