Lista 13 klädbutiker i Solna Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om klädbutiker i Solna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Solna Centrum, HUGO Store, JACK & JONES, MQ MARQET Solna, Lyle & Scott - Solna. Låt oss utforska!

1.Solna Centrum

Shopping i vacker miljö intill Mall of Scandinavia

Solna Centrum
  • Betyg: 4,0/5 (9256 Review by google)
  • Adress:

    Solnavägen 13, 171 45 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av butiker, restauranger och tjänster

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter och tjänster

  • Kundservice:

    Utmärkt kundservice

  • Prisklass:

    $$-

  • Bekvämligheter:

    Wifi, Parkering, Handikappanpassat, Lekplats, Låst förvaring

Solna Centrum, ett modernt shoppingparadis beläget i hjärtat av Stockholm, erbjuder en imponerande samling av över 120 butiker, restauranger och nöjesställen. Det rymliga och välplanerade centrumet gör det enkelt att navigera och hitta allt du söker, oavsett om det är de senaste modetrenderna, utsökt mat eller underhållning för hela familjen.

Matälskare kommer att glädjas åt det breda utbudet av matställen, från snabba lunchalternativ till eleganta restauranger som tillfredsställer även de mest kräsna smaklökarna. Här finns något för alla, oavsett om du söker en snabb bit eller en kulinarisk upplevelse. Med sin mix av välkända varumärken och unika butiker erbjuder Solna Centrum en shoppingupplevelse som tillgodoser alla behov och preferenser.

2.HUGO Store

HUGO Store
Upplev lyxen hos HUGO Store, där exklusivitet möter prisvärdhet. Vårt handplockade urval av märkeskläder garanterar en unik och sofistikerad stil utan att spräcka budgeten. Varje plagg är ett konstverk, designat för att framhäva din individuella charm.

HUGO Stores prisvärda lyx är det perfekta valet för den medvetna köparen. Vi förstår att kvalitet inte behöver vara dyrt. Våra noga utvalda plagg kombinerar överlägsen hantverksskicklighet med överkomliga priser, så att du kan unna dig den gardrob du alltid har drömt om.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Solna Stockholm

3.JACK & JONES

"YOUR STYLE, YOUR STORY"

JACK & JONES
  • Betyg: 4,4/5 (356 Review by google)
  • Adress:

    Stjärntorget 2, 4 - 047, 169 56 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 21

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av herrkläder med fokus på mode och stil.

  • Produktkvalitet:

    God kvalitet på kläderna med hållbara material.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal som ger bra service.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provrum, Rullstolsanpassat, Centralt läge, Personlig shopping, Kvitto via e-post

**Upplev en fantastisk shoppingupplevelse hos Jack & Jones** Hos Jack & Jones möts du av en varm och engagerad personal som gärna hjälper dig att hitta rätt kläder. Oavsett om du söker ett par snygga jeans eller en trendig jacka kommer deras kunniga råd vara ovärderliga. Med ett imponerande utbud som tillgodoser alla smaker och stilar kan du vara säker på att hitta något som passar just dig.

**Handla med tillförsikt och flexibilitet** För en ännu smidigare shoppingupplevelse har Jack & Jones infört en praktisk nätbeställningsservice. Du kan enkelt beställa dina favoritartiklar online och hämta ut dem i butiken. Om du mot förmodan inte är helt nöjd med ditt köp kan du enkelt byta eller returnera det direkt i butiken. Med denna flexibilitet kan du handla med fullständig sinnesro och njuta av en problemfri shoppingupplevelse.

4.MQ MARQET Solna

MQ MARQET Solna
MQ MARQET Solna är en utmärkt butik med ett brett sortiment av högkvalitativa produkter. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam, och butiken är överskådlig och ljus. Tyvärr är det bara en timme fri parkering i Solna centrum, vilket kan vara en begränsning för de som vill både handla och äta. Med tanke på det stora utbudet av butiker och restauranger i centrumet är det synd att parkeringstiden är så kort.

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Solna Stockholm

5.Lyle & Scott - Solna

Lyle & Scott - Solna
Välkommen till Lyle & Scott i Solna Centrum – en oas för modeälskare och livsnjutare. Vår passion för stil och komfort lyser igenom i varje plagg, alla noggrant utformade för att höja din vardag. Våra kunniga och serviceinriktade medarbetare står redo att guida dig genom vår exklusiva kollektion och hjälpa dig hitta den perfekta looken som speglar din individuella stil.

Hos Lyle & Scott Solna får du inte bara högkvalitativa kläder utan även en upplevelse som förgyller din dag. Vi tror på ett personligt bemötande, där varje kund känner sig speciell. Låt oss hjälpa dig skapa en garderob som ger dig självförtroende och får dig att stråla inifrån och ut. Besök Lyle & Scott Solna idag och upplev skillnaden – där stil och service möts i en harmonisk förening.

6.Lindex

Lindex

7.Thernlunds

Thernlunds
Thernlunds erbjuder en oslagbar shoppingupplevelse som tar din stil till nästa nivå. Med ett brett utbud av de mest eftertraktade herrklädmärkena erbjuder vi ett urval som tillgodoser alla smaker och preferenser.

Från klassiska skräddarsydda kostymer till moderna streetwear-plagg har vi allt du behöver för att skapa en garderob som utstrålar både självförtroende och stil. Vår kunniga personal står alltid redo att ge expertråd och hjälpa dig hitta den perfekta passformen och stilen som matchar din personlighet. Låt Thernlunds bli din destination för herrkläder och lyft din stil till nya höjder.

8.Dressmann

Dressmann - Kläder för den moderna mannen.

  • Betyg: 3,7/5 (165 Review by google)
  • Adress:

    Postgången 47, 171 45 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av herrkläder, från kostymer till vardagskläder.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på material och konstruktion.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Stort urval, Prova innan du köper, Personlig styling, Skräddarsydda tjänster, Bonusprogram

Dressmann Har du märkt att kläderna på Dressmann alltid ser likadana ut? Oavsett om det är för sex år sedan, tio år sedan eller till och med trettio år sedan så är det samma trista utbud. Men inte här! Den här Dressmanbutiken är ett undantag från regeln. Här hittar du ett brett urval av snygga och trendiga kläder som passar alla smaker. Och personalen är alltid vänlig och hjälpsam, så du kan vara säker på att hitta det du letar efter.

Så om du är trött på samma gamla tråkiga kläder, besök Dressman idag. Du kommer inte att bli besviken! Butiken är lätt att hitta och personalen är alltid glad att hjälpa dig. Så vad väntar du på? Uppdatera din garderob idag!

9.Salt Men

Salt Men
Upplev det exklusiva Salt Men, en oas för den kräsne mannen med smak för det goda i livet. Här möts du av en elegant och sofistikerad atmosfär där stil och elegans samspelar i perfekt harmoni. Varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en shoppingupplevelse utöver det vanliga, där du kan upptäcka det senaste inom mode, accessoarer och lyxiga livsstilsprodukter.

Unna dig själv en dag på Salt Men, låt dig inspireras av de senaste trenderna och hitta plagg och accessoarer som framhäver din stil och personlighet. Med kunnig och personlig service står våra stilsäkra medarbetare redo att guida dig och hjälpa dig hitta det perfekta tillskottet till din garderob.

10.UNIQLO Westfield Mall of Scandinavia

UNIQLO Westfield Mall of Scandinavia

11.Saint Tropez

Saint Tropez
Saint Tropez är en butik som inte tillåter returer under rean, endast byten inom 7 dagar. Detta är en av butikspolicyerna som kan upplevas som en nackdel för kunderna. Varför inte förbättra kundservicen genom att erbjuda returrätt under rean? Även om butiken kan ha sina skäl för att inte tillåta returer, kan det vara värt att ompröva denna policy för att öka kundnöjdheten.

Därutöver har det rapporterats om dålig kundservice i butiken. Enligt en kund svarade personalen på en fråga om en jacka att en kollega ville ha den och var mycket otrevlig. Sådan service kan skada butikens rykte och leda till förlorade kunder. Att förbättra kundservicen är avgörande för att bygga starka kundrelationer och säkerställa återkommande affärer. Genom att lyssna på kundernas feedback och agera på den kan Saint Tropez skapa en mer positiv och tillfredsställande shoppingupplevelse för sina kunder.

12.H&M

Mode för alla smaker och storlekar

H&M
  • Betyg: 3,9/5 (316 Review by google)
  • Adress:

    Solnavägen 10, 171 45 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet till ett rimligt pris

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provrum, Rullstolsanpassat, Gratis Wi-Fi, Parkeringsmöjligheter, Café

13.VERO MODA

VERO MODA
VERO MODA lockar med stilsäkra kollektioner för den medvetna fashionistan, som värdesätter både kvalitet och prisvärdhet. Butiken har etablerat sig som en ledande aktör i Skandinavien, med ett rykte som sträcker sig långt bortom landets gränser.

VERO MODA bjuder på en exceptionell shoppingupplevelse, med ett team av engagerade rådgivare som står redo att hjälpa dig hitta det perfekta plagget. Besök deras butik i hjärtat av Skandinavien och upplev själv den unika kombinationen av mode, kvalitet och prisvärdhet som har gjort VERO MODA till ett av de mest eftertraktade varumärkena inom modevärlden.
Postförslag