Lista 16 gym i Solna Stockholm

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Solna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Fitness24Seven, Drivkraft Solna, Friskis&Svettis Solna, Nordic Wellness Solna Ulriksdal, Actic Stockholm - Solna. Låt oss utforska!

1.Fitness24Seven

Träna när du vill, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan

Fitness24Seven
  • Betyg: 4,3/5 (154 Review by google)
  • Adress:

    Kruthusbacken 70, 169 52 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Löpband, crosstrainer, styrketräningsmaskiner, fria vikter, gruppträningssalar

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form, gå ner i vikt eller förbättra sin hälsa

Välkommen till Fitness24Seven, där du kan träna utan att känna dig begränsad av tid eller kostnad. För endast 199 kronor i månaden får du tillgång till ett fullt utrustat gym med allt du behöver för att uppnå dina fitnessmål.

Våra gym är öppna dygnet runt, så du kan träna när det passar dig bäst. Oavsett om du vill svettas till gryningen eller få ett snabbt träningspass efter jobbet, finns vi alltid här för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av träningsalternativ, inklusive fria vikter, maskiner, kardiovaskulära maskiner och gruppträningspass. Våra erfarna personliga tränare finns alltid till hands för att ge dig vägledning och stöd.

2.Drivkraft Solna

Tio ord av särskild poäng

Drivkraft Solna
  • Betyg: 4,6/5 (165 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 22, 171 63 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 00

  • Personal Trainer:

    Tio ord av utbildad instruktör

  • Utrustning:

    Fem element

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Målgrupp:

    Tio ord av målgrupp

Drivkraft Solna är ett gym som erbjuder både traditionell gymträning och pass, i en fräsch och välkomnande miljö.

Ledningen under Martin präglas av hög organisation och ambition, och de erfarna tränarna och personalen skapar en varm och motiverande atmosfär. Utöver ett välutrustat gym finns även ett brett utbud av dans- och gympagrupper, anpassade för alla åldrar och nivåer. För den som vill ta hand om hälsan även utanför gymmet erbjuder Drivkraft Solna smakrika och näringsrika matlådor.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Solna Stockholm

3.Friskis&Svettis Solna

Friskis&Svettis Solna
Upplev Stockholms fräschaste Friskis&Svettis i Solna, ett träningstempel med generösa utrymmen och ett rikt utbud. Här kan du glida in i träningszonen i lugn och ro, med gott om plats att hitta din egen lilla träningsoas.

Från toppmoderna löpband och spinningcyklar till fria vikter, gruppträning och avkopplande bastubad har Friskis&Svettis Solna allt du behöver för en varierad och effektiv träning. En trappa ner från receptionen hittar du ett rymligt gym och en inspirerande träningshall. Här kan du svettas, utmana dig själv och uppnå dina träningsmål i en fräsch och motiverande miljö.

4.Nordic Wellness Solna Ulriksdal

Nordic Wellness Solna Ulriksdal
Upplev ett modernt och välskött gym med ett brett utbud av träningsalternativ. Från de senaste maskinerna till ett stort urval av fria vikter, Nordic Wellness Solna Ulriksdal har allt du behöver för att nå dina träningsmål. Den trevliga personalen står alltid redo att hjälpa dig och skapa en positiv och motiverande atmosfär. Unna dig själv en oförglömlig träningsupplevelse på detta fräscha och välutrustade gym.

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Solna Stockholm

5.Actic Stockholm - Solna

Actic Stockholm - Solna
Upplev ett träningsparadiset i hjärtat av Solna på Actic Stockholm - Solna! Denna väldiga anläggning bjuder på ett imponerande utbud av maskiner och fria vikter, perfekt för att utmana både kropp och själ. Njut av den rymliga miljön och den inspirerande atmosfären som motiverar dig att nå nya höjder.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, har Actic Stockholm - Solna allt du behöver för att uppnå dina träningsmål. Den bekväma närheten till spårvagnshållplatsen gör det enkelt att ta sig till och från gymmet, medan den lugna omgivningen ger en fridfull reträtt från stadens puls.

6.Member 24 Solna Centrum

Member 24 Solna Centrum
Solna Centrums pärla, Member 24, erbjuder en oslagbar gym-upplevelse för både nybörjare och erfarna atleter. I en unik 1950-talsmiljö blandas retrocharm med toppmodern träningsutrustning. Technogyms avancerade maskiner, ett brett utbud av cardio-maskiner och tunga vikter för seriösa lyftare gör träningen både effektiv och inspirerande.

Fri från trängsel och pretentioner ger Member 24 en välkomnande och avslappnad atmosfär. Här kan du fokusera på din träning utan att känna dig jämförd eller begränsad. Med sitt centrala läge i Solna Centrum, nära shopping, restauranger och kollektivtrafik, är Member 24 det perfekta valet för den som söker ett gym som kombinerar bekvämlighet med hög kvalitet.

Läs mer: Lista 33 gym i Stockholm

7.Nordic Wellness Solna Frösunda Port

Nordic Wellness Solna Frösunda Port
Upplev den ultimata träningsupplevelsen på Nordic Wellness Solna Frösunda Port! Vårt toppmoderna gym erbjuder det senaste inom träningsutrustning, inklusive Technogyms Vario Excite-maskiner för effektiv konditionsträning. Med hantlar upp till 42,5 kg kan du utmana dig själv till max. Och efter träningen kan du koppla av i vår rymliga bastu på hela 200 cm i bredd.

På Nordic Wellness Solna Frösunda Port möts du av en inspirerande miljö och kompetent personal som guidar dig till ett aktivare liv. Våra nyrenoverade lokaler skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, hittar du allt du behöver för att nå dina träningsmål hos oss.

8.KI Gym Box - Campus Solna

KI Gym Box - Campus Solna
Trots att gymmet är populärt, brukar det aldrig bli för trångt, förutom under vissa tider på dygnet. Takhöjden är något begränsad, 6 meter, vilket kan vara en nackdel för sporter som volleyboll och badminton. Nätet som hänger nära taket kan också vara irriterande och badmintonbollar kan lätt fastna där. Bortsett från dessa mindre nackdelar är KI Gym Box ett utmärkt träningsanläggning för alla som söker en aktiv och hälsosam livsstil.

9.STC Solna Råsunda

STC Solna Råsunda
Träna effektivt och bekvämt på vårt välutrustade gym i Solna Råsunda! Här hittar du moderna maskiner för alla dina behov, från styrketräning till konditionsträning. Njut av en ren och fräsch träningsmiljö, komplett med personliga skåp och en avkopplande bastu. Låt den peppande musiken inspirera dig när du når dina träningsmål.

Med sitt bekväma läge, bara två minuters promenad från Solna centrum och tunnelbanan, är vårt gym enkelt att nå. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer du att uppskatta det lugna och välkomnande atmosfären. Vårt gym erbjuder ett stort värde för pengarna, så det finns ingen anledning att inte prioritera din hälsa och välmående. Besök oss idag och upplev skillnaden!

10.STC Solna Frösunda Park

STC Solna Frösunda Park
STC Solna Frösunda Park är ett litet och begränsat gym som tyvärr saknar grundläggande träningsutrustning som exempelvis en vanlig bänk för bänkpress. Dessutom upplevde jag problem med QR-koden som inte fungerade vid mitt besök, vilket resulterade i att jag nekades tillträde till gymmet. Detta var inte första gången jag misslyckades med att ta mig in, vilket gav mig en riktigt dålig upplevelse. Om du letar efter ett välutrustat och pålitligt gym rekommenderar jag att du ser dig omkring efter andra alternativ.

11.SATS Frösunda

SATS Frösunda

12.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Ett kompakt men väldisponerat gym med en rymlig och välkomnande atmosfär. Fitness24Seven lämpar sig perfekt för träning utanför rusningstid, med tillräcklig utrustning för att få ett effektivt träningspass. Förbered dig på en smidig och okomplicerad upplevelse, med snabb och effektiv säkerhetsincheckning och dygnet runt-öppettider. Medan musiken kan vara något enformig, är gymmet rent och välunderhållet, vilket ger en problemfri träningsmiljö!

För dig som prioriterar bekvämlighet och en okomplicerad gymvistelse är Fitness24Seven ett utmärkt val. Med dess optimala läge och tillgänglighet dygnet runt, kan du enkelt inpassa träningspass i din livsstil, oavsett tid på dygnet. Dra nytta av de moderna faciliteterna och den välvårdade miljön för att optimera din träningsresa. Fitness24Seven: Träningsglädje, enkelt och bekvämt!

13.SATS Mall of Scandinavia

Träna med de bästa på Sveriges största träningsanläggning

SATS Mall of Scandinavia
  • Betyg: 3,8/5 (295 Review by google)
  • Adress:

    Stjärntorget 2, 169 79 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 22

  • Personal Trainer:

    Personliga tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Styrketräningsmaskiner, Konditionsmaskiner, Fria vikter, Gruppträningssalar, Personlig träningsstudio

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och välmående

14.STC Solna Ingenting

STC Solna Ingenting

15.STC Solna Filmstaden

STC Solna Filmstaden

16.STC Solna Fridensborgsvägen

STC Solna Fridensborgsvägen
Postförslag