Lista 14 ögonfransförlängare i Borås Västra Götaland

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om ögonfransförlängare i Borås Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Bt Beauty, Heléns Beautycenter AB, Hudvårdsinstitutet i Borås AB, Sisters Beauty Studio, Lenhud Borås. Låt oss utforska!

1.Bt Beauty

Bt Beauty
Hos Bt Beauty är kundnöjdhet alltid i fokus. Deras skickliga nagelterapeuter ser till att du lämnar salongen med ett leende på läpparna och naglar som får dig att stråla. Med en passion för att skapa skräddarsydda lösningar som möter varje kunds unika behov, går de utöver det vanliga för att överträffa dina förväntningar.

För en problemfri och hållbar manikyr rekommenderar vi deras basic gellack. Vår egna upplevelse visade att även efter tre veckors användning var gellacket fortfarande intakt utan antydan till skav. Detta företag har vunnit vår absoluta tillit och vi ser fram emot vårt nästa besök för att uppleva deras exceptionella service och utmärkta resultat ännu en gång.

2.Heléns Beautycenter AB

Heléns Beautycenter AB
Hos Heléns Beautycenter AB får du skönhet från topp till tå. Sedan 1991 har vi erbjudit en komplett frisör- och skönhetssalong med allt du kan tänka dig. Från klippning och färgning till nagelvård, hårborttagning och ansiktsbehandlingar – vi har något för alla dina behov.

Våra erfarna och serviceinriktade medarbetare tar väl hand om dig och ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att du lämnar vår salong med ett strålande utseende. Boka din tid idag och upptäck varför Heléns Beautycenter AB är det självklara valet för skönhetsbehandlingar i stan.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Borås Västra Götaland

3.Hudvårdsinstitutet i Borås AB

Hudvårdsinstitutet i Borås AB
Hudvårdsinstitutet i Borås är en oas för skönhet och välbefinnande. Varmt välkommen till en mysig miljö och professionell personal, som tillsammans med vårt fantastiska utbud ser till att du får precis det du söker.

Oavsett om du önskar lyxa till det eller har ett specifikt hudvårdsproblem, är du varmt välkommen till oss. Vår kunniga personal ger dig den bästa vägledningen och hjälper dig hitta de produkter och behandlingar som passar just dig. Hos oss får du alltid det lilla extra, för att du förtjänar det!

4.Sisters Beauty Studio

Sisters Beauty Studio
Välkommen till Sisters Beauty Studio, en oas där du kan unna dig en avkopplande stund i en varm och inbjudande miljö. Våra skickliga terapeuter tar hand om dig med omsorg och ser till att du känner dig ompysslad och vacker. Från stunden du kliver in genom dörren tills du lämnar oss, är du vår högsta prioritet.

Hos Sisters Beauty Studio möts du av en hemtrevlig atmosfär och ett team av hängivna experter som är passionerade för att framhäva din naturliga skönhet. Våra terapeuter använder endast produkter av högsta kvalitet och skräddarsyr behandlingen efter dina individuella behov. Du förtjänar att skämma bort dig själv, så boka din tid idag och låt oss hjälpa dig att uppnå den vackra look du alltid har drömt om.

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Borås Västra Götaland

5.Lenhud Borås

Lenhud Borås
Upplev Lenhuds Borås Skönhetssalong, en oas där ditt välmående står i centrum. Låt våra skickliga terapeuter ta hand om dig i en harmonisk och avkopplande miljö. Unna dig en ansiktsbehandling som får din hud att stråla och dig att känna dig som ny.

Lenhuds erbjuder även en rad andra behandlingar, från massage till spa-ritualer, som ger dig en komplett upplevelse. Varje behandling är skräddarsydd efter dina behov och önskemål, så att du kan skämma bort dig själv precis som du vill. Så varför vänta? Boka din tid idag och ge dig själv en välförtjänt stund av skönhet och avkoppling hos Lenhud Borås Skönhetssalong.

6.Bellis Beauty

Bellis Beauty
Välkommen till Bellis Beauty, en oas för dig som söker ett förstklassigt salongbesök. Våra erfarna stylister lyssnar noggrant på dina önskemål och skräddarsyr din frisyr efter just dina behov. Du kan känna dig trygg med att vi minns dina tidigare besök och rekommendationer, så att du alltid får det resultat du drömmer om.

På Bellis Beauty värdesätter vi tid och flexibilitet. Våra generösa öppettider och prisvärda behandlingar gör det enkelt för dig att unna dig en förvandling när det passar dig. Vårt team av professionella stylister tar sig tid att förverkliga dina hårdrömmar och ger dig en upplevelse som du sent kommer att glömma.

7.Skin care by Sadde

Skin care by Sadde
Upplev en hudvårdsresa som överträffar alla dina förväntningar med Sadde! Hennes expertis och passion för holistisk hudvård kommer att vägleda dig till en hud som strålar av hälsa och välbefinnande.

Från skräddarsydda ansiktsbehandlingar till avkopplande kroppsmassager, skapar Sadde en unik och lyxig upplevelse för var och en av sina klienter. Hennes professionella bemötande och avancerade kunskaper ger dig en känsla av trygghet och avkoppling, samtidigt som du får synliga resultat. Ge dig själv eller någon du älskar en present av förstklassig hudvård med ett presentkort från Sadde – du förtjänar det!

8.Vivåga - Frisör Borås

Vivåga - Frisör Borås
Välkommen till Vivåga, en anrik frisörsalong i Borås med en lång tradition av hårkonst. Här möts du av skickliga frisörer som förstår dina hårbehov och hjälper dig skapa den perfekta frisyren. I en varm och inbjudande miljö kan du koppla av och låta våra experter ta hand om ditt hår, så att du kan stråla med ett vackert och hälsosamt resultat.

Hos Vivåga erbjuder vi ett brett utbud av frisörtjänster, från klassiska klippningar och färgningar till moderna trender och avancerade hårbehandlingar. Våra frisörer är ständigt uppdaterade på de senaste teknikerna och produkterna för att ge dig det bästa resultatet. Boka din tid redan idag och upptäck skillnaden som en frisyr från Vivåga kan göra!

9.Salong Mimmi

Salong Mimmi
Förlora dig i en värld av avkoppling och förnyelse på Salong Mimmi Service, där du tas emot av en familjär och varm atmosfär. Våra skickliga frisörer, som den exceptionella Jennifer, är mästare på sitt hantverk och skapar personliga frisyrer som framhäver din unika stil. Steg in i vår salong och låt oss skämma bort dig med en exklusiv upplevelse som överskrider dina förväntningar.

Njut av en stunds avkoppling i vår mysiga salong, där doften av nyklippt hår blandas med lugnande toner. Våra erfarna frisörer lyssnar noggrant på dina önskemål och arbetar med passion för att skapa den perfekta frisyren för dig. Oavsett om du vill ha en dramatisk förändring eller bara en uppfräschning, kan du lita på att vi levererar resultat som överträffar dina förväntningar. Unna dig en dag på Salong Mimmi Service och upptäck den förvandlande kraften i en professionell frisör.

10.Salong Folk

Salong Folk

11.By Me | Borås AB

Upplev magin av en vacker blick med Sandra på Borås AB! Hennes expertis inom lashlift och browlift trollar fram förtrollande fransar och ögonbryn som förför. Njut av ett välkomnande bemötande och Sandras smittande glädje medan hon förvandlar din blick till en stjärna.

Ta del av den stora avrådan från att besöka denna "salong". Beställde färgning av utväxten på mitt blonda hår men fick en skitig askgrå nyans på längderna, trots tydlig instruktion om att undvika just askfärger. Resultatet är en missnöjd kund med ett misslyckat färgresultat.

12.Gl Nails Ab

Gl Nails Ab
Hos GL Nails kan du förvänta dig naglar som är så perfekta att de tar andan ur betraktaren. Deras skickliga tekniker trollar fram konstverk på dina fingertoppar som håller sig vackra i flera veckor framöver. Oavsett om du önskar en klassisk fransk manikyr eller en extravagant design med strass och glitter, så har GL Nails allt du söker.

Besök GL Nails idag och upplev skillnaden själv. Deras erfarna och vänliga personal kommer att guida dig genom processen och se till att du lämnar salongen med naglar som du kommer att älska. Boka din tid redan nu och låt GL Nails förvandla dina händer till ett blickfång som alla kommer att beundra.

13.Linh Ly Studio

Linh Ly Studio

14.Chic Lady

Chic Lady
Postförslag