Lista 16 ögonfransförlängare i Jönköpings Jönköpings

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-08

Sammanställd från de bästa listorna om ögonfransförlängare i Jönköpings Jönköpings, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Intermezzo Frisör & Shop Jönköping City, Modern Nails & Spa Salong 1, Salong Belle, Sköna Jag, Jojo's Skönhetsvård. Låt oss utforska!

1.Intermezzo Frisör & Shop Jönköping City

Intermezzo Frisör & Shop Jönköping City
Upplev Intermezzo Frisörs förstklassiga tjänster i Jönköpings hjärta. Låt våra skickliga frisörer förvandla ditt hår till en stilfull mästerverk. Från trendiga klippningar till lyxiga behandlingar, vi erbjuder ett komplett utbud av skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina unika önskemål.

Vårt team av erfarna stylister är dedikerade till att skapa en exklusiv och välkomnande atmosfär. Vårt mål är att du ska känna dig som en VIP från det ögonblick du kliver in genom dörren. Njut av personlig rådgivning, utsökta drycker och en oöverträffad kundservice. Lämna Intermezzo med ett strålande självförtroende och en frisyr som vänder huvuden vart du än går.

2.Modern Nails & Spa Salong 1

Modern Nails & Spa Salong 1
Välkommen till Modern Nails & Spa Salong, ett lyxigt spa där dina naglar får den uppmärksamhet de förtjänar. Våra skickliga tekniker använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att skapa nagelkonst som är både trendig och hållbar.

Från klassisk manikyr till överdådiga gelöverdrag, Modern Nails & Spa Salong har ett brett utbud av tjänster för att passa alla dina behov. Vårt team av experter tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapa ett skräddarsytt utseende som kommer att få dig att känna dig vacker och självsäker. Oavsett om du förbereder dig för ett speciellt tillfälle eller bara vill unna dig själv lite välbehövd egentid, är Modern Nails & Spa Salong det perfekta valet.

Läs mer: Lista 33 restauranger i Jönköpings Jönköpings

3.Salong Belle

Salong Belle
Salong Belle är ett paradis för dig som söker skönhet och avkoppling. Här möts du av ett varmt och välkomnande team av experter som brinner för att ge dig en oförglömlig upplevelse. Med sin gedigna kunskap och passion för skönhet skräddarsyr de behandlingar som framhäver dina unika drag och får dig att stråla inifrån och ut.

Från det ögonblick du kliver innanför dörren på Salong Belle omsluts du av en atmosfär av lugn och harmoni. Här kan du njuta av en bred meny av behandlingar, från klassiska skönhetsbehandlingar till avancerade laserbehandlingar, allt utfört med högsta precision och kvalité. Med fokus på personlig service och ett team som är dedikerade till att uppfylla dina önskemål, kommer du alltid att känna dig väl omhändertagen på Salong Belle.

4.Sköna Jag

Sköna Jag
Upplev en oas av välbefinnande hos Sköna Jag, där vår passionerade och kunniga personal står redo att förgylla din dag. I våra mysiga lokaler, som andas harmoni och avkoppling, kan du unna dig en välförtjänt paus från vardagens stress.

Oavsett om du söker en avslappnande massage, en nagelförlängning eller någon av våra andra skönhetsbehandlingar, kan du vara säker på att få en professionell och personlig service. Våra terapeuter är noga utvalda för sin expertis och sitt genuina engagemang. Varje behandling utförs med största omsorg och med målet att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer: Lista 20 kaféerna i Jönköpings Jönköpings

5.Jojo's Skönhetsvård

Jojo's Skönhetsvård
Jojo's Skönhetsvård är en avslappnande oas mitt i stadens brus. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av våra professionella behandlingar, utförda med omsorg och precision.

Vårt team av erfarna terapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du vill unna dig en avkopplande massage, en uppfriskande ansiktsbehandling eller en fräsch manikyr, så har vi något för dig. Varmt välkommen till Jojo's Skönhetsvård - din oas för skönhet och avkoppling!

6.Hudoteket Salong & Butik i Jönköping

Hudoteket Salong & Butik i Jönköping
Hudoteket Salong & Butik är en oas i Jönköping för dig som söker välbefinnande och avkoppling. Vi erbjuder en rad olika massagebehandlingar, alla utförda av våra skickliga och erfarna terapeuter.

I vår mysiga salong kan du njuta av lugnande massage som smälter bort stress och spänningar. Med varsamma händer och hög kunskap arbetar våra terapeuter för att ge dig en skräddarsydd behandling som möter dina specifika behov. Oavsett om du vill lindra värk, förbättra din rörlighet eller bara koppla av, har vi en massage för dig.

7.Derma Clinique

Derma Clinique
På Derma Clinique möts du av ett personligt och professionellt team. Frida får dig att känna dig trygg och bekväm under laserbehandlingen. Kliniken är modern och stilren, med skicklig och vänlig personal.

Unna dig en idrottsmassage av Suliaman, en mästare i sitt fack. Med precision hittar han alla ömma punkter du inte visste att du hade. Du lämnar kliniken med en känsla av lättnad och välbefinnande. Derma Clinique – en oas för skönhet och hälsa som du inte får missa!

8.ALL:TID Salong

Upplev lyxen av en förstklassig frisurupplevelse på All:tid salong!

Låt våra skickliga frisörer, som Marina, förvandla ditt hår till ett mästerverk. Med en instinkt för stil och en passion för hårdesign kommer Marina att skapa en frisyr som ramar in ditt ansikte perfekt. Oavsett om du önskar en modern frisyr som gardinlugg eller en klassisk klippning, kommer vårt team att överträffa dina förväntningar. Välkommen till All:tid salong, där vi garanterar att du lämnar oss med en känsla av lycka och självförtroende.

9.Salong 5 Sinnen

Salong 5 Sinnen

10.Hudsalongen

Upplev salongen med det bredaste utbudet av hårprodukter och den trevligaste personalen i branschen!

Vår mysiga salong är en oas av avkoppling och skönhet. Hos oss blir du alltid bemött av ett leende och bemöts med högsta professionalism. Varje behandling är skräddarsydd efter dina unika behov, så att du kan lämna vår salong med ett hår som både ser och känns fantastiskt. Våra erfarna stylister är mästare på att skapa den perfekta looken för varje kund, oavsett om du vill ha en enkel trimning eller en glamorös förvandling. Att besöka vår salong är inte bara en behandling, det är en upplevelse som kommer att få ditt hår och din själ att stråla!

11.L'amour Studio

L'amour Studio

12.Lily Garden

Lily Garden
Lily Garden erbjuder ett brett utbud av professionella nagelbehandlingar. Efter varje besök har jag lämnat salongen med ett strålande leende.

Vid mitt första besök blev jag bemött av Hanna som snabbt och skickligt utförde en akrylbehandling på mina naglar. Jag var otroligt nöjd med resultatet och gick därifrån med en känsla av förnyelse.

13.Modern Nails Sweden

Modern Nails Sweden
Upplev en oöverträffad nagelupplevelse på Modern Nails Sweden! Våra skickliga tekniker förvandlar dina händer till konstverk med precision och omsorg. Unna dig vår shellackbehandling för hållbara, glänsande naglar som fångar allas uppmärksamhet. Låt våra experter ge dig en personlig touch och skapa en look som kompletterar din unika stil.

På Modern Nails Sweden möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Vårt team av passionerade nagelkonstnärer ger dig den uppmärksamhet och de råd du behöver för att hitta den perfekta looken. Oavsett om du föredrar klassiskt eller modernt, subtilt eller djärvt, har vi något för alla smaker. Besök oss idag och upptäck det ultimata nagelparadiset där dina händer förtjänar att skina.

14.Flower Nails & Beauty

Flower Nails & Beauty

15.antoinette`s house of beauty

antoinette`s house of beauty

16.BYTILDA LASHES

BYTILDA LASHES
Postförslag