Lista 17 klädbutiker i Halmstad Hallands

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om klädbutiker i Halmstad Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hallarna, Stadium Outlet Halmstad, KappAhl, KappAhl, Naturkompaniet. Låt oss utforska!

1.Hallarna

Din destination för alla dina shoppingbehov

Hallarna
  • Betyg: 4,1/5 (7103 Review by google)
  • Adress:

    Prästvägen 1, 302 63 Halmstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av produkter som täcker alla kundbehov

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter som uppfyller branschstandarder

  • Kundservice:

    Utmärkt kundservice med kunnig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Rymlig parkering, Handikappanpassad, Flera betalningsalternativ, Fri WiFi, Kundtoaletter

Upplev ett shoppingparadis utöver det vanliga på Hallarna i Halmstad. Denna förstklassiga galleria erbjuder en utsökt samling av butiker som tillgodoser alla dina shoppingbegär. Vandra genom de inbjudande gångarna och upptäck ett brett utbud av mode, inredning, delikatesser och mycket mer. Hallarnas luftiga och välkomnande atmosfär garanterar en njutbar shoppingupplevelse.

Det är inte bara shoppingen som gör Hallarna till en destination i sig självt. De moderna och väldesignade toaletterna och den smakfulla miljön skapar en bekväm och avkopplande atmosfär. Ta en paus från shoppingen och njut av en läcker måltid på någon av gallerians restauranger eller kaféer. Hallarna är det perfekta resmålet för alla som söker en kombination av förstklassig shopping och en minnesvärd upplevelse.

2.Stadium Outlet Halmstad

Outletpriser på populära märken

Stadium Outlet Halmstad
  • Betyg: 4,0/5 (1030 Review by google)
  • Adress:

    Stormgatan 11, 302 66 Halmstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av kläder, skor och accessoarer

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter från kända varumärken

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Gratis parkering, Rullstolsanpassat, Restaurang, WiFi, Lekplats

Upplev Stadium Outlet Halmstad och upptäck ett mecka för prisvärda sportartiklar och friluftsutrustning. Här väntar ett brett utbud av kvalitetsprodukter till oslagbara priser, vilket gör att du kan uppdatera din tränings- eller campinggarderob utan att spräcka budgeten. Var beredd att utforska, eftersom hyllorna är fyllda med fynd som väntar på att bli upptäckta. Med lite tur kan du hitta precis vad du letar efter till ett exceptionellt lågt pris.

Personalen på Stadium Outlet Halmstad är alltid redo att hjälpa dig, så tveka inte att fråga om råd eller vägledning. Butiken är välorganiserad och lätt att navigera, vilket gör det enkelt att hitta det du behöver. Oavsett om du är en erfaren idrottare eller bara letar efter bekväma fritidskläder, kommer Stadium Outlet Halmstad att överträffa dina förväntningar och göra din shoppingupplevelse till en minnesvärd sådan.

Läs mer: Lista 23 restauranger i Halmstad Hallands

3.KappAhl

KappAhl
KappAhls butik på OK är en representativ butik för kedjan, med ett brett utbud av damkläder och tillmötesgående personal. Även om butiken inte har någon herrklädesavdelning kan modemedvetna damer hitta ett stort utbud av snygga och bekväma kläder.

Det som gör denna butik till ett måste för modeälskare är de exklusiva fynden, såsom de eleganta byxorna och kavajen i mjukt material. Dessa plagg är inte bara stilrena utan också bekväma att bära, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen. KappAhl på OK är ett utmärkt val för dig som söker trendiga och prisvärda kläder som passar din personliga stil.

4.KappAhl

KappAhl
Upplev en familjevänlig shoppingupplevelse på KappAhl, där varje plagg är handplockat för att matcha hela familjens stil och behov. Från lekfulla barnmönster till stilrena plagg för mamma och pappa hittar du allt du söker för att skapa en harmonisk garderob. Vår passionerade personal står redo att guida dig genom vårt breda sortiment och hjälpa dig hitta kläderna som får dig att känna dig bekväm, självsäker och strålande.

På KappAhl möts du av ett varmt och välkomnande team som brinner för att ge dig en enastående shoppingupplevelse. Våra generösa öppettider ger dig gott om tid att utforska vårt utbud i lugn och ro. Välkommen in till KappAhl – vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en garderob som både inspirerar och gläder.

Läs mer: Lista 20 kaféerna i Halmstad Hallands

5.Naturkompaniet

Naturkompaniet
Naturkompaniet är din kompletta butik för äventyr och friluftsliv, med allt du behöver för att göra din nästa resa minnesvärd. Från vandringsskor och ryggsäckar till tält och sovsäckar, vi har allt du behöver för att utforska naturen på nolltid.

Våra experter kan hjälpa dig att hitta rätt utrustning för dina behov, oavsett om du är en erfaren äventyrare eller just börjat upptäcka naturen. Vi har även ett brett utbud av kläder och accessoarer för att hålla dig varm och torr på alla dina äventyr. Med Naturkompaniet kan du vara säker på att du har rätt utrustning för att göra din nästa resa den bästa någonsin.

6.Tidlöst i Halmstad AB

Tidlöst i Halmstad AB
Hos Tidlöst i Halmstad väntar en härlig mix av klassisk elegans och trendiga nyheter. Låt dig omslutas av tidlösa plagg som Ajlajks feminina kreationer, perfekta för kvinnor som söker både stil och komfort. Butiken må heta Tidlöst, men den erbjuder ett noga kuraterat utbud av det senaste modet, så att du alltid kan hålla dig uppdaterad med stilens svängningar.

Med sin charmiga personal och personliga service blir shoppingen hos Tidlöst en njutning. Oavsett om du letar efter en speciell outfit för ett festligt tillfälle eller vill uppdatera din vardagsgarderob, kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken. Låt Tidlöst guida dig till en stil som är både tidlös och modern, och som kommer att få dig att stråla inifrån och ut.

7.Annes Boutique - Tyger, Gardiner, Garner & Sytillbehör i Halmstad

Annes Boutique - Tyger, Gardiner, Garner & Sytillbehör i Halmstad
Välkommen till Annes Boutique i Halmstad, ett tyg- och garnparadis där din kreativitet får fritt spelrum. Med ett enormt sortiment av utsökt tyg och trådar inbjuder vi dig att upptäcka vår textilvärld. Vårt team av kunniga och passionerade experter står redo att guida dig genom våra välarrangerade hyllor, så att du kan hitta exakt det du söker.

Från de mjukaste bomullstygerna till de mest utsökta silkesorterna, från rustika linnetyg till flytande chiffon, erbjuder Annes Boutique en oändlig källa av inspiration. Våra garnhyllor är fyllda till brädden med en regnbåge av färger och texturer, så att du kan förverkliga även de mest fantasifulla virk- och stickprojekt. Besök oss i det trivsamma Halmstad och låt Annes Boutique bli din nya favoritdestination för allt som har med tyg och garn att göra.

8.Lindex

Lindex
Välkommen in i Lindex generösa butik som sträcker sig över två luftiga våningsplan. Här möts ni av våra nyfikna och kunniga medarbetare som varmt välkomnar er och står redo att inspirera och guida er. Från det ögonblick ni kliver in på Lindex kommer ni förbluffas av den ständigt förnyade kollektionen som briserar i en explosion av färger och mönster. Provrum finns på båda våningsplanen och med flera ingångar från olika håll blir shoppingen både smidig och njutbar.

9.Thomas Brands & Tailormade

Thomas Brands & Tailormade
I hjärtat av Halmstad, där stil möter elegans, finner du Thomas Brands & Tailormade. Denna oas för sartoriellt hantverk erbjuder ett exklusivt urval av kostymer och avslappnade plagg som lyfter din garderob till nya höjder.

Oavsett om du söker den perfekta kostymen för ett speciellt tillfälle eller vardagsplagg som utstrålar avslappnad sofistikering, har Thomas Brands & Tailormade allt du behöver. Deras kunniga personal guidar dig genom deras imponerande kollektion, säkerställer att du hittar den perfekta passformen och stilen som kompletterar din individuella smak. Upplev lyxen av skräddarsydd stil och uppgradera din garderob till något extraordinärt.

10.Piraia

Piraia
Upplev Piraia, barnklädernas paradis där varje litet plagg är designat för att fånga barnens hjärtan och föräldrarnas uppskattning. Här möts du av ett varmt välkomnande från kunnig och passionerad personal som brinner för att hjälpa dig hitta de perfekta kläderna som passar dina små knattars personlighet och behov.

Kliv in i Piraias förtrollande värld, där klädernas färger och mönster dansar i en harmoni av stil och komfort. Upptäck exklusiva kollektioner som inspirerats av barnens livliga fantasi och växande kroppar. Varje plagg är ett konstverk som skapar minnen och följer med barnen på deras äventyr, från lekplatsens skrattfyllda ögonblick till hemmets mysiga stunder.

11.aim'n Concept Store Halmstad

Vandra in i Aim'n Concept Store i Halmstad, ett mecka för fitnessentusiaster och modeälskare. Butikens nya, rymliga lokal lockar med ett kalejdoskop av snygga kläder, medan den otroligt trevliga personalen står redo att ge dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga. De går den extra milen, som när de hjälpte en kund med att hitta den perfekta outfiten, och de brinner verkligen för att hjälpa dig hitta det du söker.

Oavsett om du letar efter träningskläder som förgyller dina träningspass eller vardagsplagg som sätter guldkant på din fritid, kommer du att hitta det hos Aim'n Concept Store Halmstad. Den kunniga personalen hjälper dig att hitta det som passar just din stil och dina behov, och du kommer garanterat att lämna butiken med ett leende på läpparna och en garderob fylld med nya favoriter.

12.Quinte

Quinte

13.Carlanders Herrekipering

Carlanders Herrekipering

14.Åhléns

Varuhuset för den medvetna kunden som söker kvalitet och inspiration.

Åhléns
  • Betyg: 3,9/5 (359 Review by google)
  • Adress:

    Brogatan 12-14, 302 43 Halmstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av varor, från mode till heminredning.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från kända varumärken.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal som ger utmärkt service.

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Restaurang, Café, Toaletter, Hissar, Wifi

15.Wagner

Wagner

16.D.O. Design Only

D.O. Design Only

17.Carlings

Carlings
Postförslag