Lista 16 skönhetssalonger i Halmstad Hallands

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Halmstad Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som SPA Halmstad, Beauty Bar, Avanzakliniken AB, Hudsalongen Halmstad, Salong Form Hud & SPA. Låt oss utforska!

1.SPA Halmstad

SPA Halmstad
Välkommen till SPA Halmstad, en oas mitt i stadens hjärta. Här möts du av en varm och inbjudande miljö där kunniga terapeuter tar hand om dig på bästa sätt.

Unna dig en avkopplande stund och välj bland ett brett utbud av behandlingar, alla utformade för att skämma bort kropp och själ. Från klassiska massage till lyxiga ansiktsbehandlingar, vi har något för alla. Våra skickliga terapeuter personaliserar varje behandling efter dina unika behov, så att du kan slappna av och njuta av varje minut.

2.Beauty Bar

Beauty Bar
Upplev en oas av skönhet på Beauty Bar! Vår hemtrevliga lokal och vårt engagerade team står redo att förgylla din dag. Med kunnande och omtanke guidar vi dig genom ett brett utbud av behandlingar för att möta dina unika behov.

Föreställ dig ett strålande leende som lyser upp rummet! Vår professionella tandingivning erbjuder ett tryggt och effektivt sätt att bleka dina tänder. Vi använder skonsamma metoder som minimerar obehag och ger dig det drömlika resultatet du längtar efter. På Beauty Bar är din skönhetsdrömmar vår verklighet. Vi sätter guldkant på din dag och hjälper dig att stråla!

Läs mer: Lista 23 restauranger i Halmstad Hallands

3.Avanzakliniken AB

Avanzakliniken AB
Välkommen till Avanzakliniken AB, där vi erbjuder en unik upplevelse av personlig omvårdnad och välbefinnande. Vårt team av erfarna och omtänksamma specialister är dedikerade till att ge dig den högsta nivån av service i en fräsch och inbjudande miljö. Varje besök på vår klinik är en möjlighet att avkoppla, föryngra och upptäcka ditt sanna jag.

Vi förstår att tiden är dyrbar, så vi värdesätter din tid genom att erbjuda smidiga bokningar och minimala väntetider. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet genomsyrar allt vi gör, så du kan vara trygg i vetskapen om att du får den bästa möjliga behandlingen i en miljö där du känner dig värderad och välkommen. Boka din tid idag och upplev skillnaden på Avanzakliniken AB.

4.Hudsalongen Halmstad

Hudsalongen Halmstad
Välkommen till Hudsalongen Halmstad, en oas av skönhet och välmående i hjärtat av vårt pittoreska kuststad! Här väntar dig en upplevelse utöver det vanliga, där lyx och omtanke går hand i hand. Låt våra erfarna hudterapeuter guida dig i en förvandling som ger dig en ny fräschör och vitalitet.

Med lyxiga behandlingar som anpassas efter dina individuella behov låter vi din hud stråla som aldrig förr. Unna dig en ansiktsbehandling som ger nytt liv åt trött och sliten hud. Fördjupa upplevelsen med en avkopplande massage som löser upp spänningar och ger dig ny energi. På Hudsalongen Halmstad är din skönhet och välbefinnande vår högsta prioritet. Boka din tid redan idag och upptäck magin i förstklassig hudvård!

Läs mer: Lista 20 kaféerna i Halmstad Hallands

5.Salong Form Hud & SPA

Salong Form Hud & SPA

6.Salong Make It

Salong Make It
På salong Make It Fantastiskt möts du av skickliga frisörer med särskild talang för att klippa små barn. Min 20 månader gamla son hade riktigt roligt under sin första klippning. Vi är verkligen nöjda och rekommenderar starkt detta ställe.

När det gäller vaxning kan jag tyvärr inte ge mer än en stjärna. Upplevelsen levde inte upp till förväntningarna, och jag kan därför inte rekommendera vaxningstjänsterna på denna salong.

7.LevAniSpa by Annie

LevAniSpa by Annie
LevAniSpa av Annie - en upplevelse utöver det vanliga! Med stolta 5 stjärnor för exceptionell service och oslagbara behandlingar, är det ett paradis för alla som söker avkoppling och skönhet. Annie, med sin exceptionella empati och jordnära personlighet, skapar en varm och välkomnande miljö där dina behov alltid står i fokus. Unna dig lyxen av LevAniSpa och förbered dig på en förvandling som kommer att lämna dig strålande och föryngrad.

LevAniSpa sticker ut som det främsta valet i stan, och erbjuder ett brett utbud av behandlingar som är skräddarsydda för att möta dina unika behov. Från lugnande ansiktsbehandlingar till föryngrande kroppsinpackningar, varje behandling är utformad med största omsorg och med de mest exklusiva produkterna. Låt våra skickliga terapeuter guida dig på en resa av avkoppling och föryngring som kommer att återställa din inre glöd och lämna dig med en känsla av välbefinnande som varar långt efter ditt besök.

8.Passion for Beauty

Passion for Beauty
Upptäck en oas av skönhet med Passion for Beauty, där exceptionell service och expertis möts för att överträffa dina förväntningar. Luqe, den briljanta brynmaestra, har en unik talang för att framhäva dina naturliga drag och skapa perfekta bryn som ramar in ditt ansikte och förstärker din skönhet.

Med Passion for Beauty kan du förvänta dig ett personligt tillvägagångssätt och en lyxig upplevelse som kommer att lämna dig både avslappnad och självsäker. Luques skickliga händer och uppmärksamma öga för detaljer säkerställer att du får de vackraste brynen som du alltid har drömt om.

9.Face Atlas Halmstad

Face Atlas Halmstad
Upptäck Face Atlas Halmstad, den enda skönhetskliniken som uppfyller dina strängaste krav. Våra legitimerade sjuksköterskor med gedigen estetisk utbildning garanterar professionella behandlingar anpassade till dina unika behov.

Atmosfären på Face Atlas Halmstad är enastående. Från det ögonblick du kliver in på vår mysiga salong möts du av ett varmt och välkomnande bemötande. Vår hudterapeut Angelica tar sig tid att förstå din hudtyp och målsättningar, och skräddarsyr sedan behandlingar som ger dig optimala resultat. Oavsett om du önskar en föryngrande ansiktsbehandling eller en injektionsbehandling för att minimera rynkor, så kan du lita på att få en säker och effektiv behandling.

10.Anette & Maries Hudvård AB

Anette & Maries Hudvård AB
Upplev en himmelsk ansiktsbehandling hos Anette & Maries Hudvård AB! Vårt skickliga team skapar en skön oas där du kan koppla av och låta huden skina. Med vår expertis och passion ger vi dig en personlig behandling anpassad efter dina behov och önskemål.

Hos Anette & Maries Hudvård AB möts du alltid av varm och vänlig service. Våra erfarna terapeuter guidar dig genom behandlingen med kunskap och omsorg. Låt oss ta hand om din hud och förvandla den till en strålande och hälsosam version av sig själv. Unna dig en välförtjänt stund med oss och känn skillnaden!

11.Halmstad Beauty

Halmstad Beauty
Välkommen till Halmstads främsta skönhetsoas, där skickliga terapeuter och ett varmt bemötande väntar dig. Varje besök är en njutningsfull stund där du blir ompysslad och får den uppmärksamhet du förtjänar. Vårt team av experter har den kunskap och erfarenhet som gör att du kan känna dig trygg och få de resultat du önskar.

Hos oss får du inte bara professionella behandlingar av högsta kvalitet, utan även en helhetsupplevelse som lämnar dig avslappnad och uppfräschad. Vi använder endast de bästa produkterna och den senaste tekniken för att säkerställa att du får de bästa möjliga resultaten. Unna dig själv en välgörande stund på Halmstad Beauty – du kommer inte att ångra dig!

12.Skincare by Lisa Perez

Skincare by Lisa Perez

13.Skincare 4U Halmstad

Skincare 4U Halmstad

14.Disoje Sweden salong

Disoje Sweden salong

15.Halmstad Skönhetsklinik

Halmstad Skönhetsklinik erbjuder en oöverträffad upplevelse inom skönhetsvård. Från det ögonblick du kliver in möts du av en varm och välkomnande atmosfär som gör att du känner dig genast avslappnad. Personalen är ytterst kompetent och uppdaterad på de senaste behandlingarna och produkterna, vilket garanterar att du får bästa möjliga resultat.

Vare sig du väljer en avslappnande ansiktsbehandling eller en föryngrande injektionsbehandling kan du vara säker på att du får en förstklassig upplevelse. Skönhetsklinikens team av erfarna experter skräddarsyr varje behandling efter dina individuella behov, så att du kan uppnå dina skönhetsmål på ett säkert och effektivt sätt.

16.Rebeccas

Rebeccas
Postförslag