Lista 13 gym i Trollhättan Västra Götaland

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-13

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Trollhättan Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som STC Trollhättan Kardanvägen, Acrius Trollhättan, Active i Trollhättan AB, Fitness24Seven, STC Trollhättan Kungsgatan. Låt oss utforska!

1.STC Trollhättan Kardanvägen

STC Trollhättan Kardanvägen
Åk till STC Trollhättan Kardanvägen för en optimal träningsupplevelse! Det rymliga och luftiga gymmet må vara trångt mellan maskinerna, men det kompenseras av att allt du kan önska dig finns under samma tak. Från toppmoderna träningsstationer till ett omfattande utbud av fria vikter finns här allt du behöver för att uppnå dina träningsmål. Njut av en förstklassig träningsmiljö till ett oslagbart pris, och låt STC Trollhättan Kardanvägen bli din oas för hälsa och välbefinnande.

Träna i ett gym som inspirerar till nya höjder! STC Trollhättan Kardanvägen är platsen där träning blir en glädje. Den moderna anläggningen är utrustad med allt du kan drömma om, från högteknologiska maskiner till gott om fria vikter. Trängseln mellan maskinerna skapar en pulserande atmosfär som ger extra motivation. Oavsett om du vill förbättra din kondition, bygga muskler eller helt enkelt hålla dig aktiv, har STC Trollhättan Kardanvägen allt du behöver för att nå dina träningsmål. Kom och upplev skillnaden – vi ses på gymmet!

2.Acrius Trollhättan

Acrius Trollhättan
Upplev exceptionell omvårdnad på Acrius Trollhättan, där skickliga sjukgymnaster omsorgsfullt bedömer dina behov. Genom precisionsakupunktur och skräddarsydda träningsprogram får du lindring och återfår rörlighet.

Unna dig en energigivande massage som mjukar upp spända muskler och ger dig en känsla av välbefinnande. Våra erfarna massörer använder avancerade tekniker och personifierar din behandling för att ge en djupgående och revitaliserande upplevelse. Boka din tid idag och känn skillnaden som våra experter kan göra!

Läs mer: Lista 29 restauranger i Trollhättan Västra Götaland

3.Active i Trollhättan AB

Active i Trollhättan AB
Besök Active i Trollhättan för förstklassig vård av din värkande rygg! Våra skickliga naprapater, som den rekommenderade Mathias, erbjuder snabba och empatiska behandlingar som ger märkbara resultat.

Oavsett om du kämpar med akut smärta eller vill förebygga framtida problem, är Active i Trollhättan din pålitliga partner. Våra naprapater använder djup kunskap och målinriktade tekniker för att lindra din smärta, förbättra din rörelse och återställa din ryggs hälsa. Du kommer att bli imponerad av vår moderna träningsanläggning, som erbjuder allt du behöver för att stärka din kropp och förebygga framtida besvär.

4.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Fitness24Seven lockar med ett utmärkt spinningpass med kunniga instruktörer och förstklassig utrustning. Passa på att slipa formen i en motiverande och professionell miljö.

Meny 24Seven står för en komplett träningsresa. Här erbjuds ett brett utbud av grupplektioner som kompletterar träningspasset och tar din fysik till nya höjder. Den hjälpsamma personalen står alltid redo att assistera och skapa en trivsam atmosfär. Den enda förbättringspunkten är lokalens städning, som kan ökas för att säkerställa en hygienisk och behaglig miljö.

Läs mer: Lista 14 kaféerna i Trollhättan Västra Götaland

5.STC Trollhättan Kungsgatan

STC Trollhättan Kungsgatan
Gå in genom dörrarna till STC Kungsgatan i Trollhättan och du möts av en varm och välkomnande atmosfär. Här finns allt du behöver för en effektiv och inspirerande träning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.

Den välutrustade gymmet bjuder på ett brett utbud av maskiner och fria vikter som passar alla träningsmål. Trots utrymmets begränsning råder det en gemytlig stämning bland medlemmarna. Med sitt centrala läge i Trollhättan är STC Kungsgatan ett utmärkt val för alla som söker ett högkvalitativt gym med en personlig touch.

6.Friskis & Svettis

Friskis & Svettis
Jag har besökt Friskis & Svettis i Trollhättan och blev otroligt imponerad av deras fina anläggning och trevliga personal. Gymmet är utrustat med moderna maskiner och en härlig atmosfär. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren hittar du allt du behöver för att nå dina träningsmål.

På Friskis & Svettis i Trollhättan finns även ett brett utbud av gruppträningspass för alla smaker. Oavsett om du vill dansa, styrketräna eller yoga, så hittar du ett pass som passar dig. Personalen är otroligt tillmötesgående och hjälpsam, och de ser alltid till att du får bästa möjliga träningsupplevelse.

Läs mer: Lista 25 gym i Västra Götaland

7.Crossfit Trestad

Crossfit Trestad
Hos Crossfit Trestad hittar du den ultimata träningsupplevelsen i en inspirerande miljö. Vår toppmoderna anläggning är utrustad med allt du behöver för att nå dina träningsmål. Vårt team av erfarna och engagerade tränare guidar dig personligen genom varje pass, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.

Crossfit Trestad är mer än bara ett gym, det är en gemenskap av likasinnade individer som stöttar och motiverar varandra. Efter varje träningspass väntar välförtjänt återhämtning i vår trevliga lounge, där du kan umgås med nya vänner och njuta av den gemytliga atmosfären. Välkommen till Crossfit Trestad, där träning, gemenskap och resultat går hand i hand.

8.Nordic Wellness Trollhättan

På Nordic Wellness Trollhättan möter träningsglädje precision och professionalism. Vårt gym är en oas för alla som söker ett komplett träningsutbud och en inspirerande miljö.

Med de senaste maskinerna, välutrustade träningsytor och omklädningsrum i toppklass skapar vi de perfekta förutsättningarna för din träning. Vår kunniga och engagerade personal står alltid redo att guida och motivera dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.

9.Nordic Wellness Trollhättan Grafitvägen

På Nordic Wellness Trollhättan Grafitvägen kan du njuta av en välutrustad träningsanläggning som inspirerar dig att nå dina träningsmål. Här hittar du ett brett utbud av moderna maskiner och en hjälpsam personal som alltid är redo att guida dig. Omklädningsrummen är fräscha och rymliga, och du kan välja mellan ett stort utbud av gruppträningspass för extra motivation.

Oavsett om du är ett träningsentusiast eller precis har börjat din träningsresa är Nordic Wellness Trollhättan Grafitvägen det perfekta stället för dig. Här får du allt du behöver för att komma i form och må bra. Så varför vänta? Besök oss idag och upptäck själv varför Nordic Wellness är ett av Sveriges ledande gymkedjor!

10.Ultimate Gym

Välkommen till Ultimate Gym Barnbarnet, där ditt barn kan upptäcka TAEKWONDO:s spännande värld! Vi erbjuder en trygg och engagerande miljö där unga lär sig värdefulla självförsvarsförmågor, utvecklar sin fysiska och mentala styrka och bygger självförtroende.

På Ultimate Gym Barnbarnet drivs vi av passionen att hjälpa barn att uppnå sin fulla potential. Våra erfarna instruktörer skapar en rolig och utmanande atmosfär som motiverar och inspirerar varje elev. Genom TAEKWONDO kan ditt barn lära sig värderingar som respekt, disciplin och beslutsamhet, som kommer att gynna dem både inom och utanför gymmet.

11.Arena Älvhögsborg

Arena Älvhögsborg
Arena Älvhögsborg är ett utmärkt multisportcenter som erbjuder ett omfattande utbud av faciliteter. Här finns allt från simbassänger och inomhushallar till gym, rehab och lyxiga spabehandlingar. Den välkomnande personalen är både kunnig och tillmötesgående, och ser till att du får en fantastisk upplevelse.

Anläggningen är smart planerad och har ett brett utbud av aktiviteter. Du kan välja mellan rehabiliteringsträning, gruppträningspass eller ett avkopplande spabesök. Den erfarna personalen, särskilt Jessica Lund, ger dig personlig rådgivning och support för att hjälpa dig nå dina träningsmål eller koppla av på bästa sätt.

12.Curves Trollhättan

Curves Trollhättan

13.Squash

Squash
Postförslag