Lista 17 ögonfransförlängare i Uppsala Uppsala

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om ögonfransförlängare i Uppsala Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Royal Spa & Beauty, Avans Klipp, Snowflake Beauty Lounge, Lana beauty salong, Uppsala Hud & Kroppsvård. Låt oss utforska!

1.Royal Spa & Beauty

Royal Spa & Beauty
Kungligt för kropp och själ Royal Spa & Beauty är en fristad i vardagen, där gäster behandlas som kungligheter. Med oöverträffad expertis erbjuder spaet skräddarsydda behandlingar anpassade efter varje individs unika behov. Hudvårdskonsultationer guidar gästerna till rätt produkter och behandlingar för att uppnå strålande resultat.

Unna dig en gellackbehandling av Nara och upplev service i världsklass. Hennes omsorgsfulla manikyr och noggranna teknik ger ett felfritt resultat som håller i flera veckor. Royal Spa & Beauty är din destination för förstklassig skönhetsvård som förhöjer ditt välbefinnande och får dig att stråla inifrån och ut.

2.Avans Klipp

Frisör som får dig att känna dig som en ny människa.

Avans Klipp
  • Betyg: 4,4/5 (250 Review by google)
  • Adress:

    S:t Olofsgatan 28A, 753 32 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 19

  • Fördelar:

    Bra frisör som erbjuder hög kvalitet, kunnig och vänlig personal.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lite dyrt.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på klippningar och behandlingar.

  • Personal:

    - Vänlig och kompetent - Lyssnar på kundens önskemål - Ger bra råd och tips - Håller sig uppdaterade på senaste trender - Skapar en trevlig atmosfär

  • Tjänster:

    - Klippning - Färgning - Styling - Hårförlängning - Hårvårdsprodukter

Avans Klipp: Prisvärda frisörer som förstår dina önskemål!

Unna dig en prisvärd och avkopplande frisörupplevelse på Avans Klipp. Här möts du av ett team av erfarna frisörer som brinner för sitt yrke och lyssnar noga på dina önskemål. Oavsett om du vill ha en trendig ny frisyr eller bara en enkel trimning, kan du lita på att Avans Klipp levererar ett resultat som överträffar dina förväntningar. Deras skickliga frisörer förstår alla hårtyper och stilar, och ger dig alltid den bästa möjliga rådgivningen. Med sitt fokus på kvalitet och prisvärdhet är Avans Klipp det perfekta valet för studenter, barnfamiljer och alla som söker en snabbfrisyr utan att kompromissa med resultatet.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Uppsala Uppsala

3.Snowflake Beauty Lounge

Snowflake Beauty Lounge
Att kliva in på Snowflake Beauty Lounge är som att stiga in i en vinterdröm. AnnaKarin, en mästare i skönhetskonsten, tar emot dig med värme och professionalism. Hennes flinka händer förvandlar dina ögon till konstverk, med fransförlängningar som är så fjäderlätta och naturliga att du glömmer bort att du bär dem.

Atmosfären på Snowflake Beauty Lounge är lika förtrollande som dess namn. Den mysiga lokalen inbjuder till avkoppling och föryngring. Varje behandling är en upplevelse i sig, där du omges av lugnande toner och doftnoter som väcker dina sinnen. Låt Snowflake Beauty Lounge bli din oas för skönhet och välmående. Du kommer att lämna salongen inte bara med vackrare fransar, utan också med en inre glöd som lyser upp din dag.

4.Lana beauty salong

Lana beauty salong
Besök Lanas skönhetssalong för en upplevelse som kommer att få dig att stråla inifrån och ut. Vi erbjuder enastående frisörtjänster som förvandlar ditt hår till ett mästerverk. Våra skickliga stylister lyssnar uppmärksamt på dina önskemål för att skräddarsy en frisyr som matchar din personliga stil. Förvänta dig en avkopplande atmosfär med vänlig service och det senaste inom hårvårdsbehandlingar.

På Lanas är vi stolta över att ha klippt tusentals nöjda kunder genom åren. Vi specialiserar oss på barnklippningar och vår omtänksamma personal skapar en trygg och rolig upplevelse för de små. Vårt mål är att varje besök hos oss ska vara en minnesvärd och förhöjande upplevelse. Boka en tid idag och upplev skillnaden som Lanas skönhetssalong kan göra för ditt utseende och självförtroende.

5.Uppsala Hud & Kroppsvård

Uppsala Hud & Kroppsvård
Upptäck hudvård med omsorg och precision på Uppsala Hud & Kroppsvård. Här möter du Jeanette, en passionerad hudterapeut med expertis och omtanke. Varje besök blir en förvandling, där resultatet är en hud som strålar av hälsa och lyster. Jeanettes noggranna touch och professionella förhållningssätt garanterar en upplevelse utöver det vanliga.

Låt Uppsala Hud & Kroppsvård bli din destination för hudvård som ger märkbara resultat. Oavsett om du söker en avslappnande behandling eller en specifik lösning för dina hudbehov, kan du lita på att få en personlig och resultatinriktad upplevelse. Unna dig en stund av avkoppling och låt Jeanettes erfarna händer förvandla din hud till dess bästa jag.

6.Sassy Lashes

Sassy Lashes
På Sassy Lashes i Linköping välkomnas du alltid av en mysig och inbjudande atmosfär. Här möts du av erfarna och kunniga fransstylister som brinner för att ge dig vackra och hållbara fransförlängningar.

Varje behandling skräddarsys efter dina önskemål och förutsättningar. Stylisterna använder endast högkvalitativa material och den senaste tekniken för att skapa ett naturligt och vackert resultat som håller länge. Med Sassy Lashes kan du alltid känna dig trygg och säker på att du får en professionell och förstklassig behandling.

7.Beautyculture By Janine - Fillers, Profhilo & Hudvård Uppsala

Beautyculture By Janine - Fillers, Profhilo & Hudvård Uppsala
Upplev skönhetens förtrollning med Beautyculture by Janine!

Hos Beautyculture by Janine i Uppsala finner du en oas för hudvård och estetik, där våra erfarna terapeuter Janine och Linnea omsorgsfullt guidar dig till en hud som strålar. Med expertis inom fillers, Profhilo och avancerad hudvård erbjuder vi skräddarsydda behandlingar som återfuktar, lyfter och föryngrar din hy. Unna dig en session och låt oss förvandla din hud till en sann återspegling av din inre skönhet.

8.Beauty on fleek

Beauty on fleek
Upplev skönhetens förvandlande kraft med en professionell browlift! Våra erfarna experter använder den senaste tekniken för att ge dig de perfekta brynen som ramar in ditt ansikte på ett fängslande sätt. Säg farväl till ostyriga och ojämna bryn och välkomna en värld av symmetri och definition. Vår browlift-behandling är utformad för att skapa fylligare, fylligare bryn som lyfter fram dina ögon och ger dig ett självförtroende som strålar ut.

Besök vår eleganta salong och låt våra skickliga estetiker ta hand om dig. Slappna av och njut av en avkopplande behandling medan våra experter förvandlar dina bryn till konstverk. Resultatet är slående bryn som förstärker din naturliga skönhet och får dig att känna dig strålande inifrån och ut. Bli en del av vår växande kundkrets som vittnar om den förstklassiga service och fantastiska resultat som vi levererar hos oss. Boka din browlift-behandling idag och upplev själv skönhetens förvandlande kraft!

9.Shima hudvårdsklinik

Shima hudvårdsklinik
Shimakliniken erbjuder dig permanent hårborttagning som ger fantastiskt bestående resultat! Vår erfarna personal tar väl hand om dig och förklarar hela processen i detalj. Du kan känna dig trygg med att du får professionell vård som ger dig den släta, hårfria hud du alltid drömt om.

Boka din behandling hos Shimakliniken idag och upplev skillnaden! Våra nöjda kunder vittnar om enastående resultat och en service som överträffar förväntningarna. Vi ser fram emot att hjälpa dig uppnå din dröm om en hårfri hud som du kan njuta av i många år framöver.

10.Glow By Johanna

Glow By Johanna
Hos Glow By Johanna får du en fantastisk fransböjning som kommer att lyfta din blick till nya höjder. Den mysiga lokalen och det trevliga bemötandet skapar en avslappnad atmosfär där du kan luta dig tillbaka och njuta av behandlingen.

Vill du unna dig en brasiliansk vaxning är Johanna ditt självklara val. I den mysiga lokalen bemöts du med värme och professionalism. Behandlingen genomförs med precision och småprat för att göra upplevelsen så behaglig som möjligt. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden själv!

11.Eyes N’ Brows

Eyes N’ Brows

12.Uppsala Care And Beauty

Uppsala Care And Beauty

13.MDs Dermocare

MDs Dermocare
MDs Dermocare Den bokade miliabehandlingen gavs inte eftersom huden påstås inte ha några milier. Detta motsägs av bilder från både före och efter behandlingen. Trots att det fanns tydliga milier så rengjordes inte huden ordentligt och kosmetika trycktes kärlekslöst in i ansiktet.

Trots det uppenbara missförhållandet var bemötandet fantastiskt.

14.Fransstylisterna Uppsala AB

Fransstylisterna Uppsala AB

15.Studio 42 Hair and Makeup

Studio 42 Hair and Makeup

16.Beauty Empire Uppsala

Beauty Empire Uppsala

17.Diva Lashes

Diva Lashes
Postförslag