Lista 10 ögonfransförlängare i Helsingborg Skåne

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om ögonfransförlängare i Helsingborg Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Petras Hårstudio - Helsingborg, Reborn Avenue, Angelique Hud & Kropp, Glamour Studio, Gattino Beauty. Låt oss utforska!

1.Petras Hårstudio - Helsingborg

Petras Hårstudio - Helsingborg
Att få det perfekta håret är en dröm för många, och Petras Hårstudio i Helsingborg kan hjälpa dig att uppnå just det. Med sin höga expertis, innovativa tekniker och passion för hårvård, kommer du att få en lyxig upplevelse som överträffar dina förväntningar. Deras team av skickliga frisörer tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skräddarsyr en frisyr som passar perfekt för din stil och ansiktsform. Vare sig du vill ha en klassisk klippning, en trendig färgning eller en elegant uppsättning, kan Petras Hårstudio förvandla ditt hår till ett mästerverk.

Hos Petras Hårstudio använder de endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera högsta kvalitet på dina behandlingar. Från skonsamma schampon och vårdande balsam till innovativa färgningsprodukter, kan du vara säker på att ditt hår kommer att behandlas med största möjliga omsorg. Genom att kombinera expertis med en personlig touch, skapar Petras Hårstudio en avkopplande och trivsam miljö där du kan luta dig tillbaka och njuta av att bli ompysslad. Så oavsett om du letar efter en radikal förvandling eller bara vill fräscha upp din nuvarande stil, kommer Petras Hårstudio att överskrida dina förväntningar och lämna dig med ett strålande och självförtroendehöjande hår.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Helsingborg Skåne

2.Reborn Avenue

Reborn Avenue
Reborn Avenue är en fantastisk salong som erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Deras hemsida är lätt att navigera och jag hittade snabbt den information jag sökte.

Personalen på Reborn Avenue är mycket kunnig och vänlig. De tar sig tid att lyssna på dina behov och ge dig den bästa möjliga behandlingen. Salongen är ren och fräsch, och atmosfären är lugn och avkopplande. Jag kände mig mycket väl omhändertagen under hela mitt besök och jag är väldigt nöjd med resultatet. Jag rekommenderar starkt Reborn Avenue för alla som letar efter en högkvalitativ spaupplevelse.

Läs mer: Lista 13 kaféerna i Helsingborg Skåne

3.Angelique Hud & Kropp

Angelique Hud & Kropp
Angelique Hud & Kropp erbjuder en oas för både kropp och själ. Vår erfarna personal ger dig en personlig och lyxig upplevelse, skräddarsydd efter dina behov. Från våra avslappnande spabehandlingar till våra föryngrande ansiktsbehandlingar, var och en av våra behandlingar är designad för att få dig att känna dig som ditt bästa jag.

I vår hemtrevliga och välkomnande miljö kan du koppla av och låta oss ta hand om dig. Vårt breda utbud av behandlingar garanterar att du hittar något som passar dina behov, oavsett om du söker avkoppling, föryngring eller en kombination av båda. Och med vår bekväma plats är det lätt att unna dig lite välförtjänt egentid. Så boka din behandling idag och låt Angelique Hud & Kropp ta hand om dig.

4.Glamour Studio

Glamour Studio
Välkommen till Glamour Studio, en oas för skönhet och stil! På vår studio möts du av en varm och inbjudande atmosfär där våra skickliga nagelstylister står redo att förvandla dina händer och fötter till konstverk. Oavsett om du önskar en klassisk manikyr, en trendig gellack eller en utsmyckad nail art, har vi allt du behöver för att uppnå dina skönhetsmål.

På Glamour Studio arbetar vi med de senaste teknikerna och högkvalitativa produkter för att säkerställa att varje behandling ger ett strålande resultat. Vårt team av experter tar sig tid att lyssna på dina önskemål, ge dig personlig rådgivning och tillgodose dina individuella behov. Vi strävar efter att skapa en avslappnande och njutbar upplevelse där du kan koppla av och låta vår magi förvandla din look.

5.Gattino Beauty

Gattino Beauty

6.Girls of Beauty

Girls of Beauty
På Girls of Beauty finner du stadens mest hänförande fransar! Cindys skickliga händer och vänliga bemötande gör varje besök till en oförglömlig upplevelse. Hon är en sann stjärna inom fransförlängning.

Hos Girls of Beauty skapar Ivana nagelkonst som förgyller dina händer. Hennes noggrannhet och tillmötesgående attityd säkerställer att du lämnar salongen med naglar som överträffar alla dina förväntningar. I deras trygga händer kan du känna dig säker på att du kommer att stråla med självförtroende.

7.Maximalno Beauty

Maximalno Beauty
  • Betyg: 4,9/5 (47 Review by google)
  • Adress:

    Salong Massage & Friskvårdsteamet, Rundgången 26, 254 52 Helsingborg, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 21

8.Beauty by mg

Skönhet av MG Mira är det bästa valet i Helsingborg för alla som söker professionell och omsorgsfull behandling. Med sin expertis, vänlighet och omtanke kommer Mira att guida dig till ett strålande resultat. Oavsett om du vill utbilda dig hos en erfaren instruktör eller unna dig en lyxig skönhetsbehandling, är MG Beauty det perfekta valet.

Mira är en mästare på att framhäva dina naturliga drag och skapa ett utseende som får dig att känna dig vacker och självsäker. Hennes noggranna arbete och personliga touch kommer att lämna dig strålande och med en nyfunnen uppskattning för din egen skönhet. Besök MG Beauty idag och upplev skillnaden med en professionell skönhetsbehandling som skräddarsys efter dina behov.

9.Younique

Younique
Med varsamhet och precision utförde Anna en fullständig rengöring som lämnade mitt hem skinande rent. Hennes uppmärksamhet på detaljer var imponerande, och hon tog sig tid att ta hand om även de minsta vrårna. Annas professionalism och vänliga sätt skapade en behaglig miljö, vilket gjorde städningen till en angenäm upplevelse.

Anna har en unik talang för att göra det osynliga synligt. Med sina effektiva tekniker och noggranna metoder väckte hon liv i mitt hem på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt. Hennes passion för rengöring är tydlig i varje aspekt av hennes arbete, och jag rekommenderar Anna varmt till alla som söker en exceptionell städupplevelse.

10.Beauty By Lina Helsingborg

Beauty By Lina Helsingborg
Skönhetskliniken Beauty By Lina i Helsingborg är en oas för dig som vill ta hand om ditt yttre och må bra. Med ett team av erfarna och professionella hudterapeuter erbjuder de förstklassiga behandlingar som ger synliga och långvariga resultat. Deras lyxiga lokaler och personliga service skapar en avkopplande och välkomnande atmosfär där du kan koppla av och låta teamet ta hand om dina skönhetsbehov.

Oavsett om du vill föryngra din hud, behandla akne eller bara njuta av en avkopplande ansiktsbehandling, har Beauty By Lina något att erbjuda. De använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen. Kontakta dem idag för att boka en konsultation och upptäck själv varför så många väljer Beauty By Lina för sina skönhetsbehandlingar.
Postförslag