Lista 14 hårborttagning i Uppsala Uppsala

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om hårborttagning i Uppsala Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Royal Spa & Beauty, MDs Dermocare, Simas Laser Klinik, Shima hudvårdsklinik, SkinCare Uppsala. Låt oss utforska!

1.Royal Spa & Beauty

Royal Spa & Beauty
Royal Spa & Beauty är en oas där du blir behandlad som en prinsessa. Vår kunskap inom hudvård, produkter och behandlingar är oöverträffad, och du kan alltid känna dig trygg i våra händer. Oavsett om du vill ha en gelélack med Nara, som alltid ger dig ett perfekt resultat, eller om du vill få råd om skötsel av din hy, så är Royal Spa & Beauty platsen för dig.

Våra experter hjälper dig att hitta de bästa behandlingarna och produkterna för just din hudtyp, och du kommer alltid att känna dig väl omhändertagen. Unna dig själv en stund av lyx och avkoppling på Royal Spa & Beauty, och låt oss ta hand om dig. Du kommer inte att ångra dig!

2.MDs Dermocare

MDs Dermocare
Som en erfaren skribent med djupgående kunskaper inom resor och mat, strävar jag efter att väcka dina sinnen och inspirera dig till nya upplevelser. Med ett öga för detaljer målar jag upp levande bilder som lockar dig att utforska nya platser och smaker.

Min expertis sträcker sig långt bortom att bara återge fakta. Jag använder ett övertygande språk som kittlar din fantasi och får dig att längta efter mer. Jag väcker din nyfikenhet och lockar dig att upptäcka det okända. Vare sig det är en exotisk destination eller en gastronomisk skapelse, så kommer mina ord att sätta igång dina äventyrliga cravings och få dig att skapa minnen som varar livet ut.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Uppsala Uppsala

3.Simas Laser Klinik

Simas Laser Klinik
Simas Laser Klinik – den främsta laserkliniken för estetiska behandlingar.

Upptäck skönhetshemligheten som får dig att stråla inifrån och ut! På Simas Laser Klinik erbjuder vi ett brett utbud av avancerade laserbehandlingar för både män och kvinnor. Våra skickliga specialister, med många års erfarenhet, garanterar en professionell och personlig upplevelse. Med hjälp av den senaste lasertekniken kan vi skräddarsy behandlingar efter dina unika behov, oavsett om det gäller hudföryngring, hårborttagning eller fettreducering. Låt oss hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål och framhäva din naturliga skönhet.

4.Shima hudvårdsklinik

Shima hudvårdsklinik
Upplev resultatinriktad och lyxig permanent hårborttagning på Shima Hudvårdsklinik. Med expertis inom estetiska behandlingar garanterar vi en effektiv och säker behandling för en långvarig hårfrihet. Vår erfarna hudterapeut guidar dig steg för steg genom processen, anpassar behandlingen efter din hudtyp och behov.

Vårt fokus på kundnöjdhet avspeglas i vår varma och välkomnande atmosfär. Vi prioriterar personlig service och skräddarsyr behandlingar för att överträffa dina förväntningar. Njut av en avkopplande och effektiv behandling som ger dig en hårfri och silkeslen hud som du alltid drömt om. Boka din tid idag och upplev fördelarna med permanent hårborttagning på Shima Hudvårdsklinik.

5.SkinCare Uppsala

SkinCare Uppsala
Besök vår skönhetssalong i hjärtat av Uppsala för en avkopplande och föryngrande upplevelse. Våra skickliga terapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig de resultat du önskar.

Från ansiktsbehandlingar och massage till manikyr och pedikyr har vi ett brett utbud av tjänster som passar alla behov. Känn dig trygg i händerna på våra erfarna terapeuter som alltid sätter kundens önskemål i första hand. Besök vår salong idag och upptäck skillnaden som professionell skönhetsvård kan göra för dig.

6.Cura Hud & Harmoni - Auktoriserad hudterapeut

Cura Hud & Harmoni - Auktoriserad hudterapeut
Upplev lyxen med en professionell ansiktsbehandling hos Cura Hud & Harmoni, där certifierade hudterapeuter skräddarsyr behandlingen efter din huds unika behov. Varje steg, från rengöring till massage och mask, utförs med omsorg och precision för att ge dig en strålande och återfuktad hy.

Njut av den avslappnande atmosfären och låt dig transporteras till en oas av lugn och harmoni. Cura Hud & Harmoni är ditt val för en förstklassig ansiktsbehandling som kommer att lämna din hud förnyad, återupplivad och strålande. Boka din tid idag och unna dig den skönhetsupplevelse du förtjänar!

7.Clinica Laser&Estetik AB

Clinica Laser&Estetik AB
Upplev skönhetens revolution med Clinica Laser&Estetik AB! Våra skickliga terapeuter och moderna utrustning garanterar en säker och effektiv upplevelse som överträffar dina förväntningar. Säg adjö till oönskad hårväxt med vår smärtfria laserborttagning som lämnar din hud silkeslen och strålande.

Vårt team av experter är dedikerade till att ge dig en personlig och professionell behandlingsplan anpassad till dina unika behov. Vi kombinerar toppmodern teknik med högsta servicenivå för att säkerställa att du uppnår de resultat du längtar efter. Besök vår fräscha och välkomnande klinik idag och unna dig själv den skönhet och välbefinnande du förtjänar.

8.Laserkliniken i Uppsala

Laserkliniken i Uppsala
Laserkliniken i Uppsala är belägen mitt i smeten, ett stenkast från ån och gågatan, med närhet till centralstationen. Trots sitt eminenta läge kan det vara besvärligt att parkera, då det endast finns ett fåtal platser i närheten.

Personalen är exceptionellt tillmötesgående och serviceminded. Men kom ihåg, kvalitet kostar. Laserkliniken må inte vara det billigaste alternativet, men deras höga standard och professionalism gör upplevelsen värd varje krona.

9.HudCoachen Uppsala

HudCoachen Uppsala
"HudCoachen Uppsala har gett mig ärr efter sina behandlingar. Kryobehandling, diatermi och den så kallade "mirakelgasen" koldioxid har alla lämnat spår på min hud, inklusive en grop vid ögat där kanylen sattes in. Ärrbildningen är ett stort problem för mig, och jag är missnöjd med resultatet av behandlingarna."

"Å andra sidan har jag hört talas om många nöjda kunder som har fått fantastiska resultat hos HudCoachen Uppsala. Jag är dock besviken över att jag inte upplevde samma fördelar och uppmanar andra att göra noggrann research innan de går vidare med behandlingar på denna klinik."

10.Klinik Zi Fillers & Botox Uppsala

Klinik Zi Fillers & Botox Uppsala
Hos Klinik Zi får du skräddarsydda behandlingar med injektioner av fillers och botox. Vi använder endast högkvalitativa produkter och våra erfarna behandlare har lång erfarenhet inom estetiska behandlingar.

Vårt mål är att framhäva din naturliga skönhet och hjälpa dig att uppnå de resultat du önskar. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar, inklusive rynkreducering, läppförstoring och kindbensförstärkning. Vår personal är alltid lyhörd och professionell, och vi tar oss tid att diskutera dina behov och rekommendera den bästa behandlingen för dig.

11.Love Me Tender Ekocenter

Love Me Tender Ekocenter
Unna dig en upplevelse av hög kvalitet på detta mysiga ekocenter. Här möts du av trevliga människor som omsorgsfullt utför behandlingar med ekologiska produkter. Från sockring som gör huden len och slät, till ansiktsvård som ger en strålande lyster - här finns något för alla. Njut av avkopplande stunder i en varm och ombonad atmosfär, där ditt välbefinnande står i centrum. Välkommen till en upplevelse som ger både inre och yttre skönhet!

12.Clinic Lihong

Clinic Lihong

13.Laserklinikcenter Uppsala

Laserklinikcenter Uppsala

14.Lifetime Clinic Uppsala

Lifetime Clinic Uppsala
Postförslag