Lista 22 gym i Östergötlands

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-07-31

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som First Class Gym Linköping, Campushallen, Friskis&Svettis Norrköping (Vrinnevi), Linköping fitness center, 1 Gym. Låt oss utforska!

1.First Class Gym Linköping

Förstklassig träningsupplevelse med fokus på personlig utveckling och prestation

First Class Gym Linköping
  • Betyg: 4,3/5 (152 Review by google)
  • Adress:

    Sankt Larsgatan 3, 582 24 Linköping, Sverige

  • Öppettider:

    04 till 00

  • Personal Trainer:

    Personliga tränare utbildade med instruktörskurs i 10-tal

  • Utrustning:

    Utrustning inkluderar löpband, vikter, maskiner, fria vikter och kardiovaskulär utrustning

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Målgrupp:

    Alla som söker ett komplett gym med personlig träning

För dig som söker ett förstklassigt gym i Linköping erbjuder First Class Gym en oöverträffad träningsupplevelse. Med ett brett utbud av toppmoderna maskiner, löpband och annan träningsutrustning kan du frigöra din fulla potential och nå dina träningsmål.

Personalen på First Class Gym är experter inom träning och hälsa och är alltid redo att hjälpa dig med råd, motivation och stöd. Med ett utbud av gruppträningspass som yoga, tabata och crossfit kan du hitta den perfekta aktiviteten som passar dina intressen och hjälper dig att hålla motivationen uppe.

2.Campushallen

Din träningspartner för ett hälsosammare och aktivare liv

Campushallen
  • Betyg: 4,3/5 (463 Review by google)
  • Adress:

    Johannes Magnus väg 21, 583 30 Linköping, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 00

  • Personal Trainer:

    Kvalificerade instruktörer med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Moderna gym- och konditionsmaskiner, Funktionell träningsutrustning, Frivikter och hantlar, Cardiomaskiner, Gruppsalsutrustning

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Individer som vill förbättra sin hälsa, kondition och livskvalitet

Campushallen är ett modernt och välutrustat gym med en imponerande yta. Dess toppmoderna maskiner och rymliga lokaler erbjuder en bekväm och inspirerande träningsmiljö. Campushallen lockar både fitnessentusiaster och individer som söker en hälsosam livsstil. Trots sina högre priser jämfört med andra gym erbjuder Campushallen en förstklassig träningsupplevelse som är svår att matcha.

Med sitt centrala läge och generösa öppettider är Campushallen ett lätttillgängligt val för alla som prioriterar sin träning. Gymmet hyser också en rad bekvämligheter, inklusive personliga tränare, kostnadsrådgivning och gruppträningspass. Oavsett om du är en erfaren atlet eller en nybörjare som just har börjat din fitnessresa, kommer Campushallen att ge dig den support och motivation du behöver för att nå dina mål.

Läs mer: Lista 31 kaféerna i Östergötlands

3.Friskis&Svettis Norrköping (Vrinnevi)

Friskis&Svettis Norrköping (Vrinnevi)
Välkommen till Friskis&Svettis Norrköping (Vrinnevi), där träning blir en fröjd! Här väntar ett modernt gym med en inbjudande atmosfär, fullt utrustat för att hjälpa dig nå dina träningsmål.

Trots gymmets popularitet är det välskött och hygieniskt, med trasor för rengöring av utrustning. På kvällen kan det ibland bli lite trångt, men det är ett litet pris att betala för ett så välutrustat och prisvärt gym. Så kom hit, svettas och njut av träningen!

4.Linköping fitness center

Linköping fitness center
Ett nytt fräscht och rymligt gym i Linköping med den senaste utrustningen. Att gå till gymmet har aldrig varit så roligt - dagens höjdpunkt! Trevligt folk och ordning och reda gör detta till ett perfekt ställe att träna på.

Detta 24-timmarsgym har allt som tyngdlyftaren behöver. Det har aldrig varit för trångt när jag har varit där och personalen ger utmärkt kundservice. Detta gym är det perfekta valet för dig som letar efter ett välutrustat och välkomnande gym i Linköping.

Läs mer: Lista 39 restauranger i Östergötlands

5.1 Gym

1 Gym
Detta utmärkta gym erbjuder en mängd faciliteter som garanterar en fantastisk träningsupplevelse. Trots en något högre prislapp är det värt varje krona med dess förstklassiga utrustning, rymliga utrymmen och kunniga personal.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet kommer du garanterat att hitta något som passar just dig på detta gym. Från intensiva boxningspass till avkopplande yogaklasser, det finns något för alla. Och med dess bekväma läge och generösa öppettider blir det enkelt att passa in träningen i din hektiska vardag.

6.Mantorp Gym AB

Mantorp Gym AB
Mantorp Gym AB är ett mindre gym, men lita på att det levererar stort! Med ett brett utbud av gruppträningar i olika former och självträning har detta gym allt för att du ska kunna uppnå dina träningsmål.

Personalen på Mantorp Gym AB är otroligt lyhörda och trevliga, och de är alltid redo att hjälpa till med tips och råd. Oavsett om du är en erfaren gymräv eller precis börjat din träningsresa, kommer du känna dig välkommen och motiverad på detta gym.

Läs mer: Lista 32 hotellen i Östergötlands

7.Gymbolaget i Linköping AB

Gymbolaget i Linköping AB
Välkommen till Gymbolaget i Linköping! Vårt moderna gym erbjuder allt du behöver för att nå dina fitnessmål. Med högkvalitativa maskiner, fria vikter och en välutbildad personal som alltid är redo att hjälpa dig är vi ditt självklara val för en aktiv livsstil.

Vårt gym är öppet dygnet runt, så du kan träna när det passar dig bäst. Vi har också ett brett utbud av gruppträningspass, inklusive yoga, zumba och spinning. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren gymmare har vi något för alla. Så tveka inte, kom och besök oss på Gymbolaget i Linköping idag!

8.Actic Motala City

Actic Motala City
Actic Motala City erbjuder en förstklassig träningsupplevelse som kommer att få dig att längta tillbaka gång på gång. Med dess toppmoderna utrustning och breda utbud av träningsmaskiner finns det något för alla träningsmål. Dessutom har du tillgång till en personlig tränare som kan guida dig genom din fitnessresa och hjälpa dig att nå dina drömmar.

Vid ditt första besök möts du av ett varmt välkomnande och en instruktör som tar sig tid att visa dig hur alla maskiner fungerar. I anläggningens simhall och bastu kan du koppla av och återhämta dig efter ett intensivt träningspass. Oavsett om du är en erfaren träningsexpert eller precis har börjat din fitnessresa, kommer Actic Motala City att ge dig den motivation och support du behöver för att nå dina mål.

9.Actic Linköping - Tornet

Actic Linköping - Tornet
Upptäck Actic Linköping - Tornet, det prisbelönta gymmet som sätter guldkant på din träningsresa. Med generösa öppettider dygnet runt kan du skräddarsy dina workouts efter eget schema. Här möts du av en inspirerande träningsmiljö som motiverar dig till nya höjder.

På Actic Linköping - Tornet är inget uppdrag för stort eller för litet. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet har vi något för dig. Våra engagerade instruktörer guidar dig genom ett brett utbud av pass och övningar, anpassade efter dina mål. Med toppmoderna maskiner och en väl tilltagen friviktsavdelning sätter vi scenen för en träning som tar dig till nya nivåer. Gör Actic Linköping - Tornet till din hälsoas och låt oss hjälpa dig att nå dina träningsdrömmar!

10.Helhetshälsans Hus

Helhetshälsans Hus
Upplev en oas för välbefinnande på Helhetshälsans Hus, där en skicklig massör väntar på att lindra dina spänningar. Njut av professionell och omtänksam behandling i en varm och inbjudande miljö, där din hälsa och ditt välmående står i centrum. Vårt team av erfarna terapeuter är dedikerade till att hjälpa dig uppnå optimal balans och välbefinnande.

Låt dig omslutas av skickliga händer som varsamt arbetar med din kropp för att frigöra spänningar, främja cirkulationen och återställa din inre harmoni. Våra behandlingar är utformade för att möta dina individuella behov, oavsett om du söker avslappning, smärtlindring eller förbättrad rörlighet. Efter din session kommer du att känna dig föryngrad, återupplivad och i samklang med din kropp. Besök Helhetshälsans Hus idag och upptäck den förvandlande kraften i professionell massage.

11.Arena Grosvad

Personlig träning anpassad efter dina mål och behov

  • Betyg: 4,2/5 (208 Review by google)
  • Adress:

    Grosvadsvägen 5, 612 41 Finspång, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 19

  • Personal Trainer:

    Kvalificerade instruktörer med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Hantlar, kettlebells, löpband, crosstrainer, roddmaskin

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och kondition

Arena Grosvad är ett fantastiskt komplex som erbjuder en mängd olika sport- och fritidsaktiviteter. Nyligen hade vi nöjet att se en spännande innebandymatch här, och vi blev imponerade av den elektrifierande atmosfären och de skickliga spelarna. Efter matchen unnade vi oss ett avkopplande bad i det fräscha och rena badet.

Personalen på Arena Grosvad är exceptionell. De är vänliga, hjälpsamma och alltid villiga att gå den extra milen för att säkerställa att gästerna har en trevlig upplevelse. Oavsett om du är ute efter att se en sportmatch, träna eller bara koppla av i badet, är Arena Grosvad det perfekta valet. Komplexet är också mycket rent och följer alla nödvändiga restriktioner, vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för alla besökare.

12.World Class Pronova

World Class Pronova

13.Actic Norrköping

14.Friskis&Svettis Norrköping (Ingelsta)

Friskis&Svettis Norrköping (Ingelsta)

15.Friskis&Svettis City

Träning för hela livet

Friskis&Svettis City
  • Betyg: 4,0/5 (197 Review by google)
  • Adress:

    Sankt Persgatan 110, 602 32 Norrköping, Sverige

  • Öppettider:

    04 till 23

  • Personal Trainer:

    Instruktörer med kvalificerad utbildning

  • Utrustning:

    Styrketräningsmaskiner, fria vikter, löpband, crosstrainer, roddmaskiner

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och kondition

16.Tjejernas Athena

Tjejernas Athena

17.Albrektsgym

Albrektsgym

18.Motala Fitness Center

Motala Fitness Center

19.First Class Gym Linköping Johannelund

First Class Gym Linköping Johannelund

20.Nordic Wellness Linköping City

Nordic Wellness Linköping City

21.Actic Linköping - Storgatan

Actic Linköping - Storgatan

22.Lindbergs gym

Lindbergs gym
Postförslag