Lista 19 klädbutiker i Täby Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-10

Sammanställd från de bästa listorna om klädbutiker i Täby Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Westfield Täby Centrum, Dressmann Täby, JACK & JONES, NEW YORKER, J.LINDEBERG. Låt oss utforska!

1.Westfield Täby Centrum

Stort utbud av mat och dryck från olika håll i världen.

Westfield Täby Centrum
  • Betyg: 4,3/5 (9396 Review by google)
  • Adress:

    Stora Marknadsvägen 15, 183 70 Täby, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av produkter från olika leverantörer.

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter från välrenommerade märken.

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal som gärna svarar på frågor.

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Restauranger och caféer, Biograf, Gym, Parkeringshus, Lekplats

Westfield Täby Centrum: En förortsoas för shopping, mat och underhållning.

Upplev ett shoppingparadis i hjärtat av Täby! Westfield Täby Centrum ståtar med en imponerande samling av butiker, från vardagslyx till exklusiva varumärken. Ta del av det breda utbudet av kläder, skor och accessoarer, eller varför inte unna dig en lyxig spabehandling? När magen kurrar finns ett varierat utbud av restauranger som tillgodoser alla smaker. Slå dig ner för en utsökt måltid eller njut av en aromatisk kopp kaffe i en av de mysiga caféerna. Med generös parkering och tydlig skyltning blir ditt besök enkelt och bekvämt.

2.Dressmann Täby

Dressmann Täby
Besök Dressmann i Täby Centrum för en förstklassig shoppingupplevelse! Vår butik erbjuder ett brett sortiment av stilrena kläder för den moderna mannen, allt från klassiska kostymer till avslappnade fritidskläder. Vår kunniga personal står redo att hjälpa dig hitta den perfekta outfiten för varje tillfälle.

Oavsett om du söker en elegant look för kontoret eller ett bekvämt alternativ för helgen, har vi något för dig. Vi erbjuder även ett urval av accessoarer och skor som kompletterar din stil. Besök Dressmann i Täby Centrum idag och upptäck varför vi är ett populärt val bland modemedvetna män.

Läs mer: Lista 21 restauranger i Täby Stockholm

3.JACK & JONES

JACK & JONES
Att besöka butiken är en upplevelse som kombinerar stil och inspiration. När du stiger in i butiken möts du av kläder som utstrålar självförtroende och elegans. Sortimentet är noggrant utvalt för att tillgodose behoven hos den moderna mannen som värdesätter både stil och kvalitet.

Att handla på Jack & Jones är en investering i din personliga stil. Kläderna är designade med högsta omsorg och tillverkade av material som andas kvalitet. Varje plagg är en manifestation av butikens dedikation till att erbjuda en exceptionell shoppingupplevelse. Från tidlösa klassiker till trendiga nyheter, Jack & Jones har något för alla som söker det där lilla extra.

4.NEW YORKER

  • Betyg: 4,4/5 (20 Review by google)
  • Adress:

    Westfield Täby Centrum, Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

New Yorker har ett brett utbud av kläder som passar olika stilar och preferenser. Butiken erbjuder både basplagg och trendiga nyheter, så att du enkelt kan fylla din garderob med allt du behöver.

Oavsett om du letar efter vardagskläder, festkläder eller något däremellan, så hittar du det säkert hos New Yorker. Butiken har ett stort utbud av storlekar och passformer, så att alla kan hitta något som passar. De har också ett team av kunniga medarbetare som gärna hjälper dig att hitta rätt kläder och accessoarer för alla tillfällen.

5.J.LINDEBERG

J.LINDEBERG må vara lite dyrare, men kläderna är av yppersta kvalitet. När jag fick ett par byxor i gåva av min sambos föräldrar, som var på besök från Grekland, betalade de med kort. Kvaliteten var så pass dålig att byxorna gick sönder efter bara några månader. Eftersom det var en gåva så fanns inget kvitto att tillgå.

Trots att jag inte kan reklamera byxorna väljer jag ändå att lyfta J.LINDEBERG för deras höga kvalitet. Jag har själv flera plagg från märket och de har alla hållit i många år. Så trots att priset kan avskräcka något är det värt att investera i kläder från J.LINDEBERG om du vill ha kvalitet som håller.

6.Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret
Upplev den ultimata shoppingupplevelsen hos Polarn O. Pyret! Med deras exemplariska utbud av högkvalitativa kläder kan du känna dig säker på att dina barn håller sig varma, bekväma och stilsäkra i alla väder. Men det är inte allt – deras dedikerade lekhörna i butiken ger dina små en rolig och underhållande distraktion medan du tar dig tid att bläddra i deras imponerande urval.

Polarn O. Pyrets funktionella kläder för barn är världsberömda, och med deras passionerade och hjälpsamma personal garanteras du en shoppingupplevelse som är både sömlös och njutbar. Fördjupa dig i deras kollektioner och upptäck varför Polarn O. Pyret är det självklara valet för föräldrar som värdesätter kvalitet, komfort och stil.

7.The Salty Dog

The Salty Dog

8.Rizzo (Täby Centrum)

Rizzo (Täby Centrum)

9.Stadium Täby Centrum

Ett köpcentrum för hela familjen med något för alla

Stadium Täby Centrum
  • Betyg: 3,9/5 (552 Review by google)
  • Adress:

    Östantorget 151 B, 183 34 Täby, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av kläder, smink, heminredning och elektronik

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet på produkter från kända varumärken

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Gratis parkering, Restauranger och caféer, Lekplats för barn, Rullstolsanpassat, WiFi

"Stadium Täby Centrum: En sportslig oas för dig som söker kvalitet och personlig service. Här möts du av ett leende team som brinner för att hjälpa dig hitta det perfekta träningsredskapet eller den rätta sportoutfiten. Med ett brett urval av marknadens ledande varumärken och ett professionellt bemötande skapas en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Och för dig som föredrar att slippa köer finns möjlighet till smidig onlinebokning för personlig rådgivning och provning. Välkommen till en sportsbutik som sätter kundnöjdhet i främsta rum!"

10.Peak Performance

Upptäck Peak Performance, en oas för alla äventyr! Vår butik erbjuder ett kalejdoskop av färgglada jackor, designade att möta behoven hos alla aktiva själar. Från vandringsleder till alpina toppar – vi har det perfekta skyddet för dina äventyr. Vår passionerade personal står redo att guida dig till den perfekta jackan, oavsett din aktivitetsnivå. Besök Peak Performance idag och låt oss hjälpa dig att nå toppen av din prestation!

Vi förstår att kunskap är nyckeln till ett välgrundat köp. Våra erfarna medarbetare strävar efter att ge dig all information du behöver. Men tyvärr upplevde du en tillfällig brist på expertis under ditt besök. Vi tar detta på stort allvar och vidtar åtgärder för att säkerställa att all vår personal är fullt utrustad för att besvara dina frågor. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att imponera på dig. Peak Performance är dedikerat till att leverera enastående service och produkter som hjälper dig att övervinna utmaningar och uppnå dina äventyrliga drömmar!

11.Åhléns

Varuhuset för hela familjen med något för alla

Åhléns
  • Betyg: 3,5/5 (183 Review by google)
  • Adress:

    Täby Allé 2, 183 34 Täby, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av varor inom mode, heminredning och skönhet

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter från välrenommerade varumärken

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal som gärna går den extra milen

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Restaurang, Café, Parkeringsgarage, Hissar, Rulltrappor

Åhléns är ett utmärkt val för shopping, som erbjuder ett varierat utbud av produkter. Deras personal är vanligtvis kunnig och tillmötesgående, vilket gör din shoppingupplevelse smidig och angenäm. Med sin strategiska placering och generösa öppettider är Åhléns det perfekta stället att hitta det du söker.

Med ett brett sortiment av produkter, inklusive kläder, accessoarer, hemvaror och skönhetsartiklar, är Åhléns ett komplett shoppingdestination. Deras team av erfarna medarbetare står alltid redo att hjälpa dig att hitta det du behöver och ge dig råd och rekommendationer. Besök Åhléns idag och upptäck den ultimata shoppingupplevelsen.

12.Carlings

Carlings har alltid haft en exceptionell personalstyrka som är otroligt tillmötesgående och hjälpsam. Jag blev positivt överraskad när jag nyligen besökte butiken och inte hittade det jag letade efter. Personalen gav mig genast förslag på andra butiker som kunde ha det jag sökte, vilket visar på deras engagemang för att tillgodose kundernas behov även bortom butikens egna väggar.

Tyvärr har provrummen på Carlings en del brister. Gardinerna är ofta trasiga, vilket kan vara irriterande och minska bekvämligheten under provandet. Provrummen i sig är också små och otillräckliga, vilket kan göra det svårt att prova kläder på ett bekvämt sätt. Jag hoppas att Carlings tar tag i dessa problem för att förbättra kundupplevelsen och göra butiken ännu mer attraktiv för kunderna.

13.Brothers Stockholm Täby

Brothers Stockholm Täby
Brothers Stockholm Täby är en herrklädesbutik som erbjuder ett brett utbud av kläder till ett bra pris. Butiken har ett stort urval av kostymer, skjortor, byxor och accessoarer, så du kan hitta allt du behöver för att skapa en snygg look.

Brothers har ett bra kundserviceprogram, med vänlig och kunnig personal som gärna hjälper dig att hitta rätt storlek och stil för dina behov. De erbjuder även enkla returer och byten, så du kan vara säker på att du kommer att bli nöjd med ditt köp. Oavsett om du letar efter en ny kostym för ett speciellt tillfälle eller bara några nya kläder för vardagen, är Brothers Stockholm Täby det perfekta stället att handla.

14.Levi's

Levi's

15.MQ MARQET Täby

16.VERO MODA

VERO MODA

17.Lindex

18.KappAhl

KappAhl

19.Cubus

Cubus
Postförslag