Lista 14 catering i Hallands

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om catering i Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hamnkrogen i Falkenberg AB, Ulvereds Hjorthägn, Svarta Örnshuset, Magasinet på Slottsmöllan, Matverket. Låt oss utforska!

1.Hamnkrogen i Falkenberg AB

Hamnkrogen i Falkenberg AB
Välkommen till Hamnkrogen i Falkenberg, ett kulinariskt paradis där smaken av hav och hjärta möts. Här serveras husmanskost som får smaklökarna att dansa av lycka, varje dag i veckan.

Vår berömda lunchbuffé är ett smorgåsbord av gastronomiska delikatesser. Från fräscha sallader och nybakat bröd till mättande varmrätter och söta desserter – här finns något för alla smaker. Kom och upplev smakerna som gör Hamnkrogen till Falkenbergs goaste matställe!

2.Ulvereds Hjorthägn

Ulvereds Hjorthägn
Ulvereds Hjorthägn är en oas av lugn och ro, mitt i det natursköna Västergötland. Här kan du njuta av en avkopplande vistelse i hjärtat av vacker natur, med möjlighet att skåda vilda djur på nära håll.

Vårt hjorthägn, som är hem för en imponerande hjord av dovhjortar, erbjuder en unik upplevelse. Du kan vandra fritt i hägnet och komma riktigt nära dessa majestätiska djur, som gärna kommer fram för att ta emot en vänlig hälsning. Och missa inte vår restaurang, där du kan avnjuta läckra måltider tillagade på lokala råvaror, medan du njuter av den fridfulla atmosfären.

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Hallands

3.Svarta Örnshuset

Ett hem med historia och karaktär.

Svarta Örnshuset
  • Betyg: 4,4/5 (230 Review by google)
  • Adress:

    Erik Dahlbergsgatan 2, 302 35 Halmstad, Sverige

  • Fördelar:

    Trevligt område, närhet till centrum och bra kommunikationer.

  • Nackdelar:

    Gammalt hus med vissa brister, något lyhört och begränsade parkeringsmöjligheter.

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på boendet.

  • Personal:

    vänlig och hjälpsam, serviceinriktad och professionell, kunnig och kunnig, effektiv och tillmötesgående, trevlig och välkomnande.

  • Tjänster:

    städning, tvättstuga, förråd, gemensamhetsutrymmen, parkering.

Upplev gastronomiska höjder i anrika Svarta Örnshuset, en historisk oas i hjärtat av Halmstad. Låt deras kunniga kockar ta med dig på en kulinarisk resa som kittlar dina sinnen. Från förrätter som väcker aptiten till utsökta huvudrätter och himmelska desserter, varje rätt är ett mästerverk. Den effektiva serveringen och den eleganta miljön skapar en oförglömlig måltidsupplevelse.

Invid Svarta Örnshuset finner du Halmstad Brygghus, en hantverksölsmecka som bjuder in till smakrika äventyr. Delta i en ölprovning och upptäck ett urval av brygghusets prisbelönta öl. Njut av en perfekt matchning av mat och öl i en gemytlig och kunnig atmosfär. Varje droppe och tugga är en hyllning till bryggmästarens passion och det lokala hantverket.

4.Magasinet på Slottsmöllan

Magasinet på Slottsmöllan
Magasinet på Slottsmöllan välkomnar dig i en charmig lantlig miljö som andas historia. Här varvas rustika detaljer med modern komfort, och den mysiga stämningen skapar en perfekt plats för fester och samvaro. Inredningen är en fröjd för ögat, med bibehållna gamla balkar som ger lokalen en unik karaktär.

Njut av utsökta rätter tillagade med omsorg och passion, och låt dig förtrollas av den vackra omgivningen. Bara ett stenkast från Nissan ligger den lummiga uteplatsen, som under våren och sommaren bjuder in till avkoppling och umgänge. Magasinet på Slottsmöllan är en plats där minnen skapas och smakerna förgyller upplevelsen.

Läs mer: Lista 35 restauranger i Hallands

5.Matverket

Maten är ett konstverk.

Matverket
  • Betyg: 4,2/5 (303 Review by google)
  • Adress:

    Kraftvägen 2, 434 37 Kungsbacka, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 14

  • Fördelar:

    Maten är god, personalen är trevlig och servicen är bra.

  • Nackdelar:

    Det kan vara svårt att få bord, det är lite trångt och det kan vara lite dyrt.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på maten och drycken.

  • Personal:

    Trevlig, hjälpsam, kunnig, serviceinriktad, professionell

  • Tjänster:

    Bordsbokning, take-away, catering, hemkörning, presentkort

6.Ebbas Café & Catering

Ebbas Café & Catering
Ebbas Café & Catering erbjuder en förtjusande brunchdestination som lockar med en välsmakande buffé fylld av traditionella delikatesser och moderna smaker. Den utsökta glasverandan med utsikt över den lummiga trädgården skapar en idyllisk atmosfär som förhöjer din brunchupplevelse.

Förutom det utsökta köket erbjuder Ebbas Café & Catering förstklassig catering som garanterat imponerar på dina gäster. Med sin passion för kulinariska skapelser kommer Ebbas erfarna cateringteam att sätta guldkant på ditt evenemang. De måttliga priserna gör det möjligt för dig att njuta av högkvalitativ mat utan att spräcka budgeten.

Läs mer: Lista 23 hotellen i Hallands

7.Chalenius & Fredins

Chalenius & Fredins
Chalenius & Fredin är ett utmärkt lunchställe i Halmstad. Lite utanför stadskärnan, men värt resan. Prisnivån är något högre, men du får vad du betalar för. Jag har aldrig blivit besviken på maten här.

Vi hamnade här av en slump, men det var ett lyckokast. Mitt i bilhallen hittar du denna lunchrestaurang. Skyltningen var dålig, så först trodde vi att vi hade kommit fel. Men när vi väl hittade fram blev vi glatt överraskade.

8.PA Lunch & Catering AB

PA Lunch & Catering AB

9.Hamnkocken

Hamnkocken
Varberg bjuder på kulinariska upplevelser vid kajkanten. Hamnkocken tillfredsställer din längtan efter äkta husmanskost med förstklassiga ingredienser och traditionella recept. Njut av ljuvliga smaker som väcker nostalgiska minnen och skapar nya favoriter.

Upplev hamnens kulinariska stolthet – strömmingen i världsklass! Varje bit är en symfoni av krispighet och saftighet, serverad med fräscha tillbehör som förhöjer upplevelsen. Från traditionella sillinläggningar till innovativa maträtter lovar Hamnkocken en smakresa som kommer att lämna ett bestående intryck på dina smaklökar.

10.Anna-Kattis Delikatess & Catering

Anna-Kattis Delikatess & Catering

11.Mobila kocken

Mobila kocken
Mobila kocken är ett högpresterande cateringföretag som behärskar allt från små till stora sammankomster. Deras skickliga kockar skapar enastående kulinariska upplevelser som tillfredsställer även de kräsnaste smaklökar.

Vi hade nöjet att anlita Mobila kocken för vår årliga julfest på vår tandvårdsklinik. Tillställningen blev en succé, tack vare deras utsökta mat. Gästerna hyllade den välbalanserade menyn som lockade sinnena och skapade en minnesvärd stämning. Från fräscha förrätter till läckra huvudrätter och dekadenta desserter, levererade Mobila kocken ett gastronomiskt mästerverk. Deras professionella service och uppmärksamhet på detaljer gjorde festen till en problemfri och njutbar upplevelse för alla närvarande.

12.Restaurang Ekebacken

Restaurang Ekebacken
Restaurang Ekebacken erbjuder en gastronomisk upplevelse som förtrollar smaklökarna. Deras sushi är en utsökt komposition av färsk fisk och ris, som balanserar perfekt sälta och sötma. Pizzorna, tillagade med omsorg av en karismatisk pizzabagare, bjuder på en krispig botten och saftiga toppingar som får munnen att vattnas.

Upplev även den förstklassiga cateringen från Restaurang Ekebacken. Deras skickliga kockar skapar utsökta rätter som förgyller varje tillställning. Från eleganta cocktailpartyn till avslappnade sammankomster, garanterar Ekebackens catering en minnesvärd kulinarisk resa.

13.Matglädje i Halland

Matglädje i Halland
Upptäck Hallands kulinariska skatter och njut av smaker som väcker ditt lystmäte. Från lokala fiskrökerier vid havet till charmiga gårdsbodar som erbjuder hemlagade delikatesser, finns det något för alla smaker. Varje tugga är en resa i regionens rika mattraditioner, där lokala råvaror och passionerade hantverkare skapar en harmoni av smaker som kommer att förgylla din vistelse i Halland.

På vandringsleden smakar maten ännu bättre! Vandra genom Hallands vackra landskap och stanna längs vägen för att uppleva det lokala kökets läckerheter. Från nyfångad sill till hemmagjord ost och färska bär, kommer den närproducerade maten att ge dig energi och stärka dig för dagens äventyr. Upptäck Hallands gömda kulinariska skatter och skapa minnen som kommer att hålla en livstid.

14.Restaurang Monark - Luncher, Catering, Festlokal

Restaurang Monark - Luncher, Catering, Festlokal
Upplev kulinariska höjder på Restaurang Monark, där varje måltid är en hyllning till traditionell svensk husmanskost. I den ombonade atmosfären av en före detta cykelfabrik, kan du njuta av utsökta rätter tillagade med kärlek och omsorg.

Från läckra fiskrätter till en fräsch salladsbuffé, vårt lunchutbud erbjuder något för alla smaker. Våra skickliga kockar använder endast de bästa råvarorna för att skapa varje måltid till en oförglömlig smakupplevelse. Med snabb och vänlig service, garanterar vi en angenäm lunchupplevelse varje gång.
Postförslag