Lista 15 optiker i Örebro

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om optiker i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Optiker Smarteyes Örebro, Direkt Optik, KlarSynt, Synoptik Örebro Vågen Galleria, Optiker Synoptik Örebro Marieberg. Låt oss utforska!

1.Optiker Smarteyes Örebro

Optiker Smarteyes Örebro
Smarteyes Örebro – din trygghet för god syn!

Hos Smarteyes i Örebro möts du av kunniga optiker som tar hand om dina ögon på bästa sätt. Vi erbjuder ett brett utbud av glasögon och kontaktlinser för att säkerställa att du får precis det du behöver. Oavsett om du har ett enkelt synfel eller en mer komplex problematik, finns vi här för att hjälpa dig. Smarteyes är specialister på allt från närsynthet och översynthet till astigmatism och progressiva glas. Och det bästa av allt – alla slipningar kostar samma! Välkommen till Smarteyes Örebro – vi tar hand om dina ögon!

2.Direkt Optik

Direkt Optik
Utmärkta bågar och oslagbara erbjudanden!

Hos Direkt Optik får du professionell och snabb service i kombination med ett brett utbud av moderna bågar som garanterat passar din stil. Med deras unika "Ta 3 betala för 1"-erbjudande kan du dessutom fynda nya favoritbågar till ett fantastiskt pris. Besök deras centrala butik och unna dig en upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.KlarSynt

KlarSynt
KlarSynt erbjuder förstklassig service och kvalitet, men deras prisnivå sticker ut i jämförelse med konkurrenter. Visst är det sant att kvalitet ofta har ett pris, men inte till den utsträckning som KlarSynt tar ut. Jämförbara glasögonbutikers priser är betydligt lägre, såsom Synsam.

Som trogen kund hos KlarSynt i trettio år kan jag inte låta bli att ifrågasätta prisökningarna. Kvaliteten må vara god, men att betala ett så högt pris för den är inte längre motiverat. Jag uppmanar KlarSynt att överväga en prissänkning för att förbli konkurrenskraftiga och behålla sina lojala kunder.

4.Synoptik Örebro Vågen Galleria

Synoptik Örebro Vågen Galleria
Välkommen till Synoptik Örebro Vågen Galleria, där vår högkvalificerade personal står redo att hjälpa dig med dina synbehov. Oavsett om du behöver ett syntest, vill uppdatera dina glasögon eller letar efter de senaste solglasögonen, så har vi allt du behöver. Vår vänliga och kunniga personal hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för dig, och tack vare vår snabba service kan du få dina nya glasögon på nolltid. Vi på Synoptik Örebro Vågen Galleria strävar efter att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive:

* Kompletta syntester * Ett brett utbud av glasögonbågar och linser

* Anpassade glasögon som passar dina exakta behov * Professionell konsultation och råd

* Reparationer och justeringar av glasögon * Körkortsintyg

Besök Synoptik Örebro Vågen Galleria idag och upplev skillnaden som personlig service och högkvalitativa produkter gör. Boka ditt syntest online eller besök oss i gallerian. Vi ser fram emot att hjälpa dig att se ditt bästa!

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.Optiker Synoptik Örebro Marieberg

Optiker Synoptik Örebro Marieberg
Hos Optiker Synoptik Örebro Marieberg möts du av ett varmt och professionellt bemötande. Våra kunniga optiker ger dig personlig rådgivning och hjälper dig hitta de perfekta glasögonen eller linserna för dina behov. Med ett brett utbud av både bågar och glas kan du vara säker på att hitta en stil som passar just dig.

Boka en synundersökning idag och upplev skillnaden med Optiker Synoptik Örebro Marieberg. Våra erfarna optiker använder den senaste tekniken för att säkerställa att du får den bästa möjliga synkorrigeringen. Vi erbjuder även en rad specialtjänster, såsom kontaktlinsanpassning och synundersökningar för barn. Välkommen att boka en tid hos oss idag!

6.Mega Optik i Örebro AB

Välkommen till Mega Optik i Örebro, Örebros främsta optiker med den vänligaste personalen i länet. Hos oss hittar du ett brett sortiment av glasögon och linser från de ledande varumärkena, alltid till humana priser. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för dina synbehov och ger dig professionell rådgivning om allt från glasögonvård till kontaktlinser.

På Mega Optik i Örebro sätter vi din syn i fokus. Våra erfarna optiker utför noggranna synundersökningar och ger individuella rekommendationer för att optimera din synhälsa. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster utan att tumma på prisvärdhet. Besök oss i dag och upplev skillnaden med Mega Optik – din pålitliga partner för alla dina synbehov.

7.Glasögonhuset Linus Älgå AB

Glasögonhuset Linus Älgå AB

8.Optique KlarSynt

Optique KlarSynt

9.Specsavers Optik Örebro

Specsavers Optik Örebro
Som en erfaren rese- och matskribent vill jag varmt rekommendera Specsavers Optik Örebro. Vid mitt senaste besök möttes jag av utomordentlig service som överträffade alla mina förväntningar. Den kunniga personalen tog sig tid att lyssna på mina behov och gav mig välgrundade råd. Deras vänliga och hjälpsamma attityd gjorde besöket till en ren glädje.

Om du söker högkvalitativ optik med utmärkt service, tveka inte att besöka Specsavers Optik Örebro. Deras hängivenhet för kundnöjdhet är oöverträffad, och du kan vara säker på att få en minnesvärd upplevelse. Jag ger Specsavers Optik Örebro mina starkaste rekommendationer och uppmuntrar alla som söker förstklassig optik att besöka dem direkt.

10.Holmquist Optik Synsam

Holmquist Optik Synsam
Hos Holmquist Optik Synsam möts du av kunniga optiker och ett oslagbart utbud av glasögon, linser och tillbehör. Med vår långa erfarenhet och höga kompetens inom optik garanterar vi att du får den bästa synhjälpen utifrån dina behov.

Vårt breda sortiment har något för alla smaker och stilar. Med allt från klassiska bågar till trendiga modeller hittar du garanterat en favorit som passar just dig. Oavsett om du behöver nya glasögon eller linser, eller bara letar efter praktiska tillbehör, står Holmquist Optik Synsam till din tjänst med professionell rådgivning och förstklassig service.

11.Aoptik Örebro

Aoptik Örebro
"Upptäck den fantastiska världen hos Aoptik Örebro, där synkomfort möter stil. Vårt erfarna team av ögonspecialister vägleder dig genom en personlig konsultation, som säkerställer skarpa och tydliga ögon i många år framöver. Låt oss tillsammans hitta den perfekta bågen som speglar din personlighet och lyfter fram dina vackra ögon."

"Våra fantastiska medarbetare har ett genuint intresse för dina ögon. De tar sig tid att förstå dina behov och önskemål, vilket resulterar i en skräddarsydd lösning som passar just dig. Njut av personlig service i en varm och välkomnande atmosfär, där vi strävar efter att överträffa dina förväntningar. Besök oss idag och upplev skillnaden som Aoptik Örebro kan göra för din syn och ditt välbefinnande."

12.Specsavers Örebro Marieberg

Specsavers Örebro Marieberg
Hos Specsavers Örebro Marieberg möter dig ett team av erfarna optiker som alltid sätter dina behov i första rummet. Vi brinner för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för din syn, oavsett om det gäller glasögon, linser eller ögonundersökningar.

Vår kunniga kundtjänst står redo att svara på alla dina frågor och erbjuder personlig rådgivning som baseras på dina individuella behov. Med vårt breda sortiment av bågar och glas kan vi garantera att du hittar stilrena glasögon som både passar din personlighet och förbättrar din syn. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden med Specsavers Örebro Marieberg!

13.Synsam

Synsam
Hos Synsam kan du uppleva en smidig och prisvärd upplevelse när du söker efter solglasögon. Med ett brett utbud av stilar och designalternativ, inklusive den unika färgkombinationen du söker, kan du hitta det perfekta paret för att komplettera din personlighet. Att lägga din beställning online ger dig tillgång till ännu fler alternativ och fantastiska rabatter, vilket gör det ännu enklare att skydda dina ögon med stil.

personalen på Synsam är oerhört hjälpsam och professionell. De går den extra milen för att säkerställa att du hittar exakt vad du letar efter, och ger dig råd och rekommendationer baserade på dina behov och preferenser. Deras genuina vilja att hjälpa till och deras exceptionella kundservice ger dig en positiv och minnesvärd upplevelse varje gång.

14.Örebro Optik

Örebro Optik

15.Memira Eyecenter

Memira Eyecenter
Postförslag