Lista 10 hårborttagning i Borås Västra Götaland

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om hårborttagning i Borås Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Heléns Beautycenter AB, Beauty Clinic Borås, Hudvårdsinstitutet i Borås AB, Pro Clinique, Lenhud Borås. Låt oss utforska!

1.Heléns Beautycenter AB

Heléns Beautycenter AB
Heléns Beautycenter AB är en etablerad skönhetssalong som har funnits sedan 1991. Vår passion för skönhet och välbefinnande har drivit oss att skapa en oas där du kan unna dig en komplett förvandling. Vårt team av skickliga stylister och terapeuter står redo att skämma bort dig med förstklassiga behandlingar som lyfter fram din naturliga skönhet.

Hos oss kan du njuta av en bred palett av tjänster, från klippning och styling till nagelvård, hårborttagning och ansiktsbehandlingar. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera att du får optimala resultat. Vår personal är känd för sin vänlighet, professionalism och sitt engagemang i att ge dig en oförglömlig upplevelse. Besök Heléns Beautycenter AB idag och låt oss hjälpa dig att uppnå den skönhet och det självförtroende du förtjänar.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Borås Västra Götaland

2.Beauty Clinic Borås

Beauty Clinic Borås
Upplev lyx och professionalism hos Beauty Clinic Borås!

Unna dig själv en lyxig skönhetsupplevelse hos Beauty Clinic Borås, där den erfarna och kunniga Ann står redo att hjälpa dig nå dina skönhetsmål. Från avslappnande ansiktsbehandlingar till ögonfransförlängningar med "Caviar Luxury Treatment" kan du förvänta dig högsta kvalitet och fantastiska resultat. Varje behandling är skräddarsydd efter dina behov, och du kan känna dig trygg med att Ann använder de senaste teknikerna och produkterna för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Borås Västra Götaland

3.Hudvårdsinstitutet i Borås AB

Hudvårdsinstitutet i Borås AB
Hudvårdinstitutet i Borås AB är den ultimata oasen för dig som längtar efter lyxig hudvård och en avkopplande upplevelse. Med sitt mysiga och välkomnande lokal får du direkt en känsla av lugn och ro. Personalen är varmt välkomnande och otroligt kunniga. De tar sig tid att lyssna på dina önskemål och behov, och rekommenderar de behandlingar som passar just din hudtyp.

Hos Hudvårdinstitutet i Borås AB hittar du ett brett utbud av behandlingar som passar alla behov. Oavsett om du vill unna dig en djuprengörande ansiktsbehandling, en stärkande massage eller en välgörande spabehandling så finns det något för alla. Hudterapeuten Lucie är även känd för att skapa de snyggaste brynen i hela stan! Med sin precision och känsla för detaljer ger hon dig de perfekta brynen som ramar in ditt ansikte och lyfter fram dina ögon. Besök Hudvårdinstitutet i Borås AB och upplev skillnaden som professionell hudvård kan göra för din hud och ditt välbefinnande.

4.Pro Clinique

Pro Clinique
Upptäck en exceptionell serviceupplevelse hos Pro Clinic! Med fem strålande stjärnor som lyser upp deras förtjänster är de inte bara en klinik utan en fristad för välbefinnande. Som vår stjärnsköterska Sandra kommer du att bli omhändertagen med den största omsorg, alltid med ett leende och en hjärtlig välkomst.

Pro Clinic är mer än bara en klinik – det är ett centrum för kunskap och omtanke. Deras team av experter tar sig tid att förstå dina unika behov och ger dig förstklassig information. De vägleder dig genom varje steg av din behandling, vilket säkerställer en personlig och effektiv upplevelse. Genom sitt kundfokuserade tillvägagångssätt har Pro Clinic etablerat sig som den främsta destinationen för alla som söker exceptionell hudvård i en varm och välkomnande miljö.

5.Lenhud Borås

Lenhud Borås
Upplev skönhetsmagi i hjärtat av Borås! Sjunk in i den lyxiga atmosfären på Lenhud Borås, en skönhetssalong som erbjuder en oas av avkoppling och förnyelse. Vårt team av skickliga terapeuter tar hand om dig med omsorg och professionalism, vilket garanterar en oförglömlig upplevelse.

Boka en ansiktsbehandling och låt våra certifierade experter skämma bort din hud. Vi använder endast högkvalitativa produkter och anpassar varje behandling efter dina unika behov, vilket säkerställer maximala resultat. Våra fina lokaler skapar en harmonisk miljö där du kan slappna av helt och njuta av att bli omhändertagen. Unna dig en behandling hos Lenhud Borås och upptäck den sanna innebörden av skönhet och välbefinnande.

6.Bellis Beauty

Bellis Beauty
Bellis Beauty är en oas för skönhet och välbefinnande i hjärtat av stan. Här möts du av ett team av erfarna experter som brinner för att förverkliga dina skönhetsdrömmar. Från avslappnande ansiktsbehandlingar till uppfräschande klippningar skräddarsyr de varje behandling efter dina unika behov.

Atmosfären på Bellis Beauty är varm och välkomnande, vilket gör att du känner dig som hemma från första stund. Teamets genuina omtanke och personliga touch säkerställer att du får en upplevelse utöver det vanliga. Bellis Beauty är mer än bara en salong – det är en plats där du kan koppla av, skämma bort dig själv och låta din skönhet stråla.

7.Klinik Villastan

Klinik Villastan
Välkommen till Klinik Villastan, en oas av lugn och avslappning. Här kan du lämna vardagsstressen bakom dig och njuta av professionella behandlingar i en ombonad miljö.

Våra skickliga terapeuter står redo att ta hand om dig med omsorg och personlig service. Oavsett om du söker smärtlindring eller bara vill unna dig en stunds välbefinnande har vi något för dig. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden som Klinik Villastan kan göra för din kropp och själ.

8.Aroma Spa i Borås AB

Aroma Spa i Borås AB
Aroma Spa i Borås AB erbjuder en oas av avkoppling och välbefinnande. Steppa in i en värld av lugn och ro och låt våra erfarna terapeuter guida dig till en avkopplande och återställande upplevelse. Våra lyxiga behandlingar är utformade för att återuppliva sinnena, lindra stress och förnya både kropp och själ.

Njut av en utsökt aromamassage med Anna, som kombinerar eteriska oljors terapeutiska egenskaper med skickliga händer. Anna kommer att anpassa massagen efter dina specifika behov, vilket ger en djupt avslappnande och föryngrande upplevelse. Släpp spänningarna, låt stressen rinna av och känn hur ditt sinne och kropp blir som nya. På Aroma Spa i Borås AB garanterar vi dig en oförglömlig upplevelse som kommer att lämna dig förnyad och vitaliserad.

9.Kani Clinic - Beauty Clinic Borås

Kani Clinic - Beauty Clinic Borås
Få exklusiv behandling av vår skickliga hudvårdsexpert Kani! Med sina många år inom branschen kommer hon att ge dig en skräddarsydd upplevelse som kommer att lämna din hud strålande och revitaliserad.

Kani Clinic erbjuder ett brett utbud av behandlingar för alla hudtyper och behov. Från milda rengöringar till djupgående återfuktning kommer vårt team av specialister att guida dig genom varje steg i processen. Med en avslappnande atmosfär och den senaste tekniken, kommer du att lämna kliniken med en förnyad hud och ett ansikte som strålar av självförtroende. Bo

10.Soprano Borås

Välkommen till Soprano Borås, din destination för säkraste och mest effektiva hårborttagning i staden. Vi är dedikerade till att ge dig en oförglömlig upplevelse från det ögonblick du stiger in i vår salong.

Vår välkomnande personal leds av Dimitris, en erfaren expert inom hårborttagning. Han guidar dig med tålamod genom varje steg av behandlingen, förklarar i detalj hur den fungerar och vad du kan förvänta dig. Resultatet? Silkeslen, hårfri hud som kommer att ge dig ett nytt självförtroende.
Postförslag