Lista 11 hårborttagning i Örebro Örebro

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om hårborttagning i Örebro Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som SkönhetsCompaniet, Klinik Maria, Pro laserklinik, Clinic L, Roleen Beauty Center. Låt oss utforska!

1.SkönhetsCompaniet

SkönhetsCompaniet
Välkommen till SkönhetsCompaniet, din oas för skönhet och välmående! På vår välutrustade salong erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar, utförda av våra erfarna och skickliga terapeuter. Oavsett om du söker efter avkoppling, föryngring eller en övergripande förvandling, har vi det perfekta alternativet för dig.

Vårt team av experter är dedikerade till att ge dig en exceptionell upplevelse. Gabriella, vår hyllade hudvårdsspecialist, har en oöverträffad skicklighet när det gäller att skräddarsy behandlingar efter dina unika hudbehov. Andreas, vår professionelle barberare, ger dig den ultimata rakningen och skäggtrimningen. Och våra underbara produkter, noggrant utvalda för sin kvalitet och effektivitet, kompletterar våra behandlingar perfekt. Besök SkönhetsCompaniet idag och unna dig den skönhetsupplevelse du förtjänar.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro Örebro

2.Klinik Maria

Klinik Maria
Klinik Maria är ett mecka för skönhetsälskare, där professionell service möter extraordinära resultat. Våra erfarna experter guidar dig genom en skräddarsydd behandling, garanterar högsta precision och ett naturligt utseende. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att förbättra dina fransar och bryn, vilket ger dem ett ungdomligt lyft som får dig att stråla.

Du välkomnas av en varm och välkomnande atmosfär, där våra skickliga terapeuter tar hand om dina behov med största omsorg. Oavsett om du söker definierade fransar eller fylliga bryn, kan du lita på vår expertis för att uppnå dina skönhetsdrömmar. Besök Klinik Maria idag och upplev skillnaden. Våra transformerande behandlingar kommer att lämna dig med ett ökat självförtroende och en förnyad känsla av skönhet.

3.Pro laserklinik

Pro laserklinik
Hos Pro Laserklinik möts du av en varm och professionell atmosfär. Våra erfarna terapeuter, som Sally, guidar dig genom varje behandling med kunskap och omsorg. Du kan känna dig trygg med att du är i goda händer.

Boka en behandling idag och upplev skillnaden! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från permanent hårborttagning till fillers och fransförlängningar. Våra terapeuter använder den senaste tekniken och de bästa produkterna för att ge dig optimala resultat. Unna dig en stund av avkoppling och skönhet på Pro Laserklinik – du kommer inte att bli besviken!

4.Clinic L

Clinic L
På vår klinik möts du av ett team av erfarna och kunniga medarbetare som alltid sätter dina behov i första hand. Som kund hos oss är din trygghet vår högsta prioritet. Du kan känna dig säker på att du får bästa möjliga behandling oavsett vilket område du vänder dig till oss inom.

Vår klinik är modern och välutrustad och vi använder oss endast av de senaste behandlingsmetoderna. Vårt mål är att du som kund ska få en så behaglig upplevelse som möjligt och vi gör allt för att du ska känna dig välkommen och omhändertagen. Välkommen att boka tid för konsultation redan idag!

5.Roleen Beauty Center

Roleen Beauty Center
Välkommen till en oas av skönhet och välbefinnande. På Roleen Beauty Center erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar som är skräddarsydda för att framhäva din naturliga skönhet.

Vårt team av erfarna och skickliga terapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att du får en säker och avkopplande upplevelse. Oavsett om du vill återuppliva ditt ansikte med en lystergivande ansiktsbehandling, radera oönskad hårväxt med vår avancerade lasermaskin eller helt enkelt njuta av en lugnande massage, så har vi något för dig. Boka din tid idag och låt oss hjälpa dig att uppnå den skönhet och självförtroende du förtjänar.

6.Lipidkliniken

Lipidkliniken
Välkommen till Lipidkliniken, där du erbjuds de allra bästa behandlingarna av en exceptionell person! Hos oss på Lipidkliniken kan du känna dig trygg och bekväm i vår hemtrevliga miljö medan du får den vård du behöver.

Vår personal är inte bara professionell och kunnig, de är också oerhört vänliga och engagerade i att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vi vet att din hälsa är viktig, och vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga vården. Vi är övertygade om att du kommer att bli lika nöjd med våra behandlingar som med vår personal.

7.Clinic Scandinavia

Clinic Scandinavia
"Välkommen till en oas av välbefinnande på Clinic Scandinavia! Vårt engagerade team av experter står redo att guida dig på en resa mot skönhet och balans. Från det första ögonblicket du kliver in genom våra dörrar kommer du att känna dig varmt välkommen och omsorgsfullt omhändertagen. Varje behandling är skräddarsydd för att möta dina individuella behov och önskemål, vilket garanterar en personlig och upplyftande upplevelse.

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tjänster, från hudvård och injicerbara behandlingar till avancerade laserbehandlingar. Vårt team av skickliga hudterapeuter och läkare använder endast de mest innovativa teknikerna och högkvalitativa produkterna för att uppnå optimala resultat. På Clinic Scandinavia strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål."

8.LK.Skönhetsklinik

LK.Skönhetsklinik
Som en erfaren rese- och matskribent med en djup förståelse för vad som gör upplevelser minnesvärda, kan jag helhjärtat rekommendera LK.Skönhetsklinik för alla som söker en förstklassig skönhetsupplevelse. Deras team av skickliga experter, med Lova i spetsen, är hängivet att ge varje kund personligt anpassade behandlingar och högsta möjliga resultat.

Lovas expertis och passion för skönhet lyser igenom i varje behandling hon utför. Hon är känd för sin noggrannhet, lyhördhet och varma personlighet och skapar en trygg och bekväm miljö där kunderna känner sig avslappnade och säkra. Hennes uppmärksamhet på detaljer och strävan efter perfektion säkerställer att varje kund lämnar kliniken och känner sig självförtroende och vacker, redo att njuta av allt som livet har att erbjuda.

9.Your Moment

Your Moment
Varmt välkommen till salong Your Moment som erbjuder dig en estetisk upplevelse utöver det vanliga!

Hos Your Moment får du en exklusiv behandling och service i en elegant och inbjudande miljö. Här möter du en erfaren och lyhörd personal som är specialiserad på att framhäva din skönhet och ditt välbefinnande genom en rad skräddarsydda behandlingar. Med hjälp av modern utrustning och högkvalitativa produkter tar vi hand om dina estetiska behov och ger dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Välkommen att unna dig en stund av lyx och förnyelse hos Your Moment!

10.Ribelle Clinic

Ribelle Clinic - En oas för skönhet och välbefinnande. Våra skickliga terapeuter, Iman och Linda, besitter en exceptionell kunskap och erfarenhet inom estetiska behandlingar och strävar alltid efter att ge dig det bästa möjliga resultatet.

Oavsett om du önskar en subtil förstärkning av dina naturliga drag eller en mer dramatisk transformation, kan du vara säker på att du är i trygga händer på Ribelle Clinic. Vi använder enbart högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att garantera ett naturligt och långvarigt resultat. Vårt mål är att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsdrömmar och att du ska lämna kliniken med en förnyad känsla av självförtroende och välbefinnande.

11.Klinik Fredsgatan

Klinik Fredsgatan
Postförslag