Lista 15 gym i Malmö Skåne

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Gym House Malmö, Nordic Wellness Malmö Central, SATS Malmö City, Fitness24Seven, SATS Västra Hamnen. Låt oss utforska!

1.Gym House Malmö

Träna med de bästa, bli ditt bästa jag

Gym House Malmö
  • Betyg: 5,0/5 (155 Review by google)
  • Adress:

    Grangatan 2, 212 14 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Personal Trainer:

    Personliga tränare med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Fria vikter, Maskiner, Konditionsmaskiner, Boxningssäckar, Romerska ringar

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och fysik

Gym House Malmö är ett av de främsta gymmen i regionen, med utrustning som uppfyller behoven hos även de mest kräsna träningsentusiasterna. Med en genomtänkt maskinpark har de allt du behöver för en effektiv och mångsidig träning. Och för dig som gillar vikter väntar Eleikos tävlingsutrustning, som tar din träning till nästa nivå.

Lokalen är rymlig och inbjudande med en seriös träningsmiljö. Den hjälpsamma och kunniga personalen står alltid redo att vägleda och motivera dig. Om du söker ett gym som tar din träning på allvar och ger dig förutsättningarna för att nå dina mål, är Gym House Malmö det perfekta valet.

2.Nordic Wellness Malmö Central

Nordic Wellness Malmö Central
Nordic Wellness Malmö Central Välkommen till ett av Sveriges största träningsanläggningar mitt i hjärtat av Malmö city. Nordic Wellness Malmö Central har allt du behöver för en komplett träningsupplevelse.

Här hittar du ett stort och luftigt gym med de senaste maskinerna och fria vikter. För dig som föredrar gruppträning finns ett brett utbud av klasser, allt från yoga till spinning. Anläggningen har också en härlig relaxavdelning med bastu och bubbelpool, så att du kan koppla av efter ett härligt träningspass.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.SATS Malmö City

SATS Malmö City
SATS Malmö City har ett klassiskt utseende som skapar en välkomnande atmosfär. Trots lite slitage är utrustningen i toppskick, och den kunniga personalen står alltid redo att hjälpa dig.

Till skillnad från vissa moderna gym som kan kännas sterila och opersonliga, utstrålar SATS Malmö City en hemtrevlig känsla. Omklädningsrummen har dock en aning av det kliniska, men det är en liten nackdel i jämförelse med den övergripande positiva upplevelsen. Välkommen till ett gym där trivsel och träning går hand i hand!

4.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Fitness24Seven erbjuder inte bara fantastiska klasser och gym, utan även kunniga ledare och en ren och inbjudande miljö. Upplev varför Fitness24Seven är ett självklart val för alla som söker en optimal träningsupplevelse.

Säg hejdå till passerkortens era och välkomna bekvämligheten med att använda din smartphone. Nu kan du enkelt komma åt faciliteterna med ett knapptryck, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – att nå dina träningsmål. På Fitness24Seven är det alltid enkelt och smidigt att komma igång med träningen, så det finns inga ursäkter för att inte ge din kropp den uppmärksamhet den förtjänar.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.SATS Västra Hamnen

Träna i en varm och välkomnande miljö med personlig touch

SATS Västra Hamnen
  • Betyg: 4,3/5 (160 Review by google)
  • Adress:

    Östra Varvsgatan 6 B, 211 75 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 22

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Löpband, Crosstrainer, Roddmaskin, Hantlar, Kettlebells

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form eller förbättra sin hälsa

SATS Västra Hamnen är ett gym som sticker ut från mängden med sin rymlighet och fräschör. Här möts du av förstklassiga fria viktsmaskiner från TechnoGym, något som få andra gym i staden kan erbjuda. Den generösa konditionsavdelningen bjuder på allt från löpband och cyklar till SkiErg och roddmaskiner.

I kontrast till SATS Västra Hamnen står ett slitet gym med en kaotisk ordning. Här samsas fria vikter med maskiner på ett opraktiskt sätt. Det saknas dessutom viktiga maskiner, och personalen verkar mer fokuserad på gruppträning än på gymmets skötsel. För dig som föredrar välskötta och utrustningsrika gym rekommenderas SATS City eller Hyllie.

6.Nordic Wellness Malmö Svågertorp

Nordic Wellness Malmö Svågertorp
I hjärtat av Malmö Svågertorp ligger Nordic Wellness, ett gym med en stor, ljus och luftig atmosfär. Här erbjuds ett imponerande utbud av moderna maskiner som caterar för alla träningsbehov. För en bekväm och säker upplevelse är gymmet utrustat med elektroniska skåp och en bastu.

Trots den rymliga lokalen är Nordic Wellness Svågertorp sällan trångt, vilket ger en lugn och privat träningsmiljö. Dessutom finns en dedikerad damsektion för dem som föredrar att träna i en mer avskild miljö. Bastun, som vanligtvis är en höjdpunkt på gymmet, var dock ur funktion under vårt besök, utan någon tydlig skyltning varken på plats eller på gymmets webbplats.

Läs mer: Lista 19 gym i Skåne

7.Leader Fitness Gym

Leader Fitness Gym
På Leader Fitness Gym vet du att du kommer träna tillsammans med likasinnade, individer som tar sin träning på största allvar. Här är träningen seriös och atmosfären är motiverande. Och för dig som bara är i stan tillfälligt, är det ett av de mest prisvärda alternativen för ett månadsabonnemang.

Men låt dig inte luras av det låga priset. Leader Fitness Gym bjuder på mer än bara ett förmånligt pris. Gymmets fantastiska personal och seriösa atmosfär gör att du kommer vilja återvända om och om igen. Så vare sig du är här för att stanna eller bara är på tillfälligt besök, se till att besöka Leader Fitness Gym.

8.Crossfit Malmö

Crossfit Malmö
Välkommen till Crossfit Malmö, där gemenskapen är stark och träningen är utmanande. Våra engagerade coacher och passionerade medlemmar välkomnar dig till en atmosfär som andas glädje och drivkraft.

I vår rymliga lokal med rå industriell charm finner du allt du behöver för en effektiv och motiverande träning. Våra varierade pass, från styrketräning till kondition, är utformade för att pusha dina gränser och hjälpa dig nå dina mål. Hos oss är alla välkomna, oavsett nivå eller bakgrund. Tillsammans skapar vi en inspirerande träningsmiljö där du kan utvecklas, utmanas och trivas.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

9.RGA Träning & Hälsocenter

RGA Träning & Hälsocenter
RGA Träning & Hälsocenter är Malmös främsta destination för att uppnå dina fitnessmål. Vårt omfattande utbud av utrustning och faciliteter garanterar att du har allt du behöver för att bli starkare.

Våra välutrustade träningsområden erbjuder allt från fria vikter och toppmoderna maskiner till en rad gruppträningspass. Vi har också en dedikerad wellness-avdelning med massage, bastu och solarium för att hjälpa dig återhämta dig och koppla av. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren atlet, har vi något för alla. Besök RGA Träning & Hälsocenter idag och upplev skillnaden!

10.Brave Fitness

Brave Fitness
Brave Fitness har blivit en oas i min träningsresa. Sedan jag påbörjade mitt medlemskap för två månader sedan har jag märkt en betydande förbättring i min fysik.

Tränarnas professionalism och välvilja är enastående. Dom och Jose skapar en inkluderande miljö där alla känner sig välkomna. Deras expertis guidar mig genom utmanande träningspass, och deras ständiga stöd motiverar mig att nå mina mål. Brave Fitness är mer än bara ett gym – det är ett hem för träning, gemenskap och personlig utveckling.

11.Nordic Wellness Malmö Nobel

Nordic Wellness Malmö Nobel
Upplev det ultimata träningsmålet på Nordic Wellness Malmö Nobel! Vårt toppmoderna gym är utformat för att inspirera och motivera dig till nya fitnesshöjder. Njut av den luftiga atmosfären, de senaste träningsmaskinerna och den oöverträffade renligheten.

Med en sömlös anmälningsprocess kan du snabbt och enkelt påbörja din träningsresa. Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare, kommer Nordic Wellness Malmö Nobel ge dig den support och utrustning du behöver för att uppnå dina fitnessmål. Träna i stil och komfort, omgiven av toppmoderna faciliteter och den motiverande atmosfären som endast ett Nordic Wellness-gym kan erbjuda.

12.Diamond Gym Hyllie

13.SATS Entré

SATS Entré

14.Fitness24Seven

Fitness24Seven

15.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Postförslag