Lista 11 optiker i Kristianstad Skåne

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om optiker i Kristianstad Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Synoptik Kristianstad, Specsavers Kristianstad, Optiker Synoptik Kristianstad C4 Shopping, Specsavers Kristianstad C4, Optiker Smarteyes Kristianstad. Låt oss utforska!

1.Synoptik Kristianstad

Synoptik Kristianstad
Hos Synoptik i Kristianstad får du en optiker med ett stort utbud av bågar och glas från kända varumärken. Du får hjälp av en certifierad optiker som ger dig en personlig synundersökning och rekommenderar den bästa lösningen för just dina ögon. Boka din tid online eller ring oss idag så hjälper vi dig att hitta de perfekta glasögonen som passar din stil och synbehov.

Vi erbjuder även en rad tjänster som gör det enkelt och bekvämt att ta hand om dina ögon. Från reparationer till justeringar, så finns vi här för att hjälpa dig med allt du behöver. Och med vårt förmånliga pris på glasögon kan du vara säker på att du får både kvalitet och valuta för pengarna.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Kristianstad Skåne

2.Specsavers Kristianstad

Specsavers Kristianstad
Hos Specsavers i Kristianstad välkomnas du av en kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig att hitta de perfekta glasögonen eller kontaktlinserna för dina behov. Med ett brett sortiment av glas och bågar, såväl exklusiva som prisvärda, finner du garanterat ett par som passar din stil och dina synkrav.

Trots den höga personaltätheten kan det ibland uppstå väntetider i telefonkön. Vi arbetar dock ständigt på att förbättra vår tillgänglighet och ber om ursäkt för eventuella olägenheter. Glömde du ditt synintyg? Inga problem! Vår personal hjälper dig att ansöka om ett nytt och ser till att det skickas till Transportstyrelsen utan dröjsmål. På så sätt kan du fortsätta din körkortsansökan utan förseningar och uppfylla din dröm om ett körkort. Välkommen till Specsavers i Kristianstad för en personlig och professionell synundersökning!

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Kristianstad Skåne

3.Optiker Synoptik Kristianstad C4 Shopping

Optiker Synoptik Kristianstad C4 Shopping
Optiker Synoptik i Kristianstad, beläget i C4 Shopping, har tyvärr fått kritik för sin service. Kunder har upplevt dålig service och personal som tycker det är konstigt att man handlar på nätet. Ett exempel är att butiken inte accepterar BankID som identifiering, vilket är en bekväm och säker metod som många kunder föredrar.

För att förbättra kundupplevelsen rekommenderas det att Synoptik Kristianstad tar till sig av feedbacken och implementerar åtgärder för att erbjuda bättre service. Genom att exempelvis acceptera BankID och visa en positiv inställning till e-handel kan butiken öka kundnöjdheten och locka fler kunder.

4.Specsavers Kristianstad C4

Specsavers Kristianstad C4
Specsavers Kristianstad C4 är den perfekta optikerbutiken för dig som kör en liten scooter. Den är lätt att ta sig till och in i, vilket gör det enkelt och smidigt att få synundersökningen avklarad.

Hos Specsavers Kristianstad C4 får du alltid en professionell synundersökning av legitimerade optiker. De hjälper dig att hitta de glasögon eller kontaktlinser som passar bäst för dina behov. Butiken har ett brett sortiment av bågar och glas, så du kan vara säker på att hitta något som passar just dig.

5.Optiker Smarteyes Kristianstad

Optiker Smarteyes Kristianstad
Upptäck Smarteyes i Kristianstad, en optiker som brinner för att hjälpa dig hitta de perfekta glasögonen för ditt unika synbehov och stil. Med ett brett utbud av trendiga bågar och avancerade linser, hittar du garanterat det du söker. Smarteyes erbjuder dessutom förmånliga priser och kampanjer, så att du kan unna dig de glasögon du förtjänar utan att spräcka budgeten.

Hos Smarteyes i Kristianstad möts du av kunnig och vänlig personal som tar sig tid att lyssna på dina önskemål. De hjälper dig att hitta den optimala lösningen för dina synproblem och ger dig värdefulla råd om allt från bågval till linsmaterial. Besöket är effektivt och smidigt, så att du slipper långa väntetider och kan få dina glasögon snabbt och enkelt.

6.Aoptik Kristianstad

Aoptik Kristianstad
Hos Aoptik i Kristianstad möts du av kunnig och serviceinriktad personal som verkligen brenner för sitt yrke. Med ett stort utbud av glasögon, solglasögon och kontaktlinser hjälper de dig hitta det perfekta paret för dina behov och stil. Deras gedigna kunskap och professionella rådgivning säkerställer att du får produkter som passar dina ögon, ansiktsform och livsstil.

Oavsett om du letar efter nya glasögon eller behöver en synundersökning, är Aoptik i Kristianstad ditt självklara val. Deras passionerade team och individuella bemötande gör att du känner dig trygg och prioriterad. Besök deras trivsamma butik i centrala Kristianstad och upplev deras exceptionella service idag!

7.Synsam

Synsam
Besök Synsam för en förstklassig synupplevelse! Våra expert-optiker guidar dig genom en noggrann synundersökning för att hitta den perfekta lösningen för dina ögon. Boka nu och spara 300 kr på din undersökning – betala endast 199 kr!

Som medlem hos Synsam får du tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter. Vårt breda utbud av stiliga glasögon och linser passar alla smaker och behov. Vi erbjuder även abonnemang med förmånliga villkor, så att du kan spara pengar på dina ögonhälsoutgifter. Besök Synsam idag och låt oss hjälpa dig att se världen i ett nytt ljus!

8.Optikcentralen

Optikcentralen
Hos Optikcentralen möts du av en expert inom synvård som med entusiasm och hög kompetens hjälper dig att hitta de rätta glasögonen för dina behov. Med ett vänligt leende och ett öga för detaljer ger optikern dig personlig vägledning och ser till att du hittar bågar som passar både din stil och din syn. Väl inne i den moderna och inbjudande lokalen möts du av ett brett utbud av högkvalitativa glasögon från ledande varumärken.

På Optikcentralen sätter man dig som kund i fokus. Med personligt bemötande och en vilja att gå den extra milen skapar man en bekväm och trygg miljö där du tryggt kan diskutera dina synbehov. Här erbjuds även en rad tjänster som synundersökningar, kontaktlinsanpassning och reparationer, allt för att ge dig den bästa möjliga synupplevelsen. Oavsett om du söker nya glasögon eller behöver justera dina nuvarande är Optikcentralen det självklara valet för dig som värdesätter personlig service och hög kvalitet.

9.Pär Schmidt´s Optik

Pär Schmidt´s Optik
Välkommen till Pär Schmidt Optik, en optiker som sätter din syn i fokus! Med över 30 års erfarenhet och en passion för optik guidar vi dig genom synens värld. Vårt team av skickliga och engagerade optiker tar sig tid att verkligen förstå dina behov och hjälpa dig hitta den perfekta lösningen.

Vi erbjuder en komplett service, från omfattande synundersökningar till högkvalitativa glasögon och kontaktlinser. Vårt breda utbud av märkesbågar gör det enkelt att hitta ett par som passar både din stil och dina synbehov. På Pär Schmidt Optik prioriterar vi alltid din synhälsa och ger dig den bästa möjliga upplevelsen.

10.Synsam

Synsam
  • Betyg: 4,2/5 (5 Review by google)
  • Adress:

    C4 Shopping, Fundationsvägen 17, Hus 4, 291 28 Kristianstad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

Synsam bjuder här på en förstklassig upplevelse, med en exceptionellt vänlig personal som får dig att känna dig sedd och välkommen. När min son skulle genomgå en undersökning inför sitt körkortstillstånd flöt allt på smidigt och effektivt, tack vare den snabba och kompetenta personalen. Butiken är inbjudande och ren, vilket ger en snygg och professionell atmosfär.

Trots att jag inte är en fast kund hos Synsam löste de utan dröjsmål ett linsrelaterat problem som uppstod under min semester. Deras exceptionella service och omtanke gjorde att jag överväger att byta till Synsam. Om servicenivån håller samma höga kvalitet på alla deras butiker är detta ett enkelt val att ta.

11.Direkt Optik

Direkt Optik
Välkommen till Stockholm, en stad som är full av charm och historia. Stockholm är den perfekta destinationen om du vill ha kultur, shopping, mat eller helt enkelt vill koppla av och njuta av det vackra landskapet.

En av de bästa sakerna med Stockholm är att staden är så lätt att ta sig runt i. Tunnelbanan är ett snabbt och enkelt sätt att ta sig runt och stannar vid alla stadens viktigaste turistattraktioner. Du kan också promenera eller cykla runt i staden om du vill se mer av sevärdheterna.
Postförslag