Lista 17 nagelsalonger i Hallands

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om nagelsalonger i Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Diamond Nails, Beauty Bar, Mang Thai Massage & Nails, Hanna Nails, M&T Nails. Låt oss utforska!

1.Diamond Nails

Diamond Nails
Upplev lyxiga naglar som vänder blickar på Diamond Nails! Med skickliga nageltekniker och ett exceptionellt öga för detaljer skapar vi konstverk på dina fingertoppar.

Njut av förstklassiga pedikyr och gellack som förvandlar dina fötter till en oas av skönhet. Från den första avslappnande fotmassagen till den perfekta appliceringen av gellack garanterar vi en oförglömlig upplevelse. Vi stannar gärna extra efter stängning för att ge dig det där lilla extra. Våra naglar håller länge, så du kan stråla med en felfri manikyr i veckor framöver. Låt oss förvandla dina naglar till ett statement som får dig att känna dig självsäker och oemotståndlig.

2.Beauty Bar

Beauty Bar
Den här trevliga lokalen har en personal som verkligen bryr sig om sina kunder! De är otroligt serviceminded och ger dig en upplevelse utöver det vanliga.

Jag valde att bleka mina tänder, och trots otrolig smärta blev jag inte nöjd med resultatet. För mig var det inte värt 2500 kronor för vitare tänder i bara en dag. Om jag vill ha så kortvariga resultat hade jag lika gärna kunnat göra en billigare behandling.

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Hallands

3.Mang Thai Massage & Nails

Mang Thai Massage & Nails
Upplev thailändsk konsts skicklighet hos Mang Thai Massage & Nails. Med Mangs skickliga händer förvandlas dina fransar till oemotståndligt vackra singelfransar. Unna dig en lyxig behandling till ett pris som inte tynger plånboken. Lämna salongen med självförtroendet på topp och fransar som förtrollar.

Undvik besvikelser! Hos Mang Thai Massage & Nails prioriteras din komfort. Vår erfarna personal behandlar dina naglar varsamt, undviker obehag och tar bort varje spår av torr hud utan att skada dina fina nagelband. Njut av en avkopplande och estetiskt tillfredsställande upplevelse.

4.Hanna Nails

Hanna Nails
Hos Hanna Nails får du en nagelupplevelse utöver det vanliga. Deras lilla, mysiga salong bjuder på en varm och välkomnande atmosfär där du kan koppla av och låta proffsen ta hand om dina naglar. Med högsta precision och skicklighet förvandlar de dina händer till ett konstverk, med naglar som håller i upp till fyra veckor.

Hanna Nails satsar på kvalitet i varje detalj, och använder endast de bästa produkterna för att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Nu har de dessutom utrustat salongen med ett effektivt utsugssystem som minimerar kemikalielukten, så att du kan njuta av din nagelbehandling i en fräsch och hälsosam miljö. Boka din tid idag och upplev skillnaden med Hanna Nails – dina naglar kommer att tacka dig!

Läs mer: Lista 35 restauranger i Hallands

5.M&T Nails

M&T Nails
Välkommen till M&T Nails, där du kan unna dig en lyxig och hygienisk nagelupplevelse!

Hos oss sätter vi din säkerhet främst. Vi använder alltid skydd mellan vår skickliga nagelteknolog och dig för att säkerställa en ren och hälsosam miljö. Våra vackra och hållbara naglar håller i veckor, så att du kan njuta av dina manikyr- och pedikyrbehandlingar länge. Vår pedikyr inkluderar även ett lyxigt shellaclack, för en extra touch av lyx och glans.

6.BeeNails

BeeNails
Upplev nagelvård i enastående hastighet med BeeNails Bee! Låt hennes experthänder skapa dina drömnaglar med imponerande precision och effektivitet. Prisvärdheten gör dessutom en vacker manikyr tillgänglig för alla.

Vid mitt första besök blev jag otroligt nöjd med resultatet. Mina naglar var inte bara vackra utan också perfekt formade och hållbara. BeeNails Bee har förvandlat nagelvård till en snabb, smidig och prisvärd upplevelse som kommer att få dig att stråla av självförtroende. Boka din tid idag och låt BeeNails Bee förvandla dina naglar till ett konstverk!

Läs mer: Lista 23 hotellen i Hallands

7.Rose Nail

Rose Nail
Upplev den ultimata skönhetsupplevelsen på Rosé Nails, där expertis och omtanke går hand i hand. Våra skickliga nagelteknologer skapar vackra och hållbara naglar som får dig att stråla med självförtroende. Välj bland ett brett utbud av behandlingar, från klassiska manikyr till trendiga nail art, och låt våra experter guida dig till det perfekta utseendet för varje tillfälle.

Hos Rosé Nails värdesätter vi vår kundnöjdhet högt. Vår trevliga och professionella personal ser till att du känner dig välkommen och avslappnad från det ögonblick du stiger innanför dörren. Vi använder endast högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att säkerställa att dina naglar får den vård och uppmärksamhet de förtjänar. Boka din tid idag och låt Rosé Nails förvandla dina naglar till ett verkligt konstverk.

8.Sarah Nails

Sarah Nails
Som en erfaren rese- och matsugare kan jag intyga att Sarah är en sann nagelkonstnär. Hennes skicklighet är oöverträffad, och hennes arbete är alltid utfört med precision och passion. Hon fångade perfekt min vision och tog mina naglar till en helt ny nivå.

Sarahs talang är odiskutabel, och hennes uppmärksamhet på detaljer är berömvärd. Hon skapade inte bara vackra naglar, utan verkliga konstverk. Jag blev så nöjd med resultatet och kunde inte låta bli att visa upp dem i all sin glans. Sarah, du har överträffat dig själv igen, och jag kan inte tacka dig nog. Dina exceptionella färdigheter förtjänar all uppskattning.

9.Tamnes Beauty

Tamnes Beauty
Hos Tamnes Beauty möts du av ett team av skickliga terapeuter som brinner för att hjälpa dig uppnå dina skönhetsdrömmar. Med en passion för det senaste inom hudvård, permanent makeup och hårborttagning erbjuder de ett brett utbud av behandlingar som är skräddarsydda för dina individuella behov.

Besök Tamnes Beauty för en upplevelse som går långt bortom utseendet. Här får du en personlig touch från början till slut, där din komfort och tillfredsställelse alltid har högsta prioritet. Med deras fokus på hållbarhet och etiska produkter kan du vara säker på att du får det allra bästa för dig och miljön. Unna dig en stund med Tamnes Beauty och upptäck sanningen: skönhet kommer inifrån och ut.

10.Look by Linn AB

Look by Linn AB
Hos Linn på Look by Linn AB har du förmånen att möta den fantastiska Nathalie. Nathalie är en otroligt skicklig frisör och makeupartist som inte bara har hög kompetens utan även ett hjärta av guld. Redan vid första mötet kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen. Nathalie lyssnar noga på dina önskemål och arbetar målmedvetet för att skapa det perfekta resultatet. Hon tar sig alltid tid att stämma av med dig under processens gång för att försäkra sig om att du är nöjd. Resultatet blir inte bara ett yttre lyft utan även en inre boost. Nathalie förstår att skönhet kommer inifrån och ut. Efter ett besök hos Look by Linn känner du dig inte bara snygg utan även självsäker och uppfylld.

11.Vivianne Nails

Vivianne Nails
Upplev lyxen med felfria naglar som får dig att känna dig som en stjärna! Vivianne Nails är den ultimata destinationen för alla nagelälskare. Våra skickliga tekniker använder endast de finaste materialen för att skapa nagelkonst som är både vacker och hållbar. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger, mönster och stilar för att matcha din personlighet och få dina naglar att sticka ut från mängden.

På Vivianne Nails prioriterar vi din komfort och välbefinnande. Vår mysiga salong erbjuder en avkopplande miljö där du kan luta dig tillbaka, koppla av och låta våra experter ta hand om dina naglar. Våra tekniker är inte bara skickliga på sitt hantverk, utan de är också vänliga och tillmötesgående och säkerställer att du har en trevlig upplevelse från början till slut. Boka din tid idag och upptäck varför Vivianne Nails är det främsta valet för felfria naglar i stan!

12.Beautiful Nails Varberg

13.EuroNail

14.Jessi Nails & Beauty

Jessi Nails & Beauty

15.Nails & Beauty

16.Nagelstudion i Varberg

Nagelstudion i Varberg

17.La Beauty Nails & Spa

La Beauty Nails & Spa
Postförslag