Lista 19 gym i Hallands

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Fitness24Seven, Gladius Gym, Nordic Wellness Varberg Breared, Actic Simhallsbadet City, Actic. Låt oss utforska!

1.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Fitness24Seven i Bra är ett välutrustat gym med dygnet runt-tillgång, perfekt för den aktiva själen som vill ha flexibilitet och en bekväm träningsupplevelse. Lokalen må vara begränsad, men du behöver sällan köa till stationerna, och utbudet av maskiner och fria vikter imponerar.

Oavsett om du föredrar styrketräning eller konditionsträning kommer du att hitta vad du söker på detta moderna och välunderhållna gym. Dessutom finns det en separat avdelning för kvinnor, så att du kan träna i en trygg och avslappnad miljö. Med trevlig personal, lättillgänglighet och gott om parkeringsplatser blir Fitness24Seven ditt självklara val för en optimal träningsupplevelse. Välkommen att upptäcka ditt nya träningshem!

2.Gladius Gym

Gladius Gym
Vill du uppleva skräckblandad förtjusning? Då ska du besöka Gladius Gym, där halvnakna bodybuilders poserar mitt i lokalen. Personalen ser mellan fingrarna på det bisarra beteendet och verkar allmänt ointresserad. Trots anständiga maskiner och vikter rekommenderas du varmt att söka dig till ett annat gym.

I kontrast till denna groteska uppvisning finns ett gym som präglas av kvalitet och seriös träning: [Gymmets namn]. Här hittar du ett imponerande utbud av maskiner som garanterar en effektiv och resultatinriktad träning. Personalen är kunnig och engagerad, vilket skapar en trygg och motiverande miljö. Gör ett klokt val och välj [Gymmets namn] för en givande träningsupplevelse.

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Hallands

3.Nordic Wellness Varberg Breared

Nordic Wellness Varberg Breared
"Upplev det ultimata träningsparadiset på Nordic Wellness Varberg Breared! Våra toppmoderna lokaler med stora fönster bjuder på inspirerande dagsljus och en välkomnande atmosfär. Vårt breda utbud av högkvalitativa redskap kommer att utmana både motionärer och elitutövare.

Den rena och fräscha miljön speglar Nordic Wellness engagemang för kvalitet. Vår kompetenta personal står alltid redo att hjälpa och vägleda dig, så att du kan fokusera på att uppnå dina träningsmål. Med Nordic Wellness Varberg Breared blir träningen ett sant nöje!"

4.Actic Simhallsbadet City

Actic Simhallsbadet City
Välkommen till Actic Simhallsbadet City, ett storslaget gym med tre generösa plan och en imponerande 25-metersbassäng. Här väntar ett träningstempel som tillfredsställer även de mest kräsna fitnessentusiasterna. Med sin moderna utrustning och luftiga lokaler erbjuder Actic Simhallsbadet City en inspirerande miljö som driver dig till nya träningshöjder.

Upplev träningsglädjen i det rymliga gruppträningsrummet eller simma längder i den perfekta bassängen, där tre banor ger gott om utrymme för både snabbsim och avslappnande bassänghäng. Efter träningen kan du fräscha upp dig i de fräscha duscharna och njuta av känslan av välbefinnande som bara ett riktigt bra träningspass kan ge.

Läs mer: Lista 35 restauranger i Hallands

5.Actic

Actic
**Actic** Ett riktigt fräscht gym med fantastiska öppettider! Här hittar du högkvalitativa maskiner och fria vikter, inklusive många från Eleiko. Tyvärr saknas bastu och duscharna är lite trånga.

Trots den stora lokalen kan antalet träningsstationer och utrustning kännas begränsat.

6.Actic Varberg - Friskvågen

Actic Varberg - Friskvågen
Kliv in i Actics fräscha lokaler i Varberg och upplev träningsglädje på en helt ny nivå! Här hittar du allt du behöver för att nå dina mål, från toppmoderna maskiner till ett brett utbud av gruppträningspass. Vår erfarna personal står alltid redo att hjälpa dig ta din träning till nästa nivå.

Trots det fräscha intrycket kan lokalen ibland upplevas som lite väl varm och ventilationen kan vara bristfällig. Men låt inte det hindra dig från att uppleva allt som Actic Varberg har att erbjuda. Här kan du träna i en inspirerande miljö och få den motivation du behöver för att uppnå dina träningsmål.

Läs mer: Lista 23 hotellen i Hallands

7.Crossfit Spiro

Crossfit Spiro
På Crossfit Spiro hittar du allt du behöver för att nå dina träningsmål. Vår familjära atmosfär och erfarna tränare skapar en motiverande och stödjande miljö där du kan växa och utvecklas. Utmana dig själv med våra intensiva och varierande träningspass som är utformade för att maximera resultat.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren atlet har vi träningspass som passar alla nivåer. Våra tränare tar hänsyn till dina individuella behov och hjälper dig att nå din fulla potential. Gå med i Crossfit Spiro-familjen idag och upplev skillnaden! Tillsammans kan vi hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv, både fysiskt och mentalt. Varmt välkommen!

8.Actic Arenan

Actic Arenan
Att kommunen sköter idrottsarenan så dåligt är högst beklagligt. Söndriga saker tar månader och ibland år innan de lagas. Informationsdisken är aldrig bemannad. Detta är inte acceptabelt.

Besökare bör kunna njuta av ett gym som är väl underhållet och där personalen är tillgänglig. Kommunen måste ta sitt ansvar och se till att Actic Arenan får den uppmärksamhet den förtjänar.

9.Multifit

Multifit
Äntra Multifit, det extraordinära gymmet där högt kvalificerade tränare ser till att du når dina träningsdrömmar. Här står vårt team av experter redo att guida dig genom varje svettigt steg, med precision och engagemang. Vårt toppmoderna gym erbjuder en oöverträffad träningsupplevelse, med state-of-the-art-utrustning och en välkomnande atmosfär som får dig att känna dig som hemma.

Hos Multifit välkomnas du av en vänlig och tillmötesgående personal som alltid är villig att gå den extra milen för att säkerställa din trivsel. Från det ögonblick du kliver innanför våra dörrar till den stund du lämnar, garanterar vi en upplevelse som kommer att lämna dig inspirerad, motiverad och redo att ta ditt träning till nya höjder.

10.Nordic Wellness Borgås

Ett komplett gym för hela familjen.

  • Betyg: 4,1/5 (181 Review by google)
  • Adress:

    Kungsparksvägen 83, 434 39 Kungsbacka, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 23

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med 10+ års erfarenhet inom träning och hälsa.

  • Utrustning:

    - Löpband - Crosstrainer - Styrketräningsmaskiner - fria vikter - Konditionsmaskiner

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och fysik.

Nordic Wellness Borgå har fått en rejäl uppfräschning sedan senaste uppdateringen. Utbudet av maskiner och vikter är lika bra som vanligt, och nu har du även tillgång till en bastu. Visst kan det vara lite slitet på sina håll, men de nya städrutinerna gör att anläggningen känns betydligt fräschare. Öppettiderna är fortsatt generösa – du kan träna mellan 05.00 och 23.00.

Den här anläggningen är rymlig och luftig, med gott om plats för alla medlemmar. Här finns även en mängd olika maskiner, så du kan hitta något som passar just dig. Oavsett om du är ute efter konditionsträning, styrketräning eller bara vill koppla av i bastun är Nordic Wellness Borgå det perfekta stället för dig.

11.Fitness 24 seven

**Förbered dig för en revolutionerande träningsupplevelse när Fitness 24Seven slår upp dörrarna i Bara!** Upplev ett helt nytt fitnesskoncept som kombinerar toppmodern utrustning, ett brett utbud av träningsmöjligheter och en personlig touch. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare kommer Fitness 24Seven att inspirera dig att nå nya träningshöjder.

Med ett imponerande gymområde fyllt av toppmoderna maskiner och ett dedikerat område för fria vikter, kommer Fitness 24Seven att utmana dig fysiskt och hjälpa dig att uppnå dina träningsmål. Dessutom erbjuder gymmet ett brett utbud av gruppträningspass, från hjärtintensiva sessioner till lugnande yogaklasser. Allt detta till ett oslagbart pris! Förbered dig på att förvandla din träningsrutin när Fitness 24Seven välkomnar dig till en värld av träning i världsklass i Bara.

12.MFitness Falkenberg

13.Nordic Wellness Falkenberg Tånga

Nordic Wellness Falkenberg Tånga

14.Fitness24Seven

Fitness24Seven

15.Nordic Wellness Halmstad Sannarp

16.Nordic Wellness Halmstad City

Nordic Wellness Halmstad City

17.Nordic Wellness Falkenberg City

Nordic Wellness Falkenberg City

18.Nordic Wellness Kungsbacka Södercity

Nordic Wellness Kungsbacka Södercity

19.JCoach

JCoach
Postförslag