Lista 10 ögonfransförlängare i Kungsbacka Hallands

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-08

Sammanställd från de bästa listorna om ögonfransförlängare i Kungsbacka Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Vallgatan 2 - Frisör och Webbshop, Beauty Garden Kungsbacka, Kungsbacka Beauty Lounge, Beauty Above, Hjeronymus Salongen. Låt oss utforska!

1.Vallgatan 2 - Frisör och Webbshop

Vallgatan 2 - Frisör och Webbshop
Hos Vallgatan 2 hittar du stadens bästa frisörer, deras beroendeframkallande klippningar kommer att lämna dig med ett leende på läpparna. Deras skickliga frisörer förstår dina hårbehov och arbetar med passion och precision för att skapa den perfekta frisyren för just dig.

Vare sig du önskar en trendig klippning, en uppfräschande färgning eller en djupgående hårvårdsbehandling, kommer du att bli bemött av ett team av experter som är dedikerade till att ge dig en exceptionell upplevelse. Boka din tid idag och upplev själv skillnaden!

Läs mer: Lista 23 restauranger i Kungsbacka Hallands

2.Beauty Garden Kungsbacka

Beauty Garden Kungsbacka
Upplev skönhetsparadiset i hjärtat av Kungsbacka där Beauty Garden bjuder in dig till en oas av välbefinnande. Vårt team av hängivna experter tar hand om dig med omsorg, från topp till tå. Unna dig en skräddarsydd behandling i en harmonisk miljö, där varje detalj är designad för att ge dig en extraordinär upplevelse. Vårt utbud av tjänster är omfattande och inkluderar allt från hårvård till hudvård, nagelvård och makeup.

På Beauty Garden Kungsbacka möts du av ett varmt och välkomnande team som sätter dina behov i första hand. Våra frisörer trollar fram förtrollande frisyrer, medan våra hudterapeuter förvandlar din hy med effektiva behandlingar. Våra nagelteknologer skapar konstverk på dina naglar, och våra makeupartister framhäver din naturliga skönhet. Oavsett om du vill fräscha upp din look eller bara unna dig en avkopplande stund, är Beauty Garden Kungsbacka destinationen för dig. Kliv in i vår skönhetsoas och låt oss förgylla din dag med en upplevelse som är utöver det vanliga.

Läs mer: Lista 11 kaféerna i Kungsbacka Hallands

3.Kungsbacka Beauty Lounge

Kungsbacka Beauty Lounge
Upplev lugnet och förstklassiga servicen på Kungsbacka Beauty Lounge. Här möts du av ett proffsigt team som levererar högsta kvalitet på alla behandlingar.

Joanna, en mästare på sitt område, trollar fram magiska resultat som garanterat kommer att imponera. Hennes expertis och hjälpsamhet gör varje besök till en ren njutning. Så även om du bor i Lerum, ta en tur till Kungsbacka Beauty Lounge för en skönhetsupplevelse utöver det vanliga.

4.Beauty Above

Beauty Above
Upplev skönhetens magi på Beauty Above, där våra skickliga estetiker tar hand om dig och dina önskemål! Oavsett om du söker en avkopplande ansiktsbehandling, en nagelförlängning i världsklass eller en strålande spraytan, kan du alltid förvänta dig exceptionell service och strålande resultat i vår vackra salong.

Vårt team av passionerade experter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Från ögonfransförlängningar som öppnar upp dina ögon till microneedling som återupplivar din hud, erbjuder Beauty Above ett brett utbud av behandlingar som förhöjer din naturliga skönhet och får dig att må fantastisk. Välkommen att boka din tid idag och upptäck fördelarna med riktig skönhetsvård!

5.Hjeronymus Salongen

Hjeronymus Salongen
Upptäck den oöverträffade upplevelsen på Hjeronymus Salongen. Vårt team av exceptionella stylister och hudterapeuter står redo att förverkliga dina skönhetsdrömmar. Från trendiga frisyrer och vackert smink till resultatinriktade hudvårdsbehandlingar och avancerade nageltekniker. Vi använder de senaste teknikerna och de finaste produkterna för att säkerställa att du ser och känner dig som ditt bästa jag.

På Hjeronymus Salongen är varje kund unik, och vi skräddarsyr våra behandlingar för att passa dina individuella behov och önskemål. I vår mysiga och inbjudande salong kommer du att omges av en lugnande atmosfär där du kan koppla av och låta våra talangfulla stylister arbeta sin magi. Vi tror på personlig service och tar oss tid att lyssna på dina tankar och önskemål. Vår högsta prioritet är att du lämnar salongen med en känsla av total tillfredsställelse och en förnyad känsla av självförtroende.

6.Clinic Skinz

Clinic Skinz
Clinic Skinz är en mycket professionell klinik med fantastisk personal och toppmodern utrustning. Här får du en personlig konsultation och råd av kunniga hudvårdsterapeuter som guidar dig genom olika behandlingar och produkter. Prova gärna någon av deras ansiktsbehandlingar, du kommer inte bli besviken.

Clinic Skinz erbjuder en rad olika estetiska behandlingar som PRP-behandling, fillers och injektioner. De använder endast högkvalitativa produkter och all personal är utbildad och certifierad. Boka en konsultation idag och se själv vad Clinic Skinz kan göra för dig.

7.Skin Care & Laser Center

Skin Care & Laser Center

8.Bellezza Care

Belleza Care erbjuder den bästa fotvården i stan! Vår skickliga fotvårdare Farida är professionell och omtänksam, med ett varmt och välkomnande bemötande. Låt Farida ta hand om dina fötter och ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Du kommer att lämna Belleza Care med lätta och smärtfria fötter, redo att ta dig an dagen med självförtroende. Unna dig den bästa fotvården i stan idag och upplev skillnaden själv!

9.Studio By M

Studio By M

10.Nhi Nails Kungsbacka

Nhi Nails Kungsbacka
Upplev en oöverträffad pedikyr hos Nhi Nails Kungsbacka, där skickliga nageltekniker ger dig fötter som strålar. Med precision och omsorg lyssnar de till dina önskemål och förvandlar dina fötter till vackra mästerverk. Den exceptionella servicen och den vänliga atmosfären gör varje besök till en avkopplande och angenäm upplevelse.

Hos Nhi Nails får du mer än bara en pedikyr. Förutom en perfekt lackering på dina tånaglar med hållbart gellack ingår också en grundlig behandling som exfolierar och återfuktar dina fötter. Resultatet blir silkeslena fötter som känns lätta och fräscha. Unna dig en lyxig pedikyr hos Nhi Nails och känn skillnaden som professionell omvårdnad kan göra.
Postförslag