Lista 14 nagelsalonger i Kungsbacka Hallands

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om nagelsalonger i Kungsbacka Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Egospa, Beauty Garden Kungsbacka, Kungsbacka Beauty Lounge, DN Lavish Nails & Beauty, Bellezza Care. Låt oss utforska!

1.Egospa

Egospa

2.Beauty Garden Kungsbacka

Beauty Garden Kungsbacka
I hjärtat av Kungsbacka hittar du Beauty Garden, en oas för skönhet och välbefinnande. Vår erfarna personal tar hand om dig med omsorg och professionalism, och erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar. Våra behandlingar håller högsta kvalitet och vi använder endast de bästa produkterna för att ge dig en oförglömlig upplevelse.

På Beauty Garden kan du njuta av allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avslappnande massage och nagelvård. Våra hudterapeuter är experter på att analysera din hud och rekommendera behandlingar som passar just dina behov. Och våra massörer har magiska händer som får dig att slappna av på djupet. Vi erbjuder även pedikyr för dig som vill ha välvårdade och vackra fötter. Så oavsett om du vill unna dig en avslappnande dag eller förbereda dig inför ett speciellt tillfälle, är Beauty Garden det perfekta stället för dig.

Läs mer: Lista 23 restauranger i Kungsbacka Hallands

3.Kungsbacka Beauty Lounge

Kungsbacka Beauty Lounge
På Kungsbacka Beauty Lounge möts du av en lugn och harmonisk atmosfär, där du kan njuta av professionell service och högkvalitativa behandlingar utförda av skickliga terapeuter.

En av salongens stjärnor är Joanna, vars expertis och omsorg alltid ger fantastiska resultat. Hennes hjälpsamhet när det gäller att boka tider gör det enkelt att planera dina besök. Även om du bor en bit bort, som i Lerum i mitt fall, är det värt att göra resan till Kungsbacka för att uppleva den exceptionella service och de otroliga behandlingar som erbjuds på Kungsbacka Beauty Lounge.

4.DN Lavish Nails & Beauty

DN Lavish Nails & Beauty
Unna dig själv en lyxig upplevelse på DN Lavish Nails & Beauty. Låt våra erfarna nagelterapeuter förvandla dina händer och fötter till konstverk. Vi erbjuder ett stort urval av nagellack och designs, så att du kan hitta den perfekta stilen för ditt tillfälle.

Jimmy, vår skickliga nagelterapeut, tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapar naglar som överstiger dina förväntningar. I vår rena och inbjudande salong garanterar vi en bekväm och avkopplande upplevelse. Boka din tid idag och upplev skillnaden med DN Lavish Nails & Beauty!

Läs mer: Lista 11 kaféerna i Kungsbacka Hallands

5.Bellezza Care

Hos Farida på Bellezza Care blir du ompysslad från topp till tå. Faridas fotvård är en sann njutning, en oas för trötta fötter. Med professionella händer och varmt välkomnande skapar hon en atmosfär där du kan koppla av och njuta av den fulla upplevelsen. Låt Faridas expertis guida dig till vackra och välmående fötter, som kommer att sväva på moln av lättnad och välbehag.

Bellezza Care är mer än bara en salong, det är en destination för skönhet och välmående. Faridas omtänksamma och skickliga bemötande gör att du känner dig välkommen och sedd. Ge dina fötter den vård de förtjänar och unna dig en behandling hos Farida på Bellezza Care. Du kommer inte att ångra dig, utan lämna salongen med förnyade fötter, ett leende på läpparna och en längtan efter att återvända.

6.Gyllene filen

Gyllene filen
Första gången jag fick hjälp med naglarna, jag blev så imponerad av den professionella och kunniga personalen. Deras vänliga bemötande gjorde upplevelsen ännu bättre. Jag är så nöjd med mina naglar och rekommenderar varmt denna salong till alla som vill ha vackra och välskötta naglar!

Tack för den fantastiska behandlingen! Jag har aldrig varit så nöjd med mina naglar förut. De är så vackra och välgjorda, och personalen var så vänlig och professionell. Jag kommer definitivt att komma tillbaka och rekommendera er till alla mina vänner. Ni har verkligen överträffat mina förväntningar!

Läs mer: Lista 17 nagelsalonger i Hallands

7.JK Beauty Kungsmässan (Kungsbacka)

JK Beauty Kungsmässan (Kungsbacka)
På JK Beauty Kungsmässan i Kungsbacka får du en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. Här möts du av en kunnig och passionerad personal som tar hand om dig och dina skönhetsbehov. Oavsett om du vill ha en klassisk fotvård eller en avancerad ansiktsbehandling så får du alltid ett professionellt och personligt bemötande.

Med små medel kan du få ett förstklassigt resultat som får dig att stråla. Boka en tid och unna dig en stund av avkoppling och förnyelse. På JK Beauty Kungsmässan kommer du att känna dig som en helt ny människa.

8.Kl nails Kungsbacka

Kl nails Kungsbacka
Besök Kl nails i Kungsbacka för en unik och avkopplande nageluplevelse. Vi välkomnar dig till en lugn och harmonisk miljö där våra erfarna nagelterapeuter ger dig personligt anpassade behandlingar av högsta kvalitet.

Våra naglar är din accessoar. Välkommen till ett koncept för hand- och nagelvård. Välj mellan ett brett utbud av nagel- och handbehandlingar utförda med professionell kunskap och omsorg. Vi avslutar alltid med en härlig handmassage för att du ska känna dig helt avslappnad och tillfredsställd.

9.Jennifer Louise Beauty AB

Jennifer Louise Beauty AB
Jennifer Louise Beauty AB är en salong som erbjuder professionell nagelvård i en varm och välkomnande miljö. Med erfarna nagelterapeuter och ett brett utbud av tjänster ser vi till att dina naglar alltid ser snygga och fräscha ut. Vi använder endast högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Oavsett om du vill ha en klassisk manikyr, en trendig gellack eller en festlig nageldesign, har vi allt du behöver. Vi erbjuder även specialbehandlingar som spa-manikyr och pedikyr, paraffinbehandlingar och vaxning. Boka din tid idag och unna dig lite välförtjänt ompyssling!

10.Good Nails, Kungsbacka

Good Nails, Kungsbacka
Hos Good Nails i Kungsbacka får du inte bara fantastiska naglar, utan också en härlig upplevelse. Personalen är varm och välkomnande, och deras skicklighet kommer att göra att du lämnar salongen med ett leende på läpparna. Priserna är dessutom mycket rimliga för den höga kvalitet du får.

Oavsett om du är ute efter tunna gelénaglar eller en mer utsmyckad design, kan Good Nails leverera. Deras nageltekniker är experter på sitt område och använder endast de bästa produkterna för att skapa hållbara och vackra naglar som kommer att få dig att känna dig självsäker och snygg.

11.Annie Nails & Beauty

Annie Nails & Beauty
Annie Nails & Beauty är Kungbackas bästa nagelsalong, med Anne som är mycket noggrann och duktig. Som kund blir man alltid supernöjd, och det märks att det ligger mycket arbete och passion bakom verksamheten.

Men det finns också de som inte håller med. En missnöjd kund varnade för smutsiga lokaler och bakterier under naglarna. Vi tar självklart all kritik på största allvar och vill understryka att vår högsta prioritet alltid är våra kunders säkerhet och välbefinnande.

12.Nhi Nails Kungsbacka

Nhi Nails Kungsbacka
På Nhi Nails Kungsbacka garanteras du en förstklassig pedikyrupplevelse. Deras skickliga tekniker lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och arbetar omsorgsfullt för att överträffa dina förväntningar. Varje behandling inkluderar inte bara klassisk pedikyr utan även välgörande fotmask och gellack, allt till ett överkomligt pris. Du kommer lämna salongen med fräscha, välvårdade fötter som strålar av hälsa och skönhet.

Nhi Nails Kungsbacka är mer än bara en nagelsalong – det är en oas för avkoppling och försköning. Deras vänliga och professionella team skapar en varm och välkomnande atmosfär, där du kan slappna av och njuta av din behandling. Boka din pedikyr idag och upplev själv den förstklassiga servicen och de fantastiska resultaten som har gjort Nhi Nails Kungsbacka till ett populärt val bland nöjda kunder.

13.Nagelverksta'n KBA

Nagelverksta'n KBA

14.Queen Nails

Queen Nails
Postförslag