Lista 12 massage i Varberg Hallands

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-13

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Varberg Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Sudjai Thai Massage, Phön Thaimassage, Evas massage och friskvård, Brukshälsan Varberg AB. Låt oss utforska!

1.Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en oas av lyx och njutning, bekvämt beläget i hjärtat av staden. Glöm trånga parkeringsplatser, för här finns rymliga parkeringshus inom bekvämt räckhåll.

Asia Spa är ett av de mest exklusiva spa jag upplevt, med ett brett utbud av behandlingar och faciliteter. Den vänliga och hjälpsamma personalen står alltid redo att överträffa dina förväntningar. Ett särskilt omnämnande förtjänar Stina i receptionen, som gick utöver det vanliga för att tillgodose våra önskemål. Varbergs Stadshotell & Asia Spa är den perfekta destinationen för en oförglömlig vistelse i lyx och avkoppling.

2.Sudjai Thai Massage

Sudjai Thai Massage
Upplev den utsökta konsten av traditionell thaimassage hos Sudjai Thai Massage. Våra erfarna terapeuter kommer att guida dig på en avkopplande resa som lämnar dig förnyad och föryngrad. Njut av en lugnande atmosfär som inbjuder till djup avslappning och stresslindring.

Unna dig själv den lyxiga upplevelsen av thaimassage som fokuserar på att lösa upp muskelspänningar, förbättra cirkulationen och återställa kroppens naturliga balans. Varje behandling skräddarsys efter dina specifika behov, vilket säkerställer en optimal upplevelse som lämnar dig känslomässigt och fysiskt avslappnad. Besök Sudjai Thai Massage idag och upplev själv den transformerande kraften i äkta thaimassage.

Läs mer: Lista 14 kaféerna i Varberg Hallands

3.Phön Thaimassage

Phön Thaimassage
Upplev ren avkoppling med Phön Thaimassage, där du kan njuta av professionell massage utan överflödiga råd. Här fokuserar man på att ge dig en välsmakande upplevelse, med en prisvärdhet som gör att du kan unna dig detta nöje ofta.

Massageexperterna på Phön Thaimassage bjuder på en unik och ytterst njutbar upplevelse. De skickliga händerna och den behagliga atmosfären gör att du kommer att känna dig återupplivad och förnyad. Så varför vänta? Boka din tid idag och upptäck den ultimata avslappningen med Phön Thaimassage.

4.Evas massage och friskvård

Evas massage och friskvård
Hos Eva massage och friskvård får du en riktigt trevlig upplevelse! Eva är inte bara duktig och kunnig, utan hon lyssnar också noga på dina problem och anpassar behandlingen efter dina behov. Hennes händer har en magisk touch som löser upp spänningar och får dig att må toppen igen.

Oavsett om du väljer allmänmassage eller sportmassage kommer du att känna dig som en ny människa efteråt. Eva har en fantastisk förmåga att hitta och behandla även de mest besvärliga knutorna. Du kommer att känna dig avslappnad och smärtfri i flera dagar framöver. Så om du söker en massageupplevelse utöver det vanliga, tveka inte att boka en tid hos Eva massage och friskvård!

Läs mer: Lista 32 restauranger i Varberg Hallands

5.Brukshälsan Varberg AB

Brukshälsan Varberg AB
Upplev en fotvård utöver det vanliga på Brukshälsan Varberg AB! Våra erfarna och skickliga terapeuter ger dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att du får en behandling som både ger avkoppling och resultat.

Hos oss möts du av Lisbet, en terapeut med ett varmt hjärta och en passion för fotvård. Hon tar sig tid att lyssna på dina behov och skräddarsyr behandlingen efter just dina fötter. Unna dig själv en stund av avkoppling och skratt när Lisbet ger dina fötter den vård de behöver. Boka din tid redan idag och upplev den fantastiska fotvården på Brukshälsan Varberg AB!

6.Hälsorum

Hälsorum
**Upptäck en oas av hälsa och välbefinnande på Hälsorum.** På Hälsorum möts du av en oöverträffad servicenivå och expertis inom hälsa och välmående. Varmt rekommenderat av kunder, är Hälsorum stället dit du vänder dig för att ta hand om din kropp och själ på bästa sätt. Med passionerad omsorg och modern teknik skapar deras skickliga osteopater en skräddarsydd behandlingsplan som hjälper dig att uppnå dina hälsomål och återfå din vitalitet.

**Vägen till en bättre hälsa börjar här.** Peter Johansson, Hälsorums erfarna osteopat, har hjälpt otaliga personer att lindra smärta, förbättra rörligheten och maximera sin livskvalitet. Med sin holistiska syn på hälsa fokuserar han på att behandla orsaken, inte bara symptomen, för att ge dig långvariga resultat. Boka din tid idag och upplev den ultimata hälsoresan med Hälsorum, där expertis, medkänsla och exceptionell service sammanflätas för att skapa en optimal väg till en friskare och mer uppfyllande livsstil.

Läs mer: Lista 15 massage i Hallands

7.Massage hos Maries Må Väl

Massage hos Maries Må Väl
Upplev en oöverträffad massageupplevelse med Maries Må Väl! Maries skickliga händer och varma personlighet garanterar en avslappnande och föryngrande stund. Varje behandling är skräddarsydd efter dina specifika behov, så att du lämnar Maries studio med en känsla av förnyelse och välbefinnande.

Maries professionella teknik och djupa kunskaper ger en massage som lindrar trötta muskler, frigör spänningar och främjar cirkulation. Hennes holistiska inställning tar hänsyn till både kropp och sinne, vilket resulterar i en komplett upplevelse som lämnar dig både fysiskt och mentalt återställd. Unna dig själv Maries magiska händer idag och upptäck den ultimata avkopplingen och vitaliteten.

8.PEACE of Life

PEACE of Life
Upplev fridfullheten i livet med PEACE of Life. Den här exceptionella produkten har revolutionerat min existens och lämnat mig totalt hänförd. Dess otroliga egenskaper ger en oslagbar kombination av lugn och ro som skingrar alla stressade tankar.

PEACE of Life tar dig med på en sensorisk resa som lugnar både kropp och själ. Med dess milda dofter och rogivande ingredienser skapar det en oas av välbefinnande i ditt eget hem. Varje användning är en investering i din mentala hälsa och ett steg närmare ett liv fyllt av frid och harmoni.

9.Louise Runevad Medicinska Massageterapeut

Louise Runevad Medicinska Massageterapeut

10.Natgita Massage

Upplev en oöverträffad massageupplevelse med Nagita! Våra erfarna terapeuter använder expertis och skickliga händer för att skänka dig en djupgående avslappning och förnyelse. I vår eleganta och välkomnande salong får du en personlig och skräddarsydd behandling som anpassas efter dina unika behov.

Låt Nagita bli din oas för välbefinnande. Föryngra din kropp och själ med en massage som löser upp spänningar, förbättrar cirkulationen och ger dig en känsla av förnyad energi. Vårt team av skickliga terapeuter ser fram emot att guida dig på en resa mot avslappning och välbefinnande. Boka din tid idag och unna dig den ultimata massagen som kommer att lämna ett bestående intryck.

11.Stefans kroppsvård

Stefans kroppsvård

12.Lundell Massage & Hälsa

Lundell Massage & Hälsa
Postförslag