Lista 15 nagelsalonger i Örebro

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om nagelsalonger i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som L:a Kvarteret AB, City Beauty, QS NailSpa, DJ Nails Beauty, Lalisa Salong. Låt oss utforska!

1.L:a Kvarteret AB

L:a Kvarteret AB
I denna moderna och intima salong kommer du att mötas av duktiga frisörer som Julia och Emma, som utför ett fenomenalt arbete. Deras professionalism och vänlighet kommer att göra din tid i salongen till en trevlig upplevelse. Och som en extra bonus bjuds du på hembakat fika vid längre sittningar, vilket förhöjer upplevelsen ytterligare.

2.City Beauty

City Beauty
Förstklassiga skönhetsbehandlingar i en lyxig miljö Upplev skönhetens förvandlande kraft på vår exklusiva salong. Våra erfarna terapeuter använder endast de finaste produkterna och senaste teknikerna för att ge dig strålande resultat som kommer att få dig att stråla. Från avslappnande ansiktsbehandlingar till ögonfransförlängningar och manikyr förvandlar vi din look helt.

Vår salong är en oas för avkoppling. Vi förstår vikten av att ta hand om dig själv, därför erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar som är utformade för att förnya och återuppliva både kropp och själ. Våra terapeuter är passionerade av att leverera högsta kvalitet på service, vilket garanterar att du lämnar vår salong med en känsla av självförtroende och välbefinnande.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.QS NailSpa

QS NailSpa
På QS NailSpa väntar en härlig upplevelse för dina trötta fötter. Ge dig själv en avkopplande fotmassage och skrubb som lämnar dina fötter mjuka och fräscha. Välj bland en mängd olika färger för din nya pedikyr och låt dig skämmas bort av den professionella personalen.

QS NailSpa erbjuder prisvärda behandlingar som ger dig valuta för pengarna. Du kommer att lämna salongen med vackra, vårdade fötter som får dig att känna dig självsäker och snygg. Unna dig själv en stund av avkoppling och låt QS NailSpa ta hand om dina fötter. Du kommer att känna skillnaden!

4.DJ Nails Beauty

DJ Nails Beauty
På DJ Nails Beauty möts du av en varm och välkomnande atmosfär där erfarna och skickliga nagelterapeuter tar hand om dina naglar med största omsorg. Med en bred palett av tjänster, från klassiska manikyr och pedikyr till avancerade akryl- och gelbehandlingar, finns något för alla.

Låt våra passionerade nagelkonstnärer förvandla dina naglar till små konstverk. Oavsett om du söker en diskret fransk manikyr eller ett iögonfallande glitterlack, garanterar vi ett resultat som får dig att glänsa. Vårt mål är att du ska lämna vår salong med en känsla av lyx och välbehag.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.Lalisa Salong

Lalisa Salong
Upplev den ultimata nagelmagi på Lalisa Salong! Våra erfarna nagelkonstnärer trollar fram vackra mästerverk på dina fingertoppar, med minutiös precision och en känsla för estetik. Från klassiska manikyr till trendiga designs, vi caterar till alla dina nagelbehov.

Vårt team av skickliga nageltekniker är inte bara experter på sitt hantverk, utan också vänliga och engagerade. De tar sig tid att förstå dina önskemål och skapar naglar som inte bara är snygga utan också skräddarsydda för din stil och preferenser. Unna dig en lyxig nagelupplevelse på Lalisa Salong och låt oss förvandla dina händer till konstverk som du kommer att älska.

6.Beauty nails by van örebro

Upplev skönhetens oaser på Beauty Nails by Van i Örebro. Vår välskötta salong erbjuder en oas av avkoppling och förnyelse, där du kan unna dina fötter en lyxig fotvård. Våra erfarna terapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig en fotvårdsbehandling som överträffar dina förväntningar.

Från det ögonblick du stiger in i vår salong kommer du att mötas av en varm och välkomnande atmosfär. Våra terapeuter tar sig tid att lyssna på dina behov och anpassar behandlingen efter dina önskemål. Oavsett om du söker en avslappnande pedikyr eller en djupgående fotvård, har vi en behandling som passar just dig. Låt Beauty Nails by Van i Örebro ta hand om dina fötter och ge dig en fotvårdsbehandling som får dig att känna dig som ny.

7.B & B Nail Room

B & B Nail Room
Välkommen till B & B Nail Room, där våra skickliga nageltekniker står redo att förvandla dina händer och fötter till konstverk. Med vår breda färgpalett kan vi skapa precis den look du önskar, från klassiskt elegant till djärvt och iögonfallande. Vi använder endast de bästa produkterna, så att dina naglar blir både vackra och håller länge.

Oavsett om du vill ha en snabb fix eller en lyxig spabehandling, så har vi något för alla. Vårt team av erfarna tekniker ger dig den bästa servicen och guidar dig genom en rad olika behandlingar, från enkla manikyr och pedikyr till avancerade nagelförlängningar och konstnärliga dekorationer. Ge dina naglar den uppmärksamhet de förtjänar och boka din tid hos B & B Nail Room idag.

8.Nagelproffs

Nagelproffs

9.New Nails Örebro

New Nails Örebro
Upplev en oöverträffad pedikyr hos New Nails Örebro, där skickliga nagelterapeuter trollar fram en fotskönhet som får dig att sväva på moln. Njut av en noggrann behandling som förvandlar dina fötter till ett blickfång.

Trots att behandlingen går undan är resultatet inget annat än förstklassigt. Luta dig tillbaka i en avslappnande miljö och låt dina fötter vila medan våra experter ger dem den omvårdnad de förtjänar. New Nails Örebro har högt ställda kvalitetskrav, så du kan vara säker på att du får en pedikyr som överträffar dina förväntningar. Ge dina fötter den lyx de förtjänar och boka din tid hos New Nails Örebro redan idag!

10.Center Nails & Spa

Center Nails & Spa

11.Family Nails

Family Nails
På Family Nails blir du bemött av erfarna proffs som ger dig naglar som håller. Lokalen är fräsch och välkomnande, så att du kan koppla av och njuta av din behandling. Deras noggrannhet och skicklighet garanterar att dina naglar ser fantastiska ut och håller länge.

Undvik besvikelsen att få naglar som faller av efter en vecka. Välj Family Nails för högkvalitativa, hållbara nagelbehandlingar. Med deras expertis och engagemang för kundnöjdhet kan du vara säker på att du lämnar salongen med vackra och långvariga naglar.

12.ProfessioNAIL

Dina naglar förtjänar det bästa, och på vår nagelsalong får du just det. Med vår expertis och passion för perfektion förvandlar vi dina naglar till konstverk. Låt oss trolla bort den tjocka gelén och avslöja dina naturligt vackra naglar, som nu kan andas och glänsa som aldrig förr.

Vårt team av skickliga nagelterapeuter sätter din tillfredsställelse i första rummet. Vi använder endast högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att säkerställa ett resultat som överstiger dina förväntningar. Varje behandling är anpassad efter dina unika behov, så att du kan njuta av vackra och hälsosamma naglar som kompletterar din personliga stil.

13.Happy Nails & Spa

Happy Nails & Spa
Välkommen till Happy Nails & Spa! Vi erbjuder dig en professionell och personlig nagelupplevelse av högsta kvalitet. Våra erfarna nageltekniker använder endast de bästa produkterna och de senaste teknikerna för att ge dig vackra och hållbara naglar.

Oavsett om du önskar en klassisk manikyr eller en extravagant design, så har vi något för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar, inklusive gelnaglar, akrylnaglar, manikyr, pedikyr och vaxning. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och vi garanterar alltid ett snyggt och hållbart resultat. Boka din tid redan idag och unna dig en avkopplande och lyxig nagelupplevelse på Happy Nails & Spa!

14.Chhunna Nails

15.Beauty Bar

Beauty Bar
Postförslag