Lista 12 gym i Nacka Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Nacka Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som AIM Studio - Gym & Gruppträning, SATS Nacka Strand, Friskis&Svettis Sickla, SATS Nacka Forum, Itrim Sickla. Låt oss utforska!

1.AIM Studio - Gym & Gruppträning

Träna smidigt i moderna lokaler med hög trivselfaktor

AIM Studio - Gym & Gruppträning
  • Betyg: 4,8/5 (177 Review by google)
  • Adress:

    Ektorpsvägen 6, 131 47 Nacka, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 23

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med 10+ års erfarenhet

  • Utrustning:

    Fria vikter, Maskiner, Konditionsmaskiner, Gruppsalsstudio, Personlig träningsstudio

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form eller förbättra sin hälsa

Efter att ha provat gruppträningspass på Aim kan jag varmt rekommendera det till alla. Det är ett fantastiskt sätt att hålla sig motiverad och ha roligt med träningen. De professionella instruktörerna pushar dig och ser till att du får ut det mesta av passet. Dessutom är utbudet av pass brett, så det finns något för alla.

Gymmet är också toppklass, med förstklassig utrustning och gott om utrymme. Stämningen är underbar, både bland personalen och medlemmarna. Om du letar efter ett nytt gym eller vill prova på gruppträning är Aim det perfekta valet. Med deras kunniga personliga tränare och engagerade gruppträningsledare är du garanterad en fantastisk träningsupplevelse.

2.SATS Nacka Strand

SATS Nacka Strand
Upplev ett fantastiskt gym i Nacka Strand med moderna maskiner och en lugn atmosfär. På SATS Nacka Strand finner du allt du behöver för att nå dina träningsmål, oavsett om du föredrar styrke- eller konditionsträning. Med kunnig personal som alltid är redo att hjälpa dig, kommer du garanterat att få en inspirerande och effektiv träningsupplevelse.

Efter träningspasset kan du koppla av i den fräscha och välutrustade bastun. Dessutom finns det gott om gratis parkeringsplatser precis utanför gymmet, vilket gör det smidigt att ta sig dit. Så ta chansen att upptäcka SATS Nacka Strand idag och ta din träning till nästa nivå!

Läs mer: Lista 20 restauranger i Nacka Stockholm

3.Friskis&Svettis Sickla

Särskild punkt är slogan om särskild punkt inom 10 ord

Friskis&Svettis Sickla
  • Betyg: 4,2/5 (176 Review by google)
  • Adress:

    Smedjegatan 14, 131 54 Nacka, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 00

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare är utbildade ledare inom 10

  • Utrustning:

    Utrustning är lista 5 objekt

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Målgrupp:

    Målgrupp är personer inom 10 ord

Friskis&Svettis Sickla har nyligen flyttat till Nacka och erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter. Som en ideell organisation är Friskis&Svettis ett prisvärt alternativ där överskottet återinvesteras i verksamheten.

Gymmet har en trivsam atmosfär och de flesta medlemmar respekterar den gemensamma utrustningen genom att torka av den efter användning. Lunchtid är dock en populär tid för träning, vilket kan leda till något trängsel och väntetider på vissa maskiner. Överlag är Friskis&Svettis Sickla ett utmärkt val för den som söker ett välfungerande gym i Nacka.

4.SATS Nacka Forum

SATS Nacka Forum
Välkommen till SATS Nacka Forum Lite, träningsanläggningen som ger dig en boost i vardagen! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare finns här något för dig. Med ett brett utbud av maskiner kan du träna hela kroppen och bygga styrka och uthållighet.

Vårt gym är ljust och fräscht, med en inbjudande atmosfär som gör att du känner dig hemma. Vår hjälpsamma personal står alltid redo att ge dig stöd och motivation, så att du kan nå dina träningsmål på ett säkert och effektivt sätt. SATS Nacka Forum Lite är det perfekta valet för dig som vill komma igång med träning eller ta din fitness till nästa nivå. Besök oss idag och upptäck alla fördelar med att träna på ett av Sveriges bästa gym!

Läs mer: Lista 33 gym i Stockholm

5.Itrim Sickla

Itrim Sickla
Upplev en heltäckande träningsupplevelse med ITRIM Sickla! Vårt unika koncept kombinerar kost och träning för att hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål. Med vår passionerade personal, skinande rena miljö och intima utrymme skapar vi en personlig och effektiv träningsupplevelse.

På ITRIM Sickla får du tillgång till skräddarsydda träningsplaner som utformas för att passa just dina behov och mål. Våra tränare är alltid där för att vägleda och motivera dig, så att du kan hålla dig på rätt spår mot en hälsosammare livsstil. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, så kommer du att känna dig välkommen och stöttad i vår inspirerande miljö.

6.STC Nacka Tre Kronors Väg

STC Nacka Tre Kronors Väg
Välkommen till STC Nacka Tre Kronors Väg, ett toppmodernt gym som erbjuder allt du behöver för en komplett träningsupplevelse!

Vårt kompakta men väl utrustade gym har allt från fria vikter till kardiovaskulära maskiner, vilket garanterar en effektiv och varierad träning. Vi lägger stor vikt vid renlighet och underhåll, vilket skapar en fräsch och inbjudande atmosfär för våra medlemmar. Med ny och välskött utrustning kan du träna säkert och bekvämt. Som ytterligare bonus har vi en sittande vadmaskin för att ge dina ben en otrolig pump!

7.Boost Sweden

Boost Sweden
Välkommen till ett fantastiskt landskap där träning och fitness når nya höjder. I denna oas finner du ett träningsmecka utrustat med det senaste inom träningsmaskiner, men det är bara början. Här möts du av en miljö som stimulerar alla dina sinnen, med en inbjudande atmosfär som motiverar dig till nya prestationer.

Personalen står redo att guida dig på din träningsresa. Deras kunskap och engagemang är oöverträffat, och de ser till att du får ut det mesta av varje minut du tillbringar inom våra väggar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare, är du välkommen att upptäcka vår fantastiska anläggning. Vi lovar en upplevelse som lämnar ett bestående intryck, och som kommer att inspirera dig till att nå nya mål.

8.Fitness24Seven

Fitness24Seven

9.STC Nacka Finntorp

STC Nacka Finntorp
Njut av ett effektivt träningspass i den moderna och fräscha miljön på STC Nacka Finntorp. Med ett brett utbud av maskiner och fria vikter får du maximalt ut av din träning, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren gymräv. Den lugna atmosfären på morgonen, med färre besökare, ger dig gott om utrymme att fokusera på din träning.

På STC Nacka Finntorp hittar du allt du behöver för ett komplett träningspass: avancerade maskiner för styrketräning, fria vikter för tung lyftning och en funktionell zon för rörlighets- och stabilitetsträning. Den kunniga personalen står alltid redo att hjälpa dig med råd och tips, så att du får ut det mesta av din träning. Med sitt läge nära Finntorp tunnelbanestation är STC Nacka Finntorp bekvämt beläget för alla som vill få en effektiv och rolig träningsupplevelse.

10.STC Nacka Finnboda

STC Nacka Finnboda
Välkommen till STC Nacka Finnboda, ett gym med allt du behöver för en effektiv träning. Vårt välutrustade gym erbjuder fria vikter, moderna maskiner och högklassiga konditionsapparater. Atmosfären är avslappnad och fräsch, med gott om utrymme för dig att fokusera på din träning. För dig som föredrar en personlig touch erbjuder vi även tränare som kan hjälpa dig att nå dina mål.

På STC Nacka Finnboda har vi all nödvändig utrustning för att ta din träning till nästa nivå. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer du hitta allt du behöver för att bygga muskler, bränna kalorier och förbättra din kondition. Vi är stolta över att kunna erbjuda en ren och fräsch träningsmiljö där du kan känna dig bekväm och motiverad. Våra generösa öppettider gör det enkelt för dig att hitta en tid som passar ditt schema.

11.STC Nacka Forum

STC Nacka Forum
På STC Nacka Forum hittar du ett välutrustat gym som håller öppet även när personalen inte är på plats. Du kan träna när du vill, och tack vare den säkra kodåtkomsten kan du känna dig trygg. Gymmet är rent och snyggt, och erbjuder de maskiner och fria vikter du behöver för ett effektivt träningspass. Priserna är rimliga, men saknaden av bastu kan vara ett minus för vissa.

Vill du ha ett gym med allt du behöver för både styrketräning och konditionsträning? Då är STC Nacka Forum rätt val. Här finns gott om fria vikter och maskiner, samt två utrymmen för stretch. Trots gymmets kompakta storlek kan du träna ostört, även under de mest populära träningstiderna.

12.STC Nacka Kvarnholmen

STC Nacka Kvarnholmen
Besök STC Nacka Kvarnholmen, ett gym med en enastående träningsmiljö. Gigantiska, luftiga lokaler inbjuder till enskild träning i lugn och avkoppling, medan fräscha och moderna faciliteter uppfyller alla dina träningsbehov. Här hittar du förstklassig utrustning som garanterar en optimal träningsupplevelse.

Gör inte samma misstag som många andra – gå inte miste om chansen att uppleva STC Nacka Kvarnholmen. Välj bort mediokra alternativ i närheten som Sats eller Friskis & Svettis i Sickla. Om du inte orkar ta dig till Sickla, är det bara att packa väskorna och göra Sickla till ditt nya hem. Med STC Nacka Kvarnholmen som granne blir träning ett rent nöje!
Postförslag