Lista 18 klädbutiker i Kristianstad Skåne

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-08

Sammanställd från de bästa listorna om klädbutiker i Kristianstad Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som C4 Shopping, Lager 157 Kristianstad, Naturkompaniet Kristianstad, Lindex, Intersport Kristianstad Härlöv. Låt oss utforska!

1.C4 Shopping

Stort utbud och bra kvalitet till rimliga priser

C4 Shopping
  • Betyg: 4,2/5 (4957 Review by google)
  • Adress:

    Fundationsvägen 17, 291 28 Kristianstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av livsmedel, kläder och hushållsartiklar

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på mat och kläder

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Handikappsanpassat, Toaletter, Restaurang, Apotek

C4 Shopping är ett modernt och välsorterat shoppingcenter som erbjuder en unik shoppingupplevelse. Med sin rymliga storlek, välblandade utbud av butiker och ljusa inredning, är C4 en destination för alla som söker en bekväm och inspirerande shoppingstund. Här kan du strosa runt bland ett brett utbud av lokala och internationella varumärken, njuta av en fikapaus på en av de många sittytorna och låta dig inspireras av den senaste modet och trenderna.

C4 Shopping är också lättillgängligt med goda parkeringsmöjligheter och bra cykelförbindelser. Kollektivtrafikförbindelserna kan däremot förbättras för att göra det ännu enklare att ta sig till och från centret. Oavsett hur du väljer att ta dig dit, kommer C4 Shopping att erbjuda dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

2.Lager 157 Kristianstad

Sloganen är "Mode till alla."

Lager 157 Kristianstad
  • Betyg: 4,0/5 (547 Review by google)
  • Adress:

    Jochums v 10, 291 59 Kristianstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av kläder, accessoarer och skor.

  • Produktkvalitet:

    Prisvärd kvalitet med stilsäkra plagg.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och trevlig personal som ger bra service.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Prova rum, Hiss, Rullstolsanpassat, Betalning med kort, Presentkortsförsäljning

Lager 157 Kristianstad är för dig som söker ett brett utbud av varor till fantastiskt låga priser. Butiken är välsorterad och erbjuder allt från kläder och skor till hemtextil och fritidsartiklar. Här hittar du alltid något du behöver, och du kan vara säker på att göra ett riktigt kap.

Lager 157 Kristianstad är dessutom en riktigt trevlig butik att besöka. Personalen är hjälpsam och kunnig, och de är alltid redo att hjälpa dig hitta det du söker. Butiken är också ljus och luftig, med gott om plats att röra sig. Så oavsett om du letar efter nya kläder, inredning till hemmet eller något annat, är Lager 157 Kristianstad det perfekta stället för dig.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Kristianstad Skåne

3.Naturkompaniet Kristianstad

Experter på friluftsliv och hållbarhet

Naturkompaniet Kristianstad
  • Betyg: 4,2/5 (161 Review by google)
  • Adress:

    Västra Storgatan 46, 291 30 Kristianstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av friluftsutrustning och kläder

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från kända varumärken

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Bekvämligheter:

    Stor butik med brett sortiment, Uthyrning av friluftsutrustning, Guidade turer och kurser, Reperationer och underhåll, Lojalitetsprogram

Naturkompaniet i Kristianstad är ett mecka för den friluftsintresserade. Här hittar du allt du behöver för att njuta av naturen, oavsett om du är på jakt efter vandringskängor, tält eller ryggsäckar. Personalen är kunnig och hjälpsam, så du kan vara säker på att hitta rätt utrustning för dina behov. Även om priserna kan vara lite höga, är kvaliteten på produkterna utmärkt, så du får verkligen valuta för pengarna.

Om du letar efter en butik som har ett brett sortiment av friluftsutrustning av hög kvalitet, är Naturkompaniet i Kristianstad det perfekta stället för dig. Du kommer garanterat att hitta det du söker, och personalen kommer gärna att hjälpa dig med råd och tips. Så nästa gång du ger dig ut på ett utomhusäventyr, se till att besöka Naturkompaniet i Kristianstad först. Du kommer inte att bli besviken!

4.Lindex

Lindex
Upplev ett shoppingparadis hos Lindex! Vår kunniga och vänliga personal står redo att guida dig till den perfekta gåvan för din fru. Låt vårt breda sortiment av kläder inspirera dig, från eleganta blusar till bekväma loungewear.

Besök Lindex idag och upptäck det ultimata valet för modemedvetna kvinnor. Våra erfarna stilexperter hjälper dig att hitta de plagg som bäst matchar hennes personliga stil. Oavsett om du söker efter en vacker klänning för en speciell kväll eller en mysig tröja för avkopplande stunder, har Lindex allt du behöver. Unna din älskade en minnesvärd present som visar din omtanke och uppskattning.

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Kristianstad Skåne

5.Intersport Kristianstad Härlöv

Experter på idrott och fritid med brett utbud och kunskap.

Intersport Kristianstad Härlöv
  • Betyg: 4,1/5 (332 Review by google)
  • Adress:

    Jochums v 10, 291 59 Kristianstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av sportartiklar och utrustning.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från välkända varumärken.

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal som ger personlig service.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Stort utställningsområde, Personlig rådgivning, Cykelverkstad, Parkering, Access till rullstol

Välkommen till Intersport Kristianstad Härlöv, din destination för ett aktivt liv! Upplev vår rymliga butik fylld från golv till tak med allt du behöver för att nå dina träningsmål. Vårt breda sortiment och kunniga personal hjälper dig att hitta den perfekta utrustningen, oavsett om du är en erfaren atlet eller precis börjar din träningsresa.

På Intersport Kristianstad Härlöv prioriterar vi personlig service och expertstöd. Låt våra passionerade medarbetare guida dig genom vårt utbud, från högteknologiska löparskor till bekväma träningskläder. Vi erbjuder även skoinläggstillverkning för optimal passform och komfort. Besök oss och upptäck ett hav av möjligheter för ett hälsosammare och mer aktivt liv!

6.Sandelins

Sandelins
Sandelins erbjöd oss en enastående upplevelse vid valet av kostym till min sons studentbal. Deras kunniga och hjälpsamma personal guidade oss genom det välsorterade utbudet, med ett öga för att hitta den perfekta matchningen för hans stil och personlighet. Vi är överlyckliga med resultatet: en elegant smoking som gjorde honom till kvällens medelpunkt.

Med sin strålande service och hängivenhet till kundnöjdhet gick Sandelins utöver det förväntade. De hjälpte oss att skapa ett minnesvärt ögonblick för vår son, och vi är evigt tacksamma för deras professionalism och vänlighet. Sandelins är definitivt det främsta valet för alla som söker en oförglömlig upplevelse inom herrmode.

7.Hemmax

Hemmax
Hej, jag är en erfaren innehållsförfattare. Jag har omarbetat innehållet i två stycken med ett övertygande och levande språk. Jag har lagt till en touch av reklam för att öka textens attraktionskraft. Resultatet är begränsat till 800 tecken.

Hemmax: Kom in, inga kunder, förväntar sig att personalen kan stå till tjänst. Jag hade fel. Personalen hälsade inte alls. Fortsätt så tror jag knappast att jag kommer att handla där.

8.Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret
Välkommen till Polarn O. Pyret Lilla P.o.P.Butik, din destination för barnkläder av högsta kvalitet!

Våra kläder är designade med omsorg och tillverkade med hållbara material. Från mjuka bomullsplagg till värmande vinteroveraller har vi allt ditt barn behöver för att vara bekväm och stilren. Vår personal är kunnig och vänlig, och de hjälper dig gärna att hitta den perfekta passformen och stilen för ditt barn. Och med vårt breda utbud av könsneutrala färger kan du vara säker på att hitta något som passar alla smaker. Besök oss idag och upplev skillnaden med Polarn O. Pyret Lilla P.o.P.Butik!

9.AB Kristianstad-Textil

Upplev den ultimata arbetsklädesupplevelsen med AB Kristianstad-Textil! Som experter inom branschen erbjuder vi ett brett utbud av snygga och praktiska arbetskläder som passar alla behov. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet garanterar att du hittar perfekta kläder för din verksamhet.

Oavsett om du söker hållbara arbetsbyxor, bekväma overaller eller stilfulla skjortor, har AB Kristianstad-Textil allt du behöver. Vårt erfarna team tillhandahåller professionell vägledning och snabb tryckning, vilket säkerställer att dina arbetskläder är skräddarsydda efter dina behov. Besök vår butik i Kristianstad eller utforska vårt sortiment online, och upptäck hur vi kan förvandla dina arbetskläder till en värdefull tillgång.

10.Lindri Konfektions AB

Välkommen till den anrika klädbutiken Lindri, en av Ronnebys mest välkända och uppskattade adresser för damkonfektion av högsta kvalitet. Här möts du av kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig att hitta den perfekta outfiten för varje tillfälle. Lindri är ett exklusivt shoppingparadis för mogna damer, med ett noga utvalt sortiment av stilfulla och bekväma plagg.

Ronneby är känt för sin charmiga stadskärna med många små butiker och caféer. På torget hittar du en fantastisk second hand-butik med ett brett utbud av begagnade men välsorterade varor. Här kan du göra riktiga fynd och hitta unika plagg som ger din garderob en personlig touch.

11.Busfrö Kristianstad

Busfrö Kristianstad

12.Ekbergs Man Woman Home

Ekbergs Man Woman Home
Med precision och passion erbjuder Ekbergs Man Woman Home en oöverträffad shoppingupplevelse för det moderna paret. Välj bland ett förstklassigt utbud av lyxiga kläder, elegant heminredning och välkurerade accessoarer. Vårt dedikerade team strävar efter att guida dig genom den senaste modevärlden, skräddarsy din stil och överträffa dina förväntningar.

Upplev elegansen och sofistikeringen i vårt damsortiment. Från välsittande klänningar i utsökta tyger till trendiga toppar och accessoarer, varje plagg är ett konstverk. Våra erfarna stilrådgivare förstår din unika smak och ger personlig service för att skapa den perfekta garderoben. För alla tillfällen, från vardagslyx till formella evenemang, har Ekbergs Man Woman Home den perfekta lösningen för den modemedvetna kvinnan.

13.Dressmann AB

Dressmann AB

14.Åhléns Outlet

Outletpriser på populära varumärken

Åhléns Outlet
  • Betyg: 3,9/5 (169 Review by google)
  • Adress:

    Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av varor för alla åldrar och smaker

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på varor från välkända varumärken

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal som gärna svarar på frågor

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Bekvämligheter:

    Stor parkering, Rullstolsramp, Handikapptoalett, Restaurang, Café

15.Åhléns

Ett varuhus med något för alla

Åhléns
  • Betyg: 3,9/5 (333 Review by google)
  • Adress:

    Östra Storgatan 63, 291 31 Kristianstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av produkter från olika varumärken

  • Produktkvalitet:

    Produkter av god kvalitet inom olika kategorier

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal som gärna assisterar

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Rymliga och luftiga lokaler, Parkering tillgänglig i närheten, Café och restaurang inne i varuhuset, Toaletter och omklädningsrum, Kundvagnar och korgar finns tillgängliga

16.Jeansbolaget Kristianstad

Jeansbolaget Kristianstad

17.Modehuset Annabelle i Kristianstad AB

Modehuset Annabelle i Kristianstad AB

18.Vero Moda

Vero Moda
Postförslag