Lista 12 massage i Kristianstad Skåne

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-10

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Kristianstad Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som MedShape, Hälsa & Helhet, C4 Gruppen (Friskvård/Hudvård/Estetik/Butik/B&B & event), Thongkam Thaimassage, Bon Vivant - Fot och Massageterapeut. Låt oss utforska!

1.MedShape

MedShape
Varje besök på MedShape är en resa mot föryngring och återhämtning. De otroliga terapeuterna ägnar särskild uppmärksamhet åt dina individuella behov och skräddarsyr behandlingar som ger optimala resultat. Från första stund hälsas du välkommen till en fridfull oas där dina sinnen får vila och din kropp får förnyad energi. Upptäck den förvandlande kraften hos MedShape och unna dig en välförtjänt stunds avkoppling och återhämtning.

2.Hälsa & Helhet

Hälsa & Helhet
Hälsa & Helhet är en oas för dig som söker välbefinnande och avkoppling. Med professionellt bemötande, fräsch och stillsam miljö skapar vi det perfekta utrymmet för din återhämtning.

Unna dig själv en stund av lyx med våra exklusiva behandlingar. Välj mellan ett brett utbud av ansiktsbehandlingar och olika typer av massage. Oavsett om du önskar en uppfräschande ansiktsmask eller en djupgående bindvävsmassage har vi något för alla. Våra erfarna terapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera en oförglömlig upplevelse.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Kristianstad Skåne

3.C4 Gruppen (Friskvård/Hudvård/Estetik/Butik/B&B & event)

C4 Gruppen (Friskvård/Hudvård/Estetik/Butik/B&B & event)
Upplev den ultimata avslappningen med C4 Gruppens fantastiska hot stone massage. Låt de behagligt varma stenarna glida över din kropp och lösa upp spänningar. Den djupgående massagen kommer att verka undergörande för dina ömmande muskler, särskilt i ryggen.

C4 Gruppens läge nära tågstationen gör det enkelt för dig att få professionell massage. Den trevliga personalen välkomnar dig med ett varmt leende och skräddarsyr din massage för att passa dina behov. Unna dig själv en stunds välförtjänt avkoppling och föryngring hos C4 Gruppen.

4.Thongkam Thaimassage

Thongkam Thaimassage
Upplev avkopplingens och hälsans oas med Thongkam Thaimassage! Vår erfarna och omhuldade terapeut har en exceptionell förmåga att lindra smärta och spänningar. Genom traditionella thailändska massagetekniker glider hon mjukt över din kropp och löser upp knutar, förbättrar rörligheten och främjar allmänt välbefinnande.

Oavsett om du söker lindring från onda ryggar, stela muskler eller helt enkelt längtar efter en avkopplande och förnyande upplevelse, kommer Thongkam Thaimassage att överträffa dina förväntningar. Unna dig en välförtjänt stund av avkoppling och förnyelse idag, och känn skillnaden på egen hand! Du kommer inte att bli besviken.

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Kristianstad Skåne

5.Bon Vivant - Fot och Massageterapeut

Bon Vivant - Fot och Massageterapeut
Upplev en oas av lugn och harmoni på Bon Vivant - Fot och Massageterapeut. Våra erfarna terapeuter tar hand om dig med professionell massage som lindrar stress, spänningar och förbättrar ditt välbefinnande. I vår avslappnade miljö kan du koppla av och låta alla bekymmer rinna bort.

Unna dig själv en välförtjänt stund av lyx på Bon Vivant. Våra massagebehandlingar är skräddarsydda för dina individuella behov, från avslappnande massage som lugnar sinnet till terapeutisk massage som lindrar smärta och främjar läkning. Vi använder endast de finaste produkterna och teknikerna för att säkerställa att din upplevelse blir oförglömlig.

6.Sissi Massage Salong

Sissi Massage Salong
Unna dig en avkopplande upplevelse på Sissi Massage Salong. Låt våra erfarna terapeuter skingra dina spänningar och ge dig en massage som får hela kroppen att slappna av. Vi fokuserar särskilt på ryggen, där många av oss bär på stelhet och värk, och vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov. Vår kunniga ägare ser till att du får en massage som ger dig den avslappning du förtjänar.

Boka din tid idag och upplev skillnaden. Sissi Massage Salong är ditt perfekta val för att komma ner i varv och må bättre. Vi ser fram emot att ta hand om dig!

7.Anders Massage På Hedentorp

Anders Massage På Hedentorp
Upplev den ultimata avslappningen på Anders Massage på Hedentorp! Låt våra skickliga terapeuter ta med dig på en sensorisk resa där spänningar smälter bort och sinnet hittar ro. Från klassisk massage till lyxiga spabehandlingar, vår omfattande meny erbjuder något för alla.

Unna dig en välförtjänt paus från vardagens stress hos Anders Massage på Hedentorp. Vårt mysiga och välkomnande spa är en fristad för själ och kropp. Ljuset är dämpat, musiken är lugnande och dofterna av eteriska oljor fyller luften. Våra terapeuter har många års erfarenhet och använder endast de finaste produkterna för att garantera en oförglömlig upplevelse.

8.Kandar Welcome

Välkommen till Kandar, en oas för avkoppling mitt i storstadens brus. Låt våra erfarna massörer förflytta dig till en värld av välbefinnande och harmoni. Våra genuina tekniker och aromatiska oljor kommer att lösa upp dina spänningar och lämna dig återupplivad och revitaliserad.

Unna dig en stund av återhämtning och förnyelse hos Kandar. Vårt team av skickliga terapeuter tar hand om dig med omsorg och professionalism. Från den första kontakten till den avslutande koppen te skräddarsyr vi din upplevelse för att tillgodose dina individuella behov. Upplev en oöverträffad massageupplevelse som kommer att lämna dig avslappnad, återställd och redo att ta dig an vardagen med förnyad energi.

9.Massage mitt i city

Massage mitt i city
Unna dig själv en välförtjänt massage i hjärtat av Kristianstad. Våra skickliga terapeuter tar hand om dig på bästa sätt, med olika massagetekniker som passar just dina behov. Oavsett om du söker avslappning eller lindring från smärta, hittar du den perfekta massagen hos oss.

Med vår centrala placering är det enkelt att hitta till oss, och efter din massage kan du njuta av en promenad i den vackra staden eller besöka något av de många caféerna och restaurangerna i närheten. Boka din tid online redan idag och upplev den bästa massagen i Kristianstad.

10.Dianas Terapi & Massage

Unna dig själv en oas av avkoppling och välbefinnande hos Dianas Terapi & Massage, Skånes främsta destination för terapeutiska upplevelser. Med en varm och kunnig touch skräddarsyr Diana behandlingar som möter dina unika behov. Från avslappnande massage till smärtlindrande terapi, Dianas expertis garanterar en förnyande och helande upplevelse.

Känn hur spänningar smälter bort och din kropp förvandlas till ett tillstånd av lugn och harmoni. Dianas skickliga händer arbetar med precision och omsorg, lindrar värk, förbättrar cirkulationen och främjar djup avkoppling. Föryngra både kropp och själ när du ger dig hän åt en terapeutisk resa som lämnar dig återställd, förnyad och fylld av vitalitet. Boka din behandling idag och upptäck oöverträffade nivåer av avkoppling och välbefinnande hos Dianas Terapi & Massage.

11.Ming Thai Massage

Ming Thai Massage

12.Pigg och Glad AB

Pigg och Glad AB
Postförslag