Lista 15 ögonfransförlängare i Örebro Örebro

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om ögonfransförlängare i Örebro Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som City Beauty, Lalisa Salong, SkönhetsCompaniet, Pro laserklinik, Clinic Scandinavia. Låt oss utforska!

1.City Beauty

City Beauty
Denna skönhetssalong är en sann pärla för alla som uppskattar professionell service och förstklassiga behandlingar. Deras experthantverkare har en beprövad meritlista och kommer att förvandla dig från topp till tå. Unna dig själv en avslappnande ansiktsbehandling, en uppfriskande massage eller en vacker ögonfransförlängning - resultatet blir garanterat enastående.

Personalen på denna skönhetssalong är mästare på att skapa en lyxig och välkomnande atmosfär. Den moderna inredningen och det avkopplande ljudet av lugnande musik kommer att få dig att känna dig bekväm och ompysslad. Boka din behandling redan idag och förbered dig på en upplevelse som överskrider dina förväntningar.

2.Lalisa Salong

Lalisa Salong
Lalisa Salong är en oas för sköna naglar i hjärtat av Stockholm. Med sin gedigna erfarenhet och expertis inom nagelvård erbjuder salongen ett brett utbud av behandlingar som garanterar vackra och hållbara resultat. Oavsett om du önskar en klassisk manikyr, en trendig gellack eller en extravagant nail art, så har Lalisa Salong den perfekta lösningen för dig.

Personalen på Lalisa Salong är professionella och kundfokuserade. De tar sig tid att lyssna på dina önskemål och arbetar med precision och omsorg för att skapa naglar som du kommer att älska. Deras engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör varje besök till en avkopplande och lyxig upplevelse. Unna dig själv en dag på Lalisa Salong och låt dina naglar bli kvällens samtalsämne!

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro Örebro

3.SkönhetsCompaniet

SkönhetsCompaniet
Upptäck SkönhetsCompaniet, en oas av skönhet där du hittar allt du behöver för att lyfta fram din inre glöd. Våra experter guidar dig genom en värld av välgörande behandlingar, lyxiga produkter och personlig rådgivning.

Unna dig en avkopplande ansiktsbehandling som återfuktar och vitaliserar huden, eller förnya din look med en ögonbrynsformning för att definiera dina ansiktsdrag. SkönhetsCompaniet erbjuder även professionell laserbehandling, vilket ger dig en permanent lösning på oönskad hårväxt. I vår välsorterade butik hittar du ett handplockat utbud av exklusiva hudvårdsprodukter som garanterat förhöjer din dagliga skönhetsrutin. Besök SkönhetsCompaniet idag och låt vår passionerade personal ta hand om din skönhet.

4.Pro laserklinik

Pro laserklinik
Hos Pro Laserklinik Göteborg kan du uppleva en unik känsla av lyx och professionalitet. Våra erfarna och kunniga terapeuter, som exempelvis Sally, strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vårt utbud av skräddarsydda behandlingar, från permanent hårborttagning till fillers, utförs med precision och omsorg.

På Pro Laserklinik värdesätter vi inte bara resultat, utan även din upplevelse. Vi skapar en avslappnad och gästvänlig miljö där du kan slappna av och njuta av din behandling. Boka en konsultation idag och låt oss hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål. Upplev skillnaden hos Pro Laserklinik Göteborg – din personliga klinik för en förskönad och självförtroendeboostande look.

5.Clinic Scandinavia

Clinic Scandinavia
Att nå Clinic Scandinavia kan ibland vara en utmaning, men när du väl kommer fram kommer du att mötas av en fantastisk och vänlig personal. De skapar en välkomnande atmosfär och ger dig en oförglömlig upplevelse.

Personalen på Clinic Scandinavia är exceptionellt kunnig och erfaren, och de tar sig gärna tid att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta den perfekta behandlingen för dina behov. De är också mycket förstående och medkännande, vilket gör att du känner dig trygg och säker under hela processen.

6.Örebrokliniken

Örebrokliniken
Örebrokliniken, en oas av välbefinnande och skönhet, välkomnar dig till en värld där ditt välmående står i centrum. Vår erfarna och passionerade personal, ledd av den eminenta Emelie, tar emot dig med ett varmt leende och en genuin omtanke om dina behov.

I våra stilfulla och inbjudande lokaler möts du av en lugnande atmosfär som bjuder in till avkoppling och förnyelse. Våra behandlingar är skräddarsydda för att tillgodose dina unika önskemål, oavsett om du söker en föryngrande ansiktsbehandling, en avslappnande massage eller en effektiv hårborttagning. Låt oss ta hand om dig på Örebrokliniken och se dig själv stråla i all din glans.

7.Hair & Beauty i Örebro AB

Hair & Beauty i Örebro AB
Välkommen till Örebros främsta hår- och skönhetssalong där våra skickliga frisörer står redo att förvandla ditt utseende. Med åratal av erfarenhet och expertis inom hårvård, ser vi till att du känner dig vacker och trygg efter varje besök.

Våra frisörer är kända för sin personliga service och lyhörda öron. De tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skräddarsyr en styling som framhäver din naturliga skönhet. Oavsett om du vill ha en trendig ny frisyr eller en avslappnande hårbehandling, kan du vara säker på att få resultat av högsta kvalitet.

8.Viso Clinic

Viso Clinic
Den professionella och vänliga servicen var enastående. Utförliga och informativa svar på alla våra frågor gavs. Lokalen var kliniskt ren och steril. Rekommenderas varmt!

9.Beauty By S

Beauty By S
Upplev förstklassig skönhetsvård hos Beauty By S!

Vår skickliga hudterapeut tar sig tid för just dig, skräddarsyr behandlingar och får dig att känna dig som hemma. Med expertis inom spa och hudvård guidar hon dig genom behandlingar som förnyar, föryngrar och ger dig en strålande hy. Du kommer lämna Beauty By S med en förhöjd skönhetsrutin, tack vare värdefulla råd och tips.

10.Nagelproffs

Nagelproffs

11.My Corner

My Corner

12.Klinik Fredsgatan

Klinik Fredsgatan

13.Erikas Skönhet

Så otroligt nöjd med Erikas Skönhet! Personalen är så kunnig och trevlig och priserna är väldigt bra. Första gången jag var där gjorde jag fransförlängning, men jag har även gjort Yumilashes och browlift hos Erika. Jag ser alltid fram emot att komma dit för jag vet att jag alltid lämnar salongen supernöjd!

Erika är en riktig expert inom fransförlängning och browlift, och hon har alltid ett leende på läpparna. Hon vet precis vad hon gör och hon förklarar alltid allt på ett tydligt sätt. Jag känner mig alltid trygg och väl omhändertagen när jag är där. Jag rekommenderar Erika Skönhet varmt till alla som vill ha en professionell och prisvärd fransförlängning eller browlift!

14.Fransoteket

Fransoteket

15.Fix M Beauty Station Örebro

Fix M Beauty Station Örebro
Fix M Beauty Station i Örebro erbjuder en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. Med sitt varma bemötande och exceptionella priser blir du garanterat en nöjd kund.

Ägaren är en sann pärla, alltid snäll och trevlig, som ser till att varje besök blir unikt. Personalen är kunnig och professionell, och deras passion för skönhet lyser igenom i varje behandling. Oavsett om du vill unna dig en avkopplande ansiktsbehandling, en fräsch manikyr eller en ny frisyr, så har Fix M Beauty Station allt du behöver för att känna dig vacker inifrån och ut.
Postförslag