Lista 10 gym i Motala Östergötlands

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-09-07

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Motala Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Actic Motala City, Fitness24Seven, CrossFit Motala, Korpen Motala Motionsidrottsförening, Motala Fitness Center. Låt oss utforska!

1.Actic Motala City

Actic Motala City
Actic Motala City erbjuder en förstklassig träningsanläggning med det senaste inom träningsutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare kommer du att hitta allt du behöver för att nå dina fitnessmål. Vi har även ett stort utbud av maskiner för styrketräning och kondition.

Som medlem hos Actic Motala City får du fri tillgång till vår simhall och bastu. Efter ett intensivt träningspass kan du koppla av och återhämta dig i vår avkopplande miljö. Vårt team av kunniga instruktörer står alltid redo att hjälpa dig och se till att du får ut det mesta av din träning.

Läs mer: Lista 23 restauranger i Motala Östergötlands

2.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Letar du efter ett gym som erbjuder både ett komplett utbud av utrustning och en trivsam miljö? Fitness24Seven har allt du behöver, oavsett om du föredrar styrketräning med fria vikter eller föredrar maskiner. Vårt gym är utrustat med högkvalitativa maskiner och fria vikter, så att du kan anpassa din träning efter dina individuella mål.

Dessutom kan du känna dig trygg med att gymmet alltid är rent och fräscht. Vår personal är noggrann med att säkerställa att alla medlemmar plockar bort vikter efter sig och torkar av maskiner och bänkar, vilket är särskilt viktigt under rådande omständigheter. Vår trevliga personal finns också alltid till hands för att hjälpa dig med allt du behöver, vilket gör Fitness24Seven till det perfekta valet för alla som söker ett välkomnande och motiverande träningscenter.

Läs mer: Lista 14 kaféerna i Motala Östergötlands

3.CrossFit Motala

CrossFit Motala
Förvänta dig en oförglömlig träningsupplevelse på CrossFit Motala! Vår mammaträning har fått strålande omdömen, vilket vittnar om vår dedikation till att stärka mödrar i alla stadier. Våra lokaler är rymliga och välutrustade med allt du behöver för en effektiv och rolig träning, inklusive gott om räcken, förstklassiga konditionsmaskiner och stänger.

CrossFit Motala är en gemenskap där alla är välkomna. Du kommer att mötas av en vänlig och stöttande atmosfär, vilket gör varje träningspass till en glädjefylld stund. Oavsett om du är medlem eller gäst garanterar vi en fantastisk träningsupplevelse som kommer att lämna dig med en känsla av styrka, självförtroende och tillhörighet.

Läs mer: Lista 22 gym i Östergötlands

4.Korpen Motala Motionsidrottsförening

Korpen Motala Motionsidrottsförening
Upplev ett träningsäventyr som utmanar gränser och förkroppsligar välbefinnande! Korpen Motala Motionsidrottsförening är din oas för rörelseglädje, där varje steg möts av våra entusiastiska medarbetares hejarop. Låt våra toppmoderna träningsmaskiner vägleda dig till nya höjder, medan rum som är specialdesignade för specifika träningsmål skapar ett inspirerande sammanhang.

Hos oss möts du av likasinnade träningssjälar som delar din passion för ett aktivt liv. Oavsett om du är en nybörjare som tar de första staplande stegen eller en erfaren atlet som söker att pressa dina gränser, har vi något att erbjuda. Föreningens lugna och inbjudande atmosfär gör träningen till en njutbar upplevelse, där du kan fokusera fullt ut på att nå dina mål.

5.Motala Fitness Center

Motala Fitness Center

6.Träningsverket Motala

Träningsverket Motala är ett utmärkt val för dig som söker ett välrenommerat träningscenter. Personalen besitter en imponerande kompetens och är alltid redo att hjälpa dig nå dina träningsmål. Deras vänliga och tillmötesgående inställning gör varje besök till en positiv upplevelse. Både nybörjare och erfarna atleter är välkomna till Träningsverket Motala.

Oavsett om du vill bygga muskler, förbättra din kondition eller helt enkelt må bättre eftersträvar Träningsverket Motala att skapa en personlig och stöttande träningsmiljö. Deras avancerade utrustning och skräddarsydda träningsprogram gör att du kan träna på ett sätt som passar just dig. Träningsverket Motala är mer än bara ett gym – det är en gemenskap där du kan utvecklas och nå nya höjder.

7.Motala Frisksportklubb

Motala Frisksportklubb

8.Actic Motala Simhall

Träna i en härlig och motiverande miljö med personlig service

Actic Motala Simhall
  • Betyg: 3,9/5 (181 Review by google)
  • Adress:

    Östermalmsgatan 40, 591 35 Motala, Sverige

  • Öppettider:

    06:15 till 20:30

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst tio års erfarenhet

  • Utrustning:

    Styrketräningsmaskiner, fria vikter, konditionsmaskiner, gruppträningshall, simbassäng

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form och må bättre

På Actic Motala Simhall finner du optimal miljö för ditt simträningspass. Med dess rymliga omklädningsrum och sköna duschar kan du med enkelhet förbereda dig inför och efter din simtur. Glöm inte hänglås!

Även gymmet håller hög standard, och motionssimmet är utmärkt – även om det ibland kan bli något trångt med tre simmare i bredd. Det enda som saknas är tyvärr fiket på övre våningen, vilket hade varit perfekt för en återhämtningsfika efter ett svettigt gym- eller simpass mellan klockan 10 och 12.

9.Pole Fitness Motala AB

Pole Fitness Motala AB
Låt din kropp njuta av en heltäckande styrkeupplevelse med Oskars ledning på Pole Fitness Motala AB. Känn hur varje muskel aktiveras och stärks med varje rörelse och position du intar på stången. Från axlar till tår kommer din fysik att utmanas och utvecklas i denna dynamiska och engagerande träningsform.

Oskars expertis och passion för pole fitness kommer att guida dig genom passet, vilket säkerställer att du får ut det mesta av varje minut. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kommer du att utmanas och inspireras av Oskars kunskap och noggrant utformade övningar. Varje session är ett äventyr, en resa mot ökad styrka, smidighet och självförtroende. Upplev Pole Fitness Motala AB med Oskar och upptäck hur du kan förvandla din kropp och ditt sinne samtidigt.

10.Friskis&Svettis Motala

Friskis&Svettis Motala
Postförslag